bende haziranda anne olcam inşallah.tabi bir sorun olmazsa.kkızlar ben yediklerime dikkat etmeye henüz başlamadım.sütü hiç içemiyorum bildim bileli ve bu büyük eksiklik biliyorum!içmeye çalışçam.bide bana kızmayın ama sigarayı bırakamıyorum.gnde en fazla 3 tane içiyorum.kendimi çok kötü hissediyorum bebege zarar veriyor diye ama olmuyor!!
Yukardaki Gibi Olacak Hayatim Seninkide Bak şimdi Tikla üstüne Onun Tamam Mi Açikcasi Resim çikacagini Düşünmemiştim Ya Neyse O Resme Tikla Tamam Mi Ardindan Da "get My Ticker" Yazan Yere Tikla "yes I Know About Cord Blood Banking" Yazan Yere Tikla
Ardindan Açilan Sayfada 2 Ci Tabloda Yazani Kopyala Bbcode Yazan Yeri Sonra Imza Bölümünden Dag Resmi Var Ya Sari Ona Tikla Kopyaladigini Yapişir Hazir Işte Dogum Tarihin Dr Larin Hesabina Göre 12 Haziran Ama Internete Göre 11 Hazirandir çok Bişey Farketmez Merak Etme Canim Hadi Bakalim Sana Kolay Gelsin Umarim Anlatmayi Becermişimdir Ama Anlamişsindir Kolay Yani Zaten Dogum Tarihin De Yaziyor Sen Sadece Kodu Bulamk Için Tikla O Kadar
CANIM BENİM EVET BEBEGİNE ZARAR VERİOYRSUN DİLEİRM ALLAHIM BU KONUDA SANA YARDIM ETSİN AMİN İNŞAALLAH HIM SÜT İÇEMİOYRSAN CANIM SÜTLÜ TATLIALR YE YADA YOGURT PEYNİR TUKET SÜTTEN ALACAGINI BUNLARDAN ALABİLİRSİN ÜZÜLME BAK BND ESADE SÜT İÇEMİOYRUM MUHALLEBİ YAPIP YİYORUM AYRICA DA NESKUİK İÇİYORUM ARTIK HAZIR ÇİKOLATALI SÜT YANİ OLSUN SİGARAYI DA YİNEE AZ İÇİOYRREUSN BU DA İYİ BİŞEY BNM KOMSUM DA ÇOK TİRYAKİ DR U ONA İKİ DEN FAZLA İÇMEK YOK DEMİŞ ARTIK SEND EYAVAŞ YAVAŞ AZALT ECZANEDE BÖYLE TİRYAKİLER İÇİN SATILAN ŞEYLE RVAR ONLARDAN ALSANA BELKİ FAYDASI OLUR İNŞAALLAH AMİN
BBCODE use in most forums that don't allow HTML
Supported by phpbb, Invision Power Board, vBulletin, and more
Just paste the code and try it in your signature.
You can test it in our forum, too, for additional support select & copy