2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk denizcim aslın da çok iyi değilim hatta 2 gündür kafam kazan gibi giriyorum iki kelime yazamadan çıkıyorum çok gerginim malum sebeplerden..(eşimin ailesi) durum iyice gerildi bende patlamaya hazır bi bomba gibiyim çok doldum ne olcak bilmiyorum,eşimle azıcık bi huzurumuz var sayelerinde o da kalmıyor sürekli onlar yüzünden tartışıyoruz..

nurancım nice murtlu senelere inşallah.....

nice mutlu seneler canım allah mutluluğunuzu daim etsin bu arada denizcim çoook geçmiş olsun canım arala bi kan testi yapıldımı baktırdınmı onda çıkardı virüs olup olmadığı

Nurancımmm nıce guzel senelereeeee... bır yastıkta kocayın hemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))

teşekürler kızlar
unuttuğunu sanmıştım ama unutmamış
çok güzel süprizler hazırlamış banaopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım evine
ne oldu canım yaa seni bu kadar üzdü
duyma onları duymamazlıktan gel boşver de gitsin
gerçi zor ama bu sefer sen yıpranıyosun

evet dero anlat rahatlaa valla ben bır derdım oldugunda solugu sızlerın arasında alıyorummmm

oyyy karnım agrıyor yaaa belkıde aralla bana yedıgımzı bısey dokundu belkıde cocugumda enfeksıyon yok bosuna ılac verıyorum :S ayy kafamm cok karıstı yaaa

saturncumm atlatıcaz bır ıkı gune ınsallah sende canını sıkma ne olursun... bnm suan ogluma bakıcak halım bıle yokk ama cok zorluyorum kendımı dun bu halde onu dıarı cıkardık bı gunduz bırde aksam avmye goturdum arabalara fln bındı oyun oynadı.. ama benım betımbenzım kırec gıbı .. o halde bıle cıkarabıldım başım döne döne ugrasıyorum oglumla..

haberlerını beklıyoruz canım

Akçaydayken biraz yazmıştım kimse yorum bile yapmadı bende kırıldım biraz oysa sizlerle paylaşıyım fikir alıyım istiyorum bende paylaşınca rahatlıyorum,belki yoğun bi zamana denk geldi gözünüzden kaçtı bende epeydir anlatmıyorum olayları başınızı şişirmemek adına..

Tüm dostlarımdan ayrı düştüm şehir olarak ya da kalben...bir iki senedir tek dostum sizlersniz valla ,konuşmayınca birileriyle derdini paylaşmayınca insan o yükün derdin altında kalıyor,kendini yiyip bitiriyor resmen ve kendine bile zarar veriyor malesef..

teşekkür ederim denizcim..bugün daha iyiyiz.en azından kusmuyo artık.sabah kahvaltısını yedi.onu o halde gördükçe ben mahvoldum hep.Allah'a şükür iyiye gidiyoruz.Allah bütün bebişlere şifa versin.siz de çabucak atlatırsınız inşallah...

bu arada adım zuhal arkadaşlar.oğlum da furkan.arada takip ediyorum ama fazla yazamıyorum.inşallah bundan sonra daha sık görüşebiliriz...

öğlen çiçeği gönderdi

akşam işten gelmiş bunları hazırlamış
bende içerde sofra hazırlamakla meşguldum ondan hiç ses duymadım :))

buda soframız

Son düzenleme:
ooooooo çok güzel bi süpriz yapmış ya mumlara bayıldım çiçeğinede ve masanızda çok güzel olmuş güzel bi gece geçirmişsiniz belli Allah mutluluğunuzu daim etsin nurancım

deryacım tam tatil zamanımıza denk geldi çoğumuzun herşeyi takip edemedik kusura bakma ben eskişehirdeyken çok fazla girememiştim zaten evlendikten okul bittikten sonra çoğumuz ayrıldı arkadaşlarından benimde çoğu zamanımı geçirdiğim kafamı dağıttığım burası var iyi ki sizler varsınız hem dostlardan hem aileden uzak kafayı yerdim herlade şimdiye belli bi yaştan sonrada heleki iş ortamında dostu bırak arkadş bile edinmek çok zor neyseee
şimdi geri gidip okudum yazdıklarını sana öyle davranıp üstüne bide üste çıkmaları hoş olmamış sonuna kadar se haklısın ve o zaman ortamdan uzaklaşarak en iyisini yapmışsın bu soğukluk bi süre devam eder onlarda zaten özür filan dilemezler artık ama aynı şehirdesiniz bayramı var seyranı var mecburen görüşceksin göstermelikde olsa öylesine konuşur gider gelirsin onlar gelincede yine öyle ama yine bi tatsızlık çıkarsa da eşine söyle ben yüzyüze konuşmak istiyorum hem o arada kalmasın hemde sıcağı sıcağına çözersiniz meseleyi... ben olsam önce onların gelmesini beklerdim ama hiç olmazsa torunlarının hatrına

Kızlar antalya olaylarını biliyorsunuz ardından akçaya geldiler üstte yazdığım gibi ben yine salağım ya hiç bişey yokmuş gibi ağırladım konuştum neyse o gün gittiler aradan 2 gün geçti kayınvalidem aradı fısır fısır konuşuyo telefonda belli gizli arıyor bize gelin diye(hani o geldi sıra bende misali kayınpeder de ben özür dilemek için geldim sanacak..neyse bi bahane uydurdum babam evde yok gelemem çocukla diye (hiç demiyor kızım biz gelip alalım diye) sonra babama anlattım tutturdu illa gitceksin olayı uzatma sonu boşanmaya kadar gider,ölümü gör vs..zorla götürdü beni.. akşama kadar ordaydık kayınpederle sadece tokalaştık..en azından biraz düzeldi diye düşünüyordum(her ne kadar hala kırgın olsam da) 2-3 gün sonra döneceklerdi ankaraya giderken uğrarlar diye fazla bavul bile hazırladım onlarla göndercem fazlalıkları ve ne uğradılar giderken ne de bir telefon ettiler.. ben orada olduğum süre zarfında da hiç aramadılar bırak beni çocuk nasıl diye..
Neyse ankaraya geldim dün buradaydı kayınvalidem (annem de bizde olduğu için gayet normal davrandım ağırladım,annemi biliyorum tersi tersdir,bozuşup iyice gerilmesini istemiyorum olayların..)
Akşam oldu eşimle yürüyüşe çıktık ben yürüyüş yaparken onlar da park da oynuyorlardı bi baktım kayınvalide ve kayınpeder gelmiş Asrını seviyorlar (eve gelmek işlerine gelmiyor,yüzleri yok sokaklarda seviyorlar sanki ben eve gelince kazık batırıyorum onlar gibi surat asıyorum ) neyse yanlarına gittim kayınpederim dönüp de bi hoşgeldin bile demedi,kafasını bile sallamadı,kayınvalidem sanki gündüz evimde ağırladığım o değildi o da aynı şekilde konuşmadılar bende baktım konuşmadılar devam ettim yürümeme..ama hem yürüyorum hem ağlıyorum,hem sövüyorum..ne istediklerini bi anlasam..

sonra eşimle kavga ettik bi ton o da dönüp de baba karıma bi slm bile vermediniz neden,niye diye sormadı bile,arkamda değil aranızda halledin modunda beni çıldırtıyor..ailece babaya karşı gelemeyen ,laf söyleyemeyen tarzda büyümüşler benim hareketlerim onlara saygısızca geliyormuş..mesela antalyada onlar evden kovduklarında ben hadi bilet almaya gidiyoruz dedim o sinirle çok saygısızmışım çok tepki vermişim,sanki küfür ettim adamlara..ne insanlar yaaaa benden özür bekliyorlarmış herşeyi sineye çek üzerine özür dile yapacağım son şey bu!

Herkes için gururu çok öndedir mutlaka ve benim de öyle gururum yüzünden kardeşim dediğim en yakın dostumdan uzağım şimdi eşim ve oğlum için ayaklarına gittim akçayda gururumu düşünmeden(eşim arada kalmasın,oğlum onlardan ayrı büyümesin diye) ama özür dilemek artık benim için imkansız o kadar da değil yani..

aa olurmu hıc oyle sey ya kafamızı sısırmezsın mrk etme.. sadece gozumuzden kacmıstır.. en son ben akcaydakı eve geldıklerını bılıyorum bırde dedesının asrını gormek ısteyısını baska bısey bılmıyorum.. nerde kalmıstık anlat lutfen

ınanırmısın aynı bıcımdeyım.. hadı sen aynı sehırdesın onlarla.. ben bursaya geldım bekledıgım ınsanlar daha evıme gelmedı.. aramıyorlar sormuyorlar ancak bır dertlerı oldugunda yada sevgılılerınden ayrılınca arıyorlar.. cok zoruma gıdıyor.. onu bırak tum aılemden sevdıklerımden canım gıbı gordugum yegenlerımden ayrıyım.. ha deyınce gıdılmıyor gıdılse Aralla rahat edılmıyor.. esım bazen buraya cok takıldıgımı soyleyıp kızıyor bana.. ne yapabılırım bu sehırde yalnızım.. yenı yenı bı ıkı arkadasım oldu.. hep k valıdemın arkadaslarıyla takılıyordum ınanırmısın.. o yuzden senı cok ıyı anlıyorum..
bnde anlatnaya ınsan bulamıyorum bazen cogu zamanda esıme patlıyorum

memnun olduk zuhalcım.. ınsalah daha sık ugrarsın.. ınsallah hemencecık ıyılesır meleklerımız.. ben cok etkılenıyorum oglum hasta oldugunda.. amann deyıp gecemıyorum hep aglıyorum..

deryacım inan bende anlamadım neden böyle yaptıklaarını
çok yanlış geliyo bana
ne derlerse ne yaparlarsa yapsınlar ses çıkarmıcanmı onumu istiyolar???
ne saçma

derya ..bence asla vede asla ozur dıleme.. benım ıcın herseyden onemlıdır gururum.. boyle bır durumda suratlarına bıle bakmazdım..
bnmde k pederımle problemlerım olmustu .. 3-4 ay konusmadım k valıdem hergun gelıo denız asagıya ın o senın baban fln dıodu.. ama cok ınadımdır ben cokkk.. gıtmedm en son artık bır bayramda barısmıstık..
suanda da konusmuyorum kendısıyle .. bu son olaylardan dolayı.. bana dedıgıb bı kaz lafından dolayı..
esıme dedımkı sakın gecen seferkı gıbı benı zorlamayın bayram fln dınlemıcem bu kez dedım..
ama bazen mecburen aynı arabaya bınıyoruz oraya uraya gıdıldıgınde aılecek..
bnmde ıcım cok kırık yuregım acıyor bazend usundugumde o gunlerımı ıstanbula gıdısımı..
ne halde o yolun bıttıgını orda ıcımde kopan fırtınaları bı ben bılıırım...

bence sende zaman bırak.. senın saygısızlık yaptıgını dusunmuyorum ben.. herlade gıdıceksın o evden susup oturman hata olurdu.. bence uste cıkmak ıcın yapıyorlar boyle ..aslında bılıyorlar hatalı olduklarını

kayınvalıdende az anasının gozu deıl hee eve gelıyor ıyı davranıyor esının yanında guyaa ay yuz vermıyorum edalarında..

off offffffffffff

ne kadar uzamış konu ben diğerlerini bilmiyodum
anlamıyorum ben böyle insanları sen çocuğunu öyle yetiştirmiş olabilirsin sana sesini çıkaramaz belki ama herkesten aynı davranışı da bekleyemezsin hep alttan alan taraf niye sen olasın üstelik sizin huzurunuzun bozulduğunu bile bile böyle davranıyolar

ayyy anlamadım nurancım kusura bakma.. o mumları neden oraya koymuss en vede deılmısın en nıhayetınde. yanı dısarıdanmı gelıcektın.. ordan o mumların arasındanmı gecıcektın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…