2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın...

Pazar günü arkadaşa iftara gittik 2 yaşın da bir canavarı var o da çok yaramaz.....
Önceki gün misafileri gelmiş 6 aylık bebişe yapmadığını bırakmamış....
Bizi bir uyardılar bir uayrdılar aman Enese dikakt edin diye...
Biz zaten öle iki çocuğu baş başa bırakmayız...
Oyuncaklarını enese vermek istemedi doğal olarak...
Ama enes te fena oda elindeki oyuncağı ona vermiyor
Yaşıt olsalar çarpışacaklar o denli büyük bir çekişme oldu yani... :)
Annem dedi ki en sonun da siz bulara hamileyken ne yediniz ne içtiniz de bunlar böle canavar oldu...
Enes hiç yabancılık çekmedi tabi hemen çekmecelere daldı.... Kucağımız da da durmuyor....
Arkadaşlar en sonun da dedi sizinki de bizimki den aşa değilmiş.... -tatlicadiarzu-

gnydn kızlar yağmurlu ank sabahından herkese gnydnnnnnnn
güsel bir gün olsun şekerler
grşrz opuyorumnanaktan

enes yine sahurda tam ezana iki üç dakika kala uyandı du içiyordum... anne... anneee... diye bağırıyo ağlama yok ama....yaaa yerim ben onu.... nese bir bardak su içtim o arada anne... anneee dedi başladı ağlamaya..... gittim Allahtan emzirince uyudu.....

Akşamda yağmur ve trafik nedeniyle eve geciktim... Telin de şarjı bitmişti. Anneme de ulaşamdım açmadı teli... Sonra telaşlanmış ben gecikince topkapı da bi sapık varmış kızlar mezarlığa bir kızı çekmiş amacına ulşamamış ama başka bir kadına da tecavüz etmiş annem önceki akşam haberler de onu izlemiş bana anlatmıştı... Ben o sapıkla 2-3 sene önce karşılaşmıştım orda... bana cinsel organını göstermişti odur diye tahmin ediyorum adamı yakalayamamışlar annemde bu sebeble çok telaşlanmış eve girince bir oh çekti kadın........ yollarda yürüyemez olduk ya hep tehdit altındayız

ayyy esracım özellikle istanbul fena ya küçük yerlerde fazla bişi yok ankaradada tinerciler çoktu saldırı veriyolardı para vermezsen allah korusun

herkese selam kızlar..
ıstanbul mahfolmuş durumda yaa az once haberlerı ızledım gozlerım doldu .. Allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın bu başımzıdakılerı.. onca ınsan öldu sel yuzunden alt yapı yok kı... guya avrupa sehrı ISTANBUL....
ayrıca sehıt vermşız yıne 8 tane.. cok cok uzgunum ya bugun.. haberlere bak turkıyenın geldıgı noktaya bak...

Rabbım tum bu olanların sorumlularını ıkı cıhanda cezasız koymazsın...

Aral alt katta uyuyor .. ıkı gecedır gece uykusuna yatırırken sallıyorum uyumuyor sonra bende yataga yanımıza alıyorum oylee bı babasının elını bı benım elımı tutarak uyuyor..

sanırım yavas yavas sallanmayı bırakıyoruzz yuppiiii

neren uf oldu dıyoruz aglar numarası yapıp üüüühüüü dıyerekk yuzunu buruşturup ust dudadını gosterıyor parmagıyla... :)

bu aralar ıyıce buyumuş gelıyor gozumee.. ıyıce bılınclendı ona dun abaküs aldım cok mutlu oldu uzerınde sayılar renkler ve saatte var ogretıcem kışın başlarım artık
bırde boya kalemlerı aldım ama sımdılık gostermedım onları cunku agzına sokar.. kışın resım yapmaya başlatıcam ogluma..

bu arada bnmde abım ıkızler ondan bılıyordum ıkızler burcunu ayyyy sınır olurdum abıme, o hareketlılıgınee.. yerınde duramazdı hala oylee 3 cocugu var ama kendısı cocuk gıbıdır yengem bazen sınır oluyor yengemde bnm yaşıtım bu arada..

slm kızlar
aynen deniz bugün canım sıkkın hem şehitlere Allah ailelerine sabır versin hem sel görüntülerine giden onca cana ... altyapı berbat işte ortada sessiz asfaltmış parkmış bilmemne yapcaklarına altyapıya para ayırsınlar artıık yeter yani her yağmurda aynı şeyler yaşanıyo bi sürü insan evinden oluyo canından oluyo dahada önemlisi........

ne güzel demek aral artık sallanmadan uyuuucak acaba ecedemi öyle salıncağında uyumak istemiyo kaç gündür biraz kucağımda gezdirip yatağına yatıyoruz birlikte uyuyo biraz sonra ama geç uyuyo yaa 11 11 buçuk oluyo nasıl erkene çekeriz onu bilmem birazda ramazandan bozuldu düzeni

Aral gunde tek sefer uyuyor.. aksamda erken yatıyor ıstee. erken dedıgım 10 gıbı..

doğaç öğlen uyuyo tek oda 1de falan 2saat akşamda 9 yada 10 gibi yatıyo sabah 7 le 10 arası kalkıyo gece kalkışını saymıcam artık sebebini biliyorum davulcunun sesine kalkıyo sinir oluyorum özellikle bizim orda çok duruyo ya harçlıkta topluyamayacak bizde yasak askeriyeye girmesi niye duruyosa sevdiğimi var bilmem :)

ıstanbulun hali gerçekten içler acısı Allah sabırlar versin....
ıstanbula bir damla yağmur yağsa trafik çileside ayrı mesele dün 15 dk mesafeyi 2 saatte gittim.....

eneste güde bir kere uyumaya başladı 1 saat 2 saat bazen 2,5 :) saat oluyo nadirde olsa......

hahahaha bende ilk günler çok duyuyodum artık o kdar yaklaşmıyo ilk gün camın önünde çaldı resmen
ece hala iki kere uyuyo yaa aslında bire düşse o da erken yetar gündüz 3 saat filan uyuo bakalım anca bayramdan sonra bakıcımız tam zamanlı başlasın annemler gitsin oturturuz bi düzen

ben geldim yorgunluktan bittim ama...

denizcim hoşgeldin canım arlada geçmiş olsun ayrıca düğün resimlerini çok merakettim çok güzel olduğuın bir gerçek...yazdıklarını görede çok güzel olmuşsun iyice meraklandım doğrusu....

nurancım batuhana benden kocamannn maşallah nede güzel kilo almış boyu uzamış..canmım benim..geçmiş olsun ayrıca...

ayşegülcüm ecrinde piriz maraklısı hiiç durmadan gider parmak sokmaya çalışır allah korumuş inşallah bir daha yaşatmaz rabbim ben çok korkarım elektrikten...

serpilcim hayırlı olsun k.valdenin süpürgesi kız güle güle kullnadsın bende çok beğeniyorum o tipleri ama alamam daha çünkü makinem iyi...bakıcınıza swvindim i,lgiliye benziyor...k.valden nasıl iyi mi canım...

ben çok bitkinim kızlar derdimi paylaşayım sizinle ecrinnin hastalığı geçmedi dün sabahtan annemlere yardımettim akşam iftar için ama hem annemi hem beni hemde gelen misafirlere hiç ecrin rahat vermedi hastalandı dün iyice ateşi yoktu ama yine eski ağlyana mızmız yemeyen haline döndü sanırım diş çıkarıyor zaten gecelri sahura kadar uyumuyordu dün gece sahurdan sonra yarım saat anca uyumuştur 6 yada 7 ye kadar yineu ymudadı sonraikimizde uyyakalmışız...eşim uzun zmandır ayrı yatıyoruz artı ecrin koskocaman yatağa sığamıyor bana bile rahat vermiyor ne o lacak halmiz bilmeme çok zorluyor bu aralar beni...çok yorgunum çoookkkk....

Ecrinde günde 1 kere 1 saat uyuyor ama gecdede uymuyor ben uyutuncaya kadar saat 1 oluyor sonrada sahura kadar yüz kalkıyor uymuyor yani...çoktandır böyleyiz...benim hiç erkene alınmıyor bu saat ...

Ecrinin kilosu kızlar tartılmıştı yazmayı unutmuşum çok sevindim ayrıca 9970 gr geldi kıyafetli kıyafetsiz sanırım 200 gr mı düşüyoruz yani 9700 olmuş...boyu 80 cm....

Yasemincim Ecrine geçniş olsun sanada Allah sabır versin....
Ecrinin boyu ve kilosu gayet normal..... Ama yemiyor diyorsun herhalde zorla verdiklerin az da olsa yetiyor.....

kızlar uyku problemi bizdede war ada günde 1 kez uyuyuoo en çok 2 saat ama gece 2 den önce uyumuyoo hatta saat 3 e 4 e bile sarkıoo uzun zamandır bööle sabahta saat 8:30 9:00 da cee diooo

sağol canım.opuyorumnanaktan..ilk defa kilo aldı kaç aylardan beri...10 .ayından beri 9 kiloydu 6 aydır almamıştı.....canım şu son 2 haft.dır iyiydi yazmıştım eskisine göre en azından çok zorda olsa yiyordu bizraz diye ama sizin bebişler kadar yemiyordu yinede az yiyordu ve tabi belli başlı şeyler herşeyden yemiyor birde kilo yapıcı şeyeler yedirdim ..doğrusunuı söylemek gerekirse hazır azda olsa yiyor hadi viteminin zatn veriyoruım azda olsa yimeye başlayınca kilo yapıcı şeyelr verdim bende....süt meyve meyve suyu vs...yani kahvaltılık şeyelr yemiyor...şimdilerde de son 2 gündür eski haline geri döndü...çizelgemizi gösterdi dr.muz kilosu hala düşük sınırın altında yani..ben buna şükrediyorum ALLAH YÜZÜME GÜLDÜ..ama bizim cadı 1 ay kilo alırdı hep böyleydi 4 ay almaz ...yani bu yüzden kilosu düşüyor hep ...:çok üzgünüm:
Yasemincim Ecrine geçniş olsun sanada Allah sabır versin....
Ecrinin boyu ve kilosu gayet normal..... Ama yemiyor diyorsun herhalde zorla verdiklerin az da olsa yetiyor.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…