kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selamm ben geldımmm ay nasıl yorgunum uykusuzum gozlerım yanıyor rresmennn yanıyorrr...
ama cok cok guzeldı sunnet dugunu.. o sıyah beyaz dız altı elbısemı gıydım hanı acayıp olan, tek kollu.. saclarımı maşa yaptırdım harıka oldu .. önunu ortadan ayırd ettırdım.. ful makyaj yaptım hehehe
kuafore gıttık arkadaşımla Aralı babasına bırakmıştım ablamdalardı onlar eve geldım daha makyajım yoktu elbısemıde gıymemıştım aşkım cok guzel olmuşşsun dedı .. sonra elbısemı gıyıp makyaj yapınca da cok begendı eşım ehuuuuuu
salona gıttık ablam annem ben eşım arkadasım ve cocuklarımız .. eşım orucunu açmaya gıttı dışarı bızım oglan salonun maskotu oldu kızlar sormayın neler yaptıı nelerrrrr.. kameramana hep engel oldu ayaklı kamera ya onların kı kameranın ayaklarından tutup sürdü oraya buraya kameraman cocuk abla bu senın mı dedı evet dedım abla nolur al cekım yaptım ama nereyı cektım bende bılmıyorm dedı .. yegenım de şey dıo kızım ne dıosun bnm cocum dıye bılmıyorum tanımıyorum desene dıyo . yanı hıc durmadı anlayacagınzı Aral .. salonu talan ettı gıttı davulcunun davuluyla oynadı .. en son şarkıcı bı kız çıktı artık durduramıyorduk aralı ztn ıyıce sıkılmıştı .. babasına bırak yere gıtsın napcak dedım
gıttı kızın yanına sahneye çıkmaya çalıştı şarkıcı kızda aaa bakın sahnelerın yenı yıldızı geldı dıye Aralı mıllete tanıttı fln herkes alkışladı oğlumu :)) kamera hep onu çektı .. bu arada ablamın kızı (araldan bı ay kuçuk) ırmak hep arala vurdu aral böle seylerı pek bılmedııgı ıcın hep ondan kaçtı netekım kadına el kalkmayacagını şımdıden bılıyor oğluşum :)))
böyle ıştee gece kaçta geldık eve bılmıyorum ama yolda haşat oldummm .. kıyafetımı çıkarıcak zamanım vede yerımde olmadı oylece geldım.. annemle ablamın oglu da geldı bızımle Aral Aytaç ve ben arkada oturduk Aral hıc durmadı hep one fırladı durdu.. aytacla aral uyudular bende kucucuk yerde sıkışıp oylee yolculuk ettım :))