2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

derya esınnde de hata buldum ben ozur dılıyerek soyluyorum...

ben esıme agzıma gelenı saymıstım babana karsı koruyacksın benı dıee.. gıdıp konuşmuş.. babasının yuzune hatalı oldugunu soylemıstı..
esınınde guzel bır dıllee en azından baba derya sızın yanınıza geldı sımdı neden bu tavır dıye sorması gerekıodu
bn olayımıda sızler tam bılmıyorsunuz.. anlatırım bır ara ayy bak yıne sınırlendımmmmm!!!

ayyy anlamadım nurancım kusura bakma.. o mumları neden oraya koymuss en vede deılmısın en nıhayetınde. yanı dısarıdanmı gelıcektın.. ordan o mumların arasındanmı gecıcektın?

evet canım ters mantık ama ben evdeydim oda işten gelicekti
ee haliyle bende evde olduğum için bunu burda yapabildi merdivenin sonunda pastayla beni beklemişopuyorumnanaktan

Kızlar biraz uzun oldu kusur bakmayın coşmuşum..
en son ve son kez konuşmaya karar verdim yine (çünkü kayınvalidemi karşıma alıp antalyada konuştum içimdeki herşeyi anlattım psikolojimi,eşimle aramızı,yüzümdeki izleri,kış boyu çok yanlız ve yorulduğumu) ama anlamamış sanırım ya anlamıyor yada inceltip koparmak istiyorlar anlamadım..
eşime seninle nasıl konuşuyor öyle diyorlarmış onu hesaba almıyormuşum güya (hani dedim ya hadi gidelim bilet alalım izmire gidiyorum diye) bir de bu şekilde gaz veriyorlar ,aramızı bozmaya mı çalışıyorlar daha da anlamadım onlara ne nasıl konuşursam konuşurum kocamla onlar ne karışır dimi kızlar ya...

Kızlar antalyada sadece o laf olsa neyse sonrasında yaşananlar en çok beni kırdı 2 gün o evde kalmak zorunda kaldım sığıntı gibi,çocuk olmasa ilk otobüsle giderdim ama en erken 2 gün sonrya uçak bulabildiğim için beklemek zorunda kaldım işte ve yüzüme bile bakmadılar aynı evin içinde konuşmadılar,sofraya çağırmadılar biz de eşimle hep dışarı çıktık evde durmadık..asla unutmayacağım bunları..

ya ben anlamıyorum insan çocuğunun mutluluğunu,huzurunu düşünmezmi? bile bile yapıyorlar ya..çocuğunu seven bir anne böyle yapmaz ya... eşimle de hep o yüzden tartışıyoruz denizcim yeterince beni savunamadığı için onlar beni suçlu bulup özür bekliyorlarmış ne desem dinlemiyorlar diyor...

bu arada nurancım eşin süperrrr ya yine yapmış yapacağını..herşey süper gözüküyor çok şanslısın..maşallah diyimde tadınız bozulmasın canım..

işte bizimki babasına laf söyleyemeyen cinslerden deniz onlarfın evde tüm konuşmalar babadan gizli yapılır,babanın ulaşılmazlığı var..saçmasapanlar yani.. ben babam tarafından çok şımartılarak büyüdüm ama asla saygısız değilimdir babam bi dediğimi iki etmez nerede nasıl olursa yapar ve istediğimi,düşüncemi de rahatça paylaşırım alışık değilim öyle durumlara onları görünce şaşırıp ayak uyduramıyorum zaten..,
senin olayını anlatmak istemediğini düşündüğüm için çok üstelemedim anlatmak istersen yaz sende canım gerçi biraz olsun sular durulmuş sizde anladığım kadarıyla..

bu arada nurancım eşin süperrrr ya yine yapmış yapacağını..herşey süper gözüküyor çok şanslısın..maşallah diyimde tadınız bozulmasın canım..

sağol canım
bizimde arada bir tabiki tartışmalarımız oluyo ama kendi aramızda
ne onun ailesi nede benimkilerden dolayı hiç soru yaşamadık

anne babaların en istediği şey yuvasında mutlu olması değilmidir
neden size karşı böyle yapıyolar anlayamıyorum
umarım canım sizinde aranızdaki sorunlar düzelir

canım ztn aynı durum bnm esımın aılesınde de soz konusu oldugu ıcın soyledım.. onlarda da baba hıc bı sıkıntıyı bılmez hıc bır kötu soz duymaz aslaa yanında yuksek sesle konusulamaz..

ama ben bu yasakları bıraz deldım..
ben hırcın bırıyım cok sımartılarak buyudum .. babam da 8 yasımdayken vefat ettı.. abılerım ablalarım ben uzulmeyeyım hıssetmeyeyım yoklugunu dıye cok ugras verdıler ve azcıkta sımartıldım bunun sonucunda..
bızde de annem cok otorıterdı onca cocukla dul kalmak onlara bakmak buyutmek.. hep sert bır durus sergılemek zorunda kaldı bıze.. mecburen.. kötu tonlere gıtmıyelım dıye

aa ne olursa olsun annemıze soylerdık hatasınıda ıyısınıde..

senın o evdeyasadıgın ıkı gunu cok ıyı anlıyorum.. bırde sofraya cagırmamak fln cok buyuk ayıp vede gunah bence..
sonucta mısafırsın afedersın kufurde etsen sana o an oyle davranmamaları gerekıyordu sonucta onların evınde mısafırsın....

bnm esımde dedıgım gıbı ılk kez bu buyukkavgada babasına karsı geldı..
ve evıme geldıler en son gun ben ıst a gıderken.. guya duzltıceklerdı ortamı ama ben herseyı soyledım yıne hatalarını vs.. duzelmek umrumda dıeldı o an.. sadece cnm cok yanıyordu..
esımde yıllardır ıcınde bırıktırdıgını soyledı babasına.. bır kez olsun benı hayatta yalnız bırakmadınz.. sureklı uzerıme dustunuz dedı bnmde bır hayatım bır aılem oldugunu anlayamıyorsunz hala dedı..
ılk oldu bu ve umarım son olur...
sızın ıcınde bızım ıcınde...

tekar soyluorum bnm esımın aılesıı cok cok ıyı ınsanlar ama ıyılık bazen yetmıyor...

ay kızlar cok hastaym ben yaaa.. valla wc den cıkamıyorum bugun... cnmda hıc bırsey ıstemıyor kesın aldıgım kıloyu gerı verdım tühh yaaaaaaaaaaaaa of offf

Zaten bu gibi durumlarda en büyük pay eşlere düşüyor erkeğin duruşu çok önemli aile olduğunun bilincinde olması vs.. benim eşim çok arada kalıyor onlara da asla laf söyletmiyor malesef ne yaparlarsa yapsınlar onlarda kendi açılarından haklıymış..bilmiyorum birazda belki kendini onlara karşı mahçup hissediyor evlenirken bize sıfır ev aldılar,5 yıldızlı otelde düğün yaptılar falan..o da bunlar altında eziliyor sanırım bana da belli etmek istemiyor ama benim umurumda değil bugün çıkın evimden dese hiç düşünmem..
Sonuç olarak bi evlilikte erkek arayı bulmalı iki tarafı da idare edebilmeli yoksa gemiler yanarrrrr... ama benim eşim zamana bıraktı aradan çekildi işler daha beter oldu,onlarla konuşmadı değil konuşmuş tabi ben yokken akşam orada yemek yedi ama sonuç değişmedi..

cnm dedıgım gıbı sende zaman bırak artık ..
yanı ne yapabılırsın kı su saatten sonra ?

kızlar ne kadar kaynatmışsınız maşallah deryacım bende en son akçayda kalmıştım bir arada kalmanızda çok üzüldüm durumların buralara kadar gelmesine denizinde dediği gibi sofraya çağırmamak falan çok ayıp hem sen oraya giderek ilk adımı atmış sayılırsın uzatmaları çok ayıp nasıl anne babaymış onlar insan evladı için herşeyi yapar kan içse kızılcık şurubu içtim der susar eşinde dediğin gibi eziklik hissediyo olabilir yapılan şeyler karşısında ama yinede ortak bi nokta bulup arayı düzeltebilir küslük kötü şey teo içinde kötü ne olursa olsun dedesi babannesi küslükle büyümesin küslüğü bilmesin bence sen biraraya geldiğin zaman bişey olmamış gibi takıl yüz verme yine samimide olma sırf ortam ilişkisi kur

denizcim tam içeriği bilmiyorum tartışmanızın ama sanırım baya otoriter bi kpederin var bizdede aynı benim eşiminkide öyledir çok otoriterdir ama ben eşimden öğrendim ona göre hareket ediyorum o sayar sayar hehe deriz yine bildiğimizi okuruz nabza göre şerbet veriyoz eşim yıllardır alışmış bende ayak uyduruyorum yanında çok konuşmam konuşunca sinirlerim bozuluyo çünkü herşeye maydanoz oluyo eşimle bişey konuşsak hemen ne dediniz diye sorar ya aramızda bişey konuştuk deriz susarız uzatmayız çok zor bi insan oda çok sıkılırım onun yanında kayınvalidemde zaten kendi derdinde biliyosunuz durumunu kendi sorunundan biz umrunda değiliz hala depresyonda çıkamadı yani sende deryaya dediğim gibi ortam ilişkisi kur sen onlara onlar sana muhtaç çocuktan dolayı ve eşinden dolayı kimse anasını babasını atamaz kızlar eşler içinde birazda mecburuz samimi olmadan dediğim gibi mecburiyetten davranın kendi hatalarını analamalarını beklemeyin anlamaz büyük ya onlar ondan onlardaki gurur bizimkini sollar

nurancım tekrar nice güzel mutlu seneler diliyorum eşinle sana eşin çok süpermiş valla benimki anlamaz böyle şeylerden bi pasta bile alıp gelmez ben söylersem alır içinden gelipte sürpriz yapma özelliği yoktur hiç kıymetini bil bide maşşallllahhh diyimde nazarımda değmesin

zuhalcim memnun oldum canım tanıştığıma inş. sürekli uğrarsın buraya aramızda görmek beni mutlu eder ayrıca oğluna acil şifa diliyorum tekrar minik kuzun biran önce iyileşir inş.

denizcim aralada çok sevindim iyileşiyo olmasına sanada geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine ishale hani çocuklara verilen reflor var ya ondan kullan hap olanı var onun keser hemen bağırsak antiseptiği o rahat edersin gitmezsin sürekli lavoboya

yaa işte yazarak anlaşmayı bu yüzden sevmiyorum o kadar yanlış anlaşılmaya açık ki...kız çocuk erkek çocuk olayını KıMSE ANLAMAMIŞ neyse ya..

hasta olanlara geçmiş olsun,alınanlar da alınsın ben gidiyorum..

ayşegulcum cok cok haklısın bana yazdıkların konusunda.. sonucta bana Aral konusunda cok yardımcı oluyorlar.. bende cok olaylarınm uzerıne dusmuyorum .. bnm ıcın susup oturmak cok guc olsada bazen duymuyorum napam

memnun olduk zuhalcım.. ınsalah daha sık ugrarsın.. ınsallah hemencecık ıyılesır meleklerımız.. ben cok etkılenıyorum oglum hasta oldugunda.. amann deyıp gecemıyorum hep aglıyorum..

zuhalcim memnun oldum canım tanıştığıma inş. sürekli uğrarsın buraya aramızda görmek beni mutlu eder ayrıca oğluna acil şifa diliyorum tekrar minik kuzun biran önce iyileşir inş.

çok teşekkür ederim arkadaşlar.inşallah daha sık uğramaya çalışcam.aranızda olmak güzel...

selam kızlar
biz evimize geldik annem baya iyileşti çok şükür
eşim evde tek başına kaldığı için daha fazla duramadım ama aklım hala annemde sürekli arayıp nasıl olduğunu soruyorum
kan iğnelerine hala devam ediyor

bu arada uludağ havası kızıma yaradı kızlar
maşallah değinde anneme giderken 10,800 gr.
eve geldik tartım 11,300 gr. olmuş kuzum
bende fırsattan istifade hemen eşime bak gördünmü kızın deniz havasını sevmiyor dağ havası iyi geliyor annemlerin ordan ev alalım falan dedim
oda hemen zaten annene daha yakın olmak için bahane arıyordun en zayıf noktam kızımı alet ediyorsun diyor :))
yaaaaaa
gerçekten ben annemi çok özlüyorum ((
bide anne olunca annelerin kıymeti daha iyi anlaşılıyor demi ama

deryacım evine hoşgeldin canım
eşinin ailesiyle aranda geçen tartışmada sen sonuna kadar haklısın canım
bence bu konuda daha fazla üzme kendini

denizcim senin k.pederinle tartışma konunuzu bilmiyorum ama
eminim seninde haklı sebeplerin vardır bu konuda
ama siz altlı üstlü oturduğunuz için sen biraz daha alttan almalısın diye düşünüyorum
çünki 24 saatin 20 sini neredeyse beraber geçiriyorsunuz
bu küslüğü daha fazla uzatmayı başarabileceğini düşünmüyorum canım

evet zuhalcim umarım daha fazla uğrarsın buraya
seni ve furkanı daha yakından tanımak isterim
mesela ilk iş olarak ikinizinde resimlerini ekleyebilirsin

heeeeeeeee
değinmeden geçemicem bende rota virüs aşısını yaptırmadım
ama sibelin düşündüğü gibi paramız olmadığı için değil aşının bi çok yan etkisinin olduğunu doktorumuzun kendi ağzından duyduğum için yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…