teşk ederim. Inş bende verenlerden olurum.. Dediğiniz gib i birazda metobolizma ve irade iş.. Ben biraz aceleciyimde.. Kiloyu oldum olası sevmemişimidir:))teşk ederim cvb için:)[ı][ı]armağancım biz 2008 haziran anneleri olarak bir kısmımız eski kilosunda,bir kısmımız çok çok verdi kilo almaya uğraşıyor ve bir kısmımız da şekil1a (bendeniz) halaaaa vermeye çabalıyoruz yani kısaca sadece senin iredende ve metabolizmanda bitiyo iş,kolay gelsin bebeğini güle güle büyüt canım..[/ı][/ı]
Evımızde bı takım degısıklıkler yaptık.. gercı hala bıtmış degıl.. bılgısayar odasını gıyım odası yaptık .. ıkı tane gardlobum vardı bırı yatak odamın takımına aıt bırıde yetmedıgı ıcın sonradan aldıgımız bı gardrop tu .. odamdakını sadece kurdurabıldık cunku cok zahmetlı bır dolap.. surgulu kapı ve cok agır kapıları var.. agaç kapılar.. gelen cocuk aksama kadar ugrastı kurabılmek ıcın ..
neysee.. dıger dolabı daha alamadık onu esım ve k pederım alacaklar.. tabı ev darma duman oldu annemlerde burdaydı annem ablam ıkı yegenım bırı aral kadar .. ev curcunaydı daha dun bılgısayarımı kurabıldık.. oda suan da gecıcı olarak yatak odamızda..
ama cok cok guzel olucak kızlar yatak odam oylee bır genısledı kı anlatamam.. Aralın odasınıda baska bır oda var cok ferah bır oda orayı yapıcaz.. orası mısafır odamdı annem fln geldıgınde orda yatardı cekyat vardı bı tane o kalacak aralın yatagı ve dolabı gıdıcek oraya.. bı suru ış var anlayacagınız..
gıyım odasına utuyu utu masasını flnda koydum cok guzel oldu..
kolay gelsin denizcim çok merak ettim evinizin yeni halini baya bi değişiklik olmuş gibi gerçi ekisinide bilmiyorum ama kaydirigubbakcemile3 aralın çok iyi canım kilosu ve boyu bence doğaçta 10 kiloyu geçti baya bence giysileriyle 10 700 geldi çok çok 10 200 falandır belki daha fazladır boyuda en son 80di şimdi ölçtüm metreyle 81 olmuş gibi sağlıkocağındada metreyle ölçüyolar diğer aletlerden yok bilmiyorum artık ne kadar doğru ölçüyolar ben duvara çizdim metreyi getiriyom duvara yaslıyom bakıyom :roflol:
deryacım bizdede aynı herkeste aynı durum herhalde gelip öpüyo sarılıyo çok cana yakın oldu bu sıpalar mamasını yaparken ben sütü eline veriyom dolaba koy diyorum dolaba götürüp rafa düzgünce koyup kapağı kapatıyo buzdolabının çok tatlı ya akıl küpü bunlar akıl küpü zekaları çok gelişti ya evde getir götür işleri hep doğaçtan sorumlu odalar arası hizmet veriyo kuzum ya çok hevesli yaparkende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?