nurancım nice murtlu senelere inşallah.....
nice mutlu seneler canım allah mutluluğunuzu daim etsin bu arada denizcim çoook geçmiş olsun canım arala bi kan testi yapıldımı baktırdınmı onda çıkardı virüs olup olmadığı
Nurancımmm nıce guzel senelereeeee... bır yastıkta kocayın hemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))
hoşbulduk denizcim aslın da çok iyi değilim hatta 2 gündür kafam kazan gibi giriyorum iki kelime yazamadan çıkıyorum çok gerginim malum sebeplerden..(eşimin ailesi) durum iyice gerildi bende patlamaya hazır bi bomba gibiyim çok doldum ne olcak bilmiyorum,eşimle azıcık bi huzurumuz var sayelerinde o da kalmıyor sürekli onlar yüzünden tartışıyoruz..
teşekürler kızlar
unuttuğunu sanmıştım ama unutmamış
çok güzel süprizler hazırlamış banaopuyorumnanaktan
evet dero anlat rahatlaa valla ben bır derdım oldugunda solugu sızlerın arasında alıyorummmm
oyyy karnım agrıyor yaaabelkıde aralla bana yedıgımzı bısey dokundu belkıde cocugumda enfeksıyon yok bosuna ılac verıyorum :S ayy kafamm cok karıstı yaaa
saturncumm atlatıcaz bır ıkı gune ınsallah sende canını sıkma ne olursun... bnm suan ogluma bakıcak halım bıle yokk ama cok zorluyorum kendımı dun bu halde onu dıarı cıkardık bı gunduz bırde aksam avmye goturdum arabalara fln bındı oyun oynadı.. ama benım betımbenzım kırec gıbı .. o halde bıle cıkarabıldım başım döne döne ugrasıyorum oglumla..
haberlerını beklıyoruz canım
Nurancım yeni gördüm nice güzel,huzurlu,mutlu senelere canım..
Slmmmmm millettt!
herkesin keyifler iyidir umarım.. beni sorarsanız dün öğlen tam Asrını uyuttum salona geldim bahçeden bana sesleniyorlar bi baktım kayınvalidem,eşimin yengesi ve kuzeni şok oldum resmen (eşimin amcasının da burada yazlığı var ) Sürpriz yapmışlar eşim de hiç söylemedi geleceklerini görünce çok şaşırdım napcağımı,nasıl davranacağımı kestiremedim büyüklük bende kalsın dedim ve hiç bi şey olmamış gibi davrandım soğuk da olsa konuştum falan.. (zaten yeri gelirse diyecem bizde eve gelen misafire surat asmak olmaz diye,lafımı da sokarım :)) neyse oğluş da 2 saat uyudu onlara inat ,yavrum nasıl özlemiş babannesini bi sarıldı ki görünce giderlerken de ayrılamadılar arkalarından gel gel yapıp bağırdı falan..tabi dedemiz henüz uğramadı kesin beni çağıracaklar yarın falan ama gitmiycem bi bahane bulacağım onlar gelsin.. bu konu da burda bitmez di ya oğlum ve kocam için herşey...yaşadıklarım hala içimde!hala çok kızgın ve kırgınım!
Akçaydayken biraz yazmıştım kimse yorum bile yapmadı bende kırıldım biraz oysa sizlerle paylaşıyım fikir alıyım istiyorum bende paylaşınca rahatlıyorum,belki yoğun bi zamana denk geldi gözünüzden kaçtı bende epeydir anlatmıyorum olayları başınızı şişirmemek adına..
Tüm dostlarımdan ayrı düştüm şehir olarak ya da kalben...bir iki senedir tek dostum sizlersniz valla ,konuşmayınca birileriyle derdini paylaşmayınca insan o yükün derdin altında kalıyor,kendini yiyip bitiriyor resmen ve kendine bile zarar veriyor malesef..
teşekkür ederim denizcim..bugün daha iyiyiz.en azından kusmuyo artık.sabah kahvaltısını yedi.onu o halde gördükçe ben mahvoldum hep.Allah'a şükür iyiye gidiyoruz.Allah bütün bebişlere şifa versin.siz de çabucak atlatırsınız inşallah...
bu arada adım zuhal arkadaşlar.oğlum da furkan.arada takip ediyorum ama fazla yazamıyorum.inşallah bundan sonra daha sık görüşebiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?