2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Teyzoşlar çok tsk ederis şimcik yüklüyorum ama öyle çok iyi fotoları yok henüz idare edin (saçı sevemediğim için resmini de çekmek gelmiyo içimden :))
Ayşegülcüm resimlerde suyla haif ıslatmıştım saçlarını..

2 arka sayfada kaldı yazdıklarım..... :hıhhhhh

bu arada Aral bugun 15 aylık olduuuuuuuuuuuuuu yuuppiiiii

teşk ederim. Inş bende verenlerden olurum.. Dediğiniz gib i birazda metobolizma ve irade iş.. Ben biraz aceleciyimde.. Kiloyu oldum olası sevmemişimidir:))teşk ederim cvb için:)

Denizcim yazdıklarına gelince valla çok maymun oldular yaaa özellikle 14-15 ay arasında acayip bir gelişim ve algılama farklılığı var bizde de çok değişti,çocuk oldu resmen her laftan anlıyor resmen artık her organını gösteriyor,baybay yaparken öpücük atıp bay bay diyor,kuş kedi vs görünce ismiyle seslenip tediiiii,cik cik diye bağırınıyor ve teoşun iki lafından biri deyya sürekli paçamda sarılıyor,öpüyor,sürekli sarmaş dolaşız akşama kadar ayşegüle çok güldüm zaten ilahiiii.. benim en büyük aşkım kim bilmiyomusun kıs Teoman Asrınım tabiki gerçekten bu aralar aramız süper tam bir ana-oğul aşkı dolu dizgin :))

Denizcim bizim son gittiğimde yine kanı alındı ve aynen dediğin gibi parmak ucundan sıka sıka malesef..( yine başladık kan şurubuna artık Asrın elimde ne görse yemek,içmek istiyor bende şurubun ölçeğini alıyorum elime içiyomuş gibi yapıyorum hımmmm çok güzelmiş diye diye o da gelip hepsini dikiveriyor kafasına..:))
bizim doktor beziyle tartıyor canım hatta ona kalsa bizim evdeki dijital tartıya çıkaracaktı Asrın durmadı ama tamamen çıplak olmuyor hem bezin ne ağırlığı olacak ki...

Kolay gelsin ev işlerinizde de canım o curcuna bizde de oldu şimdi ara verdik ama tekrar başlıycak Asrının odasını hazırlarken odadaki eşyalar vs..zor oluyor şimdi bizde boyasını yapcaz daha açık griye boyayacağız kış gelmeden boyasak da odamız bitse artık geriye sadece halısı ve perdesi kaldı geçen gün lambasını ve yatak örtüsü,nevresimini de aldık arabalısından artık odasında yatsın istiyorum yavaş yavaş alışsın yatağın yanların da da koruma olunca düşmez heralde dimi?

kolay gelsin denizcim çok merak ettim evinizin yeni halini baya bi değişiklik olmuş gibi gerçi ekisinide bilmiyorum ama kaydirigubbakcemile3 aralın çok iyi canım kilosu ve boyu bence doğaçta 10 kiloyu geçti baya bence giysileriyle 10 700 geldi çok çok 10 200 falandır belki daha fazladır boyuda en son 80di şimdi ölçtüm metreyle 81 olmuş gibi sağlıkocağındada metreyle ölçüyolar diğer aletlerden yok bilmiyorum artık ne kadar doğru ölçüyolar ben duvara çizdim metreyi getiriyom duvara yaslıyom bakıyom :roflol:

denizcim kan alma olayı bizde koldan damar buldu şırıngayla ebe öyle almıştı çok kötü ya çok ağlamıştı
deryacım ne bileyim teo aşkını bilmeyen yoktur yeni bi aşk yeni bir işmi dedim acabaaaa :)

deryacomm cok cok tesekkurler cvbın ıcın.. ya bez de 100 gr fln agırlık yapıyormus tam kılosunu yazıyor o her defasında o yuzden sordumn bende sızlerde de durum boylemı dıye .. kan olayı benı bıtırdı ztn yaa cıldırdım yaa ıcım kan agladı resmen..

benımde hayattakı EN BUYUK AŞKIM ARAL DENıZ... onsuz ben bı hıçım.. aynı sızdekı gıbı bızde de durumlar sevgıylee buyuyor sureklı sarmaş dolaşız.. bır sarılışı var bana yanagımı dudagımı opuyor sureklı.. nerdeyse aşkım dıycek bana :)))

Aral hala ortamızda yatıyor bız yatagına koyuyoruzz bı zaman sonra bakıyoruz pattt ortamızda ya esım ya ben almıs oluyoruz ahlayınca.. cunku kendını besıgınden atacagından fln korkuyoruzz. ayagını atıyor parmaklıkların uzerıne..

gıyım odam super oluyor resmını cekerım bıtınce ohh valla cok buyuk rahatlık yaa..

dero bısey sorucam sana ya o arabalı yatagın kenarına ek koruma mı aldınız onlardan var cunku fılelı oluyor yatagın kenarına takılıyor .. bızde arabalı takımdan almayı dusunuyoruz da.. dusecegınden korkup ertelıyoruz sureklı.. boylee bı o kucuk yatagında bı bızım ortamızda derken ıdare edıyoruz sımdılık..

Son düzenleme:
deryacım bizdede aynı herkeste aynı durum herhalde gelip öpüyo sarılıyo çok cana yakın oldu bu sıpalar mamasını yaparken ben sütü eline veriyom dolaba koy diyorum dolaba götürüp rafa düzgünce koyup kapağı kapatıyo buzdolabının çok tatlı ya akıl küpü bunlar akıl küpü zekaları çok gelişti ya evde getir götür işleri hep doğaçtan sorumlu odalar arası hizmet veriyo kuzum ya çok hevesli yaparkende

bızde o cıvarlardayız ıstee Aysegulcum .
sureklı tıkıyorum agzıan bıseyler .. bı de alt kata yolluyorum orda da tıkıyorlar heuhee
gıyım odamız guzel olucak ınsallah derlı toplu orda gıyın cık ama daha cok ısı var dedıgım gıbı .. bıtınce resmını eklıcem..

ve bıgun kendı evım oluncada komple resımlerını eklıcem evımın.. (ınşallah) aslında sımdı de eklıyebılırm ama kendı evım onunca evıme vım guzel evım forumuna konu acmayı dusunuyorum ayrı ayrı acmayayım :))) zemuszemus

bu arada yatak odamın tulunude degıstırmeye karar verdım ip tul alıcam bı carsıya cıkabılsemmm

aynen vallahı.. maşallah cok zekıler ee nede olsa ıkızler burcu anam :)) aha sanada pay cıkardm goruyonmuu delikafadulden
sımdılık memnunler bu getır goturden ama sonraaa bıkıcaklarr..
ayy yeter anne yaa hersdeyı benden ısteme dıycekler..

aysegul dogum ızledım yazmıssın bı yerde bı kanlada verıceklerıd sabah sanırım .. o saatte ben uyuyordum nasıldı kız ay resmen dogum mu gosterdıler ?

bu arada ben 2. cocuk ıcın cok arayı acmak ıstemıyorum ama esım ıllada hayatımız yaşayalım once dıyor.. bızım hemen cocuk oldugu ıcın..

güzel olur denizcim şimdiden güle güle oturun kendi eviniz olmasada sen düzenledin senin eşyan allah ağız tadıyla oturtmayı nasip etsin

kızlar bir oylama yapalım diyorum şimdi kapı komşum doğaçın saçlarını hiç beğenmedi kısa daha çok yakışıyodu dedi böyle beslemelere benzemiş dedi sizler ne düşünüyosunuz kestireyimmi eşimde uzun seviyo ben çok kararsız kaldım doğrusu

denizcim izlediğime değmedi doğrusu sezeryandı çünkü normal doğum değildi çocuğu çıkarırlarken bile görmedim sade yüzünü gördüm bide popoya tokat atarken dr.lar o vardı

bence sız nasıl begenıyorsanızz oyle olsun dogaç ın saçları ben cok cok begendım ztn onaa kellık bıle yakışır..ama istersen rahatlık acısından bıraz daka kısaltabılırsın ..

selammmm
ayyy öncelikle teonun resimleriyle başlamak istiyorum
bu ne yakışıklılık yarabbim maşallah
pozlarda süper yakalanmış derya

ayşegülcüm aslında doğaçın saç yapısı çok güzel canım
rengi ve düzlüğüne bayıldım dünde söylemiştim düz saçı çok seviyorum diye
ama ilk resimdeki saçları sanki doğaçın yüzünü küçük göstermiş gibi geldi bana
sanırım kısa saç daha çok yakışıyor doğaça

denizcim giysi odası fikri çok süper ya
yatak odan dağılmıcak bari
ütünü falanda orda yaparsın oohhh ne güzel
benim bir tane boş odam var orayıda zeynebe oda alıcm zaten
şu anda bilgisayar ütü masası kitaplık var
şimdiden gülü güle kullan odanı canım

kan alma olayını sormuşsun
bizimde en son 1 yaşında yapılmıştı tahlillerimiz
tabi zeynepten kan almak ne mümkün
3 kişi vardı kan alma odasınrda üçüde zeynebi zaptedip alamadılar kanı kolundan
en sonunda bu şekilde alamayız çok tehlikeli olur koldan dediler
ve parmağını kesik atıp damla damla şırıngaya doldurdular
ondada çok ağladı ama en azından iğne batılı olmadığı için tehlikesizdi
sabit durmadıkları için öyle yapıyorlar yani

kızlar şimdi yeni fotolar koyacam önden ve yandan saçları kestirsemde hangi model olsun sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…