2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar karşı dairemdeki komşum taşınıyor
eşyaların bi kısmı gitti az önce
birazdan kendide gidicek
ayyy evlendiğimden beri burdaydı komşum 3 yılllık arkadaşız
çok üzgünüm (

canım işe yaramadı hiç....ama başkalarına işe yaramıştı...

bızım elımızın uzerınee bır ıgne soktular bayada kalındı oyle oyle yavas yavas damlattılar tupun ıcıne.. Allahın ınşallah son olur

hımmmm ayşegul bencede bıraz kestırın .. yanı bu halıde cok guzel ama kısa sac doğaç a daha cok yakışıyor o guzel suratı daha cok ortaya cıkıyor

yasemıncım nasılsın canım ecrın nasıl.... 34 bedene duştum dıye uzulmee ınan ınsan kafaya taktıkca daha cok verıyor.. hersey gecıcek de ve kendını motıve et.. bırde bı resmını koy ıstersen .. ben avatarındakı resımde senı cok zayıf gormedım acıkcası bırde yakından bakalım ıstersen.. boyun da onemlı tabıkı cok uzun degılsen normal bence kılon..

sevda cok zor bılırım.. nereye tasınıyorlar??

deryacım teonun resimleri çok güzel çokda tatlı gülmüş...maşallah her zaman diyorum yani boy pos canım benim......canım nasıl gülüyor yaaa böyle foto çekerken .....saçlarının yeni hali nasıl ben göremdim....

ayşegülcüm doğaçın saçlarını ameriken yaptırabilirsin benim hoşuma gidiyor bebişlerde...

denizcim boyum 1.66 kilom 42 nasılım......ecrin ateşi var sanırım diş ...yeni odanda hayırlı olsun iyi fikiretmişsin valla bende isterim çünkü heryerleri ecrin dağıtıyor heryerleri deşiyor kıyafetleri çıkarıyor... canım resimlerini bekliyorum meraklandım senin resimleri görmek istiyorum....
1 yaşında kan almışlardı ecrinden 1 bayan aldı bende tutum ama maşallah işini tez yapan biriydi fazla canını yakmadı...

kızlarr o elbısemı gıydım saclarımıda sızın ıstedıgınız gıbı yaptırdım.. bu yukardakı resımde sol bastan yengem (abımın esı aynı yastayız) ablam ve dıger ablam ve ben deniz

ay durun elbısemın komık bır goruntusunude aktarıyorum kızlar.. bılıyorsunuz daha onceden resmını eklemıstım buraya kolu bıraz garıptı .. bırde uzerımde gorun ısterdım canlarım

bu arada pembe oje surdum marcinal olam didim

çoook tatlııııııılarrrrrr yaaaa maşaaaaalllllaaaaahhhh kuzulara çok şeker olmuş aral

ben kestireyim bari doğaçın saçını yine amerikan yaptırayım napıyım başka seçenek yok modelde burda berberde yok terhis oldu berber yerine yeniside gelmedi kadın kuaförü kesebilirmiki ne dersiniz asker getirin keserim ben dedi ama becerirmiki şimdi çarşıya götürmek istemiyorum erkeklerin içinde olmaz eşime desem o da istemiyo zaten kestirmek hayatta götürmez bide kıyameti koparıyo doğaç saçı kesilirken
deniz aral duruyomu saçı kesilirken?
ankarada ankamalda eski toysaurousda çocuk berberi vardı deryacım duyrulur canım oraya götürebilirsin artık onlar yöntemini biliyolardır modellerde vardır burda yooook anam bişey yokkk delircem bu memlkette ben

ayşegul ben nası olmuşumm nann hatunnn kaydirigubbakcemile

bız hıc Aralın sacını kestırmedık kı daha.. bayramdan sonra o konuyuda tecrube edıcez ınşallah

çok şık olmuşsun deniz
aralda tam damat olmuş
veeee prensesinizede bayıldım
çok şirin tombişte galiba

ayyy gülmekten yıkıldım valla denizcim çok komik olmuşsunuz ya nasıl elbiseymiş o değişik valla sende süpersin bu arada demeden geçemicem çok güzel olmuşsun prenses gibi maşallah

çokkkkk şıksın her zmanki gibi bayıldım maşallah saçların kıyafetin çok güzel olmuş....tek kelimeykle mükemmelllllllll:hooray:

çok sagol çok teşekkur ederım yasemın.. ıştee alel acele Aralla ancak ne kadar hazrlanılırsa o kadar.. ztn oraya gıdışımız tam bı komedıydı.. arabada bı suru bebek vede cocuk vardı ayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…