çok şık olmuşsun deniz
aralda tam damat olmuş
veeee prensesinizede bayıldım
çok şirin tombişte galiba
ayyy gülmekten yıkıldım valla denizcim çok komik olmuşsunuz ya nasıl elbiseymiş o değişik valla sende süpersin bu arada demeden geçemicem çok güzel olmuşsun prenses gibi maşallah
ohhhhhhhh şenlenmiş buralar ohh ohh ohh oh hhh .......
bak bide deniz böyle günlerde benim beğendiğim bi saç modeli var çok hoş oluyo çıt çıt kullanarak podyum saçı dedikleri uzuuuun at kuyruğu arkadan böyle şık elbiselerle çok güzel oluyo
elbisen hakkaten çok garip :)))
eeee sen kolunu kaldırınca eteğin boyuda kalkmıyomu
sanki etek ucuyla bağlantılı gibi duruyoda
yok be yaaaaw ne yeni aşkı kıs şaşırdınmı geçti bizdennnn o ilişkinin ilk 3 yılındaydı şimdi aşkın yerini sağlam bi sevgi aldı gerçi bu aralar harbi fena da değiliz hani eskisi kadar yemiyoruz birbirimizi tek sorun çok müdahale ediyor olması teo konusunda..deryacım ne bileyim teo aşkını bilmeyen yoktur yeni bi aşk yeni bir işmi dedim acabaaaa :)
Denizcim o file neymiş bende senden duydum şimdi bizim yatağın yanında sadece kendinden olan çıkıntılar var o da sağa sola düşmesini engeller sanıyorum (ben gerçi yastıkla desteklerim) memeden kesince kendi yatağına alıştırcam sanırım şimdi gece uyanınca falan dayıyorum memeyi rahat oluyo ortamızda yatıyor teoş da... dün gece çok komikti zaten babasını tekmeliyor kalksın yanımızdan diye,ağlıyor falan adam 2 gündür başka odaya kaçıyor :)) Kayınvalidem de yanınızda yatırmayın aranıza soğukluk girer falan diyip duruyor..aaa sahi olanları bi ara anlatırım..deryacomm cok cok tesekkurler cvbın ıcın.. ya bez de 100 gr fln agırlık yapıyormus tam kılosunu yazıyor o her defasında o yuzden sordumn bende sızlerde de durum boylemı dıye .. kan olayı benı bıtırdı ztn yaa cıldırdım yaa ıcım kan agladı resmen..
benımde hayattakı EN BUYUK AŞKIM ARAL DENıZ... onsuz ben bı hıçım.. aynı sızdekı gıbı bızde de durumlar sevgıylee buyuyor sureklı sarmaş dolaşız.. bır sarılışı var bana yanagımı dudagımı opuyor sureklı.. nerdeyse aşkım dıycek bana :)))
Aral hala ortamızda yatıyor bız yatagına koyuyoruzz bı zaman sonra bakıyoruz pattt ortamızda ya esım ya ben almıs oluyoruz ahlayınca.. cunku kendını besıgınden atacagından fln korkuyoruzz. ayagını atıyor parmaklıkların uzerıne..
gıyım odam super oluyor resmını cekerım bıtınce ohh valla cok buyuk rahatlık yaa..
dero bısey sorucam sana ya o arabalı yatagın kenarına ek koruma mı aldınız onlardan var cunku fılelı oluyor yatagın kenarına takılıyor .. bızde arabalı takımdan almayı dusunuyoruz da.. dusecegınden korkup ertelıyoruz sureklı.. boylee bı o kucuk yatagında bı bızım ortamızda derken ıdare edıyoruz sımdılık..
kızlar bende o şekilde yediriyorum ara ara azıcık azıcık en güzeli 7-8 adet üzüm tanesi aradan yarım saat sonra süt dilimi vs.. herşeyden yiyor ve vitaminini almış oluyor..artık eskisi kadar yemiyince saçlarım diken diken olmuyor yemezse yemesin diyebiliyorum...bızde o cıvarlardayız ıstee Aysegulcum .
sureklı tıkıyorum agzıan bıseyler .. bı de alt kata yolluyorum orda da tıkıyorlar heuhee
gıyım odamız guzel olucak ınsallah derlı toplu orda gıyın cık ama daha cok ısı var dedıgım gıbı .. bıtınce resmını eklıcem..
ve bıgun kendı evım oluncada komple resımlerını eklıcem evımın.. (ınşallah) aslında sımdı de eklıyebılırm ama kendı evım onunca evıme vım guzel evım forumuna konu acmayı dusunuyorum ayrı ayrı acmayayım :))) zemuszemus
bu arada yatak odamın tulunude degıstırmeye karar verdım ip tul alıcam bı carsıya cıkabılsemmm
kızlar bir oylama yapalım diyorum şimdi kapı komşum doğaçın saçlarını hiç beğenmedi kısa daha çok yakışıyodu dedi böyle beslemelere benzemiş dedi sizler ne düşünüyosunuz kestireyimmi eşimde uzun seviyo ben çok kararsız kaldım doğrusu
Saol sevda teyzesi çok tsk ederis,siz naptınız çektirdinizmi stüdyo fotoğrafı? bizim fotoğrafçı tanıdıktı o yüzden çok uğraştı adam yerlerde yuvarlandı poz yakalıycam diye 57 poz çekti biz içinden seçtik..gerçi şu stüdyo resmi olayı çok saçma aslında aynısını bende yapıyorum pc de photoshopta arkaya çiçek böcek,süs koy..ama resimler net oluyo onların makine iyi bir de ışık olayı tabi..selammmm
ayyy öncelikle teonun resimleriyle başlamak istiyorum
bu ne yakışıklılık yarabbim maşallah
pozlarda süper yakalanmış derya
ayşegülcüm aslında doğaçın saç yapısı çok güzel canım
rengi ve düzlüğüne bayıldım dünde söylemiştim düz saçı çok seviyorum diye
ama ilk resimdeki saçları sanki doğaçın yüzünü küçük göstermiş gibi geldi bana
sanırım kısa saç daha çok yakışıyor doğaça
Sana da tsk ederis yasemin teyzesi o pozları yakalıyalım diye yapmadığımız şaklabanlık kalmadı valla ama deydi yaaa..deryacım teonun resimleri çok güzel çokda tatlı gülmüş...maşallah her zaman diyorum yani boy pos canım benim......canım nasıl gülüyor yaaa böyle foto çekerken .....saçlarının yeni hali nasıl ben göremdim....
denizcim boyum 1.66 kilom 42 nasılım......ecrin ateşi var sanırım diş ...yeni odanda hayırlı olsun iyi fikiretmişsin valla bende isterim çünkü heryerleri ecrin dağıtıyor heryerleri deşiyor kıyafetleri çıkarıyor... canım resimlerini bekliyorum meraklandım senin resimleri görmek istiyorum....
1 yaşında kan almışlardı ecrinden 1 bayan aldı bende tutum ama maşallah işini tez yapan biriydi fazla canını yakmadı...
Denizcim Aral da sende süper olmuşsunuz canım çok beğendim valla 10 numara size:hooray: ayrıca elbisende çok değişikmiş gerçekten ben çok severim öyle ilginç,herkeste olmayan farklı şeyleri..yakmışsınız ortalığıııı ana-oğullll!kızlarr o elbısemı gıydım saclarımıda sızın ıstedıgınız gıbı yaptırdım.. bu yukardakı resımde sol bastan yengem (abımın esı aynı yastayız) ablam ve dıger ablam ve ben deniz
yeni halimiz az sonraaaaa.. :))derya nereye kayboldun
resim eklicektinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?