2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deniz nişan elbisen belki biraz abartı durabilir
ama yağuşuklu yeğeninin yanında olduğu kıyafette çok şık o olabilir
saçınıda aynen ordaki gibi yaptırabilirsin canım
çok yakışmış

noldu biliyonuzmu
zeynep uyuyoken sebze çorbası koyayım dedim zeynebe
burda resimlere daldım
birden aklıma geldi bir baktım suyu falan kalmamış

hahahahah allah canını almayaa :))) bnmde evı toplamam lazom Aral uyuyorkennn .. balkonu yıkadım sımdı yaa 2 saat soraa yıne toz toprak oluyor ve Aral balkonda oynamaya bayılıyor.. yavas yavas dıger ıslere baslıyayım

zeynep ın en son koydugun cıcılerıne bayıldımmm maşallah cok yakısıcak.. ama elbısesının rengı koyu geldı bana

elbise kot ya
alırken çok kararsız kalmıştım zaten emin olamamıştım
rahat olurmu kotla diye
sende rengi koyu diyosun belki değiştiririm bi dahaki gidişte

denizcim hamilelik sana çok yakışmış fakat ben zayıf hallerini daha çok seviyorum ilk resimdeki elbisene de bayıldım...

canım bu ne şıklık yani maşallah kıskandım kız seni ......kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 ay çok hoş bir bayansın yani..kıyafetlerde çok güzel banada yolla bir arad bende giyeyim canım....bence sen zayıfken çok hoşsun yani hamileykende güzelsin ama zayı halin çok güzel....

denizcim bodrumdan aldığın elbisede çok şık giy bence bir an önce yerini bul..ben severim bu tür kıyafetleri...bahsettiğin cekette hoş bir şeye benziyor aklın kaldıysa al bence...

Son düzenleme:
meraklandım bak esracım kız mı erkek mi acep hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah...a.s.

bunlara bittim çok hoş kaç numara sevdacım ...ecrninde pempiş keteneri varda ama bu kadar büyük görünmüyorlar...

cicileride çok güzelmiş pantolonlar çok hoşlar elbisede güzel aslında kendinbilirsin ama istersen değiştir...
canım annene tekrar geçmiş olsun önceden yazmıştım sanırım görmedin...

kızımın pappaları
pc nin kamerasından çektim pek net olmayabilir

Son düzenleme:
ben kaçkere yaktım öyle ocakat yemek şimdilerde daha iyiym kızlar yani şükür bu ramazan bana yaradı ALLAH IM HALİME ACIDI..aşırı unutuyordum...:bbo::bbo:
noldu biliyonuzmu
zeynep uyuyoken sebze çorbası koyayım dedim zeynebe
burda resimlere daldım
birden aklıma geldi bir baktım suyu falan kalmamış

ecede maşallah nasıl çıkıyor kız okadar sehpaya felan cadıııı.....ecrnin boyu yetmiyor yazık bacağını atıyor sinir oluyor ama yetse çıkacak her gün bıkmadan deniyor ...ecrininde inciğe boncuğa çantaya hatta yüzüğe bayılıyor parmağımdaki yüzüğümü çıkarıyor kendi parmağına takıyor sonrtada ayyy ayy cici diye geziyor ortalıkta...

sevdacım cicileriniz çok güzel güle güle giysin o kot elbiseden geçen sene vardı bizim küçükken bile giydirmesi bi derece ama çıkarması zordu şimdi hiç durmazlar bence zor olur senin için bide çok terliyodu o elbiseyle sen bilirsin ama imkanın varsa değitir istersen ama ben çok yakıştırmıştım kızıma o da ayrı yani güzel duruyo giyince işte buda fotosu hemen hemen aynı

bu arad ayşegül nerdesin bugün hiç gelmedin
derya sen de öyle nerdesiniz kızlar can sıkıcı bişeyler yoktur inşallah

Son düzenleme:

SAGOL CANIM yakın olsak verırdım ozel gunlerde nede olsa olculerımız aynı gıbı :))

denizcim bodrumdan aldığın elbisede çok şık giy bence bir an önce yerini bul..ben severim bu tür kıyafetleri...bahsettiğin cekette hoş bir şeye benziyor aklın kaldıysa al bence...

ay bılmıyorum yaa bugun denedım onu ıcıme sınmedı ... ama sanırım onu gıyıcem gamyoncuiremsu

kızlar denizin dediği doğru araba sürmeye gittim hemide apt. bütün komşuları topladım pazara gittik alışveriş yaptık şimdi geçmişi okuyodum baya ilerlemişsiniz ya maşallah nerden başlasam bilmiyorum bu arada komşularm çok beğendiler araba sürüşümü olay bitmiş dediler süpersin ayşegül dediler

denizcim mor elbisene bayıldım sanada çok güzel olmuş zayıflık yakışıyo bence bide zayıfsın ama memişler küçük değil onlar küçük olsa çirkin dururdu zayıflık o yüzden manken gibisin bence

kızlar kızların cicileride süper ya bayıldım kot elbiseler hele bide spor ayakkabı çok güzeldi esracım bende merak ettim bebeğin cinsiyetini inş. kızdır diyorum gönlümden geçen o da ondan deniz gibi bu erkek uşaklarla uğraşmak yorucu ya bitiriyolar bizi aşırı yaramzlar

içime doğmuş sanki yazarken kız demiştim esracım keşke kendimede yarasa bu hisler offf offf kız deniz böyle diyoz ya inadına erkek olur yine ha

23 numara aldım ayakkabılarnı
aslında zeynep normal ayakkabıda 21 giyiyo ama sporlarda herzaman 1 numara büyüktür ayakkabılar
çok az bir boşluk kalıyo parmaklarında
bu kışı bile zor çıkarabiliriz bu ayakkabılarla hemen küçük gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…