2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar geldim dittim kimsecikler yok ben geldim herlkes dağılmış ne oldu .....
şu sel olayına çok canım sıkıldı yaa çok üzülüyorum daha da devamedecekmiş..bu hafta sonu tüm türküyede varmış yağış..ALLAH KORUSUN HERKESİ...

slm kızlar nasılsınız bakalım sabah doğum anını gösterdiler bi bebeğin bi hoş oldum valla doğaçın doğduğu an aklıma geldi bi hoş oldum tekrar yaşamak güzel ama zor geliyo ya aynı acı aynı zorluklar offf offf ben 2.yi bile düşünmemeye karar veriyorum gibi eşimle tekrar sorunlar baş gösteriyo bu yüzden 2. olmamalı diye düşünüyorum bütün ramazan boyunca sabaha kadar internette oyun oynuyo sırtı tutulmuş 1haftadır kambur geziyo ve bu saat oldu hala uyuyo ruh gibi evde ne bi işin ucundan tutuyo ne bişey çok tembel ya sadece iftara yakın pide almaya gidiyo bütün gün tv karşısında maç izleyip uyuyo herşeyi önüne bekliyo yada istiyo çok inatcı çok sıkıldım bu hayatımdan açıkcası hiç bi renk yok bana diyoki bütün sorumluluğu sana verdim ben diyo bana yıkıyo herşeyi olacak şeymi bu erkeğin görevinide ben yapacaksam neden evlendimki evlenmeden önce daha mutluydum valla doğaç olmasa gerçekten bitmişti bu evlilik çoook mutsuzum kızlar anlatamam ya bu yüzden 2 çocuk istemiyorum dayanma gücüm azalıyo gerçekten

yasemincim ecrinin kilosu ve boyu gayet iyi bence doğaçla aynı fark yok sen bide hiç yemiyo diyosun yetiyo demekki yediği boşver yediği kadar yesin büyüyünce tercihleri çoğalır bu sefer biz dicez onu yeme bunu yeme diye tek açlıktan ölen duyduğum afrikadaki çocuklar oda yiyecek bulamamaktan bişey olmaz korkma

slm kızlarr
ayşegül ramazan dolayısıyla eşin böyledir canım yaa iyiydiniz çünkü son zaman bayramdan sonra tekrar düzelir inş evde sürekli erkeğin olması hoş olmuyo hiç iş bitmiyo haklısın sıkılmakla bide oruç olunca daha zor ama sabret az kaldı inşallah........ benim eşimde 3 aydır evde ya sıkıldı iyice hiç evde boş durmamasına rağmen çalışmak iyi geliyo herkese onun için idareci olmasını istiyorm nasıl olsa ben öğretmen olup tatilimi uzatamııcam bari o idareci olup kısaltsın yazında çalışsın :lepi:

yasemincim ecrine geçmiş olsun
kilosu oktorun eiğine göre düşükmüş ama bunada şükür canım

ayşegülcüm bende sabah izledim doğum anını ayy çok kötü oplum bende aklıma geldi ozamanlar
çok korkuyodum iki,nci onan beni çok korkutuyo normal yuapacakken korkuma yenik düştüm
umarım ikinci eğer olursa normal doğum istiyorum çok araştırım normal olma şansım var

ayşegülcüm belki ramazan diye böyledir rmazandan sonra düzelir inşallah
benim eşimde bilgisayar başında durmayı oyun oynamayı çooook sever
ama saatlercede kalmıyo yanımıza geliyo batuhanla oynuyo
sonra hoop bilgisayar başına koşuyo

şu istanbuldaki yağmur çok kötü yaa kaç can gitti
şuan haa açık ama yetkililer cuma cumartesi daha çok yağışlı hava var dediler özellikle anadolu yakasında

ayşegülcüm erkeğin evde olması gerçekten çok kötü bir durum hafta sonları eşim bir yerelere gideceği zaman göbek atasım geliyo o olunca hareketlerim kısıtlanıyor zaten hiçbişeye yardımcı olmuyo.. birde durmadan onu yapma, bunu yapma, kendisi istediği zaman maçını izler, bilgisayar başında bir sürü vakit geçirir, ben bir yaprak dökümünü izlerim burnumdan getirir erkeklerin çoğu böyle idare etmekle geçiyor ömrümüz bende enes olmasa bir dakika bile durmazdım buna eminim ama çocuk olunca bin kere düşünmek gerekiyor.....
eşinin ben sana bıraktım herşeyi demesi kötü maalesef...
bizim evde de durumlar farklı değil evin herşeyiyle ben ve annem ilgileniyoruz hiç birşeyle ilgilenmiyor. suç bizde başta böyle alıştırdk böylede gidiyor.....

aynı valla esracım senin dediğin gibi çöpe kadar annem atıyo o kadar izni boyunca ben eline tutuşturursam aldı yoksa yok yani dün doğaça anneye ah yap diyo terliğini giymiş senin diyo doğaça sen ne dediğini biliyomusun dedim çocuğa öğrettiği şeye bak annesine dayak atıyo doğaç bu ara gelip yüzüme şap şap tokat vuruyo bide böyle öğretiyo iyice sinirim tepeme geliyo artık bilmiyorum ne yapacağımı b tane çok yakın arkadaşımda sen şikayet ederdin bende inanmazdım dedi bugün dediki en son bi olay olmuş burda yazmıcam sonra sana hak verdim dedi yazık sana çok üzülüyorum dedi bana bugün annemde dedi konuşayımmı bi diye dedimki boşuna ben bile konuşamıyorum seninle hayatta kouşmaz ben konuşacağım zaman kaçıyo anlıyo kouşacağımı bi bahane buluyo yada lafı çeviriyo neden böylesin dediğimde bişeyim yok ben iyiyim diyo evde şimdi canım hiç bişey yapmak istemiyo o kadar durgunumki anlatamam içimden yemek hazırlamak yapmak hiç bişey gelmiyo annem sağolsun elinden geldikçe o yapıyo herşeyi ama eşim annemin yaptığı şeyleri sevmiyo annemde üzülüyo yaaa neler neler bıktım artık inanın hayatımdan şikayet etmektende bıktım hiç sevmediğim şey sızlanmak sadece herşeyin sırasını bekliyorum
serpilcim senin dediğin gibi bi ara iyiydik hatta eşimede dedim çok değiştin hep böyle ol falan demiştim dediki bana işime alıştımda ondan dedi hep işini bahane ederdi eee o da bitti izinliydi zaten ben değil kim olursa olsun diyorum çok cahil bi kadında olsa benim eşime tahammül edemezdi bence evde yok gibi akşamları tek başına tvde maç izler yanına gelirim aç bişey ortak izleyelim derim zırt bırt maça döner izlerken tekrar bende annemin yanına salona yada pc başına gelirim yapıcak bişey olmadığı için

kızlar ece hasta oldu canım sıkıldı yaa yarında bırakıp gidicem anlamadık ne dokundu kusup duruyo başka bişeyi yok tuzlu kraker filan yedi anca ben eve geldim eşim kustu şimdi 2 kere dedi dra gidelim dedik hemen baktı yok bişeyi ishal olursa kakasını getirin dedi kaka yaptı doldurmuş bezini ama yapmamış gün içinde ondan heralde ishal değil bi ilaç verdi o rahatlattı biraz peşimde dolanıp duruyo oyun oynuyodu uykusu geldi süt ısıttım daha biberonu yaklaştırınca bi kustu yine ayyyyyyy hiç böyle görmemiştim yawrumu çok üzgünüm inşallah yarına iyi olur bakalım gecemiz nasıl geçecek Allah tüm hasta bebişlere şifa versin

çok üzüldüm canım umarım düzelir ramazanla ne ilgisi olabilirki her zmna böylemiydi acaba ayşegülcüm geçici bir dönem mi yoksa.....

Canım ecrin dedimya yazımda da belirtmiştim 2 hft.dır yemeye başlamıştı yoksa hiç yemiyordu önceleri yetmiyordu da yediği çünkü ecrin 9500 den 9100 düşmüştü bir ara verdiği kiloyu aldı sonradan ... Ve normalde uzun zamandır ne kilo ne boy uzamıyordu sanırım gözünden kaçmış canım yazdığım yazı...ecrin zaten artık eski haline geri döndü yine çok üzgünüm buyüzden yine sabah kahvaltı yok öğlen yok ikindin yok akşam az çorba gecede az önce 2 ,3 kaşık gece maması yedi hep böyeydi ecrin eskiden beri normal yediği bu hiç yemediği zamanlar bile oluyor sık sık bu gidişle yine aldığı kiloyu verecek...moralim çok bozuldu...yemeye başladığında en azından sabaha öğlen akşam gece küçük çerezlik kaselerde yiyordu maşallah ama zorla kendi asla istekle yemez yemedide istediği bir miktar bile olmadı sen yazmışsın ama istediği kadar yesin diye hep daha ilk kaşıkta redediyor şu yediği zamanda da öyleydi,ecrini ben bu yediği zmanlarda şırıngayla yediriyordum oyunlarla felan yoksa kaşıkla ne yaparsan yap ağzında kuş tut olmuyordu şırıngayla besliyorum yedi dediğim zaman bu zamandı şimdilerde şırıngaylada yemiyor artık .son çaremde tğkendi son buluşumda elden böylece gitti....senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KUSMADA İSHALDE ÇOK KÖTÜ BENDE HİÇ SEVMEM İNŞALLAH TEZ ZMANDA İYİ OLUR KUZUM BENİM..ECRİN SIK SIK OLUR KUSMASI ÇÜNKÜ AZ YEDİĞİNE BİRAZ FAZLA KAÇIRSIN YADA GÜN İÇİNDE KAKASINI AZ YAPSIIN MUHAKKA AĞIZ YOLUYLA İADEEDER..ÇOK ZOR YANİ...BİLİRİM...senağlama

ayşegülüm cnm anlıyorum seni ve çok haklısın biraz sabr et jnm yha izni biter ramazan bayramda geçsin belki eskisi gibi düzelir üzülme tatlım bizdede sorunlar war malesef ama kendimizi üzdüğümüzle kalıoz onlar hiç bişey olmamış gibi rahatlar olan bize oluyoo üzülme btnm kib doğaçı seni öpüyorum inş. düzelirler

cnm geçmiş olsun acil şifalar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydın....
Eceye geçmiş olsun.... ınşallah şu anda daha iyidir.

Sabah Enes beni çok kötü korkuttu ya.... Uyuyordu benim yatağımda... ben tam çıkacakken telimi alım dedim bir döndüm arkamda birden Enesi görünce çok korktum ve çığlık attım Enes te çok korktu benim sesime Annem fırladı çocuğa birşey oldu sanmış..... of ya böyle birden ters tepkiler veriyorum napıyım be ya.......

kız alemsin boştaydın dmekki okadar çok korkuttu mu seni küçük meleğim..ayyy ayyy :1ninca:

günaydın kızlar
zor bi gece geçirdik uyumadı doğru dürüst ece hanım nasıl bitkin yawrum yanına yatıyorum saçını okşuyorum uyuyo bende dalınca uyanyo hep okşıııcan sabah yine ayakta durcak hali yok bişey yemedi doğru dürüst çamaşır seğetinin içi dolu onu taşımaya filan açlışıyo aklı hala muzurlukta az bişey kahvaltı yapmış öğlen yer inşallah iştahı giderse zorlamayın yemez beki bikaç gün dedi dr haftasonu geldi çok şükür de yanındayım kızımın 2 gün

esra sizede geçmiş olsun bitiveriyolar yanımızda ecede beni korkutuyo bazen uyanıyo yastığnı alıp mutfağa geliyo kedi gibi tısır tısır bazen çok korkuyorum

yemedimi ve birde kuma oldumu yürümeye dermanları olmaz canım ecrin erken yürüdü ama çok şırı düşerdi ayakalrı dolanırıd ben çok korkmuştum ilk başlarda bir sorun mu var diye dr.gitmiştim bu yüzden...umarım toparlar kendini..evet hemen anında arkandan heryerlere geliyorlar 1 sne yalnız bırakmazlar biz saklanbaç oynuyoruz evin için artık ben nereye sakalnırsam o da hemen buluyor beni kendi de benim saklandığım yerlere saklanıyor çok komik....

ayyy kızlar bu ne hal geçmiş olsun serpilcim eceye üşütmedir büyük ihtimal ateşi ishali olmadığı sürece korkma canım

esracım ev çok sessiz olunca insan korkuyo en küçük kıpırtıdan yaramazlarda fena ya

yasemincim ya çok üzülüyorum ben sana ecrinin bu durumuna canım sana teselli vermek için yazıyorum bu yazıları için birazda olsa rahatlasın diye sen elinden geleni yapıyosun çok sabırlısın gerçekten allahtan sana daha çok sabır diliyorum canım benim şırınga mırınga zor işler bunlar ya

deryacım çok sağol canım kızlar ramazanlamı alakalı bizim durum başkamı bilemicem dün eşmle yine konuştum ben çok sabırlı biri değilim dedim boşanma yoluna gidicem dedim babamla konuşacam dedim bu seferde dediki sadece seninmi derdin var yada sıkıntın var dedi konuşmazsan eşinle paylaşmazsan ben nerden bilebilirim dedim senin derdini hiç sohbet etmez kızlar benim eşim çok sessiz biridir konuşmayı sevemz insan ona bişey söyleyemez sevmediği gibi dinlemektende kaçar yada fevri konuşur bunların hepsini söyledim güzelce anlattım dün konuştuktan sora her zamanki gibi toplamaya başladı kendini düzelme eğilimi gösteriyo yine ama biliyorumki her zamanki gibi 2yada 3günlük bi durum herşey eski tas eski hamam olur sonra ha bide bana dediki her istediğini alıyorum yediğin önünde yemediğin arkanda dedi bununla bitiyo herşey sanırım dedimki evlenmeden önce daha rahattım isteklerimin karşılanmasında dedim ben evin tek çocuğuyum kızlar eşimede dedim ben maddiyat için değil sevgi mutluluk için evlendim dedi bunuda sürekli söylerim

selam kızlar
2 akşamdır misafir ağırlıyorum çok yoruldum
eşime zeynep büyüyene kadar yemeğe misafir almıyalım dedim artık
çok zor oluyor kızlar ya
paçalarımdan ayrılmıyor
yemekleri nasıl yaptığımı bir ben bilirim
bide iftar saatine yetiştirip hazır olman gerekiyor
normal bir gün olsa sorun değil
iftara yetiştirme telaşı bitiriyo insanı
öyle böyle yinede arkadaşlarımızla olmak çok keyifliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…