- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
deryacım dogum gununuz fln nasıl gectı sızın anlatsana neler yaptınız bu yaz..
ayşegülüm jnm hayırlı olsun arabanız alınmış galiba kazasız belasız gezmeler nasip etsin
buda düğünden bir kare
ben 1 ay önce baya kiloluymuşum yaaa
1 kilo vermek bile beni şu an değiştirdi alkisalkisalkis
iyi geceler herkese
bugün nasıl geçti işte anlamadım kaytardım acık gezdim iş yaparken iyi oldu sefam olsun zaten iki gün evdeydim pzt gibi geldi banabugün bitiverdi iyi oldu ama nete giremedim bahçemle ilgilenemedim:)
esraenes çok tatlı olmuş yaa maşallah ne güzel büyttük iki gecedir yalnız uyutuyorum eceyi bi sırnaşıyo öpüyo yatyıo sarılıyo anne anne diye gözümün içine bakıyo bitiyorum ohallerine babamız iki gecedir etkinlikte arkadaşlarıyla okey çeviriyolargelir sahra doğru o da sıkıldı 3 ay olcak nerdeyse evde bide annesinin stresi binince üstüne kötü olmuştu bişey demiyorum çıkıyo ama bu gece ece uyuyunca kokoreç ısmarlııcaktı bana yattı o iş üzüldüm biraz napalım benim de bi gün onun gibi çevrem olursa kızımı alıp alıp gidicem o otursun evde lmaz:
ayşegül ne güzel ilerlettin canım darısı başıma bende istiyorum artık alkisalkisalkis
bu arada ecede şimdiik iki elini kulanıyo geçende kalem verdim eline sağla yazdı hoşuna gitmedi tutması sola aldı daha iyi çizdi dedmsolak mıolcak yoksa anası gibi hihoyyyt bilmiyorum ki ne zaman belli olur
denizim nslmı geçti yazım berbat senağlama
ada nın doğum gününü güsel geçirdik jnm ewdeydik misafirlerimiz wardı elimden geldiğince güsel geçirmeye çalıştık doğum günümüzü
fotoları koyıcam ama pc de bozulmuştu sonra bi program warmış onu yüklememişler eşim halletsin en kısa zamanda fotolarıda atıcam bütün yaz anlıycağın misafir ağırlamakla geçti ama tawrımı koydum bu son olıcak inş. ayyy düşünün yha tatile bile gidemedik ada da rahatsızlandı 1 buçuk ay hastanedeydik 2 güne bir çok şükür daha ii şimdi artık kayınvalidemde bizimle kalıoo biraz rahatladım bu aralar artık topiğede geliom çok şükür
sonra grşrz cnm bu arada aralım maşallah nslda büyümüş öpüyorum jnm ikinizide Şeniz
slm kızlar bende çok sıkılıyorum bu ara ya evdeyiz genelde eşimle şöyle bi susurluk tarafına gittik geldik ön aşama gibi yaptık outletlere gittik güzel bişey bulamadım doğaça göre bide yazlıkmı baharlıkmı alsam şaştım enteresan bişeyde yok hep aynı gömlek pantalon yada şort tişörtlerde hep aynı amaaaan erkek çocuk giysileri pek gıcık ya bebekken daha şirindi ciciler büyüdükçe sıkıcı hep aynı sorunsuz gittim geldim anlıcanız 20 kmlik yoldu bandırmaya gitmek için ön sefer yaptık eşimle tamam dedik yavaş yavaş gideriz artık dicem ama çok sürat yapıyomuşum eşim öyle diyo radardan ceza yiyecen bu sefer diyo :)ama yol boş gelde hızlı gitme böyle fırsatı nerde bulcan şehir içi şaka bi yana coştum gerçekten kendime güvenim geldiğinin göstergesi sanırım bu durum ama hala beni gören her erkek sürücü ambulansmışım muamelesi yapıyo :)yol açıyolar kaçmak için
ben cok sıkılıyorummmmmmmmmmmm... degısıklıge ıhtıyacım var sanırım.. ıcımde bı sıkıntı var..
herkese ıyı hafta sonları dılıyorum bende.. bız buralardayız ben bakmadan geçemem kk ya.
Aral ıyıce zorlaştı heryerı talan edıyor mutfak gereclerımı alıp alıp yerlere vuruyor .
bugun beraber mucver yaptık o yogurdu artık nasıl olduysa akşama babamıza tattırcazz bakalım ölcekmı
sağolun kızlar 300 e anlaştık ayşegül parasıda iyi ilk görüşmemizde kendiside iyi geldi bize ya bulanlar bide eceyi kendi çocukları gibi sevdikleri için güvendik bizde kadının da eşi vefat etmiş bi kızı evli bi kızı çocuk gelişimi mezunu filan düzgün bi aile
Günaydın....
Ben tatile gitmeden enesi doktora götürdüğüm de iştahsızlığından şikayet etmiştim kan tahlili yaptırdık kandeğerleri sınırın altın da çıktı ve kan değerlerinin düşük olması iştahsızlık yapar demişti doktor..... şimdi kan için ilacını veriyoruz... iştahı eskiye oranla biraz da olsa attı çok şükür... enes yemediği zaman bende sinir krizi geçiriyorum..... ayrıca kulaklarını çekiştiriyordu çocuk doktoruna iki kere söyledik bir problem yok dedi... içimiz rahat etmedi kulak burun boğaza götürdük çok şükür bir problem yokmuş... kulaklarını çekmeyi de unuttu Allahtan...
kızlaarr
sibele yorumu için çokmu tepki verdik acaba
sanırım bize kırıldı uğramıyo bayadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?