2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım sizin kayınvalide ve kayınpederle olan durumunuza gelince içindekileri dökmekle çok iyi etmişsin... bende çok doluyum içimde tutuyorum birgün bendede bir patlama olacak bakalım

deryacım ıyı etmıssın üç günlük dunya deyıp bende ıcımde tutmuyorum soyluyorum ne varsa.. ama ben daha sert soyluyorum yapım bu degısemıyorum.. akrep burcuyum yaa pat dıye soyluyorum herseyı..
aslında dogru deıl cokta dobra olmak ama napıyım ıstee..

bu arada herkese gunaydınnn

bu arada pazar günü enecik beni çok güldürdü ne sıpa oldu bunlar yaaaaa

pazar sabah 7:30- 8:00 gibi uyuyoruz enecik uyanmış ikimizin arasında yuvarlanıyo ikimize de sataşıyo ben gözümü açamıyorum... bir ara geldi tepeme yanağımdan öptü birde anne jiji anne jiji dedi ay ben seni yerim dedim eşşekkk yaaa maaşallah ...

Ya kızlar hepiniz Teoşa bakıp bakıp eski hali daha güzeldi diyip duruyosunuz ve ben daha fazla üzülüyorum ve pişmanlık duyuyorum biliyomusunuzzzz... napıyım geri mi yapıştırıyım saçları şimdi,acep tekrar mı uzatsam belki yine lülük olur hı?hiç kısacık kestiresim yok aslında ben uzun saçcıyım yaaa..

Kayınvalide konusunda evet kızlar napalım alttan aldık ama mesafeliyim evlerine gitmiycem zaten hiç gidesim yok haftasonu hep bahane bulduk gelin çay için dedi ,arabada buzluğa girecek malzemeler var falan dedik geçiştirdik az önce de aramış Asrının karyolasının yatağını henüz almamıştık onu alcaklarmış bugün ölçülerini soruyo akşam getirceklermiş (özür hediyesi mi ne :))

bize merkez bankasının lokalinden yer ayırttırmış (kendisi oradan emekli..) eşimle başbaşa yemeğe gideceğiz ama ramazandan sonra..(eskiden yani çıkarken yıldönümlerimizde giderdik süper bi yer çok nezih her şey servisler falan..)

Kızlar dün yazmıştım ya 5 aydır dişimiz çıkmadı diye bugün parmağımla baktım 2 azı da patlamış meğer içime doğmuş sanırım.. sabah 8 de kalktı hiç abartmıyorum 10 kadar ağladı susmadan çıldırttı beni ,sussun diye napcağımı şaşırdım sigortalar attı bende bugün.. gece de 3 gündür saat 2 gibi başlayor ağlamaya ağrı kesici veriyorum,emziriyorum,gezdiriyorum ilaç etkisini gösterince uyuyakalıyor demek hepsi diştenmiş..

Esracım aynılar yaaa,bizde de anne jiji,herşey cici modası var bir de bugün çokgüzel diyor yaaaa eşşek ben herşeye aferin çokgüzel dedikçe o da tam söyleyemese de kendince çok güzelll diyo,bir de sıcak kelimesini çok net öğrendi sıcak dediğim hiç bir şeye yanaşmıyor,dokunmuyor bile bir kez sıcak fırına dokundu hafifçe eli yandı,acıdı o gün bugündür çay olsun,tencere olsun sıcak diyince cıcakkk diyip uzaklaşıyo..çok tatlı oldular çokkk hepsine koca koca maşallahhhhhlar!

evet ya en tatlı zamanları bende sabah seviştim oğlumla gece ağlıyo yanımıza alıyoruz susun diye hemn susup uyuyo sabahta gülücükler öpücükler çok tatlılar keşek şimdi büyümese diyorum eskiden büyüse diyodum şimdi aynı kalsın diyorum bu arada sabah ölçtük boyunu annemle 82 cm olmuş ya çok hızlı büyüyo off off aynı kalsın ya büyümesiiiiinnn

ay keşke Aral da oylee olsaa elının yandıgı herşeyı tekrar tekrar bıle bıle gozume baka baka ellıyor.. fırın kapagı tencereler sıcak cay bardagı.. sureklı yapıyor oun yaptı yada psıkopat ruhlu bısey..
daha yenı eve gırdımm Aralı zar zor aşağıa bıraktım kaçtım.. babaanneye yanı.. o sallayıp uyurtuyor ogllenlerı .. ben burda ısımı halledıyorum 3 saat 4 saat dısında hep benle ama bnm yanımda oldugu zaman hep dısarıyı ıstıyor kapının onunden ayrılmıyor ınanın yenı eve gırdım sıtenın dısına kacıyor .. caddeye.. off bugun benı delırtttı kahvaltıda yapamadım . hıcc yorulmak bılmıyorrrrr

tam sevilmelik oldu sıpalar yaa hergün yeni bi şey öğreniyolar

bizimde 6 dişimiz var hala üstten 2 daha çıksa fena olmaz artık ama mızmızlığınıd açekmek istemiyorum off offf

ecede öyle deniz bardak sıcak uff oldu elim diyorum üfff yapalım diyorum geliyo parmağını değdiriyo sonrada uzanıyo dilini sokuyo verdim dün sıcak çaydan ağzı yanarsa gelmez diye yok yine geldi uzatı dilini ufff diye gidiyo geri geliyo yaa akannehir

yenı dişinizz hayırlı olsunnnn .. bızde delırıyoruzz bugunlerdee.. iştah azaldı yınee..
diştendir sanırım

off offf bıgun ciddi ciddi yanıcaklar allahkorusun o zaman akılları başlarına gelcekk..
bugun aralda çay bardagıma dokundu hemen cektı aynı senın ece gıbı .. sora elını sokmaya calısıyor yanacagını bıle bılee

yaaa kızlar nerdesiniz kendi kendime konuşuyomuşum gibi geliyooo...o kadar yazdım kimseden tık yok eee hadi gelin artık!

dün akşamdan beri yazdığım 10. msj okuyup okuyup içinizden mi yorumluyosunuz yaaaa..valla küscem bi daha da yazmıycam konu olsun diye her telden yazıyorum ama sizden bana tık yok!:umursamaz:

kızlar joker maxi toyz da bı ayakkabı gordummmm bıttım resmen yaa Arala almak ıstedık ustelık ındırımdeydı bılmıyorum sımdı kaldımı
buyuk numaraları vardı alamadık..
spor ayakkabı sıyah.. capraz cırt cırtlı pırellının amblemı var uzerınde.. sanırım pumanın yada nıke nındı harıkaydı yaa gıdıp sorucaz esımle tekrar

deryacım sana cvplar yazdık bız. ama her yazına cvp yazmadık bnmde bazen yazdıklarımı gormuyorlar hepımızın kafası dolu anacım.. kusura bakma lutfen

bu ceketim hanımlar... umarım begenırsınız kucuk bısey dar kesım cok cici duruo daha uzerımdekı hali yok malum pıjamalarla butunlestım ben

ceketin çok güzel deniz güle güle giy canım üstündede çeker koyarsın ama çok yakışıcaaana eminim güzel hatunsun vesselam

deryacımm cevap yazıyoruz senin yazdıklarına ama çok olunca bazen arada kaynıyo bende bi kaç gündür kendi yazdıklarımı benden başkası görmüyomu yoksa ne cevap yazılıyo ne halim soruluyo :mymeka: ama yazmaya devam yinede :lepi: burayla oyalanıyorum akşama kadar napimmm sen de kusura bakma canımm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…