2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

üzülme yasemincim ya kendine yapıyosun bitanem ecrin değişmiyo kabul et bunu artık kendini üzdüğünle kalıyosun canım ya çok üzülüyorum ben sana keşke yakın olsaydık birlikte mücadele ederdik yardım ederdik birbirimize

bende gece davulcunun kafasına bişi atmayı düşünüyorum yıldım davulcudan ya doğaç korkuyo gümbede güm güm durmadan çığlık çığlığa ağlıyo konu komşu yazık ya bizim yüzümüzden ramazan ramazan ağız tadıyla ne uyuyolardır nede sahur yapıyolardır korkum ramazandan sonrada alışkanlık yapıp tekrarlaması gece kalkışında

canım bu kadarı normal gelmiyor ecrin uysal söz dinleyen yaramazlardan hareketli kiloda sorun değil benim iç.in ama ben yada toplu bir şekilde yemek yerkende ağzına bir şey yemek istemiyor lokma sokmuyor ben zaten yanında yiyorum hep ama yine olmuyor...iştahsızdı önceleride ama kahvaltısını zda olsa yapardı eskiden birde geec işte yerdi yerse onuda şimdilerde tam aç dolaşması daha da sinirlerimi geriyor tabi yukusuzlukta var gece ağlamarı felan ..umarım altından bişey çıkmaz çok yoruldum artık sinirlerim inanki çok yıprandı depresyona girdim ağlayıp duruyorum .....me yasemincim ya kendine yapıyosun bitanem ecrin değişmiyo kabul et bunu artık kendini üzdüğünle kalıyosun canım ya çok üzülüyorum ben sana keşke yakın olsaydık birlikte mücadele ederdik yardım ederdik birbirimize[/QUOTE]

ya kızlar bi benim kızın saçları büyümedi hala bide kızız yani:)))
erkeklerin saçları kestirilip uzatılıp imaj yapılıyo
biz hala doğduğumuz saçlarla duruyoz hiç kestirmedik bile
ama eskiye göre büyüdü biraz makinam gelsin foto eklerim toka takıyorum hemen kayıp düşüyo :))
doğaçın saçlara bakın ne kadar güzel maşallah düm düz
benemkiler kıvır kıvır ama ben hep düz saçım olsun isterdim çok seviyorum böyle düz saçı
zeynebinkiler nasıl olcak bakalım
hele bi uzasın

ayşegül doğaç acayip babasına benziyo
gözleri bakışları bile aynı ya diğer resimlerde hiç bu kadar benzetmemiştim
demekki büyüdükçe dahada benziyo babasına

kızlarrrrrrr!
heyoooooo nihayet başardımmmmm tamirciye falan götürmeden hallettim sorunu çok uğraştım ama değer dimi sizlere kavuştummm.. kendimi zeyna gibi falan hissediyorum ha haa haaahihoyyythihoyyyt gece gece pek sevindim valla..
şimdi bi dünya program yüklemem lazım virüs programı bile yok yine virüs falan dadanmadan ben çıkıyım bari..

ayşegülcüm sabah benim msjımla başlıycan yine güne o delikanlıyı da öp yerim ben onun saçlarını çok güzel olmuş valla rengi de açılmış iyice gelin yine ankaraya bizim delikanlıyla çapkınlık turlarına çıksınlar :)))

herkese günaydın...

günaydınnn deryacım hadi gözün aydın özlettin kendini.... hoşgeldin......

ayşegülcüm doğaç çok tatlı olmuşşş hepsini Allah nazarlardan saklasın nasıl boncuk boncuk bakıyor.....

yasemincim Allah sabır versin sana çok zor yaaaaa

sevdacım zeynebe bolero nede çok yakışır minik minik dolaşır
bizimkindede saç yok maalesef bana çekmiş saçlar seyrek ve ince
enesi bi keltoş yaptık foto ekleyemedim zati çok da farketmedi....
bayramdan sonra tekrar keltoş yapıcaz ozaman foto eklerim....

günaydıııın kızlar hoşgeldin deryacım seni yeniden görmek güne başlamak güzel canım hemen bahçenide düzeltmişsin bakkabakların olmuş bu arada :)
kızlar hepinize teşekkür ederim doğaçın saçı benim küçüklüğüm eşiminki sapsarıymış altın gibi evet sevdacım babasının kopyası gibi babasının fotoları var aynılar fotokopi gibi ama gözleri tam benzemiyo eski fotolar olmasa koyardım buraya farkı farkederdiniz benimde küçükken gözlerim iriymiş zamanla değişmiş eşimin gözleri sürmeli sürmeli uzun kirpikli doğaçınki benimki gibi seyrek ama diğer yüzündeki bütün siması hep baba kopyası :))yürüyüşü falan dedesine benzetiyoruz bacakları çarpık azcık :))

günaydın kızlarr
doğaçın saçlarada bakın süper olmuş ben bayramdan sonra kestiricem ecenin saçlarına uçlarından biraz güçlenir belki o zaman inceldi iyice bizimde saçımız az olduğundan ellemedik doğduğundan beri
doğaç çok değişmiş yaa yakışıklı olmuş dahada maşallah onaa
derya hoşgeldin canım sende yokluğun bayaa hissedildi özlettin kendini
ayşegül doğaç senin küçüklüğüne daha çok benziyo bence ama babsının şimdiki halinede benziyo ikinizdende almış en güzeli... bende kendimin eşimin resmini tarasam koycam makden çekince pek belli olmuyo şu anda eşime benzetiyolar eceyi amaaynı benim küçüklüğüm gerçi eşimi beni ve kayınvalidemi birbirimize benzetirler eceyi babannesiede benzeten çok ben hala kimseye benzetemiyorum kızımı:lepi:

ayşegülcüm doğaç ikinizdende almış ikinizede çok benziyor....

deryacım hoşgeldin canım gece kuşum bak çok sevindim gelmene....

bu gün biraz daha iyiyim dün sabahtan akşama hatta abartısız gecye kadar ağladım ruh gibi gezdim hiç iyi değildim feci bir depresyona girdim bu sabah ehh yani...bi parça iyiym ...ama kafaya taktım bu iştahsızlığa çareler arıyorum haberiniz olaaaaaaaa.....ç.ok acayibim prf.dr.lar bulamamış ben bulacağım....

ayşegül doğaç bayaa uzamış ya maşallah kaç olmuştu boyu ece 77 78 filan galiba

yasemin canım yaa nasıl olduğunu anladım iştahsızlığın ece haftasonu canıma yettti bakıcıylada daha alışamadılar tm bi de bi gün rahatsız olunca bu arada neden olduğunu anladık babasıyla arketten gofret almışlar biz çok severiz eşimle yolda tutturmuş mama diye o da vermiş akşam biz yedik bayatmışş o dokundu heralde tadına akamadan vermek çok zor ya haftaya artık rahat oluruz inşallah
neyse biraz iştahı bozulunca dün yemiiicem diye tutturdu kahvatıda çeşit çeşit hazırladım köftesi yumurtası çorbası peyniri hiç birini yemiyo bu aralr yine kansızlık var heralde ilacını çıkardım veremdim bugün yine bağırıp çağırcak öffffff deli etti beni ne zor gerçekten yemeyen çocuk Allah kolaylık versin sana bizimde inşallah düzelir artık iştahımız bakıcısına dedim sabah sürekli peşinde ol kahvaltısını yapsın meyvesini ver uyumadan sütünü içir kalksın çorbası yemeği meyvesi akşama kadar yesin böyle böyle düzelir çünkü bakalım

yasemin hatırlıyomusun havuç tohumundan bahsediyolardı bi topikte denedinmi sen işe yaramı acaba bende arıyorum bişeyler bizim iştahsızlığımızın en büyük sebebi kansızlık babannesine çkemiş yaa düzelmiyo bi türlü elinde hep kuru üzüm yiyip geziyo ama olmayınca olmuyo ölçtürmedik ama ben başlııcam ferruma geri o da hem bana hem eceye işkence ağlaya ağlaya içer

kızlar selam.. ben geldım.. hıc bırınızde mrk etmemısssınız sanırım benı

kızlar selam.. ben geldım.. hıc bırınızde mrk etmemısssınız sanırım benı

canım merak etmezmiyiz biz senden hala foto bekliyoruz beklemeye aldık :))

evet kızlar gerçekte yemeyen çocuk çoooook zor doğaçta iştahsızlar kervanından ama bişey keşfettim benim istediğim ölçüde yemiyo az yiyo ama ben sık sık veriyorum bişeyi öyle daha iyi kilo alıyo sanırım evde hepimiz kilomu aldı bu diyoruz ağır geliyo kucağımza tartıda 10 kiloyu geçmiş gibi duruyo öbür hafta götüreyim bi kontrole serpilcim boyu birden fırladı doğaçın bizde anlamadık duvara metre yaptım şaşırdım 2ayda 3 yada 4 santim fırlamış eski kıyafetleri hep küçük geliyo havalar bozulunca bi ayrım yapıyım dedim kıyafetlerden bişey kalmadı valla üstüne gelen hep yeni almak zorundayız hele ayakları bizi şaşırtıyo 23 yada 24 giyiyo kürek gibi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…