2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sende hoşgeldın sevdacımm.. annenın daha ıyı olmasına sevındım .. man ne analarımız ne evlatlarımzı hasta olmasınla ryaa off cok zor valla benımde annem ıst da hep arıyorum ama yanınd aolmak gıbı olmuyorr.. hep aklım onda..

canım annem benım ...

zeynep ede maşallah canım bnm ya kız neler yıyor anlatta bızde denıyelım :) mesela bı tas corba yerıne ıkı tas mı yıyor nedır yanı bu ısın sırrrı :)))

evet altlı ustlu oturdugumzu ıcın sureklı yuz yuze bakıyoruz.. ztn o bnmle konusmaya fln basladı ufaktan cunku aralı almaya fln gıtttıgımde yada bırakmaya gıtttıgımde karsılasıyoruz ıster ıstemez.. k . pederım evde emeklı oldugu ıcın.. o da esım gıbı desınator evde pc sı fln var arka odada orda calısıyor bazen dısardan ıc fln gelıyor ufak tefek onları yapıyor ıste eskı musterılerıne.. oyle oyalanıyor..
bnm tek mecburıyetım Aral deıl aslında.. deryanın esının aılesı gıbı onlar bıze ev flnda almadılar aksıne benım cok yardımım oldu .. hıc bır gelının yapmayacagı seylerı yaptım ben.. ama sadece ıyı ınsan oldukları ıcın .. Aral var dıye deıl .. ne kadarda olsa sevıyorum onları .. benımsemışım atamıyorum..

dedıklerınede katılıyorum canım tekrardan hoşgeldın evıne..

nurancım eşin ve batuhanla sana nice nice mutlu yıllar diliyorum canım

teşekkürler kızlar
eşim süpriz konusunda iyidir ama benim kafam pek çalışmaz böle şeylere
eşimin doğum gününe bir ay var şimdiden düşünüyorum
ne yapsam diyeopuyorumnanaktanŞeniz

naçizane bir fikir.. eşinin iş yerine çiçek gonder uzerıne de guzel bır yazı yazdır.. oglun ve senın agzından

akşamada mukellef bır sofra kur oğlunu ver bakabılıcek bırı varsa.. anne anne babaanne ablan vs..
ıkı sınema bıletı al gunduzden.. yemekten sonra cıkın fılmı ızleyın eve donerken bebegınızı alın

okuuuu okuu biteremdim kızlar kaynetmışsınız maşallah ama pek iyi yönde kaynanamamış neler olmuş neler...

sturunn canım çok geçmiş olsun bebeğine kuzum benim umarım hemen iyileşir....bu arada uğramıyorsun fazla kk ya...gözümden kaçtı sanma..
[/C"

denizcim sanada aralada çook geçmiş ul canım ikinizde inş..en kısa zmanda toparlanırsınızdır...k.pederinle küs olduğunu bilmiyordum ama orta yolunu bulmalısınız çünkü sen sürekli oradasın sen çok yıpranırsın canım..

sevdacım maşallah nasıl aldı bu kadar kilo yaa ecrin çok kötü ishal oldu da diş çıkaracak sanırım gribide geçmedi zaten...

bu aşıyı bende yaptırmadım umarımda bişey olmaz çünkü hem maddiyattı olmayınca nerden bulayım yanii ...ayrıcada dr.gerek yok diye üzerine basa basa demişti...

deryacım canım benim hoşgeldin evine teomun uçakta durmasına sevndim dularım seninleydi canım benim..gelelim şu k.valdenlerin yaptıkları hiç hoş karşılanacak bir şey değil eşinle bence enine boyuna bu durumu kopnuşun yaptığı zaten eve gelip iyi k.pederinin yanında tuhaf tripler olmamlı çocuk değiller sonuçta kii sende çocuk sahbisin eşinde farkındadır ailwsi de bunun farkına varmalı sizn bir aile olduğunuzu eşini bir bebeği oldunu bunları kabuletmeliler ve ayrıca saygı duymalılar iyi davranmalılar ortada onların kızması küsmnesi için bir sebep yokken bu kadar sana ve eşinede tabi ki bu durum yansıyor kötü davranmaları yanlış..düşünmeliler eşin ailesiyle konuşmalı ne dertleri varmış..
bu kız erkek olayına gelince eğer kızlar dayanıklı olsaydı benim cimcime ayda 2 kere grip olmazdı siz daha iyi bilirsiniz hep hasta ecrin..erkek kız durumu değil vücüt direnci ve yemek bence...

nurancım nice güzel mutlu yıllara cnım eşinde çok hoş spriz yapmış yani çok romantik bir eşin var canım ne mutlu sana maşallah....

Son düzenleme:

çok iyi fikir canım :lepi:
benimde böyle şeylere pek aklım çalışmaz
sağol güzelimkaydirigubbakcemile3

Nurancım denizin fikri çok güzel daha önceden gitmiş olduğunuz sizin için anlam taşıyan bir yerde yemek yiyebilirsiniz eşine böyle bir jestde olabilir...

denizcim ben zeynebi çok düzenli besliyordum
annemlerde düzeni bozuldu olur olmaz saatlerde besledim hep
sanırım ondan kilo aldı orda
fazla düzenede gerek yokmu acaba ne dersiniz ???
mesela bugün neler yediini yazayım
sabah peynirli yumurtu yaptım tavada ekmek içiyle verdim onu
hemen ardından sarelle kutusunu almış eline ondan istedi birazcık ekmeği banıp verdim aradan 1 saat geçtikten sonra uyutmadan süt çverdim içine çavdarlı mısırlı koydum
uyanınca üzüm verdim bugün meyve olarak
akşam üzeri yoğurdunu yedirdim
akşam yemeğindede patates yemeği vardı ondan verdim biraz
yatmaya yakında muhallebi vericem
böyle yani ama saatlerine dikkat etmicem artık ve hergün aynı menüyü vermiyorum tabi
mesela bugün öğlen çorba vermedim

iyi geceler kızlar acayip uykum var sahura kadr eşime eşlik edicektim sözde ama yatıcamsanırım

zeynepe maşallah kilosu çok güzel bizimki kaç yaşında görür o kiloları bilmiyorum aynı şeyleri yiyolar aslında ama ece biz daha sofradan kalkmadan kaka yapıyo yaa keşke benimde bağırsaklarım o kadr hızlı çalışsaydı bugün kaö oldu altını aldığım bu arada dişlerimizde 6 tane oldu üsttende çıkmak üzere :lepi:

işte ece hanım akşam parka gittik her tarafını toz yaptı yawrum toprakta oynamak istiyo ama hep tozz koca taşlı kumlar var parkta

bide video çektim facee koycaktım oynarken ama yine yan çekmişim yaa hep boşa gidiyo benim çektiğim videolar senağlama

Son düzenleme:
ayyy serpil çok büyümüş cimcime maşallah iyice güzelleşiyo büyüdükçe yandınız büyüyünce kapıya dayanacak delikanlılar :)

sağol canım kafa nasıl ama toz içinde kalmış bide karanlıktı oraı çok belli olmuyodu foto çekşnce çıkmış ağzını filan silmiştim ama alnını silmemişim güzelleşiyomu bilmem ama yaramazlaşıyo yaa yetişemiyoruz camda ferforje olmasa atlııcak çıkcak denizlikte yakaladım bugün tülü açıp cama çıkıyo orta sehpanın üstüne çıkıp oturuyo salonun kapısını açık görmeye görsün off offffffff ben bu aralar keçi sütü içiriyorum iyice keçi oldu delikafadulden

üst resimde üstü tozlu ama eli yüzü temiz duruyo saçlarını bağlamak çok tatlı oluyo ecede keşke hep bağlatsa ayyy ayyy çok özledim ya fıstığımı çok şeker allah nazarlardan korusun o yaramazlıklar bizdede mevcut camın önüne koyduk çiçekleri koltuğu sırf doğaç ulaşmasın diye salonun ortasına çektik ev şekilden şekile bizde neyi nereye koyacağımızı şaşmış durumdayız keçi sütüne gelince hakikaten öyle rivayet var inat konusunda bizim ki içmeden inat orası ayrı konu herşeyi kendi bildiği gibi yapmak istiyo bizimkini beğenmiyo çok inatcı bişeyi yapma deyince inadına yapıyo bide yaparken kahkaha atıyo umarım geçici bi durumdur bazen çok zor oluyo

amin canım sanki sürekli birlikteymişizde kısa süreli ayrılmışız gibi bende doğaçı anlatıyorum eşime fotosunu gösteriyorum büyümüş değişmiş filan diyoruz o da çok tatlı maşallah
hepsinde var demekkki canım bu durumlar geçer inşallah 2 yaşından sonra düzelir biraz diyokayınvalidem sonnuda beşiğini katladık kaldırdık ona göre yatak yaptık etajerin önünü kapattık aklına geliyo hadi bay bay diyip gidiyo çok komik ama yanımda yatarken elini sallayıp gitmesi kesin bi yaramazlık yapmaya gidiyo geliyo öpüyo sonra kızmamı demek istiyo ne demekse artık biz eline filan vuruyoruz eşimle yapma bi daha diye anlamıyo ama yine yapıyo yine yapıyo

uzun bir aradan sonra herkese mrhb
nslsnz kızlar bebişler nsllar inş. herkesin sağlığı ve keyfi yerindedir
geçmişi okuyamadım bu saatte anca girebildim
eee napıyonz bakam büyüttük yha bebişleri
kusura bakmayın kızlar sizleri çok ihmal ettim ama kötü bi yaz geçirdik inş. bundan sonrası ii olur
offffffffff offffffffffffffff misafirlerden başımı kaldıramadımki bide 2 çocuk olunca walla naptığımı bilemedim bu arada bilenler bilir kayınwalidemde artık yanımda malum yani....
neyse ada dan bahsedeym yine bi ara çok kötü oldu teyzeleri ada kan değerleri düştü eski ilaçlara başladık 1 buçuk ay boyunca hep iki güne bi dr daydık çok şükür geçen cuma normale döndü ama 15 inde tekrar bakacaklar çok yaramaz ama çok komik dişlerimiz 10 tane oldu çok zayıfız ama boyumuz iyi iştah bazen oluyoo bazen olmuoo hımm başkaa ne anlatacaktım ki aslında o kdr çokki şimdi kafam durdu aklıma gelmioo bende 74 oldum hııı bu arada tatilede gitmedik bu sene (kızgınım) ada ya çiçek aşısını da yaptırdım şimdilik aklıma gelenler bunlar hepinizi ve bebişlri en kocamanından öptmmm
ada danda kaydirigubbakcemile3

serpilcim ne kadar tatlı bu cimcime maşallah büyümüşteee saçlarada bak terim ben onu ...kiloyu takma olsun bizede aynı durumlar....a.s.

idareediyoruyz hepimiz canım sağol...dün birde inanki aklıma geldin girmiyor hiç diye bak kalpkalbe karşıymış...çok üzüldüm canım geçmiş olsun umarım tammamiyle geçerde toparlanır inşallahhh...kilo hala bizde d aynı ecrininde 13 tane dişi oldu yeni çıktı 13.de.....ihmalettiğin doğru bizi ama artık gir tamam mıııı.................:asigim:

Son düzenleme:
kızlar babam ecrine muhabbet kuşu aldı ayy seviniyor konuşuyor onunla adını söylemeye çalışıyor kuşun ... bu rada ecrin artık adın ne dedik mi ecinn yada ecii diye bağırıyor...ecrinin alt azı dişide çıktı kızlar 13.dişimizde çıktı oh beeeeeeee...........

herkese merhaba..
evimize döndük nihayet.neler yapıyorsunuz bebişler nasıl..
ardacığımı bakıcıya vericem bu sene onun sıkıntısı var şimdi bende..yemek yedirebilirmi uyutabilirmi,düşünüp duruyorum..
uyku düzenini ayarlamaya çalışıyorumki sormayın..okula başlayınca bizimle uyansın diye uğraşıyorum..bakıcı eve gelmiyor.kıyamamda uyandırmaya ne yapıcam bilmiyorum..
ardaya gelince yürümeye başladık çok şükür..şimdide durdurabilene aşkolsun..çekmece karıştırma dönemindeyiz..sürekli yanında oyuncaklarıyla oynayalım istiyor.biz kalkınca oda kalkıyor.wcye bile benimle girmek istiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…