- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
nurancım eşin ve batuhanla sana nice nice mutlu yıllar diliyorum canım
teşekkürler kızlarnurancım tekrar nice güzel mutlu seneler diliyorum eşinle sana eşin çok süpermiş valla benimki anlamaz böyle şeylerden bi pasta bile alıp gelmez ben söylersem alır içinden gelipte sürpriz yapma özelliği yoktur hiç kıymetini bil bide maşşallllahhh diyimde nazarımda değmesin
naçizane bir fikir.. eşinin iş yerine çiçek gonder uzerıne de guzel bır yazı yazdır.. oglun ve senın agzından
akşamada mukellef bır sofra kur oğlunu ver bakabılıcek bırı varsa.. anne anne babaanne ablan vs..
ıkı sınema bıletı al gunduzden.. yemekten sonra cıkın fılmı ızleyın eve donerken bebegınızı alın
sağol canım kafa nasıl ama toz içinde kalmış bide karanlıktı oraı çok belli olmuyodu foto çekşnce çıkmış ağzını filan silmiştim ama alnını silmemişimgüzelleşiyomu bilmem ama yaramazlaşıyo yaa yetişemiyoruz camda ferforje olmasa atlııcak çıkcak denizlikte yakaladım bugün tülü açıp cama çıkıyo orta sehpanın üstüne çıkıp oturuyo salonun kapısını açık görmeye görsün off offffffff ben bu aralar keçi sütü içiriyorum iyice keçi oldu delikafadulden
işte ece hanım akşam parka gittik her tarafını toz yaptı yawrum toprakta oynamak istiyo ama hep tozz koca taşlı kumlar var parkta
bide video çektim facee koycaktım oynarken ama yine yan çekmişim yaa hep boşa gidiyo benim çektiğim videolar senağlama
uzun bir aradan sonra herkese mrhb
nslsnz kızlar bebişler nsllar inş. herkesin sağlığı ve keyfi yerindedir
geçmişi okuyamadım bu saatte anca girebildim
eee napıyonz bakam büyüttük yha bebişleri
kusura bakmayın kızlar sizleri çok ihmal ettim ama kötü bi yaz geçirdik inş. bundan sonrası ii olur
offffffffff offffffffffffffff misafirlerden başımı kaldıramadımki bide 2 çocuk olunca walla naptığımı bilemedim bu arada bilenler bilir kayınwalidemde artık yanımda malum yani....
neyse ada dan bahsedeym yine bi ara çok kötü oldu teyzeleri ada kan değerleri düştü eski ilaçlara başladık 1 buçuk ay boyunca hep iki güne bi dr daydık çok şükür geçen cuma normale döndü ama 15 inde tekrar bakacaklar çok yaramaz ama çok komik dişlerimiz 10 tane oldu çok zayıfız ama boyumuz iyi iştah bazen oluyoo bazen olmuoo hımm başkaa ne anlatacaktım ki aslında o kdr çokki şimdi kafam durdu aklıma gelmioo bende 74 oldum hııı bu arada tatilede gitmedik bu sene (kızgınım) ada ya çiçek aşısını da yaptırdım şimdilik aklıma gelenler bunlar hepinizi ve bebişlri en kocamanından öptmmm
ada danda kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?