- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Ya kızlar hepiniz Teoşa bakıp bakıp eski hali daha güzeldi diyip duruyosunuz ve ben daha fazla üzülüyorum ve pişmanlık duyuyorum biliyomusunuzzzz... napıyım geri mi yapıştırıyım saçları şimdi,acep tekrar mı uzatsam belki yine lülük olur hı?hiç kısacık kestiresim yok aslında ben uzun saçcıyım yaaa..
ben varım anacımmmmkaydirigubbakcemile2kızlar nerdesiniz ya gece kuşları yok herhalde canım sıkıldı bi bakayım dedim belki birinizi yakalarım dedim ama kimsecikler yok neyse bu yazıyı eminim derya okuyacaktır onun saati gelmek üzeredir gidip yatayım bari napıyım iyi geceler deryacım döktür bakalım sabaha okurum nasılsa :)
esracım sen mali müşavir yanındamı çalışıyosun yoksa bi şirket muhasebesindemi bende liseden sonra mali müşavir yanında çalışmıştım çok yorucu ya şu ara bende çalışmayı düşünüyorum ama kendime göre iş bulamıyorum ben çok yorucu olmayan bi iş istiyorum muhasebede beynin bedenin her yer patlıyo resmen satış işi desen bütün gün ayakta oda olmuyo bankalardada yaşım ve deneyimim yetmiyo napıcam ben ya ne işi yapacam şaşırdım ha
slm kızlar geçmişi okuyamadım okuyacam ama inş. okumadan yazıyım dedim okuyunca yazmaya zmn kalmıoo
ada nın dün kontrolü wardı çok şükür iyi çıktı kan değerindede sorun yok çok şükür ama biraz burnu akıyo gibi geldi oda benden geçti kuzuma grip oldum da kilosu 10 boyu 81 cm dr gelişimi gsl dedi dişler gelioo yine bu ara yine cadılığı üstünde offff offffffffffffff bayramda geldi temizlik fln koşturuom ben bugün halılarım geldi yıkamadan yarında bi aksilik olmazsa kadın gelecek temizliğe bakalım okullarda açılıoo çok yoğunum bu aralar yine hepinizi kocaman öpüyorum grşrz opuyorumnanaktan
günaydınlaarr...........
ayşegülcüm arada okuyorum ama yazamıyorum herzaman.bu hafta hep iftara misafirlerim vardı herkesi bu haftaya bıraktım hastalığımız yüzünden.furkanla da çok zor oluyo hazırlanmak.allahtan annem yakın ona bırakıyorum zorlandığım zaman.
denizcim ceketin çok güzel.sana da çok yakışır zaten zayıfsın ne giysen yakışıyo sana:)
ben ramazanda verdiğim kiloların 2sini aldım yine yaa.bayramdan sonra gitmesi lazım bu kiloların offf aynaya bakmak istemiyorum.eski halime bir an önce dönebilsem keşke...
canım ben şirket muhasebesinde çalışıyorum....
yaptığım iş genelde raporlama ve bu beni çok yoruyor dikkat isteyen bir iş hepte istedikleri acil oluyor
onu dışında personel işlerini takip ediyorum
pazarlama firması olduğumuz için marketlerin bize kestiği hizmet faturalarının takibini yapıyorum bu da çok yorucu ve stresli
ama napalım bu işte en iyi benim olduğumu söylüyorlar elimden geldiğince titiz çalışıyorum.. normalde doğum yapıpta bu şirkette kalan görülmemiştir... bana ihtiyaçları olduğundan çıkarmadılar
,nşallah sende kafana göre bir iş bulursun.. iş bulmak ta çok zorlaştı.... Allah herkesin gönlün egöre versin...
tamam zuhalcim inş. daha sık görürüz seni aramızda
esracım zor işin gerçekten ben dediğim gibi daha önce çalıştım muhasebede ne beyin ne beden kalıyo insanda bide evli ve çocuklu olunca çalışmak gerçekten zor üzülüyorum ben ya onca sene üniversite okudum ve evde oturuyorum boşuna okumuşum diyorum ne hayallerim vardı neler neler ama evlilik ve çocukla hepsi suya düştü yaşta ilerledi yorucu işler malesef olmuyo bu durumdayken aslında en güzeli kendi işin olması biz tayinci olduğumuz için hiç şey yapamıyorum amacım küçük bi dükkan açmak aslında kendi işinin patronu olmak kimseye hesap vermemek benim bu yönüm var bide emir almayı ve azar yemeyi yediremiyorum kendime hemen pes ediyorum girdiğim işten çünkü çok sömürüyolar özel sektörde insanları verdikleri üç kuruşu burnundan getiriyolar kpssye giricem bu sene inş. serpil bana hatırlatacak canım arkadaşım benim form zamanını unutma bide kpss deneyelim ama çalışmaya gayretimde yok valla belki formu doldurup teslim edince ciddiye alırım diyorum sanki okul açılmışta çok çalışmam gerekliymiş gibi havaya bürünebilirim kaydirigubbakcemile3 pek ümidim yok ama bi memur olabilsem süper olacak iş saatleri bakımından özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?