ayyy ne güzel denizcim çok sevindim canım ceketine .Domatesi yaptım pişirdim verdim ama öyle istemiyo beğenmiyo hatta serpilgildeyken eşinede sormuştum pişince asiti gidermi diye gider demişti ( eşi kimya öğretmeni kızlar ondan ona sordum :)) )
deroo yenı durumları aktarıcaktın kayınvalıdenlerle ılgılı ...
bak gordum ben duyarsız davranmııomm kızma nolurr :1no2:
Yaaa bizim ayaklar da kürekkk! 23 küçük geliyo geçenlerde reebok da indirim vardı çok güzel yazlık açık ayakkabı aldık çok uygundu fiyatı (34 tl) seneye bulamayız diye aldık 24,5 vardı onu aldık ama bu gidişle yaza olmuycak gibi(
Benim kayınvalideyi anlatıyodum yarım kaldı neyse konuştk o gün ben resmen içimin öfkesini kustum,sustuğum herşeyi söyledim ve gerçekten rahatladım valla..lafta aklınca bana sen küçüksün özür dile barışın demeye gelmişti ama tavrımı görünce baktı gerçekten haklıyım sesi çıkmadı yavaş yavaş böyle konuşalım ara ara sen de rahatla falan diyip gitti sonra baktım 2 gün sonra dede ve babne bize geldi akşam bende normal davrandım (dedeye sadece mrb hoşgeldiniz o kadar bir de dondurma falan çıkardım vs..) artık arada bi Asrını onlara bırakıyorum 1-2 saat işlerimi halledip evlerine girmeden kapıdan alıyorum onlarda torunlarıyla özlem gidermiş oluyo işte..napıyım mecbur alttan aldım yine ve kimse gönlümü bile almadı malesef! ama takmıyorum,takmıycammmm..
slm mrblar benim oğlumda 16 aylık handerya nın oğluşuyla adaşlar:)
slm mrblar benim oğlumda 16 aylık handerya nın oğluşuyla adaşlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?