slm kızlar çok moralim bozuk kayınvalidemin nödüller nüksetmiş yada dr ilk ameliyatta iyi temizleyememiş inşallah iyi temizleyememiştir diye dua ediyoruz bu sefer çünkü bayaa büyükmüş dr 2 ayda bu kadar büyüdüyse kötü demiş offfffffff offfffffffff o kdar üzüldüm ki daha babamı yeni kaybettim ben bu illetten eşimin de aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum ya bu nebiçim bi hastalık kime sorsak bi kanser çeşidi ya geçirmiş ya yaşıyor hala onunla allah düşmanımın başına vermesin inşallah bizde en az hasarla atlatırız o kadr dua ettim ki şu günlerde bişey çıkmasın temiz çıksın diye olmadııı hayırlısı buymuş demek eşime teselli bile veremiyorum neyseki kayınvalidemin erken teşhis edildiği içinçok kötü değil durumu gerçi daha ne olduğu datam belli değil yarın tekrar tahliller parçaları esk de istediler ankarada patolojie verilek zor günler bizi beklyor allah yardımcımız olsun
ben tek tek veriyorum bizim gibi yiyo omlet yapıyorum yanında zeytin peynir falan yiyo domates yiyo bugün zeytini çok komik yedi ya çekirdeğiyle veriyorum bitince çekirdeği ağzında geveliyo yutmuyo ver mamayı diyorum veriyo çekirdeği ama az yiyo çok değil sütü benim oğlanda sizinkilerin tersine bayılarak içiyo hatta gün için bişey yediremezsek sütlü muhallebiye asla hayır demiyo mamalı çocuk olduğu için doğduğundan beri 7 aylıktan ben zaten muhallebiyle karıştırarak besliyodum devam sütüyle alışık yani seviyo bide benim annem sağolsun iştahlı hatundur doğaçıda hep özendiriyo yerken sürekli bişey getirrir annem başına dikilir hemen doğaç azda olsa tadına bakar yer ama hep az dediğim gibi sürekli iştahlı bi çocuk değil sırf merakından yer hep az dır yediğide ama ben bu kadarına şükrediyorum bi ara hiç yemiyodu süt dışında
slm kızlar çok moralim bozuk kayınvalidemin nödüller nüksetmiş yada dr ilk ameliyatta iyi temizleyememiş inşallah iyi temizleyememiştir diye dua ediyoruz bu sefer çünkü bayaa büyükmüş dr 2 ayda bu kadar büyüdüyse kötü demiş offfffffff offfffffffff o kdar üzüldüm ki daha babamı yeni kaybettim ben bu illetten eşimin de aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum ya bu nebiçim bi hastalık kime sorsak bi kanser çeşidi ya geçirmiş ya yaşıyor hala onunla Allah düşmanımın başına vermesin inşallah bizde en az hasarla atlatırız o kadr dua ettim ki şu günlerde bişey çıkmasın temiz çıksın diye olmadııı hayırlısı buymuş demek eşime teselli bile veremiyorum neyseki kayınvalidemin erken teşhis edildiği içinçok kötü değil durumu gerçi daha ne olduğu datam belli değil yarın tekrar tahliller parçaları esk de istediler ankarada patolojie verilek zor günler bizi beklyor Allah yardımcımız olsun
kızlarr sızz kahvaltısını hala karıstırarak mı verıyorsunuz .. bızde durumlar oylee hala ..
aslında bende tek tek herseyı vermek ıstıyorum ama nasıl olcak sız oylemı verıyorsunuz.. oyle yıyorlarmı ??
zeynebe ben bu sabah kahvaltıda masaya
tereyağı bal peynir bide sarelle çıkardım
küçük bi kaseye süt koydum
ekmeği önce tereyağına ardından bala sonrada süte batırıp verdim
dönüşümlü olarak peyniri çikolatayıda öyle yaptım 1 dilim ekmek içi yedirdim maşallah
bunu ilk kez yaptım çokta severek yedi
tavsiye ederim sizede bir deneyin isterseniz
çikolatayı verme sebebimde hafızayı güçlendirdiğini okumuştum
bu yüzden birazcık ekmeğe banıp veriyorum
6 aat ara çok yasemin yaaaaa
biliyorum yemiyordur ama farklı yerlerde yedir canım ya
ben zeynebe bazen lambaları açıp kaparken
bazen balkonda --çekmecenin içinde--buzdolabı süslerine bakarak--
albüme bakarak--camdan bakarak--bilgisayar masasının üzerinde--
cd lerle oynarken ve bunun gibi şeyler yaparak yediriyorum
onlara dalarken ilk fırsatta ağzına tıkıyorum mamasını
hoş bir yiyiş şekli değil ama yapıcak birşey yok oturarak asla yemiyor
illa oyalanırken yicek
sanada fikir olur diye paylaşayım dedim
6 aat ara çok yasemin yaaaaa
biliyorum yemiyordur ama farklı yerlerde yedir canım ya
ben zeynebe bazen lambaları açıp kaparken
bazen balkonda --çekmecenin içinde--buzdolabı süslerine bakarak--
albüme bakarak--camdan bakarak--bilgisayar masasının üzerinde--
cd lerle oynarken ve bunun gibi şeyler yaparak yediriyorum
onlara dalarken ilk fırsatta ağzına tıkıyorum mamasını
hoş bir yiyiş şekli değil ama yapıcak birşey yok oturarak asla yemiyor
illa oyalanırken yicek
sanada fikir olur diye paylaşayım dedim
ayşegul canım bnm cok tenküüü bacım .. aynı goruşteyım.. onemlı olan yakıştırmak tabıkı.. bende bu işi biliyorum ama iştee bıraz ozeneyım deyınce hepten mahfedıyorum oysakı ozenmedıgım böyle duşunmedıgım zamanlarda cok daha şık oluyorum ..
zuhalcım furkanın kılosu boyu kaç.. resmını eklermısın buraya..
Aral sütü ayıkken ıçmıyor uyudugunda verıyoruz bız ascık ısıtıp ıcıne pırınc unu ve armutlu tahıllı fln katıp verıyoruz cok severek ıcıyor o zaman .. ama uyurkennn
slm kızlar çok moralim bozuk kayınvalidemin nödüller nüksetmiş yada dr ilk ameliyatta iyi temizleyememiş inşallah iyi temizleyememiştir diye dua ediyoruz bu sefer çünkü bayaa büyükmüş dr 2 ayda bu kadar büyüdüyse kötü demiş offfffffff offfffffffff o kdar üzüldüm ki daha babamı yeni kaybettim ben bu illetten eşimin de aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum ya bu nebiçim bi hastalık kime sorsak bi kanser çeşidi ya geçirmiş ya yaşıyor hala onunla Allah düşmanımın başına vermesin inşallah bizde en az hasarla atlatırız o kadr dua ettim ki şu günlerde bişey çıkmasın temiz çıksın diye olmadııı hayırlısı buymuş demek eşime teselli bile veremiyorum neyseki kayınvalidemin erken teşhis edildiği içinçok kötü değil durumu gerçi daha ne olduğu datam belli değil yarın tekrar tahliller parçaları esk de istediler ankarada patolojie verilek zor günler bizi beklyor Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?