2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

[sıze="2"]yarın ecrini dr.götüreceğiz umarım her şey yolunda gider ardında da aışveriş yapacağız gezeceğiz biraz eşimin işi var çok fazla oyalanamayacağız bu yüzden caım sıkıldı doğrusu 1 gün bile değil yarım gününü bile ayıramıyor bize başkasıylada gidemem zaten dr.nede alışverişe..sıkıldımda zaten otur otur evde...bunaldım...

Ecrinde sol elini kullanıyor belkide daha küçük olduklarından farketmeden yapılan birşeydir....

Birde kafama takılan bir şey var ecrin yürümeye başladığı zmandan beri sol ayağını içe doğru basıyor 2 kere dr.sordum daha çok küüçk normak dedi ama içim hiiiççç rahatdeğil sizde de böyle bir durum var mı.... Iyi geceeler herkese...hayırlı güzel haftsonu diliyorum....
[/sıze]

evet denizcim iştah açıyor.

pc de problem var giremiyorum nete çoğu zaman bağlantı problemiş yaşıyorum.

çocukları uyuttum bakıyorum şimdi.

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))) tunaydın dımek ıstedım yaa kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrr süslendim kocamın yanına gıdıyorum.. iş çıkışına azcık hava alıcazz sonra eve gelıp hazırlık yapıcaz yarın ıstanbula gıdıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz (inşallah)

çok kokoş oldum sanırsam :kedi: saçlarıma maşa yaptım ve makyajımı bıraz daha abarttım normalde bı maskara bı allıkla cıkardım hep .. ruj surdum kalem cektım gozume cok hafıf bır far surdum saçlara maşa yapınca ascuk abartı durdu bırde tulum gıydım straplez ustu . kumas şalvar gıbı olanlar varya beyaz ayakkabı gıyıcem topuklu resmc ekersem koyarım burayaa ascık dıkat cekıom sanırım amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn offf noolmuş dımı ama bugunde böle olsun ascık mıllet baksın banane yaa kımse bakmasın dıye napıcagımı şaşırıyom bazen..
eşım cok kıskancccc

Son düzenleme:
benn geldim ne habaer kızlar..ayy çok yoruldum valla öldüm yani. hem ecrini dr.ç git hem alışveriş bittim yani....

ecrin hanım iyimiş ama size bahsetmemiştim kulağının ve buynunda doğduğundan beri kızlarıklık olurdu hani sıcaktan derler yaaecrinin biraz daha fazla olurdu hatta kaşır kanatırdı oderecede yani.. ecrnin yaz kış oluyordu taki yaşına girdi şükür bitti dedik ilaçta kullandık bu arada tabisanki iştahı için kullandıklarımız yetmiyormuş gibi ama fayda görmemiştik sık sık tekrarlıyordu uzun zamandır yoktu yine oldu 3 gün önce dr.gösterdik onuda dr.ilaç antibiyotik yazdı ciddi bu sefer iltihap almış ve beyine kadar gidebilirmiş düşünün yani...çok üzüldüm yaa hiç bitmiyor biizm tasamız ecrin doğduğundan beri yememesi içmemesi emmemesi hastalığı birde bu kızrıklığı aşırı hasas bir vücudu var hep pişik oluyor hepp düşünün yani bazen saat başı bezini alıyorum yoksa sanki akşama kadar alınmamış gibi aşırı pişik hatta kabarıyor ve yara oluyor ....senağlamasenağlamasenağlamabeenim derdim hiç bitmez.......10 güz sonra yine gideceğiz......:a015::a015::a015:

ECRıNıN BAYRAMLIKLARINI ALDIM ALDIM AMA SEVıNEMEDıM BıLE......

Son düzenleme:
Anlamıyorum çok mu üzerine düşüyorum çok aşırı hasas bir bebeğim ççok aşırı nazlı bir kızım var....her ay grip haricinde başka bir sorunumuz daha olur yani...yani şu kontrol diye götürmeseydim bebeğimi ilaç vardı evde sürüp geçiştirseydim ne olurdu allah bilir.

canım ya geçmiş olsun ecrin inşallah düzelir yasemincim huyuda iştahıda bitirdi seni bide üstüne böyle hastalıkları dayan canım ya 2yaştan sonra baya düzeliyolarmış artık inş. öyle olur sabır hepimize

bu arada denizcim çok merak ettik cicilerini
yasemincim sende ecrinin cicilerini koyda bakalım olmazmı

Sağol ayşegülcüm ben sabrediyorum ama bebeğime bişey olcak diye artık daha da fenalaştım...
Inşallah fotoları çekersem koyarım...

mrhblarr.........
yasemin jnm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sanada sabır diliyorum jnm benim çok ii anlıyorum seni bu yaşadıklarını ırmakta bende çok yaşadım offff offf çok zor ama geçecek atlatacaksınız jnm çok öptm btnm

geçmiş olsun yasemin bunu da atlatırsınız canım tedaviye başlamışsınız Allah tan dediin gibi dra götürmeseydin daha kötü şeyler olabilirmiş Allahkorumuş

herkese dadluuu uykular
eee nslsn kızlar umarım herkes sprr bi hafta sonu geçirmiştir
şimdiden hepimize sprrr bi hafta geçirmeyi diliyorummm
mucxxxx

günaydın.... herkese hayırlı haftalar...

Yasemincim ecrine Allahım acil şiafalar versin... Sana da dayanma gücü....

Denizcim çok merak ettim yaaa benim o kokoş hallerim bekarkendi sen hala devam ettiriyosun en güzellll...

Ayşegülcüm arabayı fazla hızlı sürme ambulans şöförü gibi kaydirigubbakcemile3

Çok uykum var ve yapacak çokkk işim var hepinizi öpüyorum kızlar...

sağolun canlarım herkese iyi haftalar .....ben annelemre gidiyorumbu gece oralıyım yarım iftar daveti var....kendinize iyi bakın.......

tünaydıııın kızlar nasıldı hafta sonunuz benim yeni evlenen görümcem geldi açıköğretim sınavı için eşimin izni bitmeden annesigile gitcez ordanda görümceme ev görmeye geliboluya gidicez arabayla bandırmaya kadar gitcez geliboluya otobüs ve feribotla geçicez yolları çok tehlikeliymiş virajlı ve darmış ondan gidemiyoruz arabayla öyle yollara hazır değilim daha bandırmada 2saatlik yol ona gidebilirim yollarda müsait dün gezdirdim görümcemi doğaçı alışveriş merkezine götürdüm tıklım tıklımdı park yerini zor buldum sonunda sorunsuz park edebildim ve çıkabildim artık iyice güveniyorum kendime doğaçta ağlamadı eve gelirken uyuyakaldı hatta

bu arada derya nerde ya hala yapamadı herhalde pcyi
denizde dönmedimiki istanbuldan kızlar ceee diyin gelince
yasemincim iyi eğlenceler sanada tatlım kafanı dağıt biraz
ader deryacım seni sık sık görmek güzel özlemişiz canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…