2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım dogum gununuz fln nasıl gectı sızın anlatsana neler yaptınız bu yaz..

ben cok sıkılıyorummmmmmmmmmmm... degısıklıge ıhtıyacım var sanırım.. ıcımde bı sıkıntı var..

herkese ıyı hafta sonları dılıyorum bende.. bız buralardayız ben bakmadan geçemem kk ya.
Aral ıyıce zorlaştı heryerı talan edıyor mutfak gereclerımı alıp alıp yerlere vuruyor .
bugun beraber mucver yaptık o yogurdu artık nasıl olduysa akşama babamıza tattırcazz bakalım ölcekmı

slm kızlar bende çok sıkılıyorum bu ara ya evdeyiz genelde eşimle şöyle bi susurluk tarafına gittik geldik ön aşama gibi yaptık outletlere gittik güzel bişey bulamadım doğaça göre bide yazlıkmı baharlıkmı alsam şaştım enteresan bişeyde yok hep aynı gömlek pantalon yada şort tişörtlerde hep aynı amaaaan erkek çocuk giysileri pek gıcık ya bebekken daha şirindi ciciler büyüdükçe sıkıcı hep aynı sorunsuz gittim geldim anlıcanız 20 kmlik yoldu bandırmaya gitmek için ön sefer yaptık eşimle tamam dedik yavaş yavaş gideriz artık dicem ama çok sürat yapıyomuşum eşim öyle diyo radardan ceza yiyecen bu sefer diyo :)ama yol boş gelde hızlı gitme böyle fırsatı nerde bulcan şehir içi şaka bi yana coştum gerçekten kendime güvenim geldiğinin göstergesi sanırım bu durum ama hala beni gören her erkek sürücü ambulansmışım muamelesi yapıyo :)yol açıyolar kaçmak için

deryacım dogum gununuz fln nasıl gectı sızın anlatsana neler yaptınız bu yaz..

denizim nslmı geçti yazım berbat senağlama
ada nın doğum gününü güsel geçirdik jnm ewdeydik misafirlerimiz wardı elimden geldiğince güsel geçirmeye çalıştık doğum günümüzü
fotoları koyıcam ama pc de bozulmuştu sonra bi program warmış onu yüklememişler eşim halletsin en kısa zamanda fotolarıda atıcam bütün yaz anlıycağın misafir ağırlamakla geçti ama tawrımı koydum bu son olıcak inş. ayyy düşünün yha tatile bile gidemedik ada da rahatsızlandı 1 buçuk ay hastanedeydik 2 güne bir çok şükür daha ii şimdi artık kayınvalidemde bizimle kalıoo biraz rahatladım bu aralar artık topiğede geliom çok şükür
sonra grşrz cnm bu arada aralım maşallah nslda büyümüş öpüyorum jnm ikinizide Şeniz

ayşegülüm jnm hayırlı olsun arabanız alınmış galiba kazasız belasız gezmeler nasip etsin

ayşegülüm jnm hayırlı olsun arabanız alınmış galiba kazasız belasız gezmeler nasip etsin

sağol deryacım inşallah kazasız belasız sürmek nasip eder ada çin çok üzüldüm canım hele k.validen için öncede belirttiğim gbi allah sabır versin canım geçmişi okudumu bilmem hepimiz sorun yaşadık bu konularda malesef hepimize versin allah o sabırı ırmağıda çok öpüyorum canım özlettin valla kendini gözümüzü seninle açar seninle kapardık hep inş. sık sık girmeye devam edersin nete bende sık giremiyorum bu ara nete eşim izinde kımıldayamıyoruz evden bi yere malum ramazan ve doğaçla seyehat zor eşimden bana sıra gelmiyo pcde

saol ayşegülüm okuyamadım malesef geçmişi inş. sorunları halletmişsinizdir
hımm anlıyorm cnm eşim ewdeykende kalkmıyoo pc den
çok öptm jnm seni ve doğaçı

iyi geceler herkese
bugün nasıl geçti işte anlamadım kaytardım acık gezdim iş yaparken iyi oldu sefam olsun zaten iki gün evdeydim pzt gibi geldi banabugün bitiverdi iyi oldu ama nete giremedim bahçemle ilgilenemedim:)
esraenes çok tatlı olmuş yaa maşallah ne güzel büyttük iki gecedir yalnız uyutuyorum eceyi bi sırnaşıyo öpüyo yatyıo sarılıyo anne anne diye gözümün içine bakıyo bitiyorum ohallerine babamız iki gecedir etkinlikte arkadaşlarıyla okey çeviriyolar gelir sahra doğru o da sıkıldı 3 ay olcak nerdeyse evde bide annesinin stresi binince üstüne kötü olmuştu bişey demiyorum çıkıyo ama bu gece ece uyuyunca kokoreç ısmarlııcaktı bana yattı o iş üzüldüm biraz napalım benim de bi gün onun gibi çevrem olursa kızımı alıp alıp gidicem o otursun evde lmaz:
ayşegül ne güzel ilerlettin canım darısı başıma bende istiyorum artık alkisalkisalkis
bu arada ecede şimdiik iki elini kulanıyo geçende kalem verdim eline sağla yazdı hoşuna gitmedi tutması sola aldı daha iyi çizdi dedmsolak mıolcak yoksa anası gibi hihoyyyt bilmiyorum ki ne zaman belli olur

selam kızlar
iftara kayınvalideme davetliydim
az önce geldki eve

kızımı uyuttum
eşimde halı saha maçına gitti 11--12 maçı birazdan gelir
bende hemen size bakayım dedim
yarında kankamı yemeğe almayı düşünüyorum
bir ay önce evlenmişti ya onları alayım diyorum
hem eşimde evde zeynebe bakar bende hazırlıklarımı yaparım

buda düğünden bir kare
ben 1 ay önce baya kiloluymuşum yaaa
1 kilo vermek bile beni şu an değiştirdi alkisalkisalkis

canım tabi değiştriir bencede yani çok farkediyor ama sen kilolu felan değilsin iyisin çokta güzel çıkmışsız...zeynebimde kuzum benim..nede güzel bakmış büyük insanlar gibi maşallah fotoya bak...........:asigim:
buda düğünden bir kare
ben 1 ay önce baya kiloluymuşum yaaa
1 kilo vermek bile beni şu an değiştirdi alkisalkisalkis

iyi yapmışsın canım çalışş çalış nereye kadar...

belki çekerdir sana solak olabilir...

çok üzüldüm canım amöa üzülme artık bak iyiye gidiyormuş herşey sende bir daha kii yaz artık gidersin gezersin ne yapmak istiyorsan yaparsın...

güle güle kullanın canım genç odanızı ...benimde çok hoşuma gidiyor ama yerimiz müsait değil alamam...

Son düzenleme:
bu kadar ilerletmen güzel canım seninn için çok seviniyorum keşke biizmda arabamız benimde bir ehliyetim olsa....opuyorumnanaktan

aynen denizcim hemm çooooooooooooookkk aşırı sıkıldım hemde ecrinde artık zapedemiyorum birde ağlamaya başladı yine mız mız mzı mzı ...offff....mutfaktakilerini oturma odasına yatak odadakilerini mutfağa aman herşeyi taşıyor tabak çanak eline ne geçerse...:mymeka:

canim sizin adınıza çok sevindim iyi anlaşmışsınız anlattığına görede iyi gibler ama bence ne olau ne olmaz siz yinede dikkatedin tabi muhakkak edersiniz...

kayınvaldenin sonuçlarının iyi çıkmasınada çok sevindim canım....inşallah tedavi iyi gelirde biter bu derdinizde...

Son düzenleme:
canım çok sevindim bu kulak çekme olyı ecrinde çok küçükken başlamıştı yemek yemek istemediğinden ve diş çıkaracağı zmanlarda çok yağıyor bende sen gibi pimpiriklendim çokta götürdüm ama bir şey çıkmadı sadece sebep bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…