- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
serpılcım hayırlı olsun bakıcınız.. eve kamera koymayı dusunuyormusunuz?
esracım enes çok tatlı maşallah başka fotosunuda göstermiştin önce o zamanda bayılmıştım çok sevimli evet gerçekten sana benziyo
bu arada kızlar çocuğunun solak olduğunu keşfedeniniz varmı doğaç solak herşey sol eliyle yapıyo mesela face deki arkadaşlar en son videosunu koydum doğaç davul çalarken ordada anlaşılıyo tek çubuk var elinde o da solda sürekli solla vuruyo salla çatal tutuyo ayağındada solak topa hep solla vuruyo geleceğin aranan futbolcusu olacak sanırım :))
Günaydın....
Ben tatile gitmeden enesi doktora götürdüğüm de iştahsızlığından şikayet etmiştim kan tahlili yaptırdık kandeğerleri sınırın altın da çıktı ve kan değerlerinin düşük olması iştahsızlık yapar demişti doktor..... şimdi kan için ilacını veriyoruz... iştahı eskiye oranla biraz da olsa attı çok şükür... enes yemediği zaman bende sinir krizi geçiriyorum..... ayrıca kulaklarını çekiştiriyordu çocuk doktoruna iki kere söyledik bir problem yok dedi... içimiz rahat etmedi kulak burun boğaza götürdük çok şükür bir problem yokmuş... kulaklarını çekmeyi de unuttu Allahtan...
Aral da bazen solu cok kullanıyor bazende sagı .. anlamadım gıttı :))))
Ay Kızlar yaa canım cok cok cokkkkkkkkkkkkkkkk sıkılıyor yaaa patlıcam şımdı heee...
hayırlara çıksın ınşallahoffffffffffffff
çok şükür canım bişey çıkmamış
bu arada çok tatlı enesaynı sen:asigim:
Aral da bazen solu cok kullanıyor bazende sagı .. anlamadım gıttı :))))
Ay Kızlar yaa canım cok cok cokkkkkkkkkkkkkkkk sıkılıyor yaaa patlıcam şımdı heee...
hayırlara çıksın ınşallahoffffffffffffff
esracım oğluşun çok tatlı maşallah..
ben kan ve vitamin damlasını 1 yaşından itibaren vermiyorum
1 yaşında dr.kontrolüne gittiğimizde kan alıp dr bütün değerlerine bakmıştı
ve artık ikisinide keselim gerek yok demişti
o zamandan beri vermiyorum
artık herşeyin tadına bakıyorlar az azda olsa onlardan alıyorlardır vitaminlerini
heee
bide pekmezi bizede dedi dr hergün verin diye
deryacım odanız hayırlı olsun canım
güle güle kullansın ırmak
tek yataklımı aldın yoksa alttan bir yatak daha çıkanlar var onlardanmı aldın
yani ikiside kullanabilecekmi ileride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?