2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm hakkımız da hayırlısı diyelim bende kız çocuk çok istiyorum....

ecrin 20 giyiyor oyüzden bana büyük gibi geldiler ...

sağol canımmmmmmmmmmmmmmmm.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
içine sinmeyeni yapma ....başka bir şey giy resimlerde koyduğun boyundan bir elbisen vardı çok şık olmuşsun saçlar felşanda o da güzel yani...
SAGOL CANIM yakın olsak verırdım ozel gunlerde nede olsa olculerımız aynı gıbı :))

ay bılmıyorum yaa bugun denedım onu ıcıme sınmedı ... ama sanırım onu gıyıcem gamyoncuiremsu

ardamın son hali kızlar....tam bir canavar oldu.bugün okula götürdüm.sürekli gidip müdürün odasına girdi.çok komikti halim görmeliydiniz.

içime doğmuş sanki yazarken kız demiştim esracım keşke kendimede yarasa bu hisler offf offf kız deniz böyle diyoz ya inadına erkek olur yine ha

ay ınanmıyorum yaa bende kız demıstım.. ıcıme o an esranın yazısını okurken oyle dogmustu... yuppiiiiiiiiiiiiiii
adı ne olucek esracım ?

ayşegul valla bırde kendımıze tutsa bu hıslerımız dımı...

ben 2. bebegı 2011 de fln hamıle kalsam 2012 de doguram dıyorum.. esım olmaz dıoo cok erken valla bak huniyle dolanırız dıyor :)))

Allahım ayşegule Esraya ve banada kız evlat ver yarabbimmmmmmm

Arada da cok tatlı ve cok beter bakıyorr valla maşallah onada..
müdür fln dınlemez bızım veletler böle işteee

bu arada ayşegul memelerımden bahsetmış :)) evet bnm goguslerım her zaman buyuktu bedenıme gore.. en yakın arkadaslarım bıle sılıkon dıye dalga gecerlerdı..
gercı emzırme donemımden sora ascukk küccüldüler emmee neyse sıkılaştırmaya calışıyorum ıştee egzersızle.. yerimseniben

içime doğmuş sanki yazarken kız demiştim esracım keşke kendimede yarasa bu hisler offf offf kız deniz böyle diyoz ya inadına erkek olur yine ha

canım hadi gözün aydın ne kadar güzel bir duygu keşke bende teyze olabilsem hala yada ...çok istiyorum ....

Sağolun canlarımmmm opuyorumnanaktan

denizcim ettiğin duaya ne denebilir ki.... Amin............... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın hanımlar...

sevdacım cicileriniz çok güzel..kızların cicileri de bi başka oluyo yaa.çok güzelleeerr...

ayşegülcüm ben de direksiyon çalışıyorm eşimle.2003de almıştım ehliyeti.o günden beri kullanmadığım için pratik yok tabii.pazar günleri çalışıyoruz sadece.böyle de zor oluyo yaa kaç haftadır da çalışamadık tatildi hastalıktı diye.çok panikliyorum ben trafikte yaa elim ayağıma dolaşıyo.ama çok istiyorum öğrenip şöyle oğlumla dışarı çıkmayı..

denizcim ben de ilk resimdeki kıyafetini ve saçını çok beğendim.hani yeğeninle olanını.çok yakışmış sana..

bu arada ben de 2011de hamile kalıp 2012de doğum yapmayı düşünüyorum.şimdi böyle düşünüyorum ama o zaman ne olur bilemem tabii.ben de kızım olsun çok istiyorum ama hep sağlıklı olsun yeter diyorum sonra.Allah gönlümüze göre versin inşallah...

ayça arda büyümüş koca adam olmuş çok şeker gözlerinden belli nasıl yaramaz olduğu.....resimede bayıldım ne kadar güzel olmuş...

herkes kız istiyor ben ne istediğimi bile bilmiyorum hayırlısı olsun diyorum dün eşimede sordum valla ecrinden sonra hiçt farketmez diyor...

bu arada biizm bir akrabamız var bebeğinin göbeğine bakıp ardında cinsiyetini biliyor ve gerçekten kime dediyse hep tutu ecrinden sonrada oğlan dedi ama ben ardından düşürdüm ....mafoldumben

cok cok tesekkur ederım canım.... bılmıyorum ne gıysem cok kararsız kaldım yıne esıme sorarım ben oyle alırımyanıma gıyıceklerımı ..

furkanda sende ıyısındır umarım..
yaa erkeklerınde cicileri aslında cok guzel oluyor amaa gidin bi zaraya bakın oyle pahalı kıı ama muhteşem zaranın kombınlerı yaa ama bı kazak 50 tl akannehir

Son düzenleme:
herkeseee tunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

derya formatla ılgılenıyordur kızlar.. demıstı ya format atıcam pc ye dıye.. bnmde bunu hallettmem gerek çıtlıyıp duruyorrrr.. ayrıca bı duzenleme yapılması gerek pc de.. offff oyle cok ış varkı yaaa

slm kızlar bende pcle uğraşıyom ya bi virüs programı bulamadım istediğim gibi ingilizce ve ücretsiz bişey buldum bakalım nasıl bu denicem kasılıp duruyo yine demin yazı yazdım gitmedi yine böyle olunca çok soğuyorum yazı yazmaya ya boşuna döktürüyorum
neyse zuhalcim inş. aşarsın sende direksiyon paniğini zor ama öğrenincede bizim için bi oyuncak gibi bişey oluyo allah kazasız belasız günler versin
arda çok tatlı olmuş ya maşallah diyimde nazarım değmesin
denizcim sen çuvalda giysen yakışır kız elbise önemli değil pazardanda olsa taşımak önemli ben 2liraya tşört aldım sordum herkese kaça aldım bilin diye herkes çok yüksek söyledi 2lira deyince şaşırdılar önemli olan severek taşımak o zaman senin havanda o kıyafete geçip kaliteli gösteriyo

biz iyiyiz denizcim Allah'a şükür..oğlumun iştahı da düzeldi.sabah menemen yaptım çok güzel yedi.salatalık doğradım onu da yedi kendisi.ama süt içmiyo yaa.siz nasıl veriyosunuz sütü?ben içine azıcık 8 tahıllı ballı karıştırdım belki öyle içer diye.yok içmedi.bardakla biberonla içmiyo.kaşıkla veriyorum ben de alışır yavaş yavaş diye.öyle de zor oluyo.bi de kahvaltıda neler veriyosunuz?nasıl hazırlıyosunuz?

CANIM ECRİN KSHVSLTILIK HİİİÇ. YEMİYOR BİZDE YOK NE YAZIIK Kİİ VE SÜTÜ ÇOK DNEDİM HER ŞEKİLDE İÇMEDİ İSTERSEN ŞU MEYVELİLERDEN AL TADI DEĞİŞİK VE GÜZEL ECRİN SEVMEDİ AMA...klava:

ayşegul canım bnm cok tenküüü bacım .. aynı goruşteyım.. onemlı olan yakıştırmak tabıkı.. bende bu işi biliyorum ama iştee bıraz ozeneyım deyınce hepten mahfedıyorum oysakı ozenmedıgım böyle duşunmedıgım zamanlarda cok daha şık oluyorum ..

zuhalcım furkanın kılosu boyu kaç.. resmını eklermısın buraya..
Aral sütü ayıkken ıçmıyor uyudugunda verıyoruz bız ascık ısıtıp ıcıne pırınc unu ve armutlu tahıllı fln katıp verıyoruz cok severek ıcıyor o zaman .. ama uyurkennn

kızlarr sızz kahvaltısını hala karıstırarak mı verıyorsunuz .. bızde durumlar oylee hala ..

aslında bende tek tek herseyı vermek ıstıyorum ama nasıl olcak sız oylemı verıyorsunuz.. oyle yıyorlarmı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…