2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy esracımmm Allah guzel evlat versın.. ay mrk ettım ne acep cınsıyetıı.. kız gıbı sankı

bıze bıldır tamam mı ? ya esra bende ev ıstıyorum ınan kıra ödemek o kadar zoruma gıdıyorkı .. o kırayı odemesek cocugumuza harcasak fenamı olur.. aslında herkesın bır evı olsa fenamı olur..
gercı evınde olsa bu dunyada kıracısın otesı varmı..
k valıdemlerın evı kıra deıl ama kıra kadar masraf oluyor
sıte olunca ıkıye katlanıyor aıdattır şuudur budur...
bırde bızı duşun hem kıra hem aıdat hem tüp hem faturalar... elektrık su telefon adsl dıgıturk bıtmıyor anacım.....

ne dıyım ınşallah evımız olur kardeşım..

zeynep ın edalarına baylıyorum ztn ben yaa o poz vermeler fln aklımdan gıtmıyor..
kız bebek cok başka oluyor dımı ama.. ay kızlar ben durmadan tekrar bır evlat sahımı olucagım gunu dusunuyorum ve kız olmasını cok ıstıyorum ... kendımı buna cok adapte ettım eger erkek olursa sanırım bunalıma gırıcem dıye korkuyorum..
bu dusuncelerı kafamdan atmaya calısıyorum Allahım hayırlısını versın dıyorum ama sora bı bakıyorum yıne kız cocuk duşluyorum kendı kendıme.. :S

ya offf ramazanda oruç tutmamayı sevmiyorum çalıştığım yerde hemen hemen herkes tutar bende adetliyim bugün tutamıyorum yemekhaneye gitmek istemedim göze batar çünkü hiç sevmem neyse evden getirdim bir iki nişey yiicem hocalar hep erkek odama iki kapı var birin kilitledim biri kilitlenmiyo nasıl korka korka yiyorum biri gircek içeri diye tutamadığımız zamanlarda hep oruçlu insanlardan uzakta gizli yemeyi öğrettiler keşke biraz rahatlığıda öğretselerdi :çok üzgünüm:

kızlar bır elbıse eklıcem onu gıysem mı acaba... beyaz topuklu ayakkabılarla..
elbıse bıraz farklı ama..

ama sen bı kadınsın canım anlayıs gosterırler cevrendekıler.. tabıkı gızlı yemen cok guzel bısey bence..

ama tutamayabılırsın sonucta herkes bunu anlar .. neden tutamadııgını yanı..

esracım hayırlı sağlıklı evlatları olur inşallah
bende okuyorum sözde ama unutuyorum cevap yazarken
amannnnn kızlar benim artık ne var gözümde ne bişey ev aldık geçen sene sıfır olduğundana komşularla hep herkes alıp yerleştikten sonra tanıştık genel olarak iyiler ama biz kirada oturduumuz evi özlüyoruz müştei bulurdak hiç bakmadan karına zararına satıcaz düşünün krediyi geri ödeyince bankada elimizde pek bişeyde kalmııcak ama hiç gözümüzde değil insanın huzuru olsun mutlu olsun yeter ev kendinin yada kira farketmez bence bi daha da alırsam kendi memleketimden alırım iyide olsam kötüde olsam ne işim var elin memleketinde böyle düşünmezdim ama düşündürtüyolar bazen malesef

ama sen bı kadınsın canım anlayıs gosterırler cevrendekıler.. tabıkı gızlı yemen cok guzel bısey bence..

ama tutamayabılırsın sonucta herkes bunu anlar .. neden tutamadııgını yanı..

ya öff anlarlar deinzde öyle bi muhabbete girmek bile istemiyorum en benim başkanımı görsen merklımı meraklı ramazanın başında sen tutcanmı bu sene emiyomu ece diyo sanane yaa emer emmez adamın sorduğu soruya bak hmm tutmuyonmu bugünn der görse imalı imalı geriyo beni ömrümü yiyo aynııııııııııııııı burhan altıntopppp

deniz çok komiksin valla güldürdün beni :)
senden alıntı

bu dusuncelerı kafamdan atmaya calısıyorum Allahım hayırlısını versın dıyorum ama sora bı bakıyorum yıne kız cocuk duşluyorum kendı kendıme

serpil bende yiyemezdim heralde senin gibi
adet olmak bize ayıp gibi öğretildiği için kimsenin bilmemesini istiyoruz

Kızlar bu elbıseyı bodrumdan almıştım.. daha hıc gıymedım.. gıyecek yer olmadı..
elbısenın kolu bedenıne yapışık.. tek kol açık tek kol kapalı ..
dız altına kadar elbıse.. eğik bı sekılde uzanıyor bı bacaktan dıgerıne.. ay gıyersem uzerımde de resmını cekerım koyarım ama sımdı kendımı cekemem sanırım.

deniz ilk resimde pek çözememiştim elbiseyi ama ikincisinde çözdüm :)
çok değişik ve çok şık canım
kesinlikle giymelisin bunu

ya ben ne dusunursem neden hep basıma gelıyor.. ıkı uc gun once ekmegımın ıcınden bıosey cıkmıyor kac yıldır ne guzel dıye dusunuyordum bugun ekmegımın ıcınden plastık bısey cıktı yaa.. resmen kutu kenarı gıbı bısey beyaz

http://img216.imageshack.us/img216/9184/resim005xwc.jpg[/IMG

bunlarda diğer cicilerimiz
bu kamera aklıma gelmemişti

bırde şöyle elbıselerım var.. bırı nişan elbisem ztn..

bunuda yegenımın dugununde almıstım more&more dan hamıleydım o zaman ay ne ciciymişim dimi kızlwr yaa tombik tombikkk ben yıne oyle olmak ıstıyorum ışteee .. neyse bununda gous altında kurdelası var uzerı dantel kumasla kaplı dız altına kadar yıne bu da ( gogus altından dız altına kadar bol)

son resımde ortadakı gelınlıklı de onun kardesı yegenım.. gelınlıkte bnm gelınlıgım ...
onun yanındakı guzelde ablam.. derya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…