doğaç gibi eneste sofrayı bize zehir ediyor...
yer sofrasında yiyoruz eşim masa da yemek yemek istemiyor gelin görün ki enes bey tencere, tava, tabak, çatal, kaşık peşinde sofranın etrafında tabiri caizde köpek balığı gibi dört dönüyor bir onu çekiyor bir bunu ne yediğimizi, ne içitiğimizi, ne doyduğumuzu anlıyoruz.....
eceye bak ya birde kız çocukları daha uslu olur derler bak sen yaramaza...... kaydirigubbakcemile3
kızlar biz evde normal yemekte yiyemiyoruz ya eşim yediğim yemekten bişey anlamıyorum dio nöbetleşe yemeye başlıcaz bugün aldım oyalayım diye eşim rahat yesin diye kolumu ısırdı bide tokat vurmaya alıştı sürekli tokat vuruyo bize ama çok kötü vuruyo ısırma huyuda fena uyrken falan ısırıyo aniden kan oturtuyo çok hırçın bu ara neden bilmiyoruz hepimizi çok geriyo bütün sandalyelere çıkıyo mama sandalyesine bile tırmanıyo düşcek diye hep aklımız çıkıyo tekrar en küçük haline döndük sanki yalnız bırakmaya gelmiyo ya kucağımda yedireyim yada oturtayım diyorum herşeyi yerlebir ediyo hiç birimiz huzurla yemek yiyemiyoruz sizlerinkide öylemi
bizde yerde yiyoruz artık canım geçende ramazanın ikinci günüydü masaya hazırlıyım dedim burnumdan geldi ece suyu döktü sandalyelerde gezmek istedi çok kötüydü ya şimdi misafir alsam nasıl yaparım diyorum geçende yine arkadaşlarımın kucaklarında gezdi durdu sandalyede gezmek sularına elini sokmak için kaydirigubbakcemile3 en zor zamanlarımıdır nedir seneye bu kadar olmaz diyo kayınvalidem :Saruboceq:
o jelden bizimkilerde almış yazın başında ece parkta düşünce dooğğğğğğru eczaneye kayınvalidem görümcemden duymuş iyi diye gerçekten ne şişiyo ne morarıyo tabi ben hep unutuyorum sürmeyi onlar hallediyo vereliniortak
bu gece çok şükür uyuttu cadı tabi sahurdan sonra 1 2 saat salıncağında uyumaya alıştı ama bende yanında uyuyorum arada sallıyorum filan çok yormuyo yeterki kucağında gezidr demesin razıyım onada sabahta uyanıp çıkıyo yanımıza ya benim gözüme parmağını sokuoy annee diyo yada babasının burnuna babaa diyo illa bi delik buluyo :lepi: ama anne anne demesine bitiyorum kayınvalidem geliyo alıyımda uyuyun biraz daha diye yok dedim bu sabah kalsın nasıl sırnaşşcaanı şaşırdı bi karnıma yatıyo bi yanıma bu arada ecenin göbüşü diye bastırıyo karnını herkesi geziyo sırayla göbeklerine bastırıyo bana gelince göğsüme bastırıyo sütyende sert gelince eline hoşuna gidiyo annenin göbüşümü dedim meme diyo ertesi gün yine geldi meme diye hihoyyyt insanların yanında da yaparsa yandık gelip gelip bastırıyo delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?