2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

OHHHH BEE ÇOK KORKMUŞTUM YANİ DOĞRUSU CANIM İYİLEŞMİŞ YA KUZUMUZ ÇOK SEVİNDİM BUNA...HADİ GÖZÜNAYDIN TATLIM...:teselli::teytey:
slm arkadaşlar..oğlum iyileşti sonunda.3 gündür iyi Allaha şükür...ama bu sefer de kabız oldu galiba yaa.dün yapmamıştı.bugün yaptı taş gibi:) yok mu bunun ortası acep:)

slm kızlar
bugün kaç kere girdim yazılanları okuyup çıktım içimden bişey yazmak gelmedi daha doğrusu hiç bişey yapmak gelmiyo sıkıldım bide adet olcam onun gerginliği var galiba hayatımızı değiştircek kararlar arefesindeyiz bide onun stresi birleşince böyle bitkin yordun bi ben çıktı ortaya hiç de sevmem böyle olmayı neysee

ya bayram alışverişleri başlıııcak dimi artık ecede her bayram elbise giydi şimdiyekadar bu sene bende pantalon alıcam sanırım lcw de görmüştüm kurbişli tulumlar vardı yeşil mor filan hoşuma gitti belki öyle bişey alırım bilmiyorum

esra doğumgünün kutlu olsun canım seneler gelip geçiyo ya napalım sağlığımız yerinde olsun ayrıca her yaşın bi güzelliği var delikafadulden bende 30 a yaklaştım ya mutsuz değilim merak ediyorum 30 unda kadınlar dha çekici daha kendinden emin olurmuş yaa baklaım bize neler getircek :kedi:

seminer dönemi vermicem canım.ne kadar geç verirsem o kadar iyi bakalım...
bizede tatilde o kadar bağlandıki..sürekli bnimde eşiminde peşindeçhep yanında olmamaızı istiyor..ikimizinde aynı anda hemde buda en kötüsü..
bakıcı bulmuştum zaten ..velime vericem..çok becerikli iyi bir kadın..sadece ardaya yemek yediremez diye korkuyorum.binbir oyunla yemek yiyor.ve çok uzun sürüyor. okadar yapmaz yemezse yemesin derse çok üzülürüm.erken uyanmasını sağlayıp kahvaltısını verip öyle götürmeyi düşünüyorum..
bunu nasıl baqşarıcam bilmiyorum..6da kalkmam lazım.tabi ardanında 7 de falan...
uyku saatini ayarlaıyorum bayrama kadar.. akşam uykusuna en geç 8.30da geçmesi lazım
3de bizim okul bitiyor.sadee yoğurdunu birde yatarken sütünü içiyor o saate kadar.yapacağı sadece bu...
a

ya kızlar ben sabaha karşı 9-10 tane msj yazdım ,yoksa yazmamışmıyım ? :)) hiç kimse görmedimi yaaa hep diyorum bi daha diycem bi daha arka arkaya çok msj biriktirmiycem valla

selam kızlar
geçmişi okudum aceleyle ama aklımda pek bişey kalmadı
benim hafızam zayıflıyor galiba :)))
atike ve deryacım hoşgeldiniz kızlar
denizcim aralın iyileşmesine çok sevindim canım
furkancımada maşallah iyileşmişoda ama şimdide kabız olmuş kuzu he
zuhalcim biz çok çekiyoruz kabızlıktan
zeynep genelde sert yapıyor kakasını
hele ben normal yapamam hiç bana çekti sanırım kuzummm

derom hayal görmüyosun canım gerçekten yazmışsın :)))))))
dedim ya ben okuyorum okuyorum aklımda pek bişey kalmıyor
teoşu dr götürcem demişsin gidin bakalım ne dicek su çiçeği aşısı hakkında
bize bilgi ver canım

bu arada dün kociş kızım ben arkadaşlarla iftara yemeğe çıktık dışarı
arkadaşlarında zeynepten 4 ay küçük bebekleri vardı
birbirleriyle oyalandılar bizde rahat yedik mamamızı
sorrada ordan alışveriş merkezine gittik
kızıma bayramlık çok güzel ciciler aldım teyzeleri
foto eklerdim ama makine bozuldu tamirde gelsin paylaşıcam hemen sizinle

kanz dan bi tane keten pantolon aldım
waikikiden kot elbise keten pantolon 3 tane uzun kollu badi aldım
bide nıke ayakkabı aldım kızıma benimkisiyle aynı hemde takım giyicez kızımla
hepside çok şık oldu kızıma
onları giyince dahada büyük göründü gözüme bızdığım

daha gece bitmedi sonra özdilek var bursada duymuşsunuzdur belki oraya gittik tatlı ve çayımızı içmeye

sonrada arkadaşların arabası var bizi eve bırakmaya geldiler hepberaber bide sahil turu yaptık
dondurmamızıda yedik eve geldiğimizde 12 olmuştu
çok eğlenceli bir gündü ama kendime bişey bakamadım kızıma bakmaktan

bence şalvar al .. ben waıkıkıde kot şalvargormuştum acayıp kokoş bışeydı 2 yaş ıcındı ama 1 yaşıda vardı ztn mınnacık bışeydı 2 yaş da olsa kesınlıke olurdu Ecrınımıze :) uzerınede daha sade bır tshırt olabılır.. alt kokoş olunca ust kısmı ascık sade yapmak gerekıo :)))

ay o şalvar harıkaydı yaa .. yada kırmızı bır elbıse beyaz bır papuç olabılır tam bayramlık vallahı :))

oyyy kıyamamm yaaa canım bnm gecmı solsun oğluşaa yerım ben onun her yerınııııı :kedi:

zuhalll cok sevındım canım buyuk gecmısler olsun bı daha da gelmesın o pıs hastalık ınşallah..

nan hatunnnn ne cok gezmıssın oyleee :mymeka: sende çıkmıyon çıkmıyon çıkınca abartıyonnn ay Aralla ben o kadar saat asla vede asla dışarda yapamazdım durmazdı ve benıde kendınıde helak ederdı...
sız yemegınızı yerken ıkı bebek nasıl oynadı kacmadılarmı yada masalara sarkmadılarmı oraya buraya koşturmadılarmı nasıl durdular cok mrk ettım ya anlatırmısın ??

zeynep ınde cıcılerı hayırlı olsun gule gule gıysınnnnn.. ben Arala bısey almadım Londradan bı suru sey geldı ne alam onları gıydırırım sanırım

kızım olursa eger ınşallah yanı o zaman sureklı cici bici alcam adamı ıflas ettırcem ıştee bananeeeeeeee kötükedihüso

gunun cok guzel gecmıs bacım okurken bende mutlu oldum senına dınaa ohh stres atmıssındır .. annen nasıl bu arada?

ay sen böyle yazdıkça ben heycanlandım sevdacım bende bende bebişime hemen almak istiyorum lütfen resimlerini koy bir öncede bende göreyim..güle güle giysin zeynebimde....kaç tane bayramlık aldın kız öyle ...zeynep nasıl duruyor canım şaşırdım doğrusu çünkü ben ecrinle yemek yemeğe 2 kere denedik yani eşimleasla izinvermiyor ağlıyor girdiğimiz yerin altınıüstüne getiriyor kovulacağız yani o derecde....
.

Son düzenleme:
aynennn bızımde Aral oyleee bızı kovulma derecesıne getırıcek bıgun... bızde ıftara gıttık ama ne yemesı anammm

kızlar biz evde normal yemekte yiyemiyoruz ya eşim yediğim yemekten bişey anlamıyorum dio nöbetleşe yemeye başlıcaz bugün aldım oyalayım diye eşim rahat yesin diye kolumu ısırdı bide tokat vurmaya alıştı sürekli tokat vuruyo bize ama çok kötü vuruyo ısırma huyuda fena uyrken falan ısırıyo aniden kan oturtuyo çok hırçın bu ara neden bilmiyoruz hepimizi çok geriyo bütün sandalyelere çıkıyo mama sandalyesine bile tırmanıyo düşcek diye hep aklımız çıkıyo tekrar en küçük haline döndük sanki yalnız bırakmaya gelmiyo ya kucağımda yedireyim yada oturtayım diyorum herşeyi yerlebir ediyo hiç birimiz huzurla yemek yiyemiyoruz sizlerinkide öylemi

teşekkür ederim arkadaşlar..Allah hepimizin bebişlerini korusun.hiç hasta olmasınlar inşallah...

ayşegülcüm geçmiş olsun doğaça.artık yerlerinde durmuyolar valla.yalnız bırakmaya gelmiyo.ben öyle durumlarda düştüğünde hemen lasonil jel sürüyorum.ne morarıyo ne de şişiyo biyeri.tavsiye ederim...

biz yemek yerken kucağıma alıyorum furkanı.biraz ben yiyorum biraz ona veriyorum.bazen eline ekmek veriyorum falan oyalıyorum ama ben yediğimden bişey anlıyo muyum?tabiki hayır... öyle idare ediyoruz artık.

iyi geceler kızlar bi hızla okudum yazdıklarınızı bi kısmını unuttum sanırım yasemin eceye alıcaam bayramlığı yazmıştım bende sanada fikir olur diye sende benim cevabımı önemsemedin galiba :umursamaz:
esra hadi geçmiş olsun ....
sevda maşallah zeynebe o kdar saat gezdirebildiyse sizi bizde diğer herkes gibi herşeyi zorla yapıyoruz alelacele iftar yapıyoruz alele acele dışarı atıyoruz kendimizi çayımı içemiyorum doğduğundan beri nerdeyse şöyle rahat rahat daha bu akşam konuştuk eşimle oraya gitme bunu yapma demeden raha trahat oturup dışard arkadaşlarımla sohbet etmeyi özledim diye evde de aynen doğaç gibi rahat vermiyo ama zoru hep bana ben gelene kadr babasına sonra bana hep kucağımda atta atta akşam çıkardık meydanda balonla oynadı pat:umursamaz:latana kadr koştu peşindende gönlü oldu hanferndinin ama ben çok yoruldum şimdi tumba yatak dün gecedne uykusuzum zaten
zuhal geçmiş olsun inşallah daha da iyi olur furkan
eğer unuttuğum varsa affola iyi geceler kızlar .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…