2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nerdesiniz cuma günü diye herkesler gezmelere mi gittii derya da bilgisayara bir format attı gelemedi yaaaaaa :gitme:

slm kızlarr
bakıcıyı ayarladık 14 ünde başlııcak kayınvalidemler ortak bakcaklar 1 hafta iyi gibi inşallah yanılmayız offff zor bi dönemmmm:1shok:

slm kızlar serpilcim çok sevindim canım bakıcı olayına inş. hep iyi gider bu arada kaça tuttunuz bakıcıyı ?

deryanın pc hala toplanamadı sanırım yoksa girerdi şimdiye gece kuşu :)

serpılcım hayırlı olsun bakıcınız.. eve kamera koymayı dusunuyormusunuz?

sağolun kızlar 300 e anlaştık ayşegül parasıda iyi ilk görüşmemizde kendiside iyi geldi bize ya bulanlar bide eceyi kendi çocukları gibi sevdikleri için güvendik bizde kadının da eşi vefat etmiş bi kızı evli bi kızı çocuk gelişimi mezunu filan düzgün bi aile

cok guzelsınız canım.. maşallahh senın oglanda aynı sen yaa . maşallahh

masadakı mamalara bakın helee aneaammm acıktım yaa :)

kızlar idare edin....

sağol denizcim 15-20 gün önce ki boğaz turumuzdan görüntüler.....
fotoğraf makinemizi almayı unutmuşuz eşimin arkadaşı çekti... anca elime ulaştı...
evet enesi bana benzetiyorlar herkes aynı şeyi söylüyor.....

esracım enes çok tatlı maşallah başka fotosunuda göstermiştin önce o zamanda bayılmıştım çok sevimli evet gerçekten sana benziyo

bu arada kızlar çocuğunun solak olduğunu keşfedeniniz varmı doğaç solak herşey sol eliyle yapıyo mesela face deki arkadaşlar en son videosunu koydum doğaç davul çalarken ordada anlaşılıyo tek çubuk var elinde o da solda sürekli solla vuruyo salla çatal tutuyo ayağındada solak topa hep solla vuruyo geleceğin aranan futbolcusu olacak sanırım :))

sağol canım... Şeniz

ben eneste şimdilik böl ebir durum farketmedim ikisinide kullanıyo kafasına göre....

çok şükür canım bişey çıkmamış

bu arada çok tatlı enes aynı sen:asigim:

Aral da bazen solu cok kullanıyor bazende sagı .. anlamadım gıttı :))))

Ay Kızlar yaa canım cok cok cokkkkkkkkkkkkkkkk sıkılıyor yaaa patlıcam şımdı heee...
hayırlara çıksın ınşallah offffffffffffff

amin canım
iyi şeyler düşün aklına kötüşeyler getirme

çok şükür canım bişey çıkmamış

bu arada çok tatlı enes aynı sen:asigim:

evet canım Allahtan bişey çıkmadı...

teşekkür ederim nurancım :1hug:

denizcim aynı sıkıntı bendede var.... püffff :sinifsinif:

esracım oğluşun çok tatlı maşallah..

sağol canımmmm a.s.

deryacım odanız hayırlı olsun canım
güle güle kullansın ırmak
tek yataklımı aldın yoksa alttan bir yatak daha çıkanlar var onlardanmı aldın
yani ikiside kullanabilecekmi ileride

saol cnm yatağını tek kişilik baza aldım zaten ilerde ikisinin aynı odayı paylaşabilmesi gibi bi durum olmıycak gibi çünkü yaş farkı çok arada ırmak ders çalışırken ada oyun oynayacak ikisininde ilgileri farklı olıcak cnm ondan hiç düşünmedim öpüyorum jnm zeynomuda senide Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…