2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol ayşegülcüm süt feşan içiyormuşya doğaç en azından ona sevineblirsin ecrinin daha yazdığım gibi itirazetmediği hani bugün hiç yemedi en azından şunu yesin bari dediğim tek yumurtaydı onuda kaybettik ...senağlamasenağlamaişte bu yüzden canım çok sıkılıyor bu iştahsızlık değil artık biizde kalıcı bir şey sanırım yoksa dayanamaz kimse...

betülün nerde oldugunu bılmıyorum bır ara bana yazmıs sonra ben ona yazdım ama cvp yok ..

yasemıncım uzulme yaa pes etmek yok hep baska yontemler denıceksın..
Aralın mama sandalyesı var ama alt katta babaannesınde .. ben burda hep yururken fln yada oyun oynarken arkasından gezıp yedırıyorum sevdanında dedıgı gıbı..
burda sadece onemlı nokta şu : dıkkatı dagıldıgı an agzına yemegını koymak.. ben hep oyle yapıyorum .. ve zorladıgımızda asla almıyor aç olma bıle ama tatlı dılle herseyı yapıyor.. vede yıyor.. ama kılo dersen ıste 10 kılo olmuştur cunku aşırı derecede durmayan ve hareketlı bır cocuk ..
şuan ev curcuna mesela ve Aral uyumuyor uyudugunda yemek yapıcam ortalıgı toplıcam derken geberıyorum.. Aralın keyfını beklıyorum uyutmaya calısıyorum sabahtan berı uyumuyor . olmadı babaanneye ındrdımm o da uyutsmadı.. beklıyorum ıstee arada da buraya bakıyorum .. az evvelde beraber ev supurduk

BU ARADA SERPILCIM COK BUYUK GECMIS OLSUN .. UMARIM TEZ ZAMANDA IYI SONUCLAR ALIRSINIZ HASTALIGINIZA DAIR.. ERKEN TEŞHIS COK ONEMLI..

BNMDE BABAM KANSERDEN VEFAAT ETMIŞTI.. NEFRET EDIYORUM O HASTALIKTAN.

oy maaşallah canım oğluşun çok tatlıymış.....

serpilcim Allah acil şifalar versin.....

yasemincim doktora hiç danıştınmı bu meseleyi benim bir arkadaşım da aynı sorun dan muzdaripti iştah şurubu vermiş ve çocuk uyandığında anne mama diye ortalığı ayağa kaldırıyor demişti :)

ayyyyyyyyyyyyyyy cok tatlııı olmuşş ya ne kadar buyuduler maşallahh...
delıkanlı olmuşş bu zuhal yaa

zuhal saçlarına oldu bitti bayılyorum ben oğlunun doğaçta doğduğunda böyleydi saçları gibi inatmı peki ?

merhaba arkadaşlar 2 3 gündürgiremedim ramazan iftar davetleri v.s.
sayfada serpil rahatsızmısın geçmiş olsun denizin yazısına gözüm takıldı. geçmişe bakamadım.
ben de yeniokulmuda başladım. ahmet hergeçen gün durmuyor tezgaha tırmanıyor çekiştiriyor beni
görüşmek üzere.

kızlar burda hepimiz bebeişlerin bizi ne kadar uğraştıdıklarından falan bahsediyoruz ya
ama hiçbirimiz yasemin kadar çekmedik sanırm
ecrin en zor bebek burda
yasemine çok üzülüyorum yemek konusunda
hele şiringayla beslemeye çalışması beni resmen bitirdi
çok duygulandım annelik böyle birşey işte
çocuğunun boğazından bir lokma geçsin diye türlü çözümler üretilebiliyor

inşallah ecirinin iştahı açılırda yasemin seni böyle uğraştırmaz canım

sevdacım annelik gerçekten çok zormuş bunu çok iyi anladım ...iyi dileklerin için canım çok sağol umarım dediğin gibi iştahı açılır bende artık yedirmek ızdırap değilde bebeğinin gözünün önünde aç susuz durması ızdırap bitiriyor resmen bu nbeni inanırmısın bazen acıkıyorum ben sabah yiyorum öğlende acıkıyorum ecrin yemedimi ianaki canım istemiyor iştahım kaçıyor..sters felan derkende benden kilolar gidiyor işta...

canım b,iz ecrine çok küçükken başladık iştah şurupları vs işta ecrindde işe yaramadı tahlil oldu kemik yaşına kadarr bakıl boğaz gırtlağına felan ultrasona girdi ama bişey çıkmadı şükür..yani o derecede ...

arkadaşlar hepinizden ALLAH RAZI OLSUN.........EN AZINDAN BİRAZ BÖYLE ANLATIYORUM VE RAHATLIYORUM

BELKİ ARANIZLDA AMAN NE KADAR DA ÇOK ANLATIYOR YAZIYOR KAFA ŞİŞİRİYOR DİYENİNİZ VARDIR HAKLISINIZ AMA NE YAPAYIM ÇOK ÜZÜLÜYORUM BENDE YAZARAK SİZİN PARMAKLARINIZDAN ŞURAYA DÖKÜLEN YAZILARLA BİR NEVİ DESTEK BUŞUYORUM İNANINKİ...SAĞOLUN ALLAH RAZI OLSUN DUALARINIZ İÇİNDE...

KÜÇÜKKEN ECRİN VE BENİM İÇİN ÇOK ZORDU SEVDACIM BU KONUDA HAKLISIN ÇÜNKÜ DAHA 6 AYLIK VE ECRİN LOKMA SOKMUYORDU ONUN AYIONDAKİLER HEM BİBERON YADA ANNESÜTÜ ALIYOR HEMDE EK GIDA AMA ECRİN HİÇ BİRİNİ VE KÜÇÜK OLDUĞUNDAN AĞLIYORDU AÇLIKTAN AMA YİNEDE YEMİYORDU BU BÖYLE BAYA Bİ GİTTİ ARTIK YAŞINDAN SONRA YEMEYE YEMEYE MİĞDESİ ALIŞTI VE ARTIK AÇLIKTAN GECE GÜNDÜZ SÜREKLİ AĞLAMIYOR OKADAR AŞIRI HUYSUZ DEĞİL AMA BEN BİR ANNE OLRAK BU AÇLIĞA DAYANAMAYIP BEN AĞLIYORUM BAZEN...ÇÜNKÜ BU KADAR DA OLMAZ DEDİRTECEK KADAR FENA...

Son düzenleme:

Yasemıncım neden boyle duşunuyorsun kı.. burda hergun hemen hemen hepımız ugrayıp bıseyler anlatı dertlesıyoruz..
bı sen mı off dedırtıceksn .. aslında anlatmazsan kızarız.. paylasmak gıbısı varmı ya bende cogu seyımı sızlerle paylasıyorum ve ınan kendımı daha ıyı hıssedıyorum..
sabah ılk ısım buraya bakmak oluyor.. senın evladın bızımde evladımız.. hepımız burda kader arkadası olduk..
lutfen bu duşuncelerı kafandan sıl at..

ecrın cok zor bı cocuk oldu senı uzmesıne en cok uzuluyorum ben...
ıştah suruplarını bırakma ama sen duzenlı ver.. muhakkak ıse yarayacaktır.. ve bırde once açık havaya cıkar sonra yedır gercı denemışssındır ama bıkma yılmaa

cunku yemeyen cocuk cok zor cok streslııııı... bunu ancak sen aşarsın.. ona ancak bu konuda sen yardımcı olursun.. ve ıkınızde mutlu olursunuz bu cozumu buldugunuzda

kocişş gelmek uzere herkese ıyı akşamlarr kızlarrrrrr........

cok opuyorummmm .. hepnızı ay lav yu lennnn
:kedi:

oy maaşallah canım oğluşun çok tatlıymış.....

ayyyyyyyyyyyyyyy cok tatlııı olmuşş ya ne kadar buyuduler maşallahh...
delıkanlı olmuşş bu zuhal yaa

zuhalcim çok tatlı oğlun maşallah
boy posta yerinde hani

zuhalcim çok şeker olmuş oğluşun maşallah ne kadar da büyümüş bayadır resmini koymuyordun....

teşekkür ederiz teyzeleria.s.

zuhal saçlarına oldu bitti bayılyorum ben oğlunun doğaçta doğduğunda böyleydi saçları gibi inatmı peki ?

o kadar inat değil aslında.herkes öyle söylüyor.şimdi saçları daha kısa öyle dik dik durmuyo fazla.doğduğunda hiç yatmıyodu hep havadaydı saçlarıkaydirigubbakcemile3

iyi geceler herkese sağolun kızlar bakalım yarın ne diicek dr

atike arda çok tatlı olmuş söyledimmi bilmiyorum kafam çok dağınık zuhal furkan da öyle maşallah saçları süper yaa büyüdükçe yatıyo ama galiba dimi

yasemin yemeyen çocukla uğraşmak ne zor yaa eceninde bazen iştahı gidiyo yada benden yemek istemiyo filan deli oluodum o zamanlar ama artık bıraktım uğraşmıyorum yemek istemiyosa yemesin çünkü aç olduğunda mama mama diye peşimde dolanıyo biz çooook uzun zamandır ayrı yiyoruz yumurta yer hergün onun yanında da ne varsa kaşar yiyo genelde pek çeşit yok bizde ama bu aralar çorbaya dadanmış kahvltıda çorba yiyo aslında 3 öğün çorba yiyo ama çorbalarıda yemek gibi olcak biraz kıymalı şehriye makarnalı yeşil mercimek filan gibi taneli çora seviyo sevdiği şey varda hiç kaçırmaz tadını beğenmediyse hayatta yediremezsin zamanla oturdu alıştık düzenimize çok şükür sinir bozucu ama ecrinde öyle büyüücek canım sen canını sıktığınla kalırsın 1 lokmada yese onun enerjisi yetiyo demekki görümcemin büyük oğlu öyle 8 yaşında sabah 1 br süt içer onlada yatar annesi bilg oyun oynarken ağzına bieyler tıkarsa onu yer ama hiç de durmaz yerinde çok hareketli o yemey iyi ayakta duruyo diyoruz ama yetiyo ona sende üzme kendini öylede büyür nasıl olsa Allah sağlık versin

serpilcim bu günleri inşallah atlatırsınız k.valdende iyleşir...

sağol canım zamanla alışırım blki diyorum ama nasıl olacak bilmiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…