2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ilk bu iştahsızlık olayı çıkınca tabi ben ağlaya aülaya bir hal oldum ki özel bir muayenehaneye başka bir dr.gittik eşim k.valdem felan ama dr.cin gibi dedi maşallah bir sorun olsa belli olurmuş tabi bunla kalmdı kan tahlili idrar ve ultrasonda grtlağına miğdesine ve kemik yaşına bakıl sadec idrar yolu enfeksiyonu çıktı kanı düşük çıktı kanı iyi olunca düzelcek dedi bişeyi yok dedi idrar enfeksiyonu gitti 1 yaşında tekrarlandı bu tahlil kan felan kansızlık çıkmadı idrardada bir şey çıkmadı iyi dedi ama ymedi yinede bişey ben anlamadım bu işi yani..dr.muz başkaydı oda yaptı iyi dedi bizde o senin vitaminin minadexini kullanıştık iiştah açar diye ama yaramdı ...sipraktin çinko yetmezliği ilaçlrı felan filan bir sürü ilaç işta dr.en onunda iyi artık sağlıklı ya ona bak dedi yapacak bişey yok dedi...eskiden ama hiç lokma sokmuyordu öğünler azdı aşırı aç kalıyordu ağlıyordu yani sorun var gibiydi belkide hem enfeksiyon hem diş etkisi felan hepsi bir aray mi geldi anlamdım ama düzelmedi tabii huy yaptı bunu halada oyunla binir şaklabanlıkla yedirmey çalışıyoruz kii diyorum yani eskiye göre çoook çook iyi eskiden yürümüyordu daha poposunun üzerinde lak lak kendini yere atardı için acır valla kaburgalarını kıracak derecede...ama şimdilerde de yesede bir yiyorbir yemiyor bugün az yer yarın hiiç lokma sokmaz iyi halimiz bu yani...çünkü eskiden haftlarca aç kalırdı hiç acıkmıyordu ....

Son düzenleme:
canım aslında bizim buralarda marangoza yaptırabiliyorsun bahsettğin şeyi yada mobilya satan yerlerede sorarsan yardımcı olurlar yani onlar satmaz ama imalat yerlerini tavsiyeedebilir...

Hep sorayım sorayım diyorum unutuyorum ..siz vitamin kullanıyor musunuz ...adını yzarmısınız kızlar merekettim de...

bir de eğitici hangi oyuncakarı aldınız ecrine yeni oyuncak almayı düşün
yorumda evdekilerle oynamıyor byada bi çözdü zaten yapabiliyor bazılarını başka bir şeyelr alayım dedim bende...

Son düzenleme:
slm kızlar
yasemin jnm ben adaya kan ilacını weriom malum rahatsızlığı tekrarladı bunun yanı sıra drumuz sanasol witamin werdi onuda kullanıom jnm eee neler yapıyosnz
ayşegül jnm ewet kusura baqma arayamadım ırmakda dewamlı doğaç anne görüşelim anne diyerek yedi bitirdi beni ama jnm dediğim gibi bu yaz berbattı inş. birdaha bööle bi yaz geçirmemm offf yha geçen yazdanda bişey anlamamıştık canım sıkıldı yine sonra görüşürüz kızlar

derya kaçakkk.... nerdesın kuzum sen yaaa bana bakk baska bı sıte buldunda bızı ondan mı unuttun heee :kafanaa balyozla vuran smıleyyy :)))

yasemıncım sorudm bılmıyorlarmıs hayret yaaa

marangoza yaptırıcamm

bız aralın hastalgına kadar ferrum ve acd vıtamın kullanıyorduk..
dr a gıttık tabı enfeksıyon dedı bılıyorsun.. e o ılacları sımdılık kesın bunlara baslayın dedı ıste antıbıyotık fln verdı..
kan ılacınıda vıtamınıde kestık..
kan ılacına hastalıktan sonra gerı baslayabılırız 10 eylulde kontrolumuz var o zaman bellı olucak.. vıtamıne ıse sanmıyorum
cunku bıze baska bır vıtamın verdı doktor zınco dıye bır surup a.s

sağlık olsun canım sen arada gel buralara o da yeter

denizcim aslında biraz araştırsan bulursun ama şeyde yapabilirsin hani ahşap boyama kurslarına gider ya hatunlar boyasız büyük kırtasiyelerde satılıyo ona benzer ahşaplar bide oralara bak istersen canım ben hiç şurup vermiyorum doğaça dr. dedi ank.dayken gerek yok dedi gıdalardan alsın dedi pekmez yedir dedi kan değerleri güzel çıktığı için dedi sağlıklı olduktan sonra gerek yok zaten doğaç yemek az yiyo ama sebze meyveyi çiğ olarak yemeyi seviyo sanırım vitamini ordan alıyo doyurucu olmasada vitaminini alıyo mesela şeftali erik kavun karpuz üzüm yiyo sebze olarak domates ve salatalığa bayılıyo mısır bile yiyo ısırarak ama çorbaymış yoğurtmuş peynirmiş etmiş balıkmış ağzına sokmuyo patatesi bile yemiyo bi akşamları sıcak pide alınca babası eline alıyo döke döke kemiriyo o kadar o da az tabi bugü cocopops aldım yermi diye yiyo sevdi yuvarlak yuvarlak çubuk kraker falan seviyo bide sebze yemeği yemiyo

bu arada deryaaaaaa bacım nerelerdesin yahu facede hayatının aşkını yaşıyor diye yazmışsın hayırdr enişteyle ara düzeldi herhalde aman öyle olsun mutlu olun hep inş. yolundadır herşey

serpilcim haber ver caım k. validenin durumunu çok merak ediyorum o nasıl kendini nasıl hissediyo morali nasıl gerçi kötüdür soruya bak merak ediyorum işte ya allah yardımcısı olsun sizede tabi allah sabır versin acil şifa diliyorum tekrar

bizede dr ferruma devam edin iki ay demişti ihmal ettim düzenli kullanmadık kontrolede gitmedik bide iitahı yoktu o zamanlar zinvital diye bi vitamin verdi onuda kullanmadık hiiiç ilaö kullanmıyoruz şimdi sevmiyo bir iki veriyorum enjektörle deli oluyorum bırakıyorum napmm yaa dr a giderske baktırırız kanına filan nasıl olduysa ama bu aralar sabah bi başlıyo akşama kadar kan üzümü var ya kızlar ondan yiyo öekirdekli kuru kara üzüm çok sevdi

yasemin oyuncak konusunda ben yardımcı olamııcam oyuncak almıyorumben eceye en son eskde bi bebek almıştık şimdide küçük bi araba alıam sevmiyo oynamıyo boşa para veriyorum zaten her taraf oyuncakdolu yeniye gerek yok bence büyüyüp oynamaya başlayınca alıcam

bu arada bakıcı işini hallettik eve gelicek kadın haftaya filan oryantasyona başlayabiliriz iyi biri gibi geldi bakalım ecede ısındı süslü tabi kadın boncukları kolyeleri ece bayıldı süslenir dururlar artık evde

kayınvaldeme gelince dün üzdüler bizi bugün sevindirdiler bugünkü tahlili önemliydi nodüller yenimi eskimi anlaşılcak ameliyat tarihi filan konuşulcaktıfakat temiz çıkmış tahlilde yani dün gördükleri temizlenmesi gerekne bişey değilmiş artık neyse öncedende varmış zararsızmış şimdi aradılar yoldalar geliyolar pzt tekrar gidicekler patalojiden sonuçlar gelicek dr atom tedavisi yapıcaz ameliyat görünmüyo şu durumda demiş nükleer tıp uzmanıyla pzt görüşcekler o bilgi vericekzamanını filan şükürler olsun içimiz rahatladı biraz sürekli kontrole gidicek bundan sonra ama olsun biz ona razıyız ma halsizliği içinfilan ne demiş onu bilmiyorum kendini toparlaması lazım biraz

ayyhh kızlar ırmağa genç odası aldım çok mutlu oldu ama ada sanırım kıskandı dün odası kuruldu ada da gidip kapısından bakıoo ehhh yapıp geliooo çok komik yha
bu arada iştahsızlıktan bahsetmişsinz ada da ööle hiç bişey yemioo
dr dediki bize her sabah kansızlıktan dolayı mutlaka 1 tatlı kaşığı pekmez wereceksin klınızda olsun dedim yazayım

ben kan ve vitamin damlasını 1 yaşından itibaren vermiyorum
1 yaşında dr.kontrolüne gittiğimizde kan alıp dr bütün değerlerine bakmıştı
ve artık ikisinide keselim gerek yok demişti
o zamandan beri vermiyorum
artık herşeyin tadına bakıyorlar az azda olsa onlardan alıyorlardır vitaminlerini
heee
bide pekmezi bizede dedi dr hergün verin diye

deryacım odanız hayırlı olsun canım
güle güle kullansın ırmak
tek yataklımı aldın yoksa alttan bir yatak daha çıkanlar var onlardanmı aldın
yani ikiside kullanabilecekmi ileride

kızlaarr
sibele yorumu için çokmu tepki verdik acaba
sanırım bize kırıldı uğramıyo bayadır

bend e1 yaşından sonra vitaminiyle demir ilacını vermiyorum
hergün pekmez kesin yiyo

bende kaç gündür giremiyodum bilgisayar kafayı yemişti bende eşimin kafasını yedim

Günaydın....
Ben tatile gitmeden enesi doktora götürdüğüm de iştahsızlığından şikayet etmiştim kan tahlili yaptırdık kandeğerleri sınırın altın da çıktı ve kan değerlerinin düşük olması iştahsızlık yapar demişti doktor..... şimdi kan için ilacını veriyoruz... iştahı eskiye oranla biraz da olsa attı çok şükür... enes yemediği zaman bende sinir krizi geçiriyorum..... ayrıca kulaklarını çekiştiriyordu çocuk doktoruna iki kere söyledik bir problem yok dedi... içimiz rahat etmedi kulak burun boğaza götürdük çok şükür bir problem yokmuş... kulaklarını çekmeyi de unuttu Allahtan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…