2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol serpilcim seninde hayırlı olsun kadir gecen şimdi doğaçın saçını kestirdim kadın kuaföründe resmini eklicem amerikan olmadı toplattırdım sadece makina yok çünkü kadın kuaföründe bakalım beğenecekmisiniz

Tahmin ettiğim tepkiler:)) gitti güzelim saçlarımız ya çocuğum çok şekilsiz oldu hemen gidip kestiresim geliyo ama babası tedirgin oldu durmuyo diye (makas falan batar diye adam pimpirik!!) bakalım amerikan falan durduğu kadar kestircez artık..
deryaa orası neresııı yatak odasımı ne cok sey var orda karıstırılıcak oylee...
ay Aralda gelsınnn oynasın orda :)

Burası benim parfümeri,takı vs koyduğum dolap denizcim nam-ı değer tuvalet masam lafta saklı gizli dolap içinde ama Teo dan kaçılmıyo ki...Aralcığımı da baklerim beraber karıştırsınlar ben alıştım zaten Teo akşama kadar bunun önünde ...:))

Güzel olmuş Ayşegülcüm eskisi gibi sanırım ,zaten kısa sürede yine uzar gibi duruyo,saatler olsun! :))

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar,Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah!

ayyy sinir oldum heee yazıyorum yazıyorum gitmiyo
bi sürü şey yazmıştım
özet geçiyim
deryacım teonun uzun saçları daha güzeldi daha kısa olsa buda güzel olur belki inş durursa kısaltabilirsiniz
doğaç ınkiler güzel olmuş çabuk uzuyo nasılsa kışın rahat etsin çocuklar
bizde sabah uyumuşuz bakıcı uyandırdı ecenin yanına yatıyorum sabah karşı ben onun saçını okşuyorum oda benimkini okşuyor kuzum yaa işte öyle uyumuşuz bize

ben bi model buldum deryacım sende yaptırabilirsin üstler hep kısa olucak arkası kuyruk gibi uzayacak hem erkek modeli kızada benzetmezler daha güzel hem farklı

bu arada bizim evin halini gördünüzmü kızlar iğrenç lojman evleri dökük hiç eşyalarım yakışmıyo yolluklarımı kaldırdım bayramdan sonra yıkamaya verdircem idareten serdim pas pasları

mama sandalyesini kaldırıyorum artık ben doğaç rahat durmuyo çünkü artık iniyo kaçıyo yada çıkıyo düşcek diye korkuyoruz hem masa ve sandalye üstlerine çıkıyo sinir oluyorum düşücek diye normal sandalyeye oturtup yada kucağımızda yediriyoruz çok kalabalık ediyo zaten mutfağım küçük labirent gibi dönülmüyo rahat olucak ama zamanında çok iş gördü şimdi gerek yok

Ayşegül ben bi ara bi resim eklemiştim yine ekliyim gerçi burda çok hoş çıkmamış ama çok güzel gözüküyordu önündeki kahküller yan yandı falan belki tam düzleştiği zaman böyle uzatabilirim

Hımmm yani bizim üstlerden ve yanlardan biraz daha gitse dediğine yakın olur sanırım bilmiyorum ya artık berbere gidince ona bırakırız belkide..

biz mama sandalyemizi hala kullanıyoruz o olmazsa yediremem cd açıyorum kediiler,köpekler vs.. derken çaktırmadan yediriyorum.. dün kahvaltıda krep yapmıştım sevdi,bugünde patatesli yumurta..hergün bişey yapıyorum kahvaltıda yokdsa yediremiyorum haşlanmış yumurtayı yemiyo ,tükürüyo.. 3 günde bir bulamaç yada kahvaltılık gevrek yediriyorum..

Bizde salıncağını falan kaldırdık artık binmiyo,binince hemen ağlıyo zaten ayakları yere değiyo nolcak bilmiyorum koca salıncak katladık kaldırdık bakalım belki ikinci olırsa hani..

bu saç modelide kız gibi deryacım benim dediğim model çok güzel arka boyuna hiç dokunmadan ense kapanana kadar uzayacak üstler ve yanlar hep kısa olucak deminki resimdeki çocuğun kıl gibi bırakılmış öyle değil benim dediğim enseye hiç dokunmadan uzayacak aradım netten bulamadım dediğim modeli ben öyle uzatıcam teonun saçı çok kıvırcık önleri öyle resimdeki gibi düz durmaz doğaçta olur o model ama arkaya bigudi sararsam tabi kaydirigubbakcemile3

:roflol: yapma doğaçıma öyle şeyler canımmm bigudi migudi
kızlar ece hanım gezerek yiyo ben oturuyorum o bi dolaşıyo canı sterse geiyo mama diyo yada yatıyo mama diyo ayy her şekilde yiyoruz biz yoruluyorum geçen iftarda babası fıstık gibi mamaları kaçırıyon kızım dolaşma gel dedi hemen geldi ikimizdende makas aldı mısık mısık diye fıstık diyince makas alıyoruz artık

derya kahvaltılık gevrek hangisi nestlenin mi cocopopsta kahvaltılıkmı denemek istiyorum bi yermi acaba biz hergün bi yumurta haşlıyoruz beyazını yerse yiyio sarısını yemiyo kahvaltıda çorba yer bazen yumurtalı patates köfte değişik yaptırmaya çalışıyorum dün yağlı ekmek yemiş öğlen bakıcının kızına gitmişler orda torunlarıyla yemiş arkadaş olunca seviniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…