- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
ayşegülcüm hakkımız da hayırlısı diyelim bende kız çocuk çok istiyorum....
23 numara aldım ayakkabılarnı
aslında zeynep normal ayakkabıda 21 giyiyo ama sporlarda herzaman 1 numara büyüktür ayakkabılar
çok az bir boşluk kalıyo parmaklarında
bu kışı bile zor çıkarabiliriz bu ayakkabılarla hemen küçük gelecek
SAGOL CANIM yakın olsak verırdım ozel gunlerde nede olsa olculerımız aynı gıbı :))
ay bılmıyorum yaa bugun denedım onu ıcıme sınmedı ... ama sanırım onu gıyıcem gamyoncuiremsu
içime doğmuş sanki yazarken kız demiştim esracım keşke kendimede yarasa bu hisler offf offf kız deniz böyle diyoz ya inadına erkek olur yine ha
kızlar denizin dediği doğru araba sürmeye gittim hemide apt. bütün komşuları topladım pazara gittik alışveriş yaptık şimdi geçmişi okuyodum baya ilerlemişsiniz ya maşallah nerden başlasam bilmiyorum bu arada komşularm çok beğendiler araba sürüşümü olay bitmiş dediler süpersin ayşegül dediler
denizcim mor elbisene bayıldım sanada çok güzel olmuş zayıflık yakışıyo bence bide zayıfsın ama memişler küçük değil onlar küçük olsa çirkin dururdu zayıflık o yüzden manken gibisin bence
kızlar kızların cicileride süper ya bayıldım kot elbiseler hele bide spor ayakkabı çok güzeldi esracım bende merak ettim bebeğin cinsiyetini inş. kızdır diyorum gönlümden geçen o da ondan deniz gibi bu erkek uşaklarla uğraşmak yorucu ya bitiriyolar bizi aşırı yaramzlar
içime doğmuş sanki yazarken kız demiştim esracım keşke kendimede yarasa bu hisler offf offf kız deniz böyle diyoz ya inadına erkek olur yine ha
canım hadi gözün aydın ne kadar güzel bir duygu keşke bende teyze olabilsem hala yada ...çok istiyorum ....
ay ınanmıyorum yaa bende kız demıstım.. ıcıme o an esranın yazısını okurken oyle dogmustu... yuppiiiiiiiiiiiiiii
adı ne olucek esracım ?
ayşegul valla bırde kendımıze tutsa bu hıslerımız dımı...
ben 2. bebegı 2011 de fln hamıle kalsam 2012 de doguram dıyorum.. esım olmaz dıoo cok erken valla bak huniyle dolanırız dıyor :)))
Allahım ayşegule Esraya ve banada kız evlat ver yarabbimmmmmmm
günaydın hanımlar...
sevdacım cicileriniz çok güzel..kızların cicileri de bi başka oluyo yaa.çok güzelleeerr...
ayşegülcüm ben de direksiyon çalışıyorm eşimle.2003de almıştım ehliyeti.o günden beri kullanmadığım için pratik yok tabii.pazar günleri çalışıyoruz sadece.böyle de zor oluyo yaa kaç haftadır da çalışamadık tatildi hastalıktı diye.çok panikliyorum ben trafikte yaa elim ayağıma dolaşıyo.ama çok istiyorum öğrenip şöyle oğlumla dışarı çıkmayı..
denizcim ben de ilk resimdeki kıyafetini ve saçını çok beğendim.hani yeğeninle olanını.çok yakışmış sana..
biz iyiyiz denizcim Allah'a şükür..oğlumun iştahı da düzeldi.sabah menemen yaptım çok güzel yedi.salatalık doğradım onu da yedi kendisi.ama süt içmiyo yaa.siz nasıl veriyosunuz sütü?ben içine azıcık 8 tahıllı ballı karıştırdım belki öyle içer diye.yok içmedi.bardakla biberonla içmiyo.kaşıkla veriyorum ben de alışır yavaş yavaş diye.öyle de zor oluyo.bi de kahvaltıda neler veriyosunuz?nasıl hazırlıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?