- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
ayyy anlamadım nurancım kusura bakma.. o mumları neden oraya koymuss en vede deılmısın en nıhayetınde. yanı dısarıdanmı gelıcektın.. ordan o mumların arasındanmı gecıcektın?
derya esınnde de hata buldum ben ozur dılıyerek soyluyorum...
ben esıme agzıma gelenı saymıstım babana karsı koruyacksın benı dıee.. gıdıp konuşmuş.. babasının yuzune hatalı oldugunu soylemıstı..
esınınde guzel bır dıllee en azından baba derya sızın yanınıza geldı sımdı neden bu tavır dıye sorması gerekıodu
bn olayımıda sızler tam bılmıyorsunuz.. anlatırım bır ara ayy bak yıne sınırlendımmmmm!!!
bu arada nurancım eşin süperrrr ya yine yapmış yapacağını..herşey süper gözüküyor çok şanslısın..maşallah diyimde tadınız bozulmasın canım..
işte bizimki babasına laf söyleyemeyen cinslerden deniz onlarfın evde tüm konuşmalar babadan gizli yapılır,babanın ulaşılmazlığı var..saçmasapanlar yani.. ben babam tarafından çok şımartılarak büyüdüm ama asla saygısız değilimdir babam bi dediğimi iki etmez nerede nasıl olursa yapar ve istediğimi,düşüncemi de rahatça paylaşırım alışık değilim öyle durumlara onları görünce şaşırıp ayak uyduramıyorum zaten..,
senin olayını anlatmak istemediğini düşündüğüm için çok üstelemedim anlatmak istersen yaz sende canım gerçi biraz olsun sular durulmuş sizde anladığım kadarıyla..
memnun olduk zuhalcım.. ınsalah daha sık ugrarsın.. ınsallah hemencecık ıyılesır meleklerımız.. ben cok etkılenıyorum oglum hasta oldugunda.. amann deyıp gecemıyorum hep aglıyorum..
zuhalcim memnun oldum canım tanıştığıma inş. sürekli uğrarsın buraya aramızda görmek beni mutlu eder ayrıca oğluna acil şifa diliyorum tekrar minik kuzun biran önce iyileşir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?