2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol zuhalcim yazdım jelin adını alıcam hemen tekrar geçmiş olsun furkanada çok sevindim iyi olmasınada

serpilcim canım benim ya çok yoruluyosun gündüz işte akşamda cimcime ben olsam gebermiştim hayatta değildim

denizcim çok sevindim aralın iyi olmasınada

esracım sanada gözün aydın diyim için rahat etmiştir

ayyy ayyy o özlemler bendede var herşeyi özledim doğaç yüzünden çakıldık resmen balıkesire yollarda ağlıyo diye cesaret edemiyoruz ya bi yere gitmeye korkuyoruz antalyaya gitmek istiyoruz tren yok orayada ya off offf otobüslede 12 saat çeklmez doğaçla
zuhalcim çok sağol canım yazdım jelin adını alıcam hemen bu arada furkana tekrar geçmiş olsu düzelmesine çok sevindim canım

deroooo nirdesin bacım noldu en son gelişme varmı nineyle dideden :) ayyy bayramda geliyo napcaksınız derya

esracım gözün aydın canım için rahtlamıştır artık

kızlar neden 2msj oldu birbirine benzer açıklayım ilk yazdım gitmedi dedim göremeyince 2.yide yazmış bulundum olsun dedim anlayan anlamıştır herkese pay çıktı kısacası :))

doğaç gibi eneste sofrayı bize zehir ediyor...
yer sofrasında yiyoruz eşim masa da yemek yemek istemiyor gelin görün ki enes bey tencere, tava, tabak, çatal, kaşık peşinde sofranın etrafında tabiri caizde köpek balığı gibi dört dönüyor bir onu çekiyor bir bunu ne yediğimizi, ne içitiğimizi, ne doyduğumuzu anlıyoruz.....

bizde yerde yiyoruz artık canım geçende ramazanın ikinci günüydü masaya hazırlıyım dedim burnumdan geldi ece suyu döktü sandalyelerde gezmek istedi çok kötüydü ya şimdi misafir alsam nasıl yaparım diyorum geçende yine arkadaşlarımın kucaklarında gezdi durdu sandalyede gezmek sularına elini sokmak için kaydirigubbakcemile3 en zor zamanlarımıdır nedir seneye bu kadar olmaz diyo kayınvalidem :Saruboceq:

o jelden bizimkilerde almış yazın başında ece parkta düşünce dooğğğğğğru eczaneye kayınvalidem görümcemden duymuş iyi diye gerçekten ne şişiyo ne morarıyo tabi ben hep unutuyorum sürmeyi onlar hallediyo vereliniortak

bu gece çok şükür uyuttu cadı tabi sahurdan sonra 1 2 saat salıncağında uyumaya alıştı ama bende yanında uyuyorum arada sallıyorum filan çok yormuyo yeterki kucağında gezidr demesin razıyım onada sabahta uyanıp çıkıyo yanımıza ya benim gözüme parmağını sokuoy annee diyo yada babasının burnuna babaa diyo illa bi delik buluyo :lepi: ama anne anne demesine bitiyorum kayınvalidem geliyo alıyımda uyuyun biraz daha diye yok dedim bu sabah kalsın nasıl sırnaşşcaanı şaşırdı bi karnıma yatıyo bi yanıma bu arada ecenin göbüşü diye bastırıyo karnını herkesi geziyo sırayla göbeklerine bastırıyo bana gelince göğsüme bastırıyo sütyende sert gelince eline hoşuna gidiyo annenin göbüşümü dedim meme diyo ertesi gün yine geldi meme diye hihoyyyt insanların yanında da yaparsa yandık gelip gelip bastırıyo delikafadulden

eceye bak ya birde kız çocukları daha uslu olur derler bak sen yaramaza...... kaydirigubbakcemile3

eceye bak ya birde kız çocukları daha uslu olur derler bak sen yaramaza...... kaydirigubbakcemile3

erkek çocuklarının ki de ayrı oluyo yanii görümcemden biliyorum iki oğlan way anam wayy
bide arkadaşımın ikizleri var 2 ay küçük bizden o kadş çok istiyolar ki yürümelerini bi akşam karı koca oturuyolar bunlarda kilerin kapısında boncuklarla oynuyo sözde biri geçmiş hızlıca kapının önünden aa yürüyo yok koşuyo derken geri dönmüş ayyyy meğer sen asıl boncuklara bırak kendini uçmuş çocuk gitmiş gelmiş ayy ne güldük ona yaa çok şükür bizimki uçmaya heveslenmedi henüz delikafadulden

kızlar toplam 4 saat dışarıdaydık
arkadaşlar bursada oturuyor ilk önce onların evine gittik zeynebi uyuttum karnını doyurdum yemeğe gidiceğimiz yer çok yakındı onların evine iftara 10 dakika kala çıktık evden rezervasyon yaptırmıştık

ordada mama sandalyeleri vardı onlara oturttuk kızları
ellerinede pide verdik onları yediler
birbirlerine uzatmaya çalıştılar falan
arkamızdaki önümüzdeki yemek yyiyenler hep onlara laf attılar sevdiler
yani bi şekilde oyalandılar işte

çokta uzatmadık zaten yemek faslını
gezmedede tabi arabasında durmadı zeynep
yürüdü koştu bizde peşinden koştuk
bi arada ayaküstü yoğurdunuda yedirdim :))

çocukla tabiki rahat olmuyo ama onlarsızda hiç eğlenceli olmazdı be kızlar

bu arada denizcim annemi sormuşsun
ilgin için teşekkür ederim annem artık tamamen iyileşti çok şükür
bayramdan sonra tekrar kan sayımı yapılack
gerek görürse kan iğnesi vericek yine dr

vallahı bızde oyleyız.. bız ztn donüşümlü yıyoruz ne zamandır.. geçen gun beraber yedık Aralıda ortamızdakı sandalyeye oturttuk bıraz durdu hemen eşımle bırbırımıze baktım aa super fln dıyee ama sadece bırazcıkmışş hemen hoplayıp zıplayamaya masayı dagırmaya basladı :)))

eceyee bıtıyorum yaaa tam bir bitirim kız oldu başımıza :))))

sevdacım tekrar gecmıs olsun o zaman annenede :)
bu arada bebek olmadan yanında eglenemıyormusun sen .. mesela esınle bır aksam ıkınız dısarda olsanız sohbet etsenız fenamı olur :)))

valla ben Aralla da eglenıyorum onu almadıgımz zamanlarda da .. ztn Aralsız 1,5 saat 2 saat dısarda kalabılıyoruz babaanneye bıraktıgımızda

yaa kızlar bişey sorucam...

bı tane ceket var kotonda.. harıka bır model kucuk bır ceket.. kac aydır gozumde.. kac aydır gelıp gıdıp fıyatına bakıyorum ındırım yapmıslardı aylar once 69,00 a ınmış hanı dedım bıraz daha ındırırler fln beklıyım .. neyse kac ay oldu ınmıyorda ınmıyor herseye 2. ındırım geldı nerdeyse.. o cekere gelmemış.. sınır oldum gecen gun satış danışmanına sordum ya neden bu cekette ındırım olmuyor delı olcam kac aydır gelıp bakıyorum dedım.. bu saatten sonra ıkıncı ındırım gelmez bence cok begendıysenız alın dedı...

hayatımda en begendıgım ceket dıyebılırım
bu arada sıfır kollu.. kollarında fırfır var içi saten kumaştan leopar desenlı..
alayım mı acaba yaa... aklım kaldı..
aslında kendımızı sıkmaya karar vermıstık kı uyguluyorduk ta ama napıyım ya arada aklım kacıyor bölee ıstee..
bu arada ceket sıyah onden tek dugmelı dedım ya mınık bı ceket ztn belınde de ıncecık bır kemerı var parlak sıyahtan yıne..
sızce alayım mı bayramlık

benim kız eceye göre uslu gene
ben temizlik yaparken eline bez veriyorum oda yerleri siliyo
tam bir büyük gibi davranıyo ve iş yaparkenki suratını görseniz işini o kadar ciddi yapıyorki :))
ben yerleri siliyorum zeynep kesinlikle ıslakken basmıyo yere korkuyo halıdan beni al diye ağlıyo

doğaç ve ece nasıl masalara sehpalara komidinlere çıkıp düşmeyi beceriyosunuz bakayım siz
zeynep daha koltuğa bile çıkamıyo kendi biraz yüksek bizim koltuklar
ama inmeyi süper beceriyo oturur pozizyondayken birden ters çeviriyo kendini ve kayıyo aşağı

denizcim çok beğendiysen al bacım boşver bidahamı gelicez dünyaya
hem sen zayıfsın kısa ceket yakışır sana
benim göbiş var azcık hoş durmuyor öyle minik şeyler (

ARAL NEREYE ÇIKTI DUN BILIN BAKALIMMMM...

Alt kata ınmıştık Aral la babaannesıyle mutfakta konusuryorduk bı baktık kııı mutfak tezgahına çıkıyorr hemde sandalyesız fln yanı ..
becerebılırmıyım bılmıyorum anlatymaya calışayım..
ıkı elıyle mutfak tezgahının mermerının cıkıntısından tutmuşş ayaklarıylada dolaplara tırmanma pozısyonundaydı bı bnaktık ıkı ayagıda yerden kesılmışş barfıks cekenler gıbı kendını yukarı ıtttırtmeye calışıyor.. duz duvara tırmanan brını dusunun aynen oyle ıstee aaaa napıyorsun oglum sen fln dedık oyleee hin oyle felfecır baktı kı o an bıze.. durunn bu daha nekı neler etcem sıze der gıbıydı :))))

valla ben onu bunu bılmem ben yandım yanı .. evde her yer bantlı .. mahfoldu esyalarım..

yaa eşımde alalım dıyor ben ınat ettım ındırım bekledım ama gelmedı .. cok pahalı geldı bana..

bu arada bız ıstanbula gıdıyoruz ınşallahh Allahım kısmet ederse.. pazar gunu yegenımın oglunun sunnet dugunu var :)

abıyemı gıysem yoksa daha hafıf bıseylermı gıysem bırde sacımı maşamı yaptıram topuzmu

şimdiye kadar zeynepsiz biz hiç biryere gitmedik ya denizcim
sanki o olmayınca eksiklik hissederim gibi geliyo bana
olsun hem onuda öyle yerlere götürünce oralarda nasıl davranıcağını öğreniyo
fazla şımaryo genede büyükmüş gibi davranmaya çalışıyo

büyükmüş derken alışveriş yaparken winx li bi çanta vardı ona bakıyodum zeynep elimden aldı ve koluna taktı hemen
nasıl sevindi görseniz bir yürüyüşü vardı hep bana özeniyo bu kız yaaaa
o çantayı kızıma almadığıma pişman oldum çok sevmişti
ama minicik şeyde 16 tlydi ya kıyamadım açıkçası

denis sana açık saç yakışıyo
toplatma bence çok güzel saçların
bide abiye giymeni öneririm sonuçta çok yakının yani
şık ol bu kadının çocuğu var ama şuna bak ne kadar güzel desinler
kıskananları çatlat bacım :)

zeynebe de maaşallahh......
cadıya bak sen çantayı koluna taktı he.....
kız çocuğu başka oluyor ya......

denizcim eğer aklında kaldıysa al bencede sana yakışır kısa ceket. zayıf htunsun anacım ne giysen yakışır.....
aralı anlatmışsın ya aynı gözümün önünde enes canladı... oda mutfakta en üst çekmeceyi açıp ayklarını yerden kesiyor korkuyorum çekmece tartmıcak çatal kaşık bıçaklarla hop aşağıya incek Allah korusun...
Bende de eşya falan kalmadı valla mobilyalarım mahfoldu hele yatak odasını görseniz en alltaki çorap çekmecesi iflas etti paramparça oldu. Allah bir ev nasip ederse yeni bir yatak odasına ihtiyacım var......

bu arada kızkardeşim 4 aylık hamile bugün doktora gitcekti cinsiyeti öğrenicek bakalım cinsiyeti ne olucak.....

ayy yok ece daha masaya çıkmıyo onun favorisi koltukran denizliğe atlamak ve orta sehpaya çıkıp oturmak o da cam korkutuyo beni neysee bunlar hep cadı yaramaz Allah kolaylık versin hepimize sevdacım bu kız çocuklarının inciğe boncuğa düşkünlüğüde ayrı ecede çantamı takmaya uğraşır evde boynunda hep bi tesbih vardır süsleniyo aklınca

denizcim aklında çok kaldıysa al eşinde demiş hem ben onu yapamıyorum eşim kendine bişey almazken ben nasıl alıyım diyorum hep anca o hadi sana bieyler alalım derse tamam derim yoksa beğendiğmide söylemem zaten söylesem kesinlikle alır borçlar bitsin şunu ödeyelim müsriflik yapmayım diye hep bastırırım isteklerimi çok da iyi bişey değil bu bee
ayrıca düğünde abiye giyip saçını maşa yapmanı tavisye edeyim bende açık saç yakışıyo sana
aral ve enesede maşallah biz inşallah tezgahı hiç öğrenmeyiz

sevda ayrıca annnede geçmiş olsun kayınvalidemdede war kansızlık ne yapsa düzelmiyo hep ilça vs kullanır yada hep halsizdir sanırım ecede babanneye çekti offfffff üzüyo beni bu konu Allah şifa versin hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…