2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Serpilcim sende bakıcı olayına girdin demek dediğim gibi herşeyin hayırlısı babanesi sağlığına kavuşsun da çocuklar bi şekilde büyüyolar canım hem dediğim gibi başında babanesi olur belki daha iyi olur kadıncağız yorulmaz çünkü bu sıpaların peşinde koşturmak gerçekten çok yorucu belli bi yaştan sonra zor valla.. ece çok tatlı olmuş maşallah nasıl büyüyolar yaaa başından itibaren hep beraber büyütmek çok keyifli yaaa her ayrıntılarını biliyoruz..

bende yarın doktora götürcem genel bi muayene ,suçiçek aşısı falan 2 aydır gitmiyoruz boyumuz kilomuz noldu acep? gerçi sabah bizim tartıda 13.900 çıktı tosun paşa bakalım doktorun tartı ne diycek ,kucağıma alınca farkediyorum gerçi kilo aldı bu aralar ank.geldiğimizden beri güzel yiyor (gerçi zeynep kadar yemiyor daha az ama ne yese yarıyor sanırım) bugn brokoli çorbası pişirdim bayıla bayıla yedi yemek yemeyenlere önerilir..
vee dediğniz gibi eskiden günde bi kez kaka yapardı şimdi 2-3 kez yapıyor bu aylarda öylemi oluyo acep?

ben hafta içi napcam,evde nasıl oyalıyacam diye düşünüp duruyorum Teoyu son gözdemiz havuz..balkona havuzu dolduruyorum hem güneşleniyor,hem oynuyor enerji atıyor,hem serinliyor sonrada banyosunu yapıp uyuyor onu da tavsiye ederimm..

artık hani şu yaptığım kartlar vardı ya sizinle de paylaştım onlarla tatilden önce hiççç ilgilenmiyordu şimdi eline alıp bana anlat diye bekliyor bende tek tek tanıtıyorum hoşuna gidiyor,öğrenmek istiyor.. kaç zamandır uzuvlarını öğretmeye çalışıyorum inatla öğrenmek istemiyor sadece burnun nerde diyorum gösteriyor..zamanlaaa artık napalım! bugün kedi,horoz falan kovaladı bayılıyor hayvanlara dokunmak sevmek istiyor,korkuyorum bişey yapcaklar diye tediiiiiii diye bağırıyor kedilere ve akşama kadar iki lafından biri deyaaaaa çok komik yaaa sürekili derya diye dolaşıyor efendim aşkım diyince gülüp şımarıyor,maskaralıklar yapıyor bana..

Gece gece iyi döktürmüşüm yine sabah nasıl kalkcam kimbilir şimdiden günaydınnnnn hepinize gününüz güzel olsun inşallah!

Günaydın deryacım günaydın....

Anam naptınız cum aişlerim vardı öğleden sonra giremedim... 10 sayfa oku oku bitmedi.....

sevdacım, deryacım (ikiside :) atikecim efenim hoş geldiniz buyrunnnnnnnnn

serpilcim bakıcı konusun da inşallah şanşlı çıkarsın....

deryacım ben sana kayınvalidenle ilgili yorum yapmıştım ama gözünden kaçtı sanırım...
sonuna kadar haklısın ama onlar büyükler ya hep ilk adımı bekliyorlar kendilerini ağırdan satıyorlar...
anlattıklarına bakarsak sana yaptıkları davranışlar çok ayıp... hiç taviz verme... sen yapacağını yapmışsın artık yapacak bir şey varsa onu da onların yapması gerekir..

denizcim aralın son durumu nasıl...

sevdacım zeynebe maaşallah.... dediğin gibi dağ havası yaramıştır... :)

yasemincim ecenin de yeni dişi hayırlı olsun...

ayşegülcüm sana ve kuzucuğuna da selamlar.... :)

strepeet arkadaşımızın erkek çocukla ilgili yaptığı yoruma gelince ne dicemi şaşırdım erkek bebek, kız bebk kimsenin kayıracağını zannetmiyorum ikisi de savunmasız adı üstünde bebek... severken erkekim aslanım diye severiz o ayrı tabi.....

kızlarrr tunaydınnnnnnn :))
yenı haftanız guzel gecer umarım...

Aral maşallah ıyı kakasıda normale döndu kusmuyorda bayadır ılaclarını kullanıyoruz ama hala..
ay sinir oluyorum ılac ıcırme layına ya.. ıcırıcem dıye her yerı batırıyorum.. kerata eskıden acardı agzını artık acmıyor ..

aralın iyi olmasına çok sevindim denizcim.... ilaç olayına bende sinir oluyorum yaaa içirene kadar dediğin gib heryer batıyor birde tükürüyor ya sinir ediyor beni....

kızlar dün 26 yaşıma veda ettim bir yaş daha gitti... :gitme:

Aaaaa faceden görmüştüm kutlayım dedim unutmuşum bak! Esracım nice senelere canım,sevdiklerinle..opuyorumnanaktana.s.yaşın gayet güzel canım hiç dertlenme ileride bu ettiğin lafa güleceksin şöyle 40-50 olunca keşke 26 olsam dersin.. benimkinin başında 3 sayısı var bak o geriyor orta yaş sendromuna sokuyor adamı..

ilaç verirken bizim vitamininden kalma damlalığımız var ben bebekliğinden beri her şeyi o damlalıkla veriyorum kızlar dilinin arkasına doğru sıkıveriyorum ne ortalık batıyor ne de Teo farkediyor siz de deneyin çok memnun kalırsınız

ayy esraaaa 29 yaşındayım sus beeee bunalımaa sokmaa benıııı ayy 26 olmak ıcın neler vermezdım kııı

offf hıc yaslanmak ıstemıyorum ben yaaaaaaaaaaaaa

bnm bı bankaya kadar gıtmem ılazummmm :) gelırım yıne Aral burda evde uyuyorr bakarsınız dımı kızlar

babaannesını çagıram barı

nıceee yıllara nıce guzel yaşlaraaa canımmm.... Allah sevdıklerınle nıce guzel şeyler yaşamanı nasıp eylesın

NİCE GÜZEL YAŞLARA CANIM UARIM BUNDAN SONRAKİ YILLARINDA DAHA İYİ VE GÜZEL GEÇER....a.s.

Serpilcim umarım iyi çoıkar k.valdenin sonuçlarıda sende bakıcı aramaktan kurtulursun inş. ....

Denizcim git biz bakarız kuzumuza...ARALIN ıYı OLMASINA ÇOK SEVıNDıM CAIM BENıM UAMRIM ARTIK HASTA OLMAZLAR KUZULARIMIZ...

Esracım ayşegülcüm sağolun canlarım sizden başka ecrinime yorum yapan olmamış nedir bu yani bana mı sitemizniniz kızlar hayırdır küstünüz mü yani.....

Umarım umarım bu yazımı bari okursunuz heyyyy ecrini çin bu hafta sonu alışveriş yapacağım bayrama acaba nasıl bişey alsam diye düşünüyorum karaveremedim doğrusu elbisesi çok hep bu yaz elbise ve şort giydi değişik olsun istiyorum güzel olsun ama tabi fazlada seçenek yok ama haani gözünüze çarpan bişey varsa diye danışayım dedim....ne renk ve nasıl bişey alsam acaba arkadaşlar..

slm arkadaşlar..oğlum iyileşti sonunda.3 gündür iyi Allaha şükür...ama bu sefer de kabız oldu galiba yaa.dün yapmamıştı.bugün yaptı taş gibi:) yok mu bunun ortası acep:)

esracım hapy birhtday to youuuuuu nice güzel mutlu sağlıklı yıllar dilerim sana

yasemincim ecrine şimdi ne desem bilmiyorum öbür cicileri görmeden bişey diyemiyorum oğlan anasıyız ya önemsemeye önemsemeye nasılsa çok güçlüler kötüde giyinseler oluyo kzları bilmiyoz tabi şaka bi yana ben şort tulumları çok seviyorum kızlarada erkeklerede çok yakışıyo bence bide esprili şeylere bayılırım ben resim veya yazılı öyle bişey bakabilirsin waikikide çok güzel şeyler var bi ziyaret et bence orayı

bu arada doğaç masaya çıkmayı keşfetti ve düştü 2kere birinde çıktı düştü bida 2. çıkmaz artık dedik bu sabah yine çıktı bu kez daha kötü düştü kaşı yüzü morardı kafasıda şişti şimdilik bida cesaret etmiyo ama belli olmaz doğaç bu çok kuduruk ya 2.dk durmuyo bide elinde düdük öttürüyo üfürerek nasıl beceriyosa anlamadım ben zor üflüyorum öğrenmiş evde öttürürp duruyo

YERİM BEN ONU CANIM BENİM MAŞALLAH DOĞAÇTA YERİNDE DURMUYOR BAKSANA YARAMAZA ECRİNDE ÇOK YAZIK HERYERLERE TIRMANMAYA ÇALIŞIYOR AYŞEGÜL AMA BOYU YETMİYOR SİNİR OLUYOR BAĞIRIYOR VE EN SONUNDA IKIL IKIL BİR YASTIK GETİRİYOR ONUN ÜZERİNE BASIPTA ÇIKIYOR ECRİNDE ÇALMALI FÜLÜTÜ VAR BENDE SENİN DEDİĞİN GİBİ HAYRETEDİYORUM NSIL BECERİYORLAR YANİ NEFESİNİ İYİ YETİRİYORLAR ....alkisalkisalkis

CANIM BİLGİLERİN İÇİNDE TEŞEKKÜRLER...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…