aralın iyi olmasına çok sevindim denizcim.... ilaç olayına bende sinir oluyorum yaaa içirene kadar dediğin gib heryer batıyor birde tükürüyor ya sinir ediyor beni....
kızlar dün 26 yaşıma veda ettim bir yaş daha gitti... :gitme:
aralın iyi olmasına çok sevindim denizcim.... ilaç olayına bende sinir oluyorum yaaa içirene kadar dediğin gib heryer batıyor birde tükürüyor ya sinir ediyor beni....
esracım hapy birhtday to youuuuuu nice güzel mutlu sağlıklı yıllar dilerim sana
yasemincim ecrine şimdi ne desem bilmiyorum öbür cicileri görmeden bişey diyemiyorum oğlan anasıyız ya önemsemeye önemsemeye nasılsa çok güçlüler kötüde giyinseler oluyo kzları bilmiyoz tabi şaka bi yana ben şort tulumları çok seviyorum kızlarada erkeklerede çok yakışıyo bence bide esprili şeylere bayılırım ben resim veya yazılı öyle bişey bakabilirsin waikikide çok güzel şeyler var bi ziyaret et bence orayı
bu arada doğaç masaya çıkmayı keşfetti ve düştü 2kere birinde çıktı düştü bida 2. çıkmaz artık dedik bu sabah yine çıktı bu kez daha kötü düştü kaşı yüzü morardı kafasıda şişti şimdilik bida cesaret etmiyo ama belli olmaz doğaç bu çok kuduruk ya 2.dk durmuyo bide elinde düdük öttürüyo üfürerek nasıl beceriyosa anlamadım ben zor üflüyorum öğrenmiş evde öttürürp duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?