2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

esracım sorma kadın şöförlerin adı çıkmış yavaş gidince arkadan daaaat diyolar sevmiyolar tıngır mıngırı bende kamyon arkasından takibi sevmiyorum çoook yavaş gidiyolar ya sollayıp geçiyorum yol boşsa napıyım gamyoncuiremsu

size komik bişey söyleyim bizim lojmanın girişinde nizamiye var araba altını kontrol ediyolar aynayla ben ilk seferler stop ettim arabayı yokuş olduğu için panik yapıyodum kaydırırsam arkamdakine toslarım diye şimdi her girişimde tanıyo askerler durdurmadan bakmadan kapıyı açıyolar bana :)) ya anlatamam ne maceralar kadın olduğun için bütün erkekler korkuyo pazara gitmiştik ya komşularla park edicektim acemi olduğumu görmedi bile arkamdaki araç sahibi bana bağırdı dur diye geçti arabasını daha geriye çekti mesafeyi uzattı çarpmıyım arabasına diye bakış açıları o kadar kötüki erkeklerin anlatamam çok küçümsüyolar

maalesef ayşegülcüm trafikteki kadın sürücülere erkekler öcü gözüyle bakıyorlar.. yasakkelime

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selamm ben geldımmm ay nasıl yorgunum uykusuzum gozlerım yanıyor rresmennn yanıyorrr...

ama cok cok guzeldı sunnet dugunu.. o sıyah beyaz dız altı elbısemı gıydım hanı acayıp olan, tek kollu.. saclarımı maşa yaptırdım harıka oldu .. önunu ortadan ayırd ettırdım.. ful makyaj yaptım hehehe

kuafore gıttık arkadaşımla Aralı babasına bırakmıştım ablamdalardı onlar eve geldım daha makyajım yoktu elbısemıde gıymemıştım aşkım cok guzel olmuşşsun dedı .. sonra elbısemı gıyıp makyaj yapınca da cok begendı eşım ehuuuuuu
salona gıttık ablam annem ben eşım arkadasım ve cocuklarımız .. eşım orucunu açmaya gıttı dışarı bızım oglan salonun maskotu oldu kızlar sormayın neler yaptıı nelerrrrr.. kameramana hep engel oldu ayaklı kamera ya onların kı kameranın ayaklarından tutup sürdü oraya buraya kameraman cocuk abla bu senın mı dedı evet dedım abla nolur al cekım yaptım ama nereyı cektım bende bılmıyorm dedı .. yegenım de şey dıo kızım ne dıosun bnm cocum dıye bılmıyorum tanımıyorum desene dıyo . yanı hıc durmadı anlayacagınzı Aral .. salonu talan ettı gıttı davulcunun davuluyla oynadı .. en son şarkıcı bı kız çıktı artık durduramıyorduk aralı ztn ıyıce sıkılmıştı .. babasına bırak yere gıtsın napcak dedım
gıttı kızın yanına sahneye çıkmaya çalıştı şarkıcı kızda aaa bakın sahnelerın yenı yıldızı geldı dıye Aralı mıllete tanıttı fln herkes alkışladı oğlumu :)) kamera hep onu çektı .. bu arada ablamın kızı (araldan bı ay kuçuk) ırmak hep arala vurdu aral böle seylerı pek bılmedııgı ıcın hep ondan kaçtı netekım kadına el kalkmayacagını şımdıden bılıyor oğluşum :)))
böyle ıştee gece kaçta geldık eve bılmıyorum ama yolda haşat oldummm .. kıyafetımı çıkarıcak zamanım vede yerımde olmadı oylece geldım.. annemle ablamın oglu da geldı bızımle Aral Aytaç ve ben arkada oturduk Aral hıc durmadı hep one fırladı durdu.. aytacla aral uyudular bende kucucuk yerde sıkışıp oylee yolculuk ettım :))

Son düzenleme:
resımler yok .. bız foto makınemızı evde unutmuşuz.. ablamınkıyle çektık resımlerı hep.
onunda ınternetınde sorun var kımbılır ne zaman alırımmm....

mrhb kızlar nslsnz
wawww denizim ii geçmiş istanbul gezmenizz ohhh ne ii yaaa ........
ewet ayşegülüm bende sizlerle olmaktan mutluyum
adaşşşş nerdesin kısss

deryaa adanın son resmını eklermısın.. ve dogum gunu resımlerınıde ıstıyoruzzzzz.. meraktan catlayan smıleyyyy

alla allaaa yahu nerdesınızz kızlar beaaaa... cok ıssız oldu buralar tırsıyorum heee yalağuz yalağuzzz mafoldumben

selammmm
bi ara bakıp çıktım hemende sobelenmişim
denizcim düğün resimlerini bekleyorum
ve adanınkileride deryaa

Son düzenleme:
ayşegül bakıyorum baya ilerlettin şöförlüğü
bandırmaya gidebilecek kadar hemide
erkekler halt yemiş
bayan sürücüler kadar dikkatli olamaz onlar
açılın üleynnnn ayşegül geliyoooooo:teytey:

merhaba kızlar
batuhan iki gündür çok huysuz diş çıkarıyo
bugün aşısı ardı hastaneyi birbirine kattı ağlamaktan zaten huysudu daha berter oldu
ölçümleride yapıldı 14,300 gr boyu 86 cm

bende dün araba sürdüm ehliyet aldığımdan beri süememiştim 1 ay geçti ama çook iyiydim
kendime güenim daha da arttı
ayşegülcüm artıkın seninle yarışta yaparız:teytey:

bende dün araba sürdüm ehliyet aldığımdan beri süememiştim 1 ay geçti ama çook iyiydim
kendime güenim daha da arttı
ayşegülcüm artıkın seninle yarışta yaparız:teytey:

inşallah nurancım beklerim asfaltları ağlatmaya vereliniortak

günaydıııın kızlar bugün erkenciyim doğaç bizim yataktan düştü sabah pattt diye bişey olmadı ama dün akşamda balkonun elektrik düğmesiyle oynuyodu düğmesini düşürsen hiç farketmedik elini sokmuş içine elektrik çarptı nasıl korktu ama anlatamam canı çok yanmadı herhalde sabah yine oynuyodu bantladım iyice orayı açamaz ama cesarete bak tekrarlıyo ya kızlar olcak bunların sonu ya anlamıyolar hiç durdan çüşten ne zaman anlıyacaklar illa canlarımı yanmalı bilemedim gerçi bizim oğlanın yansa bile önemsemiyo offfoffffff

günydn kızlar gsl bir gün olsun hepimize
ayşegül cnm geçmiş olsun allah esirgemiş doğacımı ii yapmışsın cnm yaa bantlamakla walla çok işimiz var bizim bu canavarlarla ada da ööle hiç durmuyor nerde ne luzumsuzluk warsa ada orda allah yardımcımız olsun

günaydın kızlar
ayşegül çok geçmiş olsun canım görüyomusun yaramazın yaptığını prizlerle oynuyo demek ecede yatak odasındakini merak ediyo hep gidiyoda kapalı tutuyoruz o kapıyı bakıcıyada söyliicem ayırmasın gözünden
bende pazar günü temizlik yapıyorum annem içerde oturuyo ece bi benim yanıma bi onun yanına dolanıyo sonra süpürgeyi toplarken baktım yok sesi de dışardan geliyo abaa abii gelll diye bağırıyo bizimki salona bi gittim camlarını açmıştım çıkmış koltuktan cama ordanda camın dışından denizlikte taa sona kadar yürümüş korkuluk olmasa dışarı atlııcak ayy gel başka camdan bakalım bilmem ne die kandırdım soktum yoksa ayağı kaysada demirin boşluğundan batar bi yerine Allah korusun bi sn kaybolsun kesin bi yaramazlık yapıyo geçen akşamda yatağımıza işedi battaniye vardı da çok şükür bi o battı onuda soktum banyoda yıkadım kurudu hemen pişmiş poposu bekle burda krem getireyim dedim kalkmış gitmiş gel buraya düşersin dedim tam o sırada işiyomuş zaten işeye işeye geldi çok komikti kendide şaşırıyo bide delikafadulden cadı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…