2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eceyede bayaa bi alışveriş yapmamız lazım görünüşte o da uzamış gibi duruyo ama ne bilim yaa kiloda almıyo zaten bugünde ona taktım bakalım gerçi 15 aylık boy kilo grafiğine baktım ece ortalarda ama yemeyince hemen büyümüyomu demeye başlıyorum ben hala balık vermedim bi türlü kış geliyo başlasak artık taze taze alıp ramazan bitsin bi düzen kurmak lazım ecede biz yersek yiyo yoksa çok zor hem bende eceye sürekli veriyorum ama bi ısırık filan alıp bırakıyo cadııı
deniz sende hoşgeldin canım nerelerdeydin

Evımızde bı takım degısıklıkler yaptık.. gercı hala bıtmış degıl.. bılgısayar odasını gıyım odası yaptık .. ıkı tane gardlobum vardı bırı yatak odamın takımına aıt bırıde yetmedıgı ıcın sonradan aldıgımız bı gardrop tu .. odamdakını sadece kurdurabıldık cunku cok zahmetlı bır dolap.. surgulu kapı ve cok agır kapıları var.. agaç kapılar.. gelen cocuk aksama kadar ugrastı kurabılmek ıcın ..
neysee.. dıger dolabı daha alamadık onu esım ve k pederım alacaklar.. tabı ev darma duman oldu annemlerde burdaydı annem ablam ıkı yegenım bırı aral kadar .. ev curcunaydı daha dun bılgısayarımı kurabıldık.. oda suan da gecıcı olarak yatak odamızda..

ama cok cok guzel olucak kızlar yatak odam oylee bır genısledı kı anlatamam.. Aralın odasınıda baska bır oda var cok ferah bır oda orayı yapıcaz.. orası mısafır odamdı annem fln geldıgınde orda yatardı cekyat vardı bı tane o kalacak aralın yatagı ve dolabı gıdıcek oraya.. bı suru ış var anlayacagınız..
gıyım odasına utuyu utu masasını flnda koydum cok guzel oldu..

Aralı anlatayım bırazda.. kendısı tam bır agın oldu ama bunun yanı sıra her denılenı anlıyor yapıyor bana cok yardımcı oluyor dagıtttıgı oyuncaklarını resım albumlerını fln gerı yerlerıne koy oglum dedıgımızde yerlerıne koyuyor topluyor :)

Aralın gecen gun kontrolu vardı yenı bır dr a başladık demıştım ya dogum yaptıgım medıcal park hast de. bız eskı tahlıllerını bulamadık tabı curcunada yenıden kan ve ıdrar tahlılı yapıldı canımdan can gıttı resmen .. cok agladı yavrum .. neyse hersey normal cıktı cok şukur bu arada o gun 10 kıloydu Aral maşallahh.. boyunuda 10 gun once ölcmuştu 80 cm dı o yuzdn gerek duymadı tekrar ölçmeye..
10 gunde 160 gram almış cok ıyı dedı dr umuz maşallah
kan ılacını artık vermıyoruz ztn kesın demıştı 10 gun once .. 10 gun sonra gıttık dr a kan tahlılınden sonra gerek duymadı kan ılacının devamına..

mrk ettıgım ıkı ley var kızlar..

bırı kan alınırken sırıngayla cekmek yerıne tek tek ıgnenın uzunden tupe damlamasını bekledıler kanın . sinir oldummm sırıngayla hemen bıterdı oysakı bu ışlem ama yavas yavas damlamasını bekledıler(
Sızlerde de boylemı kan aldılar ?

ıkıncısıde bızım dr umuz aralı çırıl çıplak tartıyor bezı olunca dogru kıloyu vermez dıyor.. sızınkıler nasıl tartıyorlar ?

resımlere gelnceee... ablam geldı makıneyı getırdı ama bnm pc kapalı balkondaydı o sırada yanı kurulu degıldı ... esıme verdım ıs yerınde hallettı sonrada buraya aktardıK

sızlere gosterıcem resımlerı ama once Aralı bahceye ındrmem gerekıyorrrr

Tünaydınnnnnn...
hoşbulduk canlarım ben halen bilg.la uğraşıyorum herşey yeniden yükleniyor,Teoş yanımda rahat vermiyo vs..

saç kesiminden önce stüdyoda resim çekildik bazılarını koyayım dedim nasılız teyzoşlar?

ya ben bunu kız zannettim bu çok tatlııııı

ya ben bunu kız zannettim bu çok tatlııııı

Saol teyzesi..herkes işte senin gibi kız sanıyordu kaçırmayalım bu kız çok güzelmiş vs diyordu oğullarına :) herkese laf anlatmaktan ve kestir şu çocuğun saçlarını lafını duymaktan sıkıldığım için kestirdik saçlarımızı ( şimdi erkek erkek dolanıyos...

deryacım maşallah yaaaaa teoşa çoook yakuşukluuuuuuuuuuuuu merak ettim şimdiki halini valla nasıl oldu acaba erkek olduğunu bilince şirin geliyo bilmeyene kız gelince sinir bozucu tabi bu arada deryacım eşimde ilk teonun resmini gördüğünde kız sanmıştı ben erkek o koç gibi dedim :) maşallah dedi o da boyuna posuna hayran kaldı çok büyük duruyo dedi bizim doğaç küçücük kalmıştı ya teonun yanında :))

deryacım yenı hali yokmu cokk mrk edıyorum şahsen ben bizzat :)
resımlerde cok guzel .. tekrardan hoşgeldınc anım.. bende yoktum buralarda.. olan bıtenı anlatayım dedım azcık.. hala yogunlugum var..

kızlar şimdi makineden pc ye aktarıyım ordan da buraya eklerim...
accuk bekleyin...

merhaba 2008 haziran nanleri.. Bende 2009 haziran annesiyim.. Inş bizde bu kadar büyürüz..sizni minnoşlar kadar.. Siz ebir soru sormak istedimde.. Ben hamişliğmde tam 18 kiloö aldım.şaun emziiryorum.. Ve hala vermedim.. Hatta sütüende adlım doğumdan sonra vermiştim bir 7 kilo kadar.. 3 ünü geri aldım.. Sizler verebildnzimi kilolarını.. Malum 1 yılı geçmöişsiniz.. Teşkler şimdiden cvp larınız içinn:)

deryacım yenı hali yokmu cokk mrk edıyorum şahsen ben bizzat :)
resımlerde cok guzel .. tekrardan hoşgeldınc anım.. bende yoktum buralarda.. olan bıtenı anlatayım dedım azcık.. hala yogunlugum var..

Armağancım biz 2008 haziran anneleri olarak bir kısmımız eski kilosunda,bir kısmımız çok çok verdi kilo almaya uğraşıyor ve bir kısmımız da şekil1a (bendeniz) halaaaa vermeye çabalıyoruz yani kısaca sadece senin iredende ve metabolizmanda bitiyo iş,kolay gelsin bebeğini güle güle büyüt canım..

yahu daha dogum yapalı ne kadar olmuş kı . ne bu acelenız lmaz:
verırsın hıc mrk etme.. emzırme donemınde de verılıyor ayrıca.. 1 yıl ıcınde vermen kısa surede kılo kaybetmen cok daha saglıklı olur ztn..

sen suan annelıgının tadını cıkar bence cunku 1 yıl ıcınde ıster ıstemezz pesınde kosmaktan oyle bır verılıyorkı
ben 48 kıloyumn mesela.

teşk ederim.. Ne biliyim kiloyu hiç sevmemde.. O yüzden canım. Inş vericem bende öyle umuyorum:))teşkelr..

ay aynı seyı ıkı kereb yollamısım yaa :)) teoya ılgılı yazımı...

bnm yazdıklarıma bısey demedınız hanımlar :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…