canım merak etmezmiyiz biz senden hala foto bekliyoruz beklemeye aldık :))
evet kızlar gerçekte yemeyen çocuk çoooook zor doğaçta iştahsızlar kervanından ama bişey keşfettim benim istediğim ölçüde yemiyo az yiyo ama ben sık sık veriyorum bişeyi öyle daha iyi kilo alıyo sanırım evde hepimiz kilomu aldı bu diyoruz ağır geliyo kucağımza tartıda 10 kiloyu geçmiş gibi duruyo öbür hafta götüreyim bi kontrole serpilcim boyu birden fırladı doğaçın bizde anlamadık duvara metre yaptım şaşırdım 2ayda 3 yada 4 santim fırlamış eski kıyafetleri hep küçük geliyo havalar bozulunca bi ayrım yapıyım dedim kıyafetlerden bişey kalmadı valla üstüne gelen hep yeni almak zorundayız hele ayakları bizi şaşırtıyo 23 yada 24 giyiyo kürek gibi kaydirigubbakcemile3
ya ben bunu kız zannettim bu çok tatlııııı
merhaba 2008 haziran nanleri.. Bende 2009 haziran annesiyim.. Inş bizde bu kadar büyürüz..sizni minnoşlar kadar.. Siz ebir soru sormak istedimde.. Ben hamişliğmde tam 18 kiloö aldım.şaun emziiryorum.. Ve hala vermedim.. Hatta sütüende adlım doğumdan sonra vermiştim bir 7 kilo kadar.. 3 ünü geri aldım.. Sizler verebildnzimi kilolarını.. Malum 1 yılı geçmöişsiniz.. Teşkler şimdiden cvp larınız içinn:)
yahu daha dogum yapalı ne kadar olmuş kı . Ne bu acelenızlmaz:
Verırsın hıc mrk etme.. Emzırme donemınde de verılıyor ayrıca.. 1 yıl ıcınde vermen kısa surede kılo kaybetmen cok daha saglıklı olur ztn..
Sen suan annelıgının tadını cıkar bence cunku 1 yıl ıcınde ıster ıstemezz pesınde kosmaktan oyle bır verılıyorkı
ben 48 kıloyumn mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?