2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada eceyi sanırım bi şey yemiş sivrisinek filan yüzünde var iki tane kolunda dirseğinin orda bi sürü yawrum iki gündür kaşınıyo nasıl eşim su çiçeğimi yoksa dedi ama sırtında filan yok ateşi filan da yok ama akşamları çok direniyo uyumamak için dün akşam eşim arkadşlarıyla iftara gitti bende bi organizasyon yaptım hemen eceyide aldım arkadaşlarla iftara gittik ordada park vardı yedirmedi kendide iyi yoruldu ama yinede uyumadı 11 buçuk oluyodu uyuduğunda kışa kadar düzenlemek lazım uykusunu yoksabana çok zor olur bide sahurda uyandı oturdu bizle suyla oynadı filan sonra yine uyutmadı beni sersem gibiyim iyice
şu kaşıntıları için bugün dra götürebilirim belki bi kremi filan vardır geçirecek yawrum kaşınıp durmasın
nuran bathanın da ölçüleri süper maşallah

kızlar dün bakıcımız geldi annemler ankaraya gidiceklerdi ama o da iptal olmuş dr çarşamba gelin demiş kadın da öğlene kadar durmuş sonra ben gideyim demiş ev kalabalık tabii ama annem beğendi eceye biraaz kahvaltı yaptırmaya çalışmış ecede başta yüz vermiyoduda annem sonra sürtünmeye başladı diyo en sevindiğim şey kadın gezmeyi seviyo parka götürürm ben onu gezdiririm diyo hava soğuyana kadar güne filan da götürcek çarşamba tekrar gelicek şimdi

ayy dün akşam annemlere elektirkli süpürge aldık çok hoşuma gitti benimki torbalı tozu veriyo arkadan sinir oluyorum sulu aldık onlara deedim hemen en kısa zamanda kendimede alıcam gerçi kayınvalidem dedi seninkini bana ver bu senin olsun diye ama dedim biz onu sana aldık kendimizede alırız sonra
amma çok şey varmış hee anlatcak neyse bitti
derya nerelerdesin gel artıkkk

günaydın...
nurancım maaşallah batuhanın ölçüleir çok iyi

serpilcim inşallah bakıcıyla anlaşırsınız bizikmkiler çok haylaz bir sn.gözümüzü ayrımamız gerekiyor.

doğaçın yaptığının aynısını eneste tatildeyken yaptı prizi pat diye bir çekti priz yerinden tamamen çıktı Allahtan yanındaydık aklım çıktı valla... napıcaz biz bunlarla....
sahura kalkmıştım tam yatacakken saat 5 gibi beyimiz uyandı sabah 8 e kadar uyumadı 4'ten beri ayaktayım leyla gibiyim offffff....

merhaba kızlar
batuhan iki gündür çok huysuz diş çıkarıyo
bugün aşısı ardı hastaneyi birbirine kattı ağlamaktan zaten huysudu daha berter oldu
ölçümleride yapıldı 14,300 gr boyu 86 cm

nurancım batuhana kocaman maşallah
hem boy hem kilo bizimkilerden baya bir ileride

[COLOR="Blue"
nuran bathanın da ölçüleri süper maşallah [/COLOR][/QUOTE]

[quote="kuzuzuzubambino, post: 8959768"]günaydın...
nurancım maaşallah batuhanın ölçüleir çok iyi

nurancım batuhana kocaman maşallah
hem boy hem kilo bizimkilerden baya bir ileride

teşekkürler kızlar
batuhan dişinden dolayı çok huysuz dün biraz geçer gibiydi ama çok huysuz şimdi
sabahtan beri hiç bişey yemedi sadece emiyo((

doğaçta eneste ucuz atlatmış Allah korumuş
batuahnda çok meraklı prizlere hep peşindeyim

nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne edıyonuzzzzz...

off kızlar yaaaa aralla temızlık yapıyorduk .. motoruda ortadaydıı agzını carptııı ust dudagı şıştı kanla doldu agzını cok agladı hemen mutfaktakı musluga tuttum ardından azda olsa buz tuttumm yavrum yaa.. ılk kez böyle bısey basımıza gelıyor cok uzuldum mahfoldum yaa.. nerdena cıyor dıyorm sımdı gosterıyor .. kıyamam yaa hıc bır bebege..

geçmiş olsun canım
görünmez kaza işte çook geçmiş olsunn

sagolun kızlar Allah basımıza bı daha byle seyler vermesın.. hıc bırımızın..

serpilcim bakıcın konusunda cok sevındım hayırlı olsun tekrardan..

sevdacım resımler ablamın makınesınde persembe gunugelıcek cuma gunu fln koyarım buraya resımlerden.. ama cok salagım kocamla resmım yok sanırım.. cok aptalım ya ((

ahhh ahh sorma canım ya.. öyleler valla.. bızımkı nerelere cıkıcagını şaşırdı artık
gecen gun bendekı astrolojı kıtabı gectı elıme.. ıkızler cocugunu okudum ınanırmısınız bızımkılerı anlatıyor.. cok hareketlılerdır dıye başlıyor cumle ztn..

ay ben bı daha dogurursam (inşallah) başka aya getırmeye calışıcam dogumumu temmuz fln olur yanı yengec cocukları cok sakın oluyor (mu acepppp)

ikizler burcu biraz dengesiz olur bir kaç tanıdığım var bu sebeple sevmezdim ikizler burcunu.... al istemediğin ot burnun da bitermiş..... -tatlicadiarzu-

ahhh ahhhhhhhhhhh geçmiş olsun deniz sizde bi badire atlatmışsınız ablamın kızıda ikizler ben hamile kalınca hadi ben bilmeden yaptım sendemi görmüyon benim halimi yandın sen demişti onun kızıda ya koltuk tepelerinde ya eline geçirdiği sopa şemsiyeyle avizeleri kırmaya çalışır 8 yaşına geldi halaaaa deli delikafadulden bizimkilerinde olcaa o malesef Allah sağlık versin napalım deli manyak bi kızım olcak diyodum hamileyken delikafadulden
hee bu arada bende ikinciyi Allah nasip ederse yengeç (eşimin burcu) yada balık (ablamın ikinci kızının burcu o da bi uslu sessiz ) istiyorum kaydirigubbakcemile3 pek bi ablamla yarışır gördüm kendimi -tatlicadiarzu-

denizim çok geçmiş olsun rabbim birdaha göstermesin böyle kazalar hiçbirimize inş.
hımm bu arada yengeç bebişlerinden konu açılmış ırmağım yengeç burcu 15 temmuz doğumlu kuzum yha gerçekten sakin bi bebekti gerçi hala öyle tawsiye ederim kızlar akıllı ve uysal oluyolar ayyy canım kıztoşum iyiki doğurmuşum mucxxxx

bende geldim ama kimse yok kızlar bu arada bende ikizlerim ama annem diyoki çok uslu bi çocukmuşum ne zaman ergen olmuşum o zaman coşmuşum hehehe bebekkende çocukkende memnunmuş benden ama yürümezmişim koşarmışım sadece hareketliymişim yani söz dinlermişim bi yere gidince annemin sözünden çıkmazmışım gözünden anlarmışım uslu durmam gerektiğini ama amcamın küçük oğlu var oda ikizler fırlamanın önde gideni çok fena ilkokula gidiyo ve öğretmeni yılmış durumda bizde aynı şekilde küçükken tahta tabureyi bacağımda paralamıştı hiç unutmam yetişkin halimle oturup ağlamıştım çok canım yanmıştı seste çıkaramamıştım
ben ikizlerle hayatta anlaşamıyorum bide ya kendimde öyleyim ama yükselenimdenmidir nedir sevmiyorum özellikle ikizler kadınını hayatımdakilerin hepsiyle bıraksalar saç başa girişcek durumdayım o kadar gıcığım bazılarına bu arada yükselenim balık ordan yırtıyorum sanırsam

benim kız kardeşimde ikizler oda bebekken çok uysalmış halada öyle
gerçi bazen dengesizliği tutar ama :)))

günaydınlarrr.....

arala çok geçmiş olsun..kıyamam yaa.Allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah.

bu arada ben de ikizler burcuyum.ben de fazla yaramaz değilmişim küçükken.yaramazlıklarım varmış tabii ama öyle fırlama değilmişim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…