2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben tek tek veriyorum bizim gibi yiyo omlet yapıyorum yanında zeytin peynir falan yiyo domates yiyo bugün zeytini çok komik yedi ya çekirdeğiyle veriyorum bitince çekirdeği ağzında geveliyo yutmuyo ver mamayı diyorum veriyo çekirdeği ama az yiyo çok değil sütü benim oğlanda sizinkilerin tersine bayılarak içiyo hatta gün için bişey yediremezsek sütlü muhallebiye asla hayır demiyo mamalı çocuk olduğu için doğduğundan beri 7 aylıktan ben zaten muhallebiyle karıştırarak besliyodum devam sütüyle alışık yani seviyo bide benim annem sağolsun iştahlı hatundur doğaçıda hep özendiriyo yerken sürekli bişey getirrir annem başına dikilir hemen doğaç azda olsa tadına bakar yer ama hep az dediğim gibi sürekli iştahlı bi çocuk değil sırf merakından yer hep az dır yediğide ama ben bu kadarına şükrediyorum bi ara hiç yemiyodu süt dışında

slm kızlar çok moralim bozuk kayınvalidemin nödüller nüksetmiş yada dr ilk ameliyatta iyi temizleyememiş inşallah iyi temizleyememiştir diye dua ediyoruz bu sefer çünkü bayaa büyükmüş dr 2 ayda bu kadar büyüdüyse kötü demiş offfffffff offfffffffff o kdar üzüldüm ki daha babamı yeni kaybettim ben bu illetten eşimin de aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum ya bu nebiçim bi hastalık kime sorsak bi kanser çeşidi ya geçirmiş ya yaşıyor hala onunla Allah düşmanımın başına vermesin inşallah bizde en az hasarla atlatırız o kadr dua ettim ki şu günlerde bişey çıkmasın temiz çıksın diye olmadııı hayırlısı buymuş demek eşime teselli bile veremiyorum neyseki kayınvalidemin erken teşhis edildiği içinçok kötü değil durumu gerçi daha ne olduğu datam belli değil yarın tekrar tahliller parçaları esk de istediler ankarada patolojie verilek zor günler bizi beklyor Allah yardımcımız olsun

atikecim arda çok yakışıklı çıkmış resimde
bende sütüdyoda resim çektirmek istiyorum zeynebi
hiç öyle bir resmi yok

ben bundan sonra her bayram cicileriyle sütüdyoda resim çektirmeye karar verdim
bunuda şimdi ardayı görünce karar verdim
bayramda olmasının sebebide ciciler gıcır gıcır olduğu için :))

çok üzüldüm serpilcim allah büyük dualarım sizinle umarım düzelir ...kanser çok fazlalaitı benim teyzemde göğüs kanseri tek göğüsü alındı şimdide diğer göğsüne sıçramış onunda sonuçları iyi gelmedi bende çok korkuyorum çok moralim bozuk aslında...

betül nerelerde acaba
deniz sen msn de görüşüyordun galiba onunla
cee dedi kayboldu yine

Maşallah nede güzel yiyormuş ecrinde mama bebeği ama ağzına sürmedi asla ne süt nede devam mamasını 45 aya kadar zor içirttim ben...

canım çok geçmiş olsun
inşallah sonuçlar iyi çıkar
dualarım sizinle

DENE BAKALIM BELKİ TEK TEK YER CANIM EĞER YEMEKLE ARASI İYİYSE ...ECRİNE BİZ KÜÇÜKKEN BİBERON MAMASINI UYURKEN VERİRDİK UYNIKKEN ÇOK ZOR İÇERDİ..:çok üzgünüm:

kızlar burda 3 tane zeynep vardı
benimki
scupulanınki
diğeri kimdi teminden beri düşünüyorum bulamadım
sinir oldum yaaa
benim hafıza gerçekten kayıyo galiba

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

SİZİN YAZILARINIZI OKUDUKÇA GERÇEKTEN ECRİNİN HİÇ BİR ŞEY YEMEDİĞİNİ DAHA İYİ ANLIYORUM BEBEKKEN BİLE ECRİNNİ AĞZINA LOKMA ZOR SOKARDIM BİBERON MAMASINI BİLE ÇOK ZOR VE AZ İÇTİ ŞİMDİLERDE DE YEMEKERİ ZOR YİYOR BAZEN HİÇ YEMİYOR AÇ GEZİYOR UYKUSUNDA SUDAN BAŞKA BİRŞEY ALMIYOR AĞZINA SÜTÜ SEVMİYOR SADECE YUMURTAYI SEVİYORDU ONA İTİRAZETMİYORDU YANİ OTURUPTA YEMEZ ZATEN GEZ.NEREK AĞZINA SOKUYORUM BEN YUMURTAYIDA ARTIK YEMİYOR BAYADIR İSTEMİYOR DİĞERLERİNİ ŞIRINGA YARDIMIYLA ZORAKİ OLARAK AĞZINA SOKUYORUM YEDİĞİDE ÇOK AZ VE SIKSIK YESİN BARİ DİORUM ONUDA ALMIYOR MİĞDESİ KUSUYOR BAZENDE HİÇ LOKMA SOKMUYOR ÇOĞU ZMANDA ZATEN YARIM KASE 2 ÖĞÜN YİYO BAŞKADA HİİÇ BİR ŞEY YEMİYPR NE MEYVE NE SÜT ELİNE SALATALIK BİLE VERİYORUM ISIRIP ATIYOR YERE...NE KADAR BAHTSIZIM BEN ÇOK ÜZÜLDÜM BENİM BEBEĞİMDEN BAŞKA YEMEYEN BEBEK YOK YESEDE ÇOOK AZZ VE 6 SAAT ARAYLA ...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:1no2::1no2:

Son düzenleme:
zeynebe ben bu sabah kahvaltıda masaya
tereyağı bal peynir bide sarelle çıkardım
küçük bi kaseye süt koydum
ekmeği önce tereyağına ardından bala sonrada süte batırıp verdim
dönüşümlü olarak peyniri çikolatayıda öyle yaptım 1 dilim ekmek içi yedirdim maşallah
bunu ilk kez yaptım çokta severek yedi
tavsiye ederim sizede bir deneyin isterseniz

çikolatayı verme sebebimde hafızayı güçlendirdiğini okumuştum
bu yüzden birazcık ekmeğe banıp veriyorum

6 aat ara çok yasemin yaaaaa
biliyorum yemiyordur ama farklı yerlerde yedir canım ya
ben zeynebe bazen lambaları açıp kaparken
bazen balkonda --çekmecenin içinde--buzdolabı süslerine bakarak--
albüme bakarak--camdan bakarak--bilgisayar masasının üzerinde--
cd lerle oynarken ve bunun gibi şeyler yaparak yediriyorum
onlara dalarken ilk fırsatta ağzına tıkıyorum mamasını
hoş bir yiyiş şekli değil ama yapıcak birşey yok oturarak asla yemiyor
illa oyalanırken yicek
sanada fikir olur diye paylaşayım dedim

BEN ÇOK DENEDİM CANIM ANNEMELRDE EKMEĞİ BAZEN YAMAK SUYUNA FELAN BANDIRIPTA VERİYORLAR ECRİN AĞZINDAN ÇIKARIVERİYOR...klava:

Yazdılarının için teşekkürederim canım ben bunların hepsini 6.ayından beri yapıyorum artık yaşına girdiğinden beri umursamıyor bile bu yüzden dedesi muhabbetkuşu aldı ama nerde ecrin kanmıyor hergün bahçeye elimde tabakla hergün balkona elimde tabakla ve hergün zaten pc nin masasına bebek videoları açarım tv yi açarım müzik açarım lamba felan kafi gelmiyor gümüşlükteki süs eşyalrımı vazoları tencere tava dolabı buzdalıbı eline ekmen çükolata çubuk hiç birine knamıyor dalmıyor ağzını açmıyor sorunu bu biz zorla açtırıyoruz ve sonudnda ağzınfda çok fazla bekletiyor.....

Cep telefonuyla evdeki bütün süs eşyalarıyla oyuncaklarını hiç svmez kanmazda ...hatta lambayı felan ellettirirz okadar yani abartıyoruz ama asla ağzına kaşık vardımı bir çığlık hooop ağzını kiltliyor ağzını ben zorla açtırırkn bazen çok ağlıyor öyle yani..

Canım hem ecrin bu kadar uysal değil buzdalabı süs felan hiç umruna getirmiyor...ilk alıyor eline atıyor yere gidiyor ...camadan bakarak yediremiyoruz küçükkenberi denedik kendini geri atıyor yememk için...hatta 1 hft.öncede bilgisayar masasının üzerinde yedirmeye çalışırken bir yandanda popolin reklamını açtım ona bakarken sokayım ddim kaçacam derken düştü ...

[sıze="2"]ben ne yapacağım kızlar şaştım kaldım resmen yok mu bunun bi,r yolu ya en azından geziniyor kanmıyor ama kaşıkla bari yesin şırıngayla çok zor oluyor belim kopuyor bazen onunla bile yemiyor..annemelr geçen geldi yine hele şükür kii bununla az yemeğe başlamış dediler...[/sıze]

canım ya çok üzüldüm serpilcim acil şifa diliyorum kayınvalidene eşine ve sanada sabır diliyorum sonuçlar iyi olur inş.

sevdacım diğer zeynep serpilin kızı ece ecenin diğer adı zeynep ama kullanmıyolar zeynebi

yasemincim seni çok iyi anlıyorum canım ya yemeyen çocuk çok zor gerçekten bizimki yiyo ama az dediğim gibi zorlanıyoruz oyunlar şarkılar falan kandıra kandıra hep kaçıyo mama sandalyesindende iniyo tutamıyoruz kucaktada ağlıyo kaçıyo yine oyun oynarken gezerken elime bi muz alıp oyuncağına yedirir gibi yapıp ağzına sokuyorum çok yorucu böylede azda olsa bu şekilde çok yese zaten kilosundan belli olurdu hem aklı erince yer merak etme hasta olmasın yeter doktorlar seni yönlendiriyolardır zaten eminim bu yapıyla alakalı sevdanın kızı bebekkende topluydu bizlerinki hep zayıftı yapı bu seviyo sevmiyo belli olmuyo çocuklar birazda genetikle alakalı ben iyi yermişim ama eşim hep sorunluymuş doğaçta aynı babası huyu tipi hep aynı ya anne ya baba çekiyo yani

furkan hasta olmadan önce 11200dü. hastayken tarttı dr.muz 11 çıkmıştı biraz verdik hastalıktan dolayı.boyu da 79 80 falan.resmini eklemeye çalışcam..
uyurken de denedim ama almıyor malesef hemen ağlamaya başlıyor:çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun.inşallah çabucak iyileşir.erken teşhis edilmesi çok iyi.sonuçlar iyi çıkar inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…