2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sagol cok tesekkur ederım serpılcım.. ne guzel sozler soylemıssın benı utandırıyorsunuz kuzummm :)

ay evde hıcc bısey yokk dısarı cıkıp yemeklık almam lazım .. sadece no frostta kızartılmayı bekleyen sıgara boreklerım var onuda cnm ıstemıo bıde köfte var.. off ne etsem acep

kafam bazen duruyor ne yapacagımı sasırıyorum

deryacım ya aşkolsun valla ben elimden geldiğince herkese cvp vermeye çalışıyorum kızlar işlerim de yoğun oluyor bazen okuyup çıkmak zorunda kalıyorum kusura bakmayın nolur....

denizcim ceket çok güzel sana da çok yakışır eminim güzel günlerde kullan...

ya enecikte tam psikopat eli yansa çaydanlığa yine uzatıyor o eli..... ay çıldırtıyor beni...
konsolun tepesine çıkıyor sonrada korkuyor başlıyor ağlamaya
kapıları kapatıyor çatttt çatttt sonra içerde kalınca basıyor yaygarayı
hep aynı ama püf.......
atta atta diyor evde durmak istemiyor bizim evin orda yakında parkta yok
dün akşam abrtısız annemi mahfetmiş ya kadın yorgunluktan gözünü açamıyordu yazık canım anneme de

kızlar bende okuyorum genelde ve cevap yazmaya çalışıyorum yazdım gibimi geliyo içimden cevaplıyom herhalde diyom unutuyom valla ben alıştım deryacım benimkine cevap geliyomu gelmiyomu kim cevap vermiş hiç üstüne düşmüyom ne hissedersem ne düşünürsem yazıyom serpile yazmıyom genelde çünkü msnde yazışıyoz gün içerisinde tabi rastlarsak neyse denizcim ceketin süpermiş canım bide üstünde görelim koyda deryacım sanada dediğim gibi ailevi meselelerde sınırını koyma güzel olmuş ama onlardanda adım geliyo demekki yemeğe falan yer ayırtmalar güzel şeyler gidin kız bizim yerimizede yiyin
doğaç sıcak olan şeylerle çok önce tanıştı o konuda çok rahatım kaçıyo çay bardaklarından canı baya yanıp korkmuştu daha önce dökülmüştü kazara eline tırstı pes etmeyin ama kızlar ben pes etmedim sıcağı hep denettirdim canı yandı azcık ama sonra algıladı
denizcim bende ayakkabı delisiyim ama almıcam artık aldıklarımın çoğunu giyemedi sıra gelmedi ayakta kürek gibi hızla büyüyo boşuna masraf valla bizimki yeter diyorum ben bide çocuk aksesuarları yetişkinlerden pahalı ha küçücük şeyler ama el yakıyo

bu arada yasmin nerde yav gelirdi hep ader deryada yok zuhalle atikede gelmiyo hiç kızlar noluyo nerdesiniz heeeeeeyyyyy ha bide öbür yasemin vardı scaputula o da yok hala tatilde herhalde

esracım sen mali müşavir yanındamı çalışıyosun yoksa bi şirket muhasebesindemi bende liseden sonra mali müşavir yanında çalışmıştım çok yorucu ya şu ara bende çalışmayı düşünüyorum ama kendime göre iş bulamıyorum ben çok yorucu olmayan bi iş istiyorum muhasebede beynin bedenin her yer patlıyo resmen satış işi desen bütün gün ayakta oda olmuyo bankalardada yaşım ve deneyimim yetmiyo napıcam ben ya ne işi yapacam şaşırdım ha

bende su aralar ıs arıyorummm bı kaç yere başvurdum 10 tane fln ama bı yerdne yanıt geldı aradılarr cok cokkk uzak bı yerdeydı o da esımın ısıne ters bı yerd eolmasa gıdıcerktım gorusmeye .. ama ben esımın ıs yerıne gıderken benıde bırakmasını ıstıyorum ole cok rahat olucak donerkende benı alıcak oyle evımıze gelıcezz

slm kızlar geçmişi okuyamadım okuyacam ama inş. okumadan yazıyım dedim okuyunca yazmaya zmn kalmıoo
ada nın dün kontrolü wardı çok şükür iyi çıktı kan değerindede sorun yok çok şükür ama biraz burnu akıyo gibi geldi oda benden geçti kuzuma grip oldum da kilosu 10 boyu 81 cm dr gelişimi gsl dedi dişler gelioo yine bu ara yine cadılığı üstünde offff offffffffffffff bayramda geldi temizlik fln koşturuom ben bugün halılarım geldi yıkamadan yarında bi aksilik olmazsa kadın gelecek temizliğe bakalım okullarda açılıoo çok yoğunum bu aralar yine hepinizi kocaman öpüyorum grşrz opuyorumnanaktan

kızlar nerdesiniz ya gece kuşları yok herhalde canım sıkıldı bi bakayım dedim belki birinizi yakalarım dedim ama kimsecikler yok neyse bu yazıyı eminim derya okuyacaktır onun saati gelmek üzeredir gidip yatayım bari napıyım iyi geceler deryacım döktür bakalım sabaha okurum nasılsa :)

ayy canım yaa hiç üzülme uzuyolar hemencik
bende çok üzülmüştüm hala izlerim batuhanın saçını keserken çektiğimiz videoları ianaırmısın gözümden hafifi yaş akıyo içim gidiyo bide ağlaması yokmu ayy bitiriyo benigamyoncuiremsu

ben varım anacımmmmkaydirigubbakcemile2

denizcim ceketin çok hoş üstündede görsek yaakaydirigubbakcemile3

günaydınlaarr...........

ayşegülcüm arada okuyorum ama yazamıyorum herzaman.bu hafta hep iftara misafirlerim vardı herkesi bu haftaya bıraktım hastalığımız yüzünden.furkanla da çok zor oluyo hazırlanmak.allahtan annem yakın ona bırakıyorum zorlandığım zaman.

denizcim ceketin çok güzel.sana da çok yakışır zaten zayıfsın ne giysen yakışıyo sana:)
ben ramazanda verdiğim kiloların 2sini aldım yine yaa.bayramdan sonra gitmesi lazım bu kiloların offf aynaya bakmak istemiyorum.eski halime bir an önce dönebilsem keşke...

canım ben şirket muhasebesinde çalışıyorum....
yaptığım iş genelde raporlama ve bu beni çok yoruyor dikkat isteyen bir iş hepte istedikleri acil oluyor
onu dışında personel işlerini takip ediyorum
pazarlama firması olduğumuz için marketlerin bize kestiği hizmet faturalarının takibini yapıyorum bu da çok yorucu ve stresli
ama napalım bu işte en iyi benim olduğumu söylüyorlar elimden geldiğince titiz çalışıyorum.. normalde doğum yapıpta bu şirkette kalan görülmemiştir... bana ihtiyaçları olduğundan çıkarmadılar
,nşallah sende kafana göre bir iş bulursun.. iş bulmak ta çok zorlaştı.... Allah herkesin gönlün egöre versin...

deryacım adaya da maaşallah ben geçen doktora gittiğimde kilosu 10 boyuda 77 çıktı
o boyu ölçülürken nasıl kızdı nasıl ağladıııı doktora da öcü gibi bakıyor sıpa....

bu arada sevdacım doğum günün kutlu olsun kuzucuğunla-ailenle nice mutlu senelere..... a.s.

aaaa evet facede gördüm sevdacııııımmm doğum günün kutlu olsun canım benim iyi ki varsın iyiki doğdun canım allah nice mutlu güzel seneler yaşatmayı nasip etsin eşin ve çocuğunla

kızlar selam.... çok mutluyum..

sabah eşım aradı uyuyordum.. cem garıboğlunun teslım oldugunu soyledı hemen yataktan fırladım tv yı açtım.. çok şükür Allahıma... kımsenın kanı yerde kalmasın inşallah.. bunca zaman ıst daymış.. umarım ilahi adaletten once bu dunyada da hak etttıgı cezayı bulur..
kı sanmıyorum ama bı umut ışte...

evet bugun sevdacımızın dogum gunu bende face den gormustum ıkı gun oncee..
nıce yıllar kuşum...

ayşegülcm maleseff kurumsallaşmayı bılmeyen bazı fırmalar ve bazı asalak patronmusvettelerı oyleler...
yanlarında calışanlara kapılarındakı köpek kadar deger vermeyen kendını bu dunyanın hakımı sanan bı suru yonetıcı var..
bazılarının ıse psıkolojılerı hıc ıyı deıl..

adam evde kuzu gıbıdır karısına gık dıyemez gelır ertesı sabah senden hırsını alır..
bunun yanı sıra ne olur bıloomusun 3 kuruş maaş alırsın ..

sevda doğum günün kutlu olsun canımm

kızlar herkese selam kimseler yok yine deryada gelmemiş derya bize kırılmadın inşallah .....

bende sabah beri bahçemle uğraşıyodum daha da büyüttüm sonunda ama paramda bitti yawwhihoyyyt eşiminkinide ektim biçtim derken işim yeni bitti bide net gitti iş yerinde öğle arasında dolaştık off bayaa iş yapmışım yaww bugün
ayşegül inş hatırlatcam canım memurlara girdiğimde gözüme çarpar benim
dün akşam dışarda yiyelim dedik fast foodla iftar yaptık delikafadulden makroya gittik ece burgerkingin oyun parkında oynasın biz yerken diye ayakkabılarını çıkarıyoruz biraz oynuyo şansımıza kimsede yoktu 2 3 çocuk bi mutlu oldu abi abla gel öpmeler sarılmalar filan sonra hoop çıkıp orda arabalar vardı ya ayşegül hatırlıyomusunonlara koşuyo en sonunda giydirdim ayakkabılarını öyle bi içeri bi dışarı koştu merdivenlere gidicek diye aklım çıktı oyun parkının çitini devirdi kaldırcam diye uğraşıyo çok yoruldu yaa bide ortada boş bi alan vardı oraya top havuzu balon kaydırak sallann atlar yapbozlar filan koymuşlar 3 yaşından büyükleri bırakıyosun ilgileniyolar eskde görmüştüm aynısını hoşuma gitmişti arada götürmeye değer bende eceyle girdim ordada bi mutlu oldu kaydı toplarım içinde yuvarlandı filan ayyyyyyyy bayılıyorum onu öyle görmeye çıkmak istemedi şimdi bakıcısına söyliicezde haftada bi gün götürsün bari yarım saati 6 liraymış haftasonu çok kalabalık olur biz götürsek
zaten bakıcısı kendi evine götürüyo karşı komşularının küçük çocukları varmış bayılıyomuş onlara yemek yiyolarmış birlikte iyi yiyo o zaman diyo kadın ayy ne çok yazmışım bayaa güzel bi akşamdı şimdide bu akşam eceyi bakıcısına bırakıp hanfendie bayramlık almaya çıkcaz ayy inşallah ayakkabı bulabilirim spor ayakkabı almak istiyorum aama marka yok burda küçüklere mafoldumben

kızlarr cok tesekkur ederım begenmenıze cok sevındım ceketımı uzerımde de gosterıcemm bayramda gıyerım sanırım.. sımdı hıc o modda deılım valla ..

ayşegülcüm bu sene bende niytliyim kpss ye ama pek umudum yok çalışmak lazım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…