2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın

yasemincim ecrinin yememesinde üzülmekte çok hal-kslısın çok. ama bugünlerde geçecek benim kzımda yemezdi ben de ağlardım ağlardım gören ne bu böyle aç mı bırakıyorsunuz dediğinde sinirleride daha bir gerilirdi ama ninanki geçiyor . elif 4 yaşına kadar çöp adamdı şimdi 8 yaşında bir görseniz dlayan gibi omuzlarımdabenim. şuan elif yeme az ye demekle meşgulüz. geçecek yasemincim biraz sabır gerekiyor ...ben den tavsiye çokta kasma kendini yıpranan en çok sen oluyorsun.

apartmandaki çocuklafı toplardım özensinde elişf te yesin diye ama değişen birşey olmazdı .vitamin şuruplarını ihmal etme birde biz bir vitamin kullanmıştık onun faydasını gördük daha sonraları.

serpilcim geçmiş olsun.inşallah sağlığına kavuşur k. validen.
moralinizi yüksek tutmaya çalışın moral çok önemli..allah yardımcınız olsun.

atike ve zuhal çok tatlılar kuzulaar maşallah. alllah uzun ömürler versin acılarını yaşatmasın bizlere.

sağol nihalcim beni en çok korkutan kilo alımı felan değil yemedimi biliyorsundur sende çok hasta oluyor sık sık ve ayrıca inanki yürürken ayakları birbirine dolanıyor yemediğinden aşırıda hareketli yürümez koşar cinsinden tabi dengeli beslenmediğinden korkuyorum yani...hiç bir şey yemeyince gerilik olur mu ki diye....bu vitamin ne vitamini canım fayda derken kilo iştah mı ynai yazarsan sevinirim...

yazını okunca içim rahatladı denizcim çok sağol bitanem......:asigim::1hug::1hug::1hug:

günaydınnnnn hanımlar güzel bi gün dileyim dedim hepimize dün geceden sonra offf offf huy edindi doğaç gece uyanmaya ya acaba babasının sesinemi kalkıyo diyorum ses çıkarmıyorum ben diyo eşim anlamıyorum ya burnumdan geliyo gece uyumuyo ağlıyo salla babam salla falan bide yanımızda uyumaya alıştı kalkıyo yanımıza alınca direk direnmeden uyuyo çoğunlukla sizdede böylemi kızlar yemek olayı bizdede sorun dediğim gibi ama ben önemsemiyorum aç kalmıcak kadar yese yetiyo bana kilo alcak kadarınd gözüm yok tombik olmayı versin önemli değil hem bide başkalarının öyle konuşmalarına bi gıcık oluyorumki yemekmi vermediniz falan tabi canım üvey anneyiz esirgiyoruz çocuklarımızda yemeği ondan böyleler yoksa yalvarıyolarda biz kilo alırsınız deyip vermiyoruz ne saçma şey ya böyle anlamsız laf edenler zaten anne üzülüyo bu duruma bide laf ediyolar kendilerince

günaydınn
insanlara yaranamazsın yese ayyy çok kilo alır şişman olmasın derler yemese bu neböyle yedir biraz çok zayıf sanane arkadaşımın çocukları bayaa kilolu mamaylada beslendiklerinden dr obez olabilirler bebkken diyet filan vermişti ama o iyi geliyo du insanlara topaç gibi ne güzel ece yemiyomuş bişey gıcık olurdum ben yiypte öyle olmasındansa yememesi taraftarıyım ayrıca güzelde yiyo aslında sevdiği şeyi buldummu neyse takmıyorum artık kimseyi

ayşegül ecede sabaha karşı uyanırdı sahurdan sonra ben yatınca uyanıyodu hadi al salıncağına o orda ben kanepede uyuyoduk sallaya sallaya dün gece 1 de uyandı sabah kadar salıncağındaydı yeine yatırdkça uyandı doğaç da öyleymiş bak iyi tek olmadığıma sevindim yine ne geçiş dönmindelerse -tatlicadiarzu-

evet canım yalnız değilsin komşulardan çok çekiniyorum ben doğaç çok yüksek sesle ağlıyo allahtan alt komşum yok ama yenisi geliyo biraz önce boya yapılırken gördüm yakındır taşınması anlayışlı biri çıksa bari karşı komşum ablam diyoki sen napıcan diyo şikayet etselerde çocuğun ses telinimi kestircen diyo çocuk bu diyo sen istermisin ağlamasıı diyo bende çok sinirleniyorum ya ağlamasına ağlamadan dursa oyun bile oynarım ama durmuyo çok bağırıyo

kızlar sahur yaptıktan sonra uyanan bebekler kervanına zeynebide ekleyin :)
yaa gıcık oluyorum sanki bilinçli yapıyo yemeğimizi yiyoruz tam yatıcaz zeynep hanım uyanıyor
ayaklarıma alıyorum salla salla sabah 7 ye kadar sallıyorum bazen anca uyuyo
o saatte kalkıp oyun oynatsam alt tattaki komşuyu rahatsız etmek istemiyorum bende
bağırması yok ama oyuncaklarını pat küttt atıyo yerlere
sabahın başinde altısındada hiç kimse çekmez yani bu gürültüyü
bende yatakta oyalamaya çalışıyorum mecburen
sallıyom kalkıyo yatıyo tepemize çıkıyo
gözümüzü burnumuzu yoluyo
böyle işte ramazanda düzen biraz şaştı bayramdan sonra düzelirler inşallah

ya şu başkalarının lafına o kadar sinir oluyorumki.sanki biz hiç evladımızı düşünmüyoruz.furkan hastayken hastanede serum veriliyodu ateş içinde yanıyodu yavrum.ben mahvolmuş haldeyim.hastabakıcının biri geldi siz bu çocuğu niye hasta ettiniz.keşke siz olsaydınız da o olmasaydı diyo yaa.kadını oracıkta boğacaktım.sanki ben hasta olmasını istiyomuşum gibi.nefret ediyorum böyle insanlardan...

kimsenin lafına bakmamak lazım
sağlıklı olsunlarda napalım
ama işte yemeyincede en ufak birşeyde hastalanıyorlar
vücutlarının zayıf olmasını geçtim
bünyeleri zayıf oluyor
buda hastalık olarak bize geri dönüyor biz çekiyoruz yine
yasemincim yalnış anlama senin yedirmek için ne kadar çabaladığını çok iyi biliyorum canım ama
ben ecrinin çok sık hasta olmasını birazda yememesine bağlıyorum
ama elinden birşey gelmiyor işte yemiyorr yani millete anlatamazsın bu durumu

Son düzenleme:

aynı durum bızde de var Ayşegulcum... yalağuzz deılsın yanı :)))
Aral hemen hemen her gece kesıntısız hıc aksatmadan uyanır.. ztn onu uyutmak ayrı dert bırde gece tam uyuyacakken ben yada uykumun en derın yerınde kalkar yatagında dıkılır aglarr kucagıma almam once ama yatmazz ıllada kafasını oraya buraya vura vuraaaa besıgınde kalkar .. yatagımza alırız mecburen.. ortamıza.. anında susar uyur.. hep ortamızda ztn .. kendımı kımbılır kac kere yataktan duşerken yakaladım bır bılsenız...
hep delı dolu yattıgı ıcın enıne fln yanı .. bana yer kalmıyor..
sallıyorum fln gozumu açamadan.. bazen ayagımda sallarken uykuya dalıyorum
ıştahta bızde hala aynı yanı oyunlarla fln yedırıyoruz.. ama o kadar hareketlı kı hemen erıyor yada kaka olarak gıdıyor yedıklerı..

aynennn bende Aral gecenın bır varktı gulerek fln kalkar .. bılırım kı oyun ıstıyor.. oraya buraya guler konuşur aydede fln der.. delikafadulden ama yınede odadan cıkarmıyorumc unku aralında sesı cok cıkmaz bagırma huyu fln yok allahtan ama oyuncaklarını bıle bıle gozumun ıcıne baka bakaa sat kac olursa olsun gıder taşlara vurur.. kesınlıkle halıda oynamazz.. bu aralar favorı oyuncaklarımız tencere ve ozellıkle kapakları.. onlara bı tekme savuruyor kapaklar taş yerlerde dönmeye başlıyor ve Aral cok zevk alıyor cogu zamandaa bı oyuncagını alır yerı gıcırdatırr surte surte o taşlara... ama ben cogu zaman yataktan bırakmam bunları bıldıgım ıcın uykusu acılmadan uyutmaya calısırım..

kızlar merhaba,

sabahtan beri ay sonu raporlarıyla uğraşıyorum.. anca bittik şükür.....

eneste sahur da uyandı yine uytmak için çabaladım ama yok bende yere bıraktım salona koşmayı görseniz kurulmuş bebek gibiydi gülmekten yerlere yattım.....

eneste gece bir çok kez uyanır direnirim yatağa almamak için ama ilerleyen saatlerde yenilirim ve ortamız da uyur sıpa....

adı seven seaes portakallı ve vişneli

bu şurubu bize uludağ üniversitesinden bi prof vermişti. yazın kullanma kuvvetli gelir dedi.
eylül gibi başlıyordum 3 şişe bitirdik bahard da kesmiştik. iştahsız olmasının altında mutlaka başkasebeplerde olabilir. ilk doğduğu zamnalar ayda 160 180 g arası alıyordu elif şaka gibi değilmi . ama sık sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordu ve bağışıklık sisteminde zayıflık gördüler 1 yıl tedavi gördük ama iştahı kilo alımı ancak 3 4 yaşından sonra oldu.

hasta olduklarında hayat duruyor biz de öyle dediklerinde çıldırıyorum heeee hasta olsun die uğraşıyoruz demi anlamak mümkün değil...

offff kızlar yaram depreşti eskiye gittim

yasemincim ben çok ii anlıyorum seni. kan testi yaptılarmı bağışıklktan kaynaklanan bişeyler olabilirmi naçizane tavsiyem biraz ayrıntılı baktrıdınmı bilmiyrum ama aklıma gelenler bunalr.

bebişleri ve sizi öpüyorum elif tepemde sıra ondaymış kızlar büyüsünde çocuklar böle sırayla oturtuyorlar valla hadi kalk dio kız:a015:

o şuruptan bende kullandım balık yağından deılmı ?? hem balık kokusu hemde portakal tadı gelıyor agzına.. ama baya ışe yaramıştı bende.. o zaman bekardım senelr once calışırken ıçıyordum ıştah açıyor..

kızlarrrrrrrrrrrrr bıŞey sorucam yaa...

Ben cekmece ıÇı bÖlmelerınden arıyorum nerde bulabılırım .. Burda bı kac yere sordum kımse bılmıyor .. Bende kk ya soram dıdım :)
hanı Şu yatak odamızda makyaj masamızın en ust Çekmecesının ıÇınde bÖle kucuk karelerden bÖlmeler var.. ıŞte bnm yatak odamın masasındakı cekmecede yok.. Alırken dıkkat etmemıŞım.. Aslında sonradan ıstedık ama vermedıler..
Bende kendım araŞtırıyorum...

Aslında derya bılırdı boyle Şeylerı ama kendılerı yoklar halenn :))
kızlar marangoz da bılmıyorum ben burda nerde var ıst da olsa Çat dıye bulurdum ama burda hıc bıŞey bulamıyorum yaa ıŞtee bu yuzden sevmıyorum bazen bursayı yaa.. Offfffffffff

canım bu sorun bizde bayadır var yanımda yatırıyorum ona rağmen sabaha kadarağlıyordu ama dişi çıktı biraz daha iyi şimdilerde...yanımda yatıyor ama yinede yoksa uymuyor asla...

evet canım ama neyseki benim annem ve eşim ailesi bunu zaten bilincindeler yemediğinden dolayı hasta olduğundan ...akrabalra kadar ecrin nam saldı yememezliği bu yüzden neler çektiğimi az buçuk biliyorlar ve beni anlıyorlar yani yemedimi yedirmiyormusun laflarını duymadım doğrusu saüolsunlar daha bana teselli veririler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…