2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldiniz atike ve derya
daha sık görüşürüz inşallah artık
adaya geçmişler olsun bende korkorum gidip kanımızı ölçtürmeye düşük çıkar diye kullanmıyorum çünkü demirini off offf bende bakıcıya vericem atike ya bu gidişle nasıl olcak napıcaz bilmiyorum hayırlsı artık

hoşgeldin canım.....neden bakıcıya vereceksin kii önceden annen ilgilenmiyormuydu....

ecrin bugün itibariyle 15 aylık oldu..büyüyorlar bellide oluyor yani...maşşallah tek kilo olarak büyümüyor bu kızyaa serpilcim bu kaka sorunu bizde de var normal yemesi gerektiği kadar yedimide çok fazla kaka yapıyor abartmıyorum bazen 6 yı 7 yi buluyor ..ishal değilkken yani...

annem bu sene gelemiyor malesef..
evet bayağı büyüdüler .bir kaç kelime çıkarabiliyor,söylediğini anlayıp yapabiliyorlar

kızlar nerdesiniz şekerlerrrr
yasemin jnm saol hayırlı olsun inciniz az önce misafirleri yolladım kahvemi aldım geçtim pc nin başına ohhh beeeeeee (reqli oldum bugün oruç tutamadım)

(eşim ewde yaa bugün tadını çıkarayım azıcık ):lepi:
ayyyy nasıl özledim sizi Şeniz

eceye maşallahhhh 41 kere.. oy yerım ben o cadolozu yaa cok beter bışey vallahı :)))
ay teoş ve anasından ahber yok be ne oldu bunlaraaa hafta sonu keyıf mı yapıyorlar acep aılecekk :)

deryacım adamızada gecmısler olsun .. bızlerde de hastalık var bırımızınkı bıtıyor dıger arkadasın bebegı baslıyor burda bırbırımıze uzulup dua eder olduk bol bol :))

ya sevda bız Aral a yumurta ve domates verdıgımız zaman cok kötu dokuntu yapıyor cıldınde. mahfoluyor hemen kırmızı kırmızı sıvılceler cıkıuyor ve kasınıyor kasıyıncada yara yapıyor.. alerjısı var babasınında varmış kucukkken..

ay bıc bana cekmemıs bu cocuk yaa ben okus gıbıymışım he bebekken :))))))

atikecim umarım Ardaya helal süt emmiş cok cok ıyı yureklı ana gıbı gozunden sakınıcak bır bakıcı bulursun canımm.. dualarım senınle..

eceye maşallah çok tatlı zilli eteğini yesinler ya ben kız bebeklerinin elbiselerine bitiyorum yaa çok tatlı oluyooo

denizcim batuhanında pişmemiş domatese alerjisi var
eşimde bende bebekliğimizde her şeyi yermişiz batuhanda bize çekmiş hiç yemek seçmiyo

sağol tatlım çıkar valla tadını ohh sefan olsun....opuyorumnanaktansositosositosositososito

annem bu sene gelemiyor malesef..
evet bayağı büyüdüler .bir kaç kelime çıkarabiliyor,söylediğini anlayıp yapabiliyorlar

sizin seminerler başlıyo ama dimi atike bakıcıya hemen mi bırakıcaksın yani hiçç alışma evresi filan geçirmiiicekmisiniz ayyy ne bilim benim bi gözümde büyüdü evime mi gelcek bizmi götürcez ben götürmek istemiyorum kışı var soğuğu var bakaım bizim bu hafta içi planımızı yapmamız lazım kayınvaldiemler ankaraya gidicek kontrole inşallah sonuçlar iyi çıkar offfffff nasıl gerginiz yaa

kızlar inş.iyi bi bakıcı bulursunuz çok zor gerçekten tanımadığınız insana evladınızı emanet etmek iyi araştrın keşke mecbur olunmasa ama çalışmadanda olmuyo onların geleceği açısından

yasemincim hayırlı olsun dişiniz bizde hala tık yok gibi gerçi ben tam göremiyorum artık arkalar çıkacağı için gözükmüyo önler gibi değil

ader yani deryacım bi kayboldun tam kayboldun canım kayınvalide olayına çok üzüldüm telini bekledim ank.dayken ama aramadın görüşemedik diğer arkadaşlarla görüştük derya ve serpille yakından tanışıp kaynaştık çocuklar hele süper anlaştılar

bu arada dero yok piyasada nerdesin bacımm bi ceee de

denizcim aral nasıl iyileştimi artık kaka olayı bizdede mevcut günde 3 yada 4 kez yapıyo ne katı ne çok cıvık

slmmmm kıslarr...
harbiden ya bi ceee diyecek fırsatım bile olmadı haftasonu tam girip okurken hep bişeyler çıkıyor bir de ev temizliği var tabi gerçi saolsun kocacım biz gelmeden süpürüp,silmiş,toz almış ama erkekçe!!! yani benim üzerinden yapmam gerekiyor tabi ama bu böcükle çok zor yaaaa..paçamdan ayrılmıyor sürekli onu eylemeye çalışıyorum..siz napıyosunuz evde akşama kadar akçayda alıştı süreki bahçede,denizde vs..şimdide sokak istiyo..her zaman çıkaramıyorum da..offf..

bir de bilgisayarı 5 yıldır falan hiç formatlamadım ve iyice ağırlaşmış hatta kafayı yemiş bana da yedirtiyor,şimdi harici harddisk aldım bilgileri ona aktarıp formatlıycam umarım elime gözüme bulaştırmadan beceririm,giremezsem bugünlerde bilinki ondandır..:))

bir de şu an acayip bi kablo kokusu var odada yanıyo gibi anlmadım nerden her an bişey patlıycak,alev alcak gibi geliyor çabuk çabuk yazıyorum o yüzden..
bugün piknik yaptık eşimin kuzeni asker tayinleri çıktı sarıkamışa onlar gitmeden askeriyenin tadını çıkarıyoruz Teo dan 1 ay küçük bebişleri var onların da hep beraber çoluk çocuk iyi oluyor herkes birbirinin derdinden anlıyor,kayınvalideleri çekiştiriyoruz falan :)) bugün çok kaçırdım lafta diyetteyim nolcam ben yaaa offf neyse ama tatilde aldığım 2,5 kilonun 1,5 gitti yani sabah gitmişti umarım yarın yerine gelmes..

Kızlar saolun yorumlarınız için valla o günden beri ses yok gerçi bugün eşim babasıyla konuşuyordu arabayla ilgili bişey yüzünden aramış (bizimki gayet normal konuşuyordu) lafta trip at yada söyle bişeyler diyip durdum ama nerdeeee anamı-babamı mı siliim istiyorsun diyor sonra(yanlış anlıycak ya illa) bende kötü gelin oluyorum amannnn bıraktım ne zaman konu açılsa tartışıyoruz,ağzımızın tadı bozuluyor bende açmıycam artık,bizden uzak dursunlar da.. gerçi yarın falan arar kesin ,torun görmeye gelir gelirse kayınvalidemi alıp karşıma son kez konuşacağım,zehirimi kusmam lazım kendi kendimi yiyorum yoksa,tabi anlayana...

Adaşşş hoşgeldin tekrar..ama harbi çok ihmal ettin sen bizi yaaaa bu seferde gidip kaybolmazsın umarım bi ara açılışı sen,kapanışı sen yapardın yaaa o kadar mı meşgulsün? gerçi durumlar değişmiş sanırım yazmışsın,kayınvalide falan..uzak dursun benden diyordun evinde bitmiş,zor işler valla Allah sabır versin ne için sizinle artık hastalık falan mı?
Adoş nasıl son halini koy annesi merak ettim cimcimeyi büyümüştür tabi,ekrandan sevelim keratayı..ya aslında biz buluşsak yaaa bi sen varsın ankaralı zaten..
Dediğim gibi tekrar hoşgeldin canım,özledik sohbetini..

Atikecim sende firarilerdensin çalıştığın için,anne olduğuniçin zaman ayıramadığını düşünüyorum,haklıyım dimi? zor valla işiniz canım ya Allah kolylık versin,sende hoşgeldin tekrar canım..
bakıcı işi de şens işi valla umarım Allah korkusu olan birine denk gelirsin Ardayı bırakırken gözün arkada kalmaz (gerçi hangi annenin gözü arkada kalmazki bakan annesi bile olsa evladından ayrı kalmak koyar adama)
kuzenimin bi bakıcısı varmış süper valla anlattıkları kadarıyla özendim bile..zaten halama yıllardır temizliğe gelen kadınmış yani tanıdık ama kadın evin temizliği,evin yemeği,çocuğun bakımı herşeyi yapıyor ve 500tl yapıyormuş hepsini eve de geliyor kendi evinde değil yani acayip titiz,itinalı bakıyormuş..halam da her gün gidip akşama kadar yanlarında (bel fıtığı var o tek bakamıyor) ama kıza acayip kolaylık düşünsenize temizlik derdi yok,yemek derdi yok akşam eve geldiğinde çocuk akşam yemeğini dahi yemiş oluyormuş ona da sadece oynamak ve kaliteli zaman geçirmek kalıyor zaten babanesi başında kadını takipte süper dimi fiyat falan da ..bende öyle bi kadın bulsam hiç düşünmem valla..
lafın kısası canım inşallah gönlüne göre birini bulursunuz serpil de sende çok zor en değerli şeyini emanet ediyorsun sonuçta umarım Allah gönlünüze göre birini karşınıza çıkarır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…