canım ya çok üzüldüm serpilcim acil şifa diliyorum kayınvalidene eşine ve sanada sabır diliyorum sonuçlar iyi olur inş.
sevdacım diğer zeynep serpilin kızı ece ecenin diğer adı zeynep ama kullanmıyolar zeynebi
yasemincim seni çok iyi anlıyorum canım ya yemeyen çocuk çok zor gerçekten bizimki yiyo ama az dediğim gibi zorlanıyoruz oyunlar şarkılar falan kandıra kandıra hep kaçıyo mama sandalyesindende iniyo tutamıyoruz kucaktada ağlıyo kaçıyo yine oyun oynarken gezerken elime bi muz alıp oyuncağına yedirir gibi yapıp ağzına sokuyorum çok yorucu böylede azda olsa bu şekilde çok yese zaten kilosundan belli olurdu hem aklı erince yer merak etme hasta olmasın yeter doktorlar seni yönlendiriyolardır zaten eminim bu yapıyla alakalı sevdanın kızı bebekkende topluydu bizlerinki hep zayıftı yapı bu seviyo sevmiyo belli olmuyo çocuklar birazda genetikle alakalı ben iyi yermişim ama eşim hep sorunluymuş doğaçta aynı babası huyu tipi hep aynı ya anne ya baba çekiyo yani
kızlar burda hepimiz bebeişlerin bizi ne kadar uğraştıdıklarından falan bahsediyoruz ya
ama hiçbirimiz yasemin kadar çekmedik sanırm
ecrin en zor bebek burda
yasemine çok üzülüyorum yemek konusunda
hele şiringayla beslemeye çalışması beni resmen bitirdi
çok duygulandım annelik böyle birşey işte
çocuğunun boğazından bir lokma geçsin diye türlü çözümler üretilebiliyor
inşallah ecirinin iştahı açılırda yasemin seni böyle uğraştırmaz canım
oy maaşallah canım oğluşun çok tatlıymış.....
serpilcim Allah acil şifalar versin.....
yasemincim doktora hiç danıştınmı bu meseleyi benim bir arkadaşım da aynı sorun dan muzdaripti iştah şurubu vermiş ve çocuk uyandığında anne mama diye ortalığı ayağa kaldırıyor demişti :)
arkadaşlar hepinizden ALLAH RAZI OLSUN.........EN AZINDAN BİRAZ BÖYLE ANLATIYORUM VE RAHATLIYORUM
BELKİ ARANIZLDA AMAN NE KADAR DA ÇOK ANLATIYOR YAZIYOR KAFA ŞİŞİRİYOR DİYENİNİZ VARDIR HAKLISINIZ AMA NE YAPAYIM ÇOK ÜZÜLÜYORUM BENDE YAZARAK SİZİN PARMAKLARINIZDAN ŞURAYA DÖKÜLEN YAZILARLA BİR NEVİ DESTEK BUŞUYORUM İNANINKİ...SAĞOLUN ALLAH RAZI OLSUN DUALARINIZ İÇİNDE...
KÜÇÜKKEN ECRİN VE BENİM İÇİN ÇOK ZORDU SEVDACIM BU KONUDA HAKLISIN ÇÜNKÜ DAHA 6 AYLIK VE ECRİN LOKMA SOKMUYORDU ONUN AYIONDAKİLER HEM BİBERON YADA ANNESÜTÜ ALIYOR HEMDE EK GIDA AMA ECRİN HİÇ BİRİNİ VE KÜÇÜK OLDUĞUNDAN AĞLIYORDU AÇLIKTAN AMA YİNEDE YEMİYORDU BU BÖYLE BAYA Bİ GİTTİ ARTIK YAŞINDAN SONRA YEMEYE YEMEYE MİĞDESİ ALIŞTI VE ARTIK AÇLIKTAN GECE GÜNDÜZ SÜREKLİ AĞLAMIYOR OKADAR AŞIRI HUYSUZ DEĞİL AMA BEN BİR ANNE OLRAK BU AÇLIĞA DAYANAMAYIP BEN AĞLIYORUM BAZEN...ÇÜNKÜ BU KADAR DA OLMAZ DEDİRTECEK KADAR FENA...
oy maaşallah canım oğluşun çok tatlıymış.....
ayyyyyyyyyyyyyyy cok tatlııı olmuşş ya ne kadar buyuduler maşallahh...
delıkanlı olmuşş bu zuhal yaa
zuhalcim çok tatlı oğlun maşallah
boy posta yerinde hani
zuhalcim çok şeker olmuş oğluşun maşallah ne kadar da büyümüş bayadır resmini koymuyordun....
zuhal saçlarına oldu bitti bayılyorum ben oğlunun doğaçta doğduğunda böyleydi saçları gibi inatmı peki ?
iyi geceler herkese sağolun kızlar bakalım yarın ne diicek dr
atike arda çok tatlı olmuş söyledimmi bilmiyorum kafam çok dağınık zuhal furkan da öyle maşallah saçları süper yaa büyüdükçe yatıyo ama galiba dimi
yasemin yemeyen çocukla uğraşmak ne zor yaa eceninde bazen iştahı gidiyo yada benden yemek istemiyo filan deli oluodum o zamanlar ama artık bıraktım uğraşmıyorum yemek istemiyosa yemesin çünkü aç olduğunda mama mama diye peşimde dolanıyobiz çooook uzun zamandır ayrı yiyoruz yumurta yer hergün onun yanında da ne varsa kaşar yiyo genelde pek çeşit yok bizde ama bu aralar çorbaya dadanmış kahvltıda çorba yiyo aslında 3 öğün çorba yiyo ama çorbalarıda yemek gibi olcak biraz kıymalı şehriye makarnalı yeşil mercimek filan gibi taneli çora seviyo sevdiği şey varda hiç kaçırmaz tadını beğenmediyse hayatta yediremezsin zamanla oturdu alıştık düzenimize çok şükür sinir bozucu ama ecrinde öyle büyüücek canım sen canını sıktığınla kalırsın 1 lokmada yese onun enerjisi yetiyo demekki görümcemin büyük oğlu öyle 8 yaşında sabah 1 br süt içer onlada yatar annesi bilg oyun oynarken ağzına bieyler tıkarsa onu yer ama hiç de durmaz yerinde çok hareketli o yemey iyi ayakta duruyo diyoruz ama yetiyo ona sende üzme kendini öylede büyür nasıl olsa Allah sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?