kızlar ben geldim dün saat 15:00 bu yana Enes için koşturuyorum hastanedeydik
Ayy valla kafam karıştı nolcek bu çocuğun saçı bilmem eski haline gelceğini bilsem tekrar uzatırım valla kimsenin sözünü sallamam..bu saç modelide kız gibi deryacım benim dediğim model çok güzel arka boyuna hiç dokunmadan ense kapanana kadar uzayacak üstler ve yanlar hep kısa olucak deminki resimdeki çocuğun kıl gibi bırakılmış öyle değil benim dediğim enseye hiç dokunmadan uzayacak aradım netten bulamadım dediğim modeli ben öyle uzatıcam teonun saçı çok kıvırcık önleri öyle resimdeki gibi düz durmaz doğaçta olur o model ama arkaya bigudi sararsam tabi kaydirigubbakcemile3
:roflol:
derya kahvaltılık gevrek hangisi nestlenin mi cocopopsta kahvaltılıkmı denemek istiyorum bi yermi acaba biz hergün bi yumurta haşlıyoruz beyazını yerse yiyio sarısını yemiyo kahvaltıda çorba yer bazen yumurtalı patates köfte değişik yaptırmaya çalışıyorum dün yağlı ekmek yemiş öğlen bakıcının kızına gitmişler orda torunlarıyla yemiş arkadaş olunca seviniyo
Kızlar varya son 5 aydır dişimiz çıkmıyo bi çıktı 8 tane ondan sonra tık yok ben her mızmızlığı dişe bağlıyorum ama boşuna demek..:)) bir de yaz başından beri Asrını sallamıyorum ynına yatıyorum emerken uyuyor hatta artık sallarsam ağlıyor şahane dimi!.. tabi memeden kesince nolcek bilmem??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?