sağol canım.opuyorumnanaktan..ilk defa kilo aldı kaç aylardan beri...10 .ayından beri 9 kiloydu 6 aydır almamıştı.....canım şu son 2 haft.dır iyiydi yazmıştım eskisine göre en azından çok zorda olsa yiyordu bizraz diye ama sizin bebişler kadar yemiyordu yinede az yiyordu ve tabi belli başlı şeyler herşeyden yemiyor birde kilo yapıcı şeyeler yedirdim ..doğrusunuı söylemek gerekirse hazır azda olsa yiyor hadi viteminin zatn veriyoruım azda olsa yimeye başlayınca kilo yapıcı şeyelr verdim bende....süt meyve meyve suyu vs...yani kahvaltılık şeyelr yemiyor...şimdilerde de son 2 gündür eski haline geri döndü...çizelgemizi gösterdi dr.muz kilosu hala düşük sınırın altında yani..ben buna şükrediyorum ALLAH YÜZÜME GÜLDÜ..ama bizim cadı 1 ay kilo alırdı hep böyleydi 4 ay almaz ...yani bu yüzden kilosu düşüyor hep ...:çok üzgünüm:
slm kızlar nasılsınız bakalım sabah doğum anını gösterdiler bi bebeğin bi hoş oldum valla doğaçın doğduğu an aklıma geldi bi hoş oldum tekrar yaşamak güzel ama zor geliyo ya aynı acı aynı zorluklar offf offf ben 2.yi bile düşünmemeye karar veriyorum gibi eşimle tekrar sorunlar baş gösteriyo bu yüzden 2. Olmamalı diye düşünüyorum bütün ramazan boyunca sabaha kadar internette oyun oynuyo sırtı tutulmuş 1haftadır kambur geziyo ve bu saat oldu hala uyuyo ruh gibi evde ne bi işin ucundan tutuyo ne bişey çok tembel ya sadece iftara yakın pide almaya gidiyo bütün gün tv karşısında maç izleyip uyuyo herşeyi önüne bekliyo yada istiyo çok inatcı çok sıkıldım bu hayatımdan açıkcası hiç bi renk yok bana diyoki bütün sorumluluğu sana verdim ben diyo bana yıkıyo herşeyi olacak şeymi bu erkeğin görevinide ben yapacaksam neden evlendimki evlenmeden önce daha mutluydum valla doğaç olmasa gerçekten bitmişti bu evlilik çoook mutsuzum kızlar anlatamam ya bu yüzden 2 çocuk istemiyorum dayanma gücüm azalıyo gerçekten
kızlar ece hasta oldu canım sıkıldı yaa yarında bırakıp gidicem anlamadık ne dokundu kusup duruyo başka bişeyi yok tuzlu kraker filan yedi anca ben eve geldim eşim kustu şimdi 2 kere dedi dra gidelim dedik hemen baktı yok bişeyi ishal olursa kakasını getirin dedi kaka yaptı doldurmuş bezini ama yapmamış gün içinde ondan heralde ishal değil bi ilaç verdi o rahatlattı biraz peşimde dolanıp duruyo oyun oynuyodu uykusu geldi süt ısıttım daha biberonu yaklaştırınca bi kustu yine ayyyyyyy hiç böyle görmemiştim yawrumu çok üzgünüm inşallah yarına iyi olur bakalım gecemiz nasıl geçecek Allah tüm hasta bebişlere şifa versin
ayşegülüm cnm anlıyorum seni ve çok haklısın biraz sabr et jnm yha izni biter ramazan bayramda geçsin belki eskisi gibi düzelir üzülme tatlım bizdede sorunlar war malesef ama kendimizi üzdüğümüzle kalıoz onlar hiç bişey olmamış gibi rahatlar olan bize oluyoo üzülme btnm kib doğaçı seni öpüyorum inş. düzelirlerslm kızlar nasılsınız bakalım sabah doğum anını gösterdiler bi bebeğin bi hoş oldum valla doğaçın doğduğu an aklıma geldi bi hoş oldum tekrar yaşamak güzel ama zor geliyo ya aynı acı aynı zorluklar offf offf ben 2.yi bile düşünmemeye karar veriyorum gibi eşimle tekrar sorunlar baş gösteriyo bu yüzden 2. olmamalı diye düşünüyorum bütün ramazan boyunca sabaha kadar internette oyun oynuyo sırtı tutulmuş 1haftadır kambur geziyo ve bu saat oldu hala uyuyo ruh gibi evde ne bi işin ucundan tutuyo ne bişey çok tembel ya sadece iftara yakın pide almaya gidiyo bütün gün tv karşısında maç izleyip uyuyo herşeyi önüne bekliyo yada istiyo çok inatcı çok sıkıldım bu hayatımdan açıkcası hiç bi renk yok bana diyoki bütün sorumluluğu sana verdim ben diyo bana yıkıyo herşeyi olacak şeymi bu erkeğin görevinide ben yapacaksam neden evlendimki evlenmeden önce daha mutluydum valla doğaç olmasa gerçekten bitmişti bu evlilik çoook mutsuzum kızlar anlatamam ya bu yüzden 2 çocuk istemiyorum dayanma gücüm azalıyo gerçekten
kızlar ece hasta oldu canım sıkıldı yaa yarında bırakıp gidicem anlamadık ne dokundu kusup duruyo başka bişeyi yok tuzlu kraker filan yedi anca ben eve geldim eşim kustu şimdi 2 kere dedi dra gidelim dedik hemen baktı yok bişeyi ishal olursa kakasını getirin dedi kaka yaptı doldurmuş bezini ama yapmamış gün içinde ondan heralde ishal değil bi ilaç verdi o rahatlattı biraz peşimde dolanıp duruyo oyun oynuyodu uykusu geldi süt ısıttım daha biberonu yaklaştırınca bi kustu yine ayyyyyyy hiç böyle görmemiştim yawrumu çok üzgünüm inşallah yarına iyi olur bakalım gecemiz nasıl geçecek Allah tüm hasta bebişlere şifa versin
Günaydın....
Eceye geçmiş olsun.... İnşallah şu anda daha iyidir.
Sabah Enes beni çok kötü korkuttu ya.... Uyuyordu benim yatağımda... ben tam çıkacakken telimi alım dedim bir döndüm arkamda birden Enesi görünce çok korktum ve çığlık attım Enes te çok korktubenim sesime Annem fırladı çocuğa birşey oldu sanmış..... of ya böyle birden ters tepkiler veriyorum napıyım be ya.......
günaydın kızlar
zor bi gece geçirdik uyumadı doğru dürüst ece hanım nasıl bitkin yawrum yanına yatıyorum saçını okşuyorum uyuyo bende dalınca uyanyo hep okşıııcan sabah yine ayakta durcak hali yok bişey yemedi doğru dürüst çamaşır seğetinin içi dolu onu taşımaya filan açlışıyo aklı hala muzurluktaaz bişey kahvaltı yapmış öğlen yer inşallah iştahı giderse zorlamayın yemez beki bikaç gün dedi dr haftasonu geldi çok şükür de yanındayım kızımın 2 gün
esra sizede geçmiş olsun bitiveriyolar yanımızda ecede beni korkutuyo bazen uyanıyo yastığnı alıp mutfağa geliyo kedi gibi tısır tısır bazen çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?