2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bak bide deniz böyle günlerde benim beğendiğim bi saç modeli var çok hoş oluyo çıt çıt kullanarak podyum saçı dedikleri uzuuuun at kuyruğu arkadan böyle şık elbiselerle çok güzel oluyo

elbisen hakkaten çok garip :)))
eeee sen kolunu kaldırınca eteğin boyuda kalkmıyomu
sanki etek ucuyla bağlantılı gibi duruyoda

coştu burası bu arada ha kız deniz yazdım görüşümü tam sen sormuşsun ya arka sayfada bacıııııı çok şıksın gerçekten beğendim haftanın şıkı deniz :)) bu arada ben çıktım yemek yapmam lazım öptüüm hepinizi görüşürük yine

çok şık olmuşsun deniz
aralda tam damat olmuş
veeee prensesinizede bayıldım
çok şirin tombişte galiba

çokkk teşekkurlerr canım evet ıkısı de bıdır bıdır ortalıklardalardıı..
ırmak o ablamın kızı Araldan bır ay kucuk kılolu degıl sadece yuzu tombık 9 kılo kendısı.. ve herkese pat pat vuran bısey ama tam bı kalımeroo (sıyah ördek yavrusu vardı ya ona bensıoo ) benımde süt kızım ayrıca.. opuyorumnanaktan

ayyy gülmekten yıkıldım valla denizcim çok komik olmuşsunuz ya nasıl elbiseymiş o değişik valla sende süpersin bu arada demeden geçemicem çok güzel olmuşsun prenses gibi maşallah

bodrumdan almıştım dogrsu elbıseyı anlamaya çalışlırken satış yapan kızın yanıma gelıp anlatması vede gıydırmesı sonucu anlamıştım :))) sonradan gogus kısmını kapattırdım ascukk

ohhhhhhhh şenlenmiş buralar ohh ohh ohh oh hhh .......

şenlendı canımmmm agzımızın tadı bozulmasın ınşallahhhh hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:teytey: :teytey:

bak bide deniz böyle günlerde benim beğendiğim bi saç modeli var çok hoş oluyo çıt çıt kullanarak podyum saçı dedikleri uzuuuun at kuyruğu arkadan böyle şık elbiselerle çok güzel oluyo

aynennnn ben aslında oyle yaptırıcaktım bu elbıseyede cok ıyı gıderdı dogrusu .. bırde bana at kuyrugu gıbı derlı toplu modeller cok yakısıyormus cevrem dıyor valla ben demıomm :)
bı dahakı dugunde oyle yaptırıcam aysegulcum sagol önerın ıcınçç zevklerımız aynı.

elbisen hakkaten çok garip :)))
eeee sen kolunu kaldırınca eteğin boyuda kalkmıyomu
sanki etek ucuyla bağlantılı gibi duruyoda

evet garıp ama cok şık cok guzel vede degısık dımı amaa :))) .. kolum altla baglantılı evet .. ama o kısım bıraz daha uzun bahsetmııstım daha evvelden canım dız altı elbıse yamuluyor uzuyor aşağıa dogru dıyee.. o kısım dız altınında altı kolu kaldırınca fln cok rahat ettım bı engelı olmadı açıllmadıda ama her kolu kaldırışımda eşım de sneın gıbı sordu bu açılmaz yukarı kalkmaz dımı dıye :))

sadece uzerıne ceket fln gıyemıyorsun benım ozel yapıl baglamalı şaıl vardı onu taktım cıkarken salondan :hulya:

bu resımde Arala dıkkatt kızlar yeter artık nenn cükcem ama heee der gıbı :)))

bende bıseyler yapam dunden kalanların yanınaa azcıkta evı toplıyım gercı dun aılem gıttıkten sonra esımle bır gırıstık eve haşat oldum ama cok ış hallettık

Aaa kızlar ne çok yazmışsınz nerden başlasam kafam karıştı valla oğluş bütün gün fırsat vermedi bilgisayar başına oturtmadı beni o evi talan ediyo ben peşinde bana sinir geliyo yaaa sizinkiler de öyle dimi çekmeceler,dolaplar ne varsa önüne gelen dağıtıp,döküp devam ediyor hele banyoyu açık bulmasın hemen dalıyo klozete yada duşa kabinin içine suyla oynuyo vs.. benim tuvalet masam dolap gibi kapklı içini açınca raf raf ne varsa oje,parfüm,kolye,küpe dalıyo herşey yerlerde ya çok fena oldu kök söktürüyo resmen.. hepsi için kilit alcam hafta sonu özellikle klozet için bir de dolap için pirizler için zaten var almıştık hani elini falan sokmasın diyekoruyucu kapak..bir de yeni keşfi odaların ışığını açıp kapamayı öğrendi parmak ucunda boyu da yetiyo artık habire lambaları açıp kapıyo sıpa ben görmeden kapalı yerler akşama kadar cami gibi açık kalıyo..

slm kızlar hemen yatıp uyumam gerekiyo çok yorgunum ocakta yemeğim var eşime devredip gidicem yatağa 2 dk bakıyım dedim ece haşatımı çıkardı iş yride çok yoğundu bi sürede öyle olcak offfffff offfffffffff kafamı kaldıramıyorum deryacım ecede öyle ve akşama kadar özlüyoda beni sürekli kucağımda oturuyorum elini popomun altına sokuyo spatula gibi şööööyyyleee sökebilirim yerden diyo heralde hadi hadi annne gel başımda ayrı ağrıdı

denz çok güzel olmuşsun canım maşalah aralda çok yakışıklı güzel bi düğün olmuş eğlenmişsiniz yeğeninde çok tatlı Allah bağışlasın

ayşegülcüm doğaşın bize geldiğindeki saç boyu güzeldi bence çok düzolunca çok uzadığında güzel olmaz yüzü çıksın işte ortaya keser bence kuaförde nolcak ama nasıl tutcaksın benim gözüm yemiyo gitmeye

deryacım ne bileyim teo aşkını bilmeyen yoktur yeni bi aşk yeni bir işmi dedim acabaaaa :)
yok be yaaaaw ne yeni aşkı kıs şaşırdınmı geçti bizdennnn o ilişkinin ilk 3 yılındaydı şimdi aşkın yerini sağlam bi sevgi aldı gerçi bu aralar harbi fena da değiliz hani eskisi kadar yemiyoruz birbirimizi tek sorun çok müdahale ediyor olması teo konusunda..
Denizcim o file neymiş bende senden duydum şimdi bizim yatağın yanında sadece kendinden olan çıkıntılar var o da sağa sola düşmesini engeller sanıyorum (ben gerçi yastıkla desteklerim) memeden kesince kendi yatağına alıştırcam sanırım şimdi gece uyanınca falan dayıyorum memeyi rahat oluyo ortamızda yatıyor teoş da... dün gece çok komikti zaten babasını tekmeliyor kalksın yanımızdan diye,ağlıyor falan adam 2 gündür başka odaya kaçıyor :)) Kayınvalidem de yanınızda yatırmayın aranıza soğukluk girer falan diyip duruyor..aaa sahi olanları bi ara anlatırım..
kızlar bende o şekilde yediriyorum ara ara azıcık azıcık en güzeli 7-8 adet üzüm tanesi aradan yarım saat sonra süt dilimi vs.. herşeyden yiyor ve vitaminini almış oluyor..artık eskisi kadar yemiyince saçlarım diken diken olmuyor yemezse yemesin diyebiliyorum...

bu arada o ip perdelerden bende bi ara çok heveslenmiştim hatta aldım ama takmadım uymadı arkadaşa verdim bende bi kaç sene sonra salon tüllerini yatak odama alıp ,salona daha zevkli bişeyler yaptırıyım istiyorum..

giysi odası fikri de çok hoş gerçekten..benim evde hiç eşya gircek boş alanım kalmadı artık 3 odada yerini buldu doldu,küçük wc de kapattım kiler gibi ütü masası,elektrik süpürgesi,bavullar,ana kucağı,salıncak vs..evde yer işgal eden herşey orda..aslında balkonları cam kaplama yaptırmayı düşünüyoruz bazı eşyaları oralara kaydırırım diyorum babamın akçayda balkon kaplama dükkanı var geçen geldiğinde yapalım dedi üşendk tadilat falan aslında en temizi,güzeli..bizim burda güvercinler mahvediyo balkonları..

Ayşegül yaaa ben çok sevdim doğaçımın yeni halni çok yakışmış valla ben uzun kalsın diyenlerdenim uçlarından düzelttirin biraz şekil versinler yine uzasın hem rengi çok hoş hem de düz çok karizma olmuş böcüğüm ,ben seviyorum erkek çocuklarda uzun saçı şekilli olursa çok modern duruyo yaa..
bu arada Asrının saçını toyikinin içindeki o çocuk berberinde kestirdik canım zaten önünde bi dünya oyuncak falan vardı,adam şekilden şekile girdi kescem diye ,makas bi yerine gelcem diye ödüm koptu..

Son düzenleme:
Saol sevda teyzesi çok tsk ederis,siz naptınız çektirdinizmi stüdyo fotoğrafı? bizim fotoğrafçı tanıdıktı o yüzden çok uğraştı adam yerlerde yuvarlandı poz yakalıycam diye 57 poz çekti biz içinden seçtik..gerçi şu stüdyo resmi olayı çok saçma aslında aynısını bende yapıyorum pc de photoshopta arkaya çiçek böcek,süs koy..ama resimler net oluyo onların makine iyi bir de ışık olayı tabi..
Sana da tsk ederis yasemin teyzesi o pozları yakalıyalım diye yapmadığımız şaklabanlık kalmadı valla ama deydi yaaa..
kızlarr o elbısemı gıydım saclarımıda sızın ıstedıgınız gıbı yaptırdım.. bu yukardakı resımde sol bastan yengem (abımın esı aynı yastayız) ablam ve dıger ablam ve ben deniz
Denizcim Aral da sende süper olmuşsunuz canım çok beğendim valla 10 numara size:hooray: ayrıca elbisende çok değişikmiş gerçekten ben çok severim öyle ilginç,herkeste olmayan farklı şeyleri..yakmışsınız ortalığıııı ana-oğullll!
derya nereye kayboldun
resim eklicektinnn
yeni halimiz az sonraaaaa.. :))

Bu da yaramaz Asrının haylazlık turları,dolap nasıl karıştırılır?...Akşama kadar burda bunlarla oynuyooo yaa!

deryacım seninde dediğin gibi olmamış bu saç amerikan yaptır bence daha kısalt böyle daha çok kız gibi bence uzun daha güzeldi bende çok beğeniyodum teonun lülülerini kıvırcık olduğu için kesilince şekil verilemiyo malesef benim dediğim yerde kestirmişsin sende bizim tecrübemiz saç kesiminde bu 5inci olcak doğduğundan beri hep uzundu saçları ve sıktı doğarken saçlı doğmuştu zaten nerdeyse doğduğunda bi karıştı saçı :) ama her seferinde çok ağladı şimdide ağlıyacak eminim kestireyim amerikan bende diyorum şimdi mamasını yedirip yetişebilirsek gidicez

herkese gunaydınnn.. sabah oglumla 30 dk yatak keyfı yaptık ne o ne ben kalkmak ıstemedık yanagımı fln okşadı kulagıma parmagını sokmaya calıştı böyle şeylerle sevgısını gosterıyor :)))

serpilcim ve deryacım cok teşekkurler begenmenıze cok sevındım sagolun..

deryacım koruyucu şeyı bende bı dergıde hamıleyken gormuştum bu buyuk ünlü oyuncakcılarda fln vardır buyuk ıhtımalle cunku o dergı maxi toyz dergısı gıbı bıseydı.. böyle uzun yatagın kenarına takılıyor kenarları plastık ortası da fıle ıste kafasını acımasın dıye..
cok hoşuma gıtmıstı o zamanda ama sımdı nerde bulunur hıc bılmıyorum..

ılk resımdekı halını cokk begendım ben ama arkalar dursun bencede yukarlardan ascık daha aldırın ne dersın.? arkalar cok guzel olmuşş

deryaa orası neresııı yatak odasımı ne cok sey var orda karıstırılıcak oylee...
ay Aralda gelsınnn oynasın orda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…