- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
Kızlar dün yazmıştım ya 5 aydır dişimiz çıkmadı diye bugün parmağımla baktım 2 azı da patlamış meğer içime doğmuş sanırım.. sabah 8 de kalktı hiç abartmıyorum 10 kadar ağladı susmadan çıldırttı beni ,sussun diye napcağımı şaşırdım sigortalar attı bende bugün.. gece de 3 gündür saat 2 gibi başlayor ağlamaya ağrı kesici veriyorum,emziriyorum,gezdiriyorum ilaç etkisini gösterince uyuyakalıyor demek hepsi diştenmiş..
Esracım aynılar yaaa,bizde de anne jiji,herşey cici modası var bir de bugün çokgüzel diyor yaaaa eşşek ben herşeye aferin çokgüzel dedikçe o da tam söyleyemese de kendince çok güzelll diyo,bir de sıcak kelimesini çok net öğrendi sıcak dediğim hiç bir şeye yanaşmıyor,dokunmuyor bile bir kez sıcak fırına dokundu hafifçe eli yandı,acıdı o gün bugündür çay olsun,tencere olsun sıcak diyince cıcakkk diyip uzaklaşıyo..çok tatlı oldular çokkk hepsine koca koca maşallahhhhhlar!
ay keşke Aral da oylee olsaa elının yandıgı herşeyı tekrar tekrar bıle bıle gozume baka baka ellıyor.. fırın kapagı tencereler sıcak cay bardagı.. sureklı yapıyor oun yaptı yada psıkopat ruhlu bısey..
daha yenı eve gırdımm Aralı zar zor aşağıa bıraktım kaçtım.. babaanneye yanı.. o sallayıp uyurtuyor ogllenlerı .. ben burda ısımı halledıyorum 3 saat 4 saat dısında hep benle ama bnm yanımda oldugu zaman hep dısarıyı ıstıyor kapının onunden ayrılmıyor ınanın yenı eve gırdım sıtenın dısına kacıyor .. caddeye.. off bugun benı delırtttı kahvaltıda yapamadım . hıcc yorulmak bılmıyorrrrr
ecede öyle deniz bardak sıcak uff oldu elim diyorum üfff yapalım diyorum geliyo parmağını değdiriyo sonrada uzanıyo dilini sokuyo verdim dün sıcak çaydan ağzı yanarsa gelmez diye yok yine geldi uzatı dilini ufff diye gidiyo geri geliyo yaa akannehir
yaaa kızlar nerdesiniz kendi kendime konuşuyomuşum gibi geliyooo...o kadar yazdım kimseden tık yok eee hadi gelin artık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?