2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eceye geçmiş olsun canım ya
tamda bakıcıya bırakma arefesinde böyle olması kötü şans
inşallah biran önce iyileşir kuzum

ayşegülcüm derdini paylaşmışsın canım
okuyunca çok üzüldüm eşinin karakteri bu demekkki konuşmayı sevmiyo olabilir
evlenmeden önce nasıldı peki neşeli konuşkan yerinde duramayan bi tipmiydi evlendikten sonramı değişti

esra bende çok korkağımdır
bir işe dalmışken çıtırtı duysam zıplarım hemen
kızımda bana çekmiş uykusund abile sürekli sıçrar

kızlar derya msj attı telden pc yi yapamamış o yüzden servise gönderecekmiş çok özlemiş herkesi teonun lüle saçlarını kestirmiş alışamadım hala diyo pc düzelsin koyacakmış resmini herkese ve meleklerine kuzularına çoook slmı var ve çooookk öpüyomuş

esracım ilk tanıştığımızda farklıdı tabi evlenene kadar uğraştı alana kadarmış herhalde aynı ev içine girip sorumluluk olayı olunca işler çıkıyo ortaya şimdilik iyi dediğim gibi o uyurken domates rendeliyoduk uyandı gel dedim erkek gücüne ihtiyaç var dedim hemen başladı rende yapmaya dediğim gibi bi müddet düzeliyo biraz zaman sonra eski haline dönüyo bende sürekli bu konuşmaları yapmaktan yıldım ama 3günde bir eşime uyarı çekip ortamı germem gerekiyo sanırım süreklilik kazandırmak için ama ben de gergin ortam sevmiyorum karşımdaki çocuk değil b yetişkin hemen anlaması gerek diye düşünüyorum bu sefer ömrü kaç gün bakıcaz bakalım

canım ben eşinin bu hallerinin mesleği ile alakalı olabileceğini düşünüyorum ozaman
zaten askerler her zaman bana resmi gelmiştir
asker denince aklıma hemen resmi ciddi sert soğuk karakterler gelir
tabi bunlar eşinde var demiyorum yalnış anlama ama
bu askerlerin bana uyandırdığı bir his işte

demek teo nun güzelim saçlar gitti heee
ehh be derom madem kestirecektinde niye o zaman yazın sıcağında teoya işkence çektirdin o uzun saçlarla be kızım :))
yeni halini çokkk merak ettim bak şimdi
inşallah biran önce olur bilgisayarın canım
seni çokkk özledik
yokluğun hemen farkediliyor bunu unutma :))

kızlar zeynbe bolero örmeye karar verdim
netten araştırdım çok güzel örnekler var
alt komşum bana gazı verdi
yapabilirsin dedi bende denicem bakalım
nasıl bişey çıkacak ortaya
yapabilirsem sizinle paylaşırım

sevdacım çok güzel olur valla hem örgü mevsimide geldi en son hamileyken örgü örmüştüm sırt ağrılarımdan sonra bırakmıştım
sevdacım dediğin doğru askerler biraz nemrut olur ama eşim kuzu gibidir sadece tembelliği ilgisizliği beni sinir ediyo yengeç burcu çok duygusaldır asker olarakta çok sert bi asker değil karakteri biraz farklı işte bakalım bugünde beni mutlu etmeye çalıştı dediğim gibi ömrü kaç gün bakıcaz artık biraz önce yağmurda yürüyüşe çıkarttı beni biraz ıslandık ama güzeldi sohbet etmeye çalışıyo inş. bu son olur ya bende uyarı çekmekten yıldım artık

günaydın kızlar...ayşegülcüm dmenek deryayla konuştunuz bende çok meraklanmıştım doğrusu ayy gitti lüle saçları kuzumun olsun ama op haliylede güzeldir yakışıklı olğluşumuz...
senin durumlar nasıl oldu canım daha iyisindir ya inşallah....

sevdacım iyi cesaret kendi başına misafir ağırlamak bence çok zor bişey tabikide çok yorulmuşsundur zor yani hem zeyneple ilgilen hem hazılrık yap...canım benim kıyamam sana..keşke yakın olsaydık koşar gelirdim yada zeynebi ssen bana getirirdin gözüm gibi bakardım canım yavruma....canım bolero fikri yiyi bencede ör çok tatlı oluyorlar ecrinin lila var giydirdim 1 yada 2 kere ama sıcaklara denk gelmişti bakalım bu kış hiydirirmöm artık bol bol...resim çekersem koyarım canım sanada bizimkii etek felan takım bolerosu....

kızlar bu gün ecrinin kontrolü var bakalım dr. amcası ne diyecek kendinize iyi bakın öpt..hepinizi......

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah yasemincim ben iyiyim şimdi iyi gidiyo şimdilik
deryayı çok özledim ya gerçekten neşe katıyodu yokluğu baya belli oluyo değilmi ayyyy ne kadar kaynaştık kızlar ya çok iyi arkadaş olduk valla derdimizi sevincimizi herşeyi paylaşıyoruz çok mutluyum sizlerle olmaktan allah ağız tadımızı bozmasın inşallah

slmmmmmmmmm
size bu satırları bir internet cafeden yazıyorum..ha ha haaa çok siyah-beyaz oldu dimi:))kaydirigubbakcemile3

ya ben çok ösledim sizleri ve kuzucuklarııı..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben var ya ben format atıyım derken iptal ettim pc yi yani hata veriyor olacak inşallah inat ettim kendim halletcem tamircilere para yedirmiycem diye ama evden çıkamıyorum,başka pc yok internete bağlanacak eşim de anlamıyor bakıp çıktı alıp geliyor falan kısaca olamadı kaç zamandır,şimdi kendim bakıyorum forum sitelerinden bakalım bu sefer de olmazsa tamire gitcekk..

beni merak etmişsiniz saolun valla özlenmek çok güzel,bende çok özledim sizleri..

Teoşumun lülükleri gitti teyzeleriiiii( italyan model kestirdik arkalarında bari kıvırcık kalsın diye ama durmadı çok ağladı yamuk yumuk oldu ben beğenmedim ,kesilen kısımlar düz oldu falan gitti güzelim saçlarımız..ben bu hafta tekrar kestirip kısaltmak istiyorum amerikan falan kestiriyim diyorum..

geçen hafta doktora gittik çiçek aşımızı olduk nihayet hiç ağlamadı aşkım benim kilomuz 13.800 boyumuz 88cm olmuş doktor teyzemiş koca bi maşallahhh dedi yine üst sınırında üstündeymişiz orantılı,süper gidiyor dedi çok mutlu oldum aşkım benim o kaar üstüne titriyorum karşılığını bu şekilde alıyomuşum gibi geliyo hani takdir edilmiyorum çok fazla istediğim kişilerden kapak olsun der gibi..:))

sayfaları şimdi okuyamadım umarım herkes iyidir en yakın zamanda tekrar aranızdayım inşallah kızlar hepinizi kocaman öpüyorummmmm...

deryacım iyi olmana sevindim canım özlettin kendini ...maşallah teo yada boy kilo gerçekten oldukça ileri yanii bende ecrinle çok aşırı hatta abartısız baya bi aşırı ilgileniyorum ama nerde...... neyse bunlara girmeme gerek yok zaten biliyorsun sende benim neler çektiğimi bu konuda...oğluşunun saçlarına gelince valla üzülmedim değil ama olsun sonuşta er yada geç bir gün kesilecekti ..olsun canım yine uzar ama lüle lüle olurmu onu bilmeyeceğim ecrininkiler kesilince lüle lüle olmayacağı bir gerçek....kimseler seni taktir etmeselerde sen nasıl ve ne kadar ilgili bir anne olduğunu biliyorsun bunu bilen bilir bilmeyen de bilmez öçnemli olan senin farkında ollmazdır canım...

kızlar biz geldik ecrin iyiymiş ALLAH ŞÜKÜRR....ama daha antibiyotiğe devam kremimizi sürekli kullanacağız her gün köplü sabunla bir güzel yıkanıyor ecrin sabah akşam kulağının kuyruması ve temiz bir şekilde kremi sürmek için valla zahmetli bu cimcime yani..onun haricinde eşimle gezdik bayram alışverişi yaptım kendime ciciler aldım ama hiiiç içime sinmedi kızlar moralim çok bozuldu ben artık 34 BEDENE düşmüşüm ve bu yüzden pantolon almak istemiştim birde kısa ve kısa kollu ceket etek yada pantolon takım beğenmiştim bu zatıflıkla olmadı bedenleri bazıları ne yazık ki 38 bazılarıda 36 varmış ama yine bana bol oldu ve basen de yok bende yinede bel olsa basenler aşırı bol oldu tamirlemekte hoş olmuyormuş beğendiklerimin kesimleri nedeniyle uzadı konu yani kısacası ne beğendiysem 34 beden olduğumdan bulunmadıu bene. olmadı....mecburiyetten başka şeyler aldım ..acil kilo almalıyım 42 kiloyum.....YANı BANA TEK EĞLENCEM KIYAFET ALMAKTI O DA KABUS OLDU YAA ARTIK NE DıYEYıM KENDıME .....ARTIK AYNAYA BAKASIM GELMıYOR ÇOK KÖTÜ AŞIRI ZAYIFLADIM ...

Son düzenleme:
Arkadaşlar ecrinin bu günkü yemek menüsü nasıl bakayımmm.....

Sabah bulumaç yaptım karışık yani kahvaltı yarım kase sulu olarak yedirdim...
öğlen yok .....
Ikindi yok....
Akşam yok....
Gece 10 buçukta yarım kaseden az gece mamsı yedirdim....
Aralarda sadec su içti başkada 2 tane tuzlu çubuk ..her zaman bu kadar yiyor dünde ondan önceki günlerdede bu kadar bazen kahvaltısını hiç yapmadığıda oluyor.AHH AHH NE GÜZEL YEMEYE BAŞLADI DıYE SEVıNıYORDUM AMA SEVıNCıM KURSAĞIMDA KALDI YıNE ESKı HAL GELDı GERı ıŞTAHSIZLIK YAKAMIZA YAPIŞTI BIRAKMIYOR 6 AYDA BıR CEE YAPIP KAÇIYOR YAA YıNE BıR 6 AY DAHA BÖYLEYıZ BıZ.ama kakasını nedense yapıyor dr.sordum hatta burad da konu açtım kilo kaybına yok açıyor bu sorun ama dr. Yapmasa daha kötü dedi kimi bebekelr doğuştan böyle doğarmı çok kaka yaparlarmış ...yani yemesede yapar bazı bebekler dedi..ama içim hiiiç rahat değil yani hem yeme yediğinden çok kaka yap olmuyor ya böyle....

Son düzenleme:
mrhb kızlar güsel bir pazar günü diliyorum
adaş oğluşun saçlar gitmiş iyi olmuş jnm yha tekrar uzar nasılsa dr umuz demiştiki bebeklerin aldıkları witamin saçlarını uzatırsam eğer saçlarına gidermiş bilmiom ne kdr doğru bir an önce aramızda olman dileğiyle mucxxxxx
yasemin jnm üzüldüm inş. geçicidir bu defa seni çok üzmez ecrinin iştahsızlığı rabbim sabır wersin jnm

kızlar dün bayram alışwerişine gittik kızlarıma bayramlık aldım kendime we eşimede aldık ada yı görecektiniz nsl kıyafetleri alıoo aynanın karşısına geçip bakıyodu kendisine yıkıldık eşimle gülmekten mağzanında maskotu oldu sıpa gelen geçen sewiyordu o da mutlu oluyordu yaptığı maskaralıklarda bizi çok güldürdü
çok hoş bi elbise aldım balon etekli içinde beyaz gömleği war off yha sorun war pc de foto atamıom eşimde yapmıoo şu aralar iyice yoğun işlerden dolayı en kısa zmnda inş gönderecem meleğimin fotolarını
hımm gittiğimiz alışweriş merkezinde kuklaları oynatıyolardı müzik eşliğinde ada hanım çok eğlendi we sprrrr oynadı millet kuklarda deil küçük meleğime bakmaya başladı
grşrz kızlar şimdilik benden bu kdr hepinizi kocaman öpüyorm

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy delirmek üzereyim şimdi şeytan diyor patlat ağzına görsün gününü deleierdim yaa ağlıyorum kızlar NE OLUR DUA EDİN BİZİM İÇİN ARTIK KAFAYI YİYYORUM ........ECRİN ŞU SAAT OLDU HEM AĞLAMASI HEM YEMEMESİ BENİ DELİ ETTİ GECE SAAT 3 BUÇUĞA KADAR AĞLADI FİTİL SOKTUM AMA NEFİLE DURMADI SABAHTAN BERİDE NE YAPTIYSAM YEMEDİ 1 KAŞIK BİLE AĞZINA GİRMEDİ OFF OFF NE OLUYOR YİNE .....

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama DAHA DÜN DR.DAN GELDıM ıYı DEDı BıŞEYı YOK DEDı ...KENDıMı ACABA YıNE ESKı HUYSUZ DÖNEMıNE DÖNDÜ SÜREKLı AĞLIYOR YEMEKTE YEMıYOR HıÇ 1 ÖĞÜN BıLE YEMEDı DÜN YıNE SABAH GECE YEMıŞTı...

canım ya derya ada yı gerçekten çok merak ettim ırmakta genç kız olmuştur artık büyümüştür annesi inş. gönderebilirsin resimlerini .
handeryayı özlemişim gerçekten gece kuşuydu tam sabah bakardım geceleri döktürmüş yine inş. pcyi yaparda gelir teoşu görürüz

yasemincim çok zayıflamışsın canım ya ye biraz bak bizim oğlan biri yemek yiyince iştaha geliyo sende ecrinin yanıda başla yemeye bi kendine bi ona uzat doğaç ailecek toplandığımızda süper yiyo yalnız yedirdiğimde ağzıı kilitliyo geçen hep beraber yiyoduk annem salatanın suyuna ekmek bandırdı verdi verdi yedi baya ekşi ekşi hoşuna gitti zaten normalde limon çalıyo masadan elinde geziyo yiyerek çok seviyo limonu dr.da demişti zaten ver limon yesin gribe karşı c vitamini demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…