adı seven seaes portakallı ve vişneli
bu şurubu bize uludağ üniversitesinden bi prof vermişti. yazın kullanma kuvvetli gelir dedi.
eylül gibi başlıyordum 3 şişe bitirdik bahard da kesmiştik. iştahsız olmasının altında mutlaka başkasebeplerde olabilir. ilk doğduğu zamnalar ayda 160 180 g arası alıyordu elif şaka gibi değilmi . ama sık sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordu ve bağışıklık sisteminde zayıflık gördüler 1 yıl tedavi gördük ama iştahı kilo alımı ancak 3 4 yaşından sonra oldu.
hasta olduklarında hayat duruyor biz de öyle dediklerinde çıldırıyorum heeee hasta olsun die uğraşıyoruz demi anlamak mümkün değil...
offff kızlar yaram depreşti eskiye gittim
yasemincim ben çok ii anlıyorum seni. kan testi yaptılarmı bağışıklktan kaynaklanan bişeyler olabilirmi naçizane tavsiyem biraz ayrıntılı baktrıdınmı bilmiyrum ama aklıma gelenler bunalr.
bebişleri ve sizi öpüyorum elif tepemde sıra ondaymış kızlar büyüsünde çocuklar böle sırayla oturtuyorlar valla hadi kalk dio kız:a015:
kızlarrrrrrrrrrrrr bİŞey sorucam yaa...
Ben cekmece ıÇı bÖlmelerınden arıyorum nerde bulabılırım .. Burda bı kac yere sordum kımse bılmıyor .. Bende kk ya soram dİdİm :)
hanİ Şu yatak odamızda makyaj masamızın en ust Çekmecesının ıÇınde bÖle kucuk karelerden bÖlmeler var.. ıŞte bnm yatak odamın masasındakı cekmecede yok.. Alırken dıkkat etmemıŞım.. Aslında sonradan ıstedık ama vermedıler..
Bende kendım araŞtırıyorum...
Aslında derya bılırdı boyle Şeylerı ama kendılerı yoklar halenn :))
kızlar marangoz da bılmıyorum ben burda nerde var ıst da olsa Çat dıye bulurdum ama burda hıc bıŞey bulamıyorum yaa ıŞtee bu yuzden sevmıyorum bazen bursayı yaa.. Offfffffffff
Hep sorayım sorayım diyorum unutuyorum ..siz vitamin kullanıyor musunuz ...adını yzarmısınız kızlar merekettim de...
bir de eğitici hangi oyuncakarı aldınız ecrine yeni oyuncak almayı düşün
yorumda evdekilerle oynamıyor byada bi çözdü zaten yapabiliyor bazılarını başka bir şeyelr alayım dedim bende...
slm kızlar
yasemin jnm ben adaya kan ilacını weriom malum rahatsızlığı tekrarladı bunun yanı sıra drumuz sanasol witamin werdi onuda kullanıom jnm eee neler yapıyosnz
ayşegül jnm ewet kusura baqma arayamadım ırmakda dewamlı doğaç anne görüşelim anne diyerek yedi bitirdi beni ama jnm dediğim gibi bu yaz berbattı inş. birdaha bööle bi yaz geçirmemm offf yha geçen yazdanda bişey anlamamıştık canım sıkıldı yine sonra görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?