2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hmmm öylemi demiş hiç hatırlamıyom hee :)) ece bi ara çok yiyodu domates bu aralar bıraktı çok şkür öyle alerjik bi durumumuz olmadı geçen gün istedi verdim eline o ısırarak yemeyi seviyo aldı gitti koridordan sesi geldi goooooolllll diye anam domatesi top yapmış bizimki kapıya atmış neyseki bi orası battı kaydirigubbakcemile3

hahahha koptum yaaa bu ece varyaa cok bitirim bi kız olcakk .. yerım onu bennn çıtır börekk

deroo yenı durumları aktarıcaktın kayınvalıdenlerle ılgılı ...

bak gordum ben duyarsız davranmııomm kızma nolurr :1no2:

:))) ilahi denisss güldürdün beni! vallahi eşim telefonda trip atınca bana geldi bi gün beraber teoşu doktora götürdük neyse parkta teoyu sallarken başladı konuşmaya bak kızım biz seni kızımız gibi görüyoruz vs...bende hemen ben öyle hissedemiyorum falan dedim neyse içimdeki herşeyi anlattım hatta geçmişte üzülüp kırıldığım herşeyi..ne anlatırsam anlatıyım diyecek bişey bulamayıp haklısın kızım demedi dönüp dolaşıp büyüklerin yanında saygısızca davranmamalı,yanlış yaptın,fevri davrandın vs.. saygısızlık olacak naptım diyorum hakaret mi ettim size falan dedim ayyy yazamıyorum izin vermiyo asrın..habire siliniyo yazdıklarım gece yazarım

esracım çok geçmiş olsun canım yaa
allaha şükür bişey çıkmamış

deryacım teo çok değişik geldi bana
sürekli uzun saça alıştığımız için olabilir ama sen yinede bende üstlarden biraz daha aldır derim
ıslakken iyide kuruyunca kabarıyo kıvırcık saç
benimde kıvırcıt ve hiçbir şekle sokamıyorum malesef

doğaça bu model çok yakışoyo ayşegülcüm
düz saç gibisi yok kızlar
herşekle giriyo

Erkeklerimi yatırdım geldim ohhh be sessizlik!:))

Teo da domates delilerinden sabah kahvaltıyı sırf domatesin hatrına yapıyor diyebilirim ne verirsem arkasından hemen bi parça domates veriyorum ( kabuğu soyulmuş olacak yoksa kendi çıkarıp veriyo sıpa )bi ara o rende olayını bende yapıyordum içine azıcık tuz ve bir damla yağ koyup (bazı vitaminler yağda çözülüyomuş o açıdan ) yoğurt da seviyor benim de işime geliyor madem süt içmiyor yoğurt yesin ,ayran içsin diye yükleniyorum..biberonda sudan başka bişey asla içmezdi ama ayranı içiyor hem de bayıla bayıla.. artık su yerine yemeklerde yanına ayran vericem.

kızlar bu akşam evlendiğimizden beri ilk kez kızartma yaptım (özellikle patates) ara ara diğerlerini yapıyordum ama patatesi inatla kızartmıyordum (sağlıklı yaşıycaz,beslencez ya hani o açıdan ama eşimde bende evlendik evleneli 10-15 kilo aldık :))) neyse akçaydan bi alet almıştım bilirsiniz patatesi falan farklı farklı soyuyor bende onunla yaptım burgu makarna şeklinde patates kızartması yedik çok değişik oldu patlıcanlar falan baklava desenli :)) tabi elimide kestim çok fena..

Teoşa da artık 3 öğün yedirmeye gayret ediyorum öğlen besleyici bi çorba (bugün brokoli çorbası yaptım acayip seviyor siz de yapın hem çok besleyici hem de lezzetli ) akşamada genel de etli veya kıymalı sebze yemeği yanına yoğurt bu şekilde yedirmeye çalışıyorum.. yani gün içinde yumurtası,peyniri,domatesi,meyvesi,sebzesi ve eti olmazsa olmaz! abur cubur hiç vermiyorum sayılır dışarı çıkarsak dursun diye çubuk kraker falan alışsın istemiyorum,büyüyünce nasılsa hepsinden yiycek gerçi..

Benim kayınvalideyi anlatıyodum yarım kaldı neyse konuştk o gün ben resmen içimin öfkesini kustum,sustuğum herşeyi söyledim ve gerçekten rahatladım valla..lafta aklınca bana sen küçüksün özür dile barışın demeye gelmişti ama tavrımı görünce baktı gerçekten haklıyım sesi çıkmadı yavaş yavaş böyle konuşalım ara ara sen de rahatla falan diyip gitti sonra baktım 2 gün sonra dede ve babne bize geldi akşam bende normal davrandım (dedeye sadece mrb hoşgeldiniz o kadar bir de dondurma falan çıkardım vs..) artık arada bi Asrını onlara bırakıyorum 1-2 saat işlerimi halledip evlerine girmeden kapıdan alıyorum onlarda torunlarıyla özlem gidermiş oluyo işte..napıyım mecbur alttan aldım yine ve kimse gönlümü bile almadı malesef! ama takmıyorum,takmıycammmm..

Yaaa bizim ayaklar da kürekkk! 23 küçük geliyo geçenlerde reebok da indirim vardı çok güzel yazlık açık ayakkabı aldık çok uygundu fiyatı (34 tl) seneye bulamayız diye aldık 24,5 vardı onu aldık ama bu gidişle yaza olmuycak gibi (

Kızlar sibel nerelerde yada ben mi görmedim msjını..en son sanki bozuktu yorumlardan dolayı kızdı sanırım bize..sibelcim eğer okuyosan uzatma be canım hepimiz ara ara kızıyoruz ama unutuveriyoruz yazarak anlaşmak bazen gerçekten zorrr!

batuhana da 23 küçük geliyo
hatta geçenlerde ayakkabı alaaktık batuhana görevli dediki kaç numara istiyosunuz 24 dedik kaç yaşında çocuk dedi bizde daha 15 aylık diyince
aa sizin yanlışınız var 15 aylık bebğin ayağı en fazla 21 olur dedi-tatlicadiarzu-
bende giydirdiğim ayakkabıyı bilmiyomuyum ben sen bana 24 ver dedim
hala ısrar ediyo batuhanın ayağınada giydirdik oldu ama adam hala inatla reddediyodulülülülülülü

canım iyi olmuş hem rahatlamışsın içinde kalaağına anlat gitsin

slm mrblar benim oğlumda 16 aylık handerya nın oğluşuyla adaşlar:)

tuvalet eğitimine başlayan var mı,oğlum çk kaka yapıyo,o kadar dikat ediyorum,tahriş olmasın diye doktorumuzun dediği gibi ıslak mendil bile kullanmıyorum ama yine çk pişmiş,neyse üztün çabalarımla geçirdim ama biran önce tuvaletini söylemesini istiyorum,lazımlık aldım ama asla oturmayı red ediyo,annemde ısrarla alıştırmamı söylüyo, ne yapcam bilemiyorum..:1no2:

daha erken canım tuvalet eğitimi için ben önümüzdeki yaz başlarım heralde hatta kendi ne zaman söylerse o zaman bırakcaz galiba biz bezi uğraşırmıyım bilmiyorum -tatlicadiarzu-
pişik son zamanlarda bizdede oluyo bepantenle geçiyo çok şükür kakasını hemen aldım aldım yoksa kızarıveriyo poposu

günaydın hoşgeldin jasmyn canım çok erken ya tuvalet eğitimi dr.larda önermiyo eğitim için 2yaştan önce hazır değiller henüz çok küçükler

deryacım en güzelini yapmışsın benim dediğim gibi ortam ilişkisi kurmuşsun napıcan başka bu arada maşallah teoya ya ne veririsen affetmeden götürüyo maşallah bizde nerde o kadar iştah bizimmki akşamları coşuyo özellikle babası ne verirse versin inat etmeden yiyo eşimi bu yönde kullanmalıyım ama işe başladı malesef izinliykende ramazandı oruç tutuyodu olmuyodu

Gününüz aydın olaaaa hanımlar,güzel geçsin,güzel unutulmayacak anlar taşısın inşallahhh!
slm mrblar benim oğlumda 16 aylık handerya nın oğluşuyla adaşlar:)

Aaaa ne güzel ya doğduğumuzdan beri ilk kez adaşımız oldu :)))) ama Teoman mı,Asrın mı?

hoşgeldin aramıza canım kendin de bahset azcık yaaa...

oğluşun alerjik bi bünyesi var mı? öyle olunc agenelde pişik olurmuş ya... tuvalet eğitimi için bence de çok erken 2 yaşından sonra başlıycam ben yani yazın,kasları henüz gelişmedi ki tutamazlar...

Ayşegülcüm yediklerini yazdım ama hepsinden en fazla 5-6 tatlı kaşığı yiyo diyorum ya az az..ama yetiyo sanırım..

bende ramazanın bitmesini iple çeker oldum yemiyo çünkü tek başına dün gece iftara kadar uyuduk ana kız sonra 12 oldu zar zor uyudu ama neşesi yerinde olunca hiç zorlaıyo kuzum yaa bi babasının dizine yattı bi geldi ben onun yatağına yatmıştım yanıma yatıı iki arada gezerken uyuumş o arada bende uyumuşum tabii

derya en güzeli bayrama kadar halletmişsiniz biraz aranızdaki soğukluğu yoks abayramda zor olurdu napcaksın onlar o kadar anlayışsız olunca alttan alan hep sen olcaksın heralde

ben geldim sonunda geçmişide okudum amma kaynatmışınız heeee....

deryacım teonun stüdyo fotolarına bittim harika olmuş.. amma velakin saçları kesildikten sonra olmamış yaaaa eski hali daha erkekti kuzucuğun ya.....

ayşegülcüm doğacın saçları biraz toparlandıktan sonra daha da güzel olmuş ben eski halini de çok beğendim zati fazla değişmemiş....

deniz valla kıskanıyorum kızım seni zayıfsın giydiğin herşey yakışıyor çok da güzel olmuşsun maaşallah....
aral da çok tatlı olmuş ya erkeke bak sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…