2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Dün Annem aradı saat 3 te Enes sol ayağını basamıyor Esra dedi. Ben şok tabi noldu anne dedim düştümü hayrı düşme falan yok birden bire farkettim zaten dedi....
Son gün olduğu için mukaveleye gitmiş Eneside götürmüş orda oynadı gayette usluydu dedi. Tam çıkmışlar bu sol ayağını basmamaya başlamış Annem telaşlanmış hemen beni aramış Neyse ben hemen eve gittim ordan hastaneye götürdüm bakıyorum ayağında bişey yok gözle görülür bir şişlik, morluk hiçbişey yok ama basmıyor.... Doktor iki ayaya kalçadan itibaren röntgen istedi aksilik bu ya 1 saat röntgen için bekledik biz sonucu göstermeye gittiğimizde uzman doktor çıkmıştı ama asistanı herhangi bir kırık çıkık yok dedi... Soğuk algınlığı geçirdimi dedi yakın zaman da hayır dedim.... kendi kendime de ne alak dedim... içim denn.... uzman doktor şimdi çıktı sabah bir gösterin dedi tamam dedim çıktık hastaneden bu hala basmıyor... asistan birde; basması için ısrar etmeyin dedi. akşam da basmadı bu emeklior ama basmıyor nasıl sinir oldum bir görseniz.... sabah oldu basmaya başladı çok şükürkiiii.... götürdük doktora gösterdik sonuçlara baktı hiçbişeye yok dedi.. takip gerekmiyor dedi yanlız soğuk algınlığı geçirdimi dedi hayır dedim siz onu araştırın doktoruna götürün dedi enfeksiyon kapmış olabilir.. biz hemen doktorumuza götürdük kontrol etti çok şükür hiçbirşeyi yok dedi test yapmaya bile gerek yok dedi korkmuş olabilir dedi... Ömrümden ömür gitti yaa..........

Son düzenleme:
Aaa geçmiş olsun Esracım niye öyle basmamış ki peki,çok garip ya.. acaba ayağına biri falan bastı yada bişey mi acıttı ne biliyim o an için..gerçi 1 gün diyosun az zaman değil çok zor yaaa..neyse canım önemli olan bişey çıkmamış olması,sağlıklı olması ama siz psikolojik olarak ne üzülmüşünüzdür kimbilir..Tekrar geçmiş olsun Allahım melekleri korusun..

serpilcim çok sağol

deryacım valla bizde bilmiyoruz ayağında hiç birşey yok ama ne ufak bir kızarıklık ne de şişme...
dediğğin gibi belki biri basmıştır ya da bir yere sıkıştırmıştır ve de kokmuştur
ben, annem ve eşim psikolojik olarak çöktük ya neyseki birşey yokmuş.....

yaaa zaten kaç gündür haber seyrettikçe kötü oluyorum hani şu selde kaybolan iki melek var ya biri bebek..çok üzülüyorum onların hbri çıkınca o kadıncağızın halini gördükçe oturup ağlıyorum çok acı yaaa Allahım sen o insanlara yardım et ve sabır ver ne zor durum çocuğunun ölüsü bile ortada yok kimbilir hangi çamura saplandı,hayvanlar mı parçaladı? o kadın napsın gece evine dönünce içi yanmazmı yavrusu ne hallerde bilmeden resmen acısını bile yaşıyamıyor yaaaa kendi çabalarıyla çamurda evladının cesedini arıyor çok üzülüyorum çokkk dayanması ne zorrrrrr! offff yaaa ne biçim bi düzen..

Ayy valla kafam karıştı nolcek bu çocuğun saçı bilmem eski haline gelceğini bilsem tekrar uzatırım valla kimsenin sözünü sallamam..

evet canım nesquik,coco pops falan varya yuvarlak reklamlarda çıkıyo ya 1 kasede şu kadar vitamin protein var falan diye..gayet besleyici yani abur cubur gibi değil..hem içine bal da koyuyorum süt de içmiş oluyor kaşıkla.. yumurtayı bi gün peynirli,bi gün patatesli ne biliyim bi gün domatesli falan yediriyorum gerçi her zaman yemiyor 5-6 lokmacık ama o bile yetiyor bana midesine gitsin de..

ya kızlar bir de 10 gnde yarım kilo vermiş Teo olabilir mi yaaa,niye anlamadım gerçi çok iştahlı değil bu aralar pek yemiyor..

cnm cok gecmıs olsunn esracım.. belkı bırı ayagına fln basmıstırr o da gecıcı agrı yapmıstır yavrucakta..

esra çok geçmiş olsun canım neyseki bişey çıkmamış uzun oturduysa ayağı uyuşmuştur belki bi daha da basmaya korkuştur filan ecenin bi gece eli uyuşmuştu uykusundan uyandı nasıl tutp ağlıyo elini bayaaa da tırsmıştı karıncalandı heralde enese de öyle bişey olmuştur belki

Kızlar varya son 5 aydır dişimiz çıkmıyo bi çıktı 8 tane ondan sonra tık yok ben her mızmızlığı dişe bağlıyorum ama boşuna demek..:)) bir de yaz başından beri Asrını sallamıyorum ynına yatıyorum emerken uyuyor hatta artık sallarsam ağlıyor şahane dimi!.. tabi memeden kesince nolcek bilmem??

haberlerı ızlememeye calısıyorum ne zamandır.. cok cok etkılenıyorum aglayıp kendımı mahfedıyorum.. yemekte yemıyorum o zaman

bende yanıma alıp emzirip yatırıyodum derya ama bi süre sonra ece sabah kadar ağzında tutmaya başladı bilmiyorum belki akşama kadar görmediği içinde ondan sonra bıraktırdım zaten memeyi sonra esk de battaniyedede salladık uykusu çok geldiyse yattı kendidie uyudu buraya dönünce salıncağıda uyumaya başladı son günlerdede salıncağını da istemiyo yatıyoruz saçını okşuyorum yada sütünü içiyo biberonu veriyo dönüyo dötünü uyuyo

yanına alışıncada ayırmak zor oluyo ama gerçekten inşallah sen zorlanmazsın

esracım enese geçmiş olsun canım diğer arkadaşların dediği gibi biri basmış korkmuştur

ya o haberleri ben izlemiyorum hiç eşimde anlatınca kapattırıyorum konuyu çok etkileniyorum bende

deryacım diş olayı bizdede aynı 3ay oldu hala 6 dişteyiz ilerleme yok bizde her mız mızlığında dişe bağlıyoruz teonun saç olayınıda bence amerikan yaptır sonra saçının düzlüğüne kıvırcıklığına bak nasıl uzuyo ona göre uzayınca saç modeli seç öyle yaptır çünkü bu model gitmemiş gerçekten uzun daha güzeldi

coco popsu doğaç sade yiyo hiç sütle denemedim çünkü sütü yatırcağımda zaten içiriyorum bu ara doğaçta yumurta yemiyo yoğurta tekrar başladı annem deneye deneye sevmeye başladı inşallah böyle devam eder çok üzülüyodum yemiyo diye hep domates ekmek yediriyodum bugün saçtan sonra banyoya soktum sabah yemişti yine domates cildi kızarık kızarık olmuş isilik gibi alerji yapıyo herhalde diyorum ama tek yediği şey diyebilirim bayılıyo domatese rendeleyip içine ekmek atıyorum öyle yiyor vermiyim bakalım nolcak bide doğaç aburcuburdan jeliboma bayılıyo ya bi görceksiniz nasıl seviyo yumula yumula yiyo çorbayı yemiyo artık sinir oluyorum yemek suyundan falan hiiiiç yemiyo varsa yoksa kavun karpuz gibi elma erik gibi meyve yiyo

sağolun kızlar....
başım çok kötü ağrıyo... işlerde birikmiş püfffffff
geçmişide okuyamadım :sinifsinif:

selam kızlar
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun

doğaçın saçları çok güzel olmuş ne güzel dümdüz.:)))

teoşunda lülüleri gitmiş uzayınca yine kıvırırlar ona çok yakışıyodu

denizcim sizde çok şık olmuşsunuz oğlunuzla
elbisende çok hoşmuş ama :))

esracım enesede geçmiş olsun neyseki tekrar basmaya başlamış

kandılınız mubarek olsunkızlar... bugun hepımız ıcın hayırlara vesıle olur ınsallah..

deroo yenı durumları aktarıcaktın kayınvalıdenlerle ılgılı ...

bak gordum ben duyarsız davranmııomm kızma nolurr :1no2:

guzel dusuncelerın ıcın cok tesekkurler nurancım..

aysegul bızımkıde domates delısı ama Aralın bebeklıgınden berı cildi aşırı hassas.. hatta kremı var gunluk kullanmamız gereken ama bazen aksıyor.. domates yedıgınde hemen isilik gibi oluyor kırmızı kırmızı noktalar .. bırde kaşınıyor sanırım ..

ama pişince oyle bişey olmuyor sende oyle deneyebılırsın bılmıyorum yaptın mı o şekılde..
domatesı ascık yagda ascık haşla tavada oyle ver bakalım aynısı olcakmı arkadasım

aaaaaaaaaaaaa ben sızeee söylemeyı unuttummm..
hani bahssettğiğim sıfır kollu ceket vardı ya aylarca ındırıme gırmesını bekledım 70 den daha aşağıya ınmıyordu asıl fıyatı 89 muşş yanı ılk fıyatı sonrasında 70 e ınmıştı ama ınadımdan almamıştım dedım..

o ceketı eşım bana aldııııı hemdee tesaduf carrefourdaydık gesınıyorduk kotonada bakalım dedık ama ben tamamen unutmuştum bu kez ceketı.. eşım dırekt oraya gıttı (artık reyonu ezberlemısız) ben yıne anlamadım takılara fln bakıyordum.. o esnada ceketı almış geldı aşkım ıstemıyorum ben onu dedım cıdden dedım yok alıcam dedı kasya gıttı yapma etme hayır derken 50 ye duştugunu ogrendık ceketın vee tam 1 tane o da 36 beden kalmış... sanırım benm kısmetımdı bu ceket .. şuan dolabımda kendülerüüüü :kedi:

ayyy ne güzel denizcim çok sevindim canım ceketine .Domatesi yaptım pişirdim verdim ama öyle istemiyo beğenmiyo hatta serpilgildeyken eşinede sormuştum pişince asiti gidermi diye gider demişti ( eşi kimya öğretmeni kızlar ondan ona sordum :)) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…