bırde şöyle elbıselerım var.. bırı nişan elbisem ztn..
bunuda yegenımın dugununde almıstım more&more dan hamıleydım o zaman ay ne ciciymişim dimi kızlwr yaa tombik tombikkk ben yıne oyle olmak ıstıyorum ışteee .. neyse bununda gous altında kurdelası var uzerı dantel kumasla kaplı dız altına kadar yıne bu da ( gogus altından dız altına kadar bol)
zeynebe de maaşallahh......
cadıya bak sen çantayı koluna taktı he.....
kız çocuğu başka oluyor ya......
denizcim eğer aklında kaldıysa al bencede sana yakışır kısa ceket. zayıf htunsun anacım ne giysen yakışır.....
aralı anlatmışsın ya aynı gözümün önünde enes canladı... oda mutfakta en üst çekmeceyi açıp ayklarını yerden kesiyor korkuyorum çekmece tartmıcak çatal kaşık bıçaklarla hop aşağıya incek Allah korusun...
Bende de eşya falan kalmadı valla mobilyalarım mahfoldu hele yatak odasını görseniz en alltaki çorap çekmecesi iflas etti paramparça oldu. Allah bir ev nasip ederse yeni bir yatak odasına ihtiyacım var......
bu arada kızkardeşim 4 aylık hamile bugün doktora gitcekti cinsiyeti öğrenicek bakalım cinsiyeti ne olucak.....
kızımın pappaları
pc nin kamerasından çektim pek net olmayabilir
noldu biliyonuzmu
zeynep uyuyoken sebze çorbası koyayım dedim zeynebe
burda resimlere daldım
birden aklıma geldi bir baktım suyu falan kalmamış
ayy yok ece daha masaya çıkmıyo onun favorisi koltukran denizliğe atlamak ve orta sehpaya çıkıp oturmak o da cam korkutuyo beni neysee bunlar hep cadı yaramaz Allah kolaylık versin hepimize sevdacım bu kız çocuklarının inciğe boncuğa düşkünlüğüde ayrı ecede çantamı takmaya uğraşır evde boynunda hep bi tesbih vardır süsleniyo aklınca
denizcim aklında çok kaldıysa al eşinde demiş hem ben onu yapamıyorum eşim kendine bişey almazken ben nasıl alıyım diyorum hep anca o hadi sana bieyler alalım derse tamam derim yoksa beğendiğmide söylemem zaten söylesem kesinlikle alır borçlar bitsin şunu ödeyelim müsriflik yapmayım diye hep bastırırım isteklerimi çok da iyi bişey değil bu bee
ayrıca düğünde abiye giyip saçını maşa yapmanı tavisye edeyim bende açık saç yakışıyo sana
aral ve enesede maşallah biz inşallah tezgahı hiç öğrenmeyiz
sevda ayrıca annnede geçmiş olsun kayınvalidemdede war kansızlık ne yapsa düzelmiyo hep ilça vs kullanır yada hep halsizdir sanırım ecede babanneye çekti offfffff üzüyo beni bu konu Allah şifa versin hepsine
canım bu ne şıklık yani maşallah kıskandım kız seni ......kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 ay çok hoş bir bayansın yani..kıyafetlerde çok güzel banada yolla bir arad bende giyeyim canım....bence sen zayıfken çok hoşsun yani hamileykende güzelsin ama zayı halin çok güzel....
denizcim bodrumdan aldığın elbisede çok şık giy bence bir an önce yerini bul..ben severim bu tür kıyafetleri...bahsettiğin cekette hoş bir şeye benziyor aklın kaldıysa al bence...
bunlara bittim çok hoş kaç numara sevdacım ...ecrninde pempiş keteneri varda ama bu kadar büyük görünmüyorlar...
cicileride çok güzelmiş pantolonlar çok hoşlar elbisede güzel aslında kendinbilirsin ama istersen değiştir...
canım annene tekrar geçmiş olsun önceden yazmıştım sanırım görmedin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?