2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar
bayramda bitiyo yaa yarın işbaşı biz iyi ki gitmemişiz çok yorulurduk gerçekten ama bayramdan sonra bi haftasobu gitmek istiyorum eskişehiri özledim kimseye gitmeden gezer geliriz bakalım artık evde durmıııcaz karar verdik her fırsatta ankara eskişehir neresi olursa ecede büyüdü nasıl olsa artık

bayramdan çok tatil gibi bizimki şimdi dinlendik biraz gezdik bi kaç yere gittik eşe dosta bize geldiler bugübde komşulara gidicez eceninde keyfi yerinde mutlu tabii hem babası hem annesi yanınd kaç gündür ama bakıcısınıda özlemiş dün onada gittik evide kendi evi gibi bi dolaşıyo öğrenmiş heryeri

ama dün gecemiz çok kötüydü ikiz arkadaşlarımız vardı akşam gecenin sonuna doğru alıştılar oynadılar filan onlarda çok ağlıyolar bağıra bağıra ecede korktu ağladı yaaa bilmiyorum ya nazar değdi yaa korktuğu için uyudu 2 saat sonra uyandı sabah 6 buçuğa kadar dalıkça ağlayarak uyandı uyumadı haşatım çıktı daha yeni uyudu sabahda 6 buçuktan 8 e kadar uyumuş babası kalktı ben yattım kahvaltı yapmışlar filan süte bayılan kızım dün geceden beri içiremiyprum kahvaltısını güzel yapmış ama süte geldimi meee meee diyedeli olurdu kafasını sallıyo içmiicem diye bakalım ne kdar uyuuucak eşimde hastabiben sağlam kaldım evde kaydirigubbakcemile3

yasemin hoşgeldin canım nerelrdesin sen hala türkiyedemisiniz
sizinde bayramınızkutlu olsun zeynep nasıl

yasemin ecrine kocaman maşallh aman sürekli maşallah de insanların yaında bennazardan acayip korkuyorumecennde yıldızı çok düşük hemen etkileniyo
yaa bence varya ecrini bi RAM a filan götürün IQ testi yaptırın bişey yaptırın maşallah baksan yaptıklarına eskişehir bu yönden çok gelişmiş kuzenim 3 yaşında okumayı sökmüş 78 doğumlu düşün ilkokul 1 de öğr söyleyince bu herşeyi okuyo RAM a götürün diye götürmüşler 2 sınıfaatlatmışlar taaaaaaaaa 84 85 senesinde ilgilenilse kimbilir ne olcaktı şimdi üstün zekalılar için okullar var bi sürü imkan var hele eskişehirde bence siz zaman kaybetmeden gidin yıldıztepedeydi RAM eğer taşınmadıysa çok da ilgilenirler geçen sene ablam kızınıda götürdü okulda tatsız bi olay yaşamış okuldan soğumuş öğr oraya yönlenndirmiş yalnız randevulu çalışıyolar sanırım önce tlf açın canım

canım benim kız kardeşimde öyleydi 6 yaşında ilkokul 3 e gidiyodu
öğretmenler hep bi yerlere gönderiyodu testler için süper zekalı çıkmıştı
ama dersleri çok ağır geldiği için annemler 1. sınıftan başlattılar ama 2. sınıfa kadar hi,ç kitap falan yada defter aldırmadılar sadece gidip geldi
şimdi olsa şartlar daha çok var
14-15 sene önce daha farklıydı

ewet canım üstün zekalı çocuklara okullar fian açıldı ya son yıllarda oralarda çok ağır değildir yani çocuğun durumuna göre eğitim verliyodur eskiden okumayı öğrendiyse kendi direk sınıf atlatıyolarmış ordada kendinden yaşça büyüklerle okuyacak filan daha büyük karmaşa tabiii artık daha önem veriliyo böyle şeylere

slm kızlar bizde döndük bugün maşallah kazasız belasız rahat bi şekilde gittik geldik yollar bomboştu inanın 2 saatlik yolu 1saatte gelmişim gezdik bizde büyükleri doğaçta çok sevindi oyunlar oynadı kayınvalidemide getirdik canı sıkılıyomuş gel dedik geldi iyi şimdilik sıkılmazsa tabi

slm.kızlar bayramda bitti herkes evie geldi umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir.....

serpilcim bugün yakınlarımızdan da diyenler oldu düşünüyorum artık bakalım ne olacak çok acele etmekte istemiyorum yani belki kendi gelişmi öndedir farklı bir şey değildir....ama eşimle bu durumu konuşacağım senin bahsettiğin yer okulmu canım ..kaç yaşınada yani şimdi de götürebilirmiyiz....

ayşegülcüm sağslimi gelmenizi çok sevindim doğrusu çok korkmuştum yollar kalabalık felan olur diye...

GÜnaydın yorucu bır bayram tatılınden sonra tekrar sızlerle olmak gÜzel :)
kızlar benım bahÇeyı bı rarkadaŞın kızına emanet ettım aklım kaldı ınŞallah bakabılmıŞtır :)

bende daha yeni üye oldum nerede bu youn tam olarak onu bile bulamadım canım bana yardımcı olurmusun ayrıca ekle beni arkadaş olarak...birde bizimde oarad 2008 haziran anneleri felan vardı sanırım onlara nasıl ulaşacağım ben...
ay oyun beniş fena sardı
ayrılamıyorum başından

herkese selammmm
bizim bayramımız pek yorucu değildi çünki hem kayınvalidem hemde benim annem evin en büyükleri dolayısıyla amcalar dayılar halalar teyzeler hep onlarda toplanırlar
bizde annelerimize gidince orda hepsini görüp bayramlaşıyoruz sonra bi daha tek tek onlara gitme gereği duymuyoruz
o yüzden fazla gezmiyoruz biz
sadece yaşlılar kalıyo bize gezmek için onlarıda bitirdik birinci günü
ikinci günü görümcemlerle mangal yaptık k. validemde
her bayram bir araya gelince mutlaka yaparız biz
resmen gelenek oldu bizim için
9. geleneksel bayram mangalı diye adlandırdık bu seferkini :)))))))

ayşegül maşallah canım
kazasız belasız gidip dönmenize çok sevindim
uzun yol için bayramın denk gelmesi beni biraz korkutmuştuda

yasemin ecrini ram a götürmek için bence biraz bekle canım
çünki inan ecrinin yaptıklarını zeynep ve burdaki çoğu bebek yapıyor canım
şimdilik o kadar abartılacak bir durum değil bence
bu benim fikrim ama yinede sen bilirsin canım

mesela zeynebin yaptıklarını görenler bu bebek olamaz diyorlar
aynı büyük insan gibi harşeyden anlıyor büyük gibi davranıyo
ama ben pek önemsemiyorum bu durumu
normaldir diye düşünüyorum

yasemincim sen face üye oldunmu canım anlamadım olduysan ekleyim seni ben sana istek gönderirim sende kabul edersen seninde bi bahçen olur

nurancım eklemişsin beni canım çok sağol senin sayende genişledi bahçem bu arada çok güzel olmuş bahçen kıvırmışsın bu işi

bizde yeni geldik sağlık ocağından doğaçın boyuda kilosuda artmış maşallah kilosu 10.300 boyuda 83 cm olmuş kilosunda kıyafetini düştü hemşire 10.500 geldi kıyafetle düşünce 10.300 dedi boya gidiyo maşşallah dedi hızlı uzuyo sütün çok faydası var sanırım iyi içiyo keçi sütüü danıştım ebeye iyi diyolar dedi anne sütüne en yakın süt dedi dene bi dedi denicem bakalım bayramdan dolayı alamadık kay süt fabrikasından

bende bulabilirsem bende deniyim şu keçi sütünü....
bizimki sütaş anası dururken keçi sütüne bakarmı hiç bilmiyorum :)

sağol canım düşüncelrin için zaten bende aynı şeyileri düşünüyorum yazımda da belirtmiştim daha erken diye çünkü her bebeğin gelişim farklı olabilir bu da o bebeğin yani zekasıyla alakalı olacak diye bir şey yok eşimle konuşacaüğım bu durumu demiştim konuştuk dün de gelişim olarak diye söyledi o da....zeynebide biliyorum canım yaptıklarını...
abartmadım asklında ama.......:çok üzgünüm:sadece paylaşmıştım .....

evet canım üye oldum bende yeni ...maşallah ne kadfar güzel ve çabuk boyu uzuyor doğaçın kız nasıl bakıyon öyle bebişine..taktik ver bari bize....vereliniortak

SANIRIM YAZILARIM YANLIŞ ANLAŞILDI SADEC YAPTIKLARINI BİR ANNE OLARAK ANLATTIM SİZLERLE PAYLAŞTIM....BUNUN YANLIŞ ANLAŞILMASI BENİ ÜZDÜ VE BARTMADIM TEKRARA YAZIYORUM ABARTMADIM....GÖRDÜĞÜMÜ VE OLANLARI YAZDIM..:umursamaz:

abartmamışsındır muhakkak yasemincim eğer öyle düşünüyosan farklı olduğunu rama götür serpilin dediği gibi baktır bi
yasemincim soyadın ne facede bulamam yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…