canım benim kız kardeşimde öyleydi 6 yaşında ilkokul 3 e gidiyoduyasemin hoşgeldin canım nerelrdesin sen hala türkiyedemisiniz
sizinde bayramınızkutlu olsun zeynep nasıl
yasemin ecrine kocaman maşallh aman sürekli maşallah de insanların yaında bennazardan acayip korkuyorumecennde yıldızı çok düşük hemen etkileniyo
yaa bence varya ecrini bi RAM a filan götürün IQ testi yaptırın bişey yaptırın maşallah baksan yaptıklarına eskişehir bu yönden çok gelişmiş kuzenim 3 yaşında okumayı sökmüş 78 doğumlu düşün ilkokul 1 de öğr söyleyince bu herşeyi okuyo RAM a götürün diye götürmüşler 2 sınıfaatlatmışlar taaaaaaaaa 84 85 senesinde ilgilenilse kimbilir ne olcaktı şimdi üstün zekalılar için okullar var bi sürü imkan var hele eskişehirde bence siz zaman kaybetmeden gidin yıldıztepedeydi RAM eğer taşınmadıysa çok da ilgilenirler geçen sene ablam kızınıda götürdü okulda tatsız bi olay yaşamış okuldan soğumuş öğr oraya yönlenndirmiş yalnız randevulu çalışıyolar sanırım önce tlf açın canım
canım benim kız kardeşimde öyleydi 6 yaşında ilkokul 3 e gidiyodu
öğretmenler hep bi yerlere gönderiyodu testler için süper zekalı çıkmıştı
ama dersleri çok ağır geldiği için annemler 1. sınıftan başlattılar ama 2. sınıfa kadar hi,ç kitap falan yada defter aldırmadılar sadece gidip geldi
şimdi olsa şartlar daha çok var
14-15 sene önce daha farklıydı
ay oyun beniş fena sardı
ayrılamıyorum başından
yasemin ecrini ram a götürmek için bence biraz bekle canım
çünki inan ecrinin yaptıklarını zeynep ve burdaki çoğu bebek yapıyor canım
şimdilik o kadar abartılacak bir durum değil bence
bu benim fikrim ama yinede sen bilirsin canım
mesela zeynebin yaptıklarını görenler bu bebek olamaz diyorlar
aynı büyük insan gibi harşeyden anlıyor büyük gibi davranıyo
ama ben pek önemsemiyorum bu durumu
normaldir diye düşünüyorum
yasemincim sen face üye oldunmu canım anlamadım olduysan ekleyim seni ben sana istek gönderirim sende kabul edersen seninde bi bahçen olur
nurancım eklemişsin beni canım çok sağol senin sayende genişledi bahçem bu arada çok güzel olmuş bahçen kıvırmışsın bu işi
bizde yeni geldik sağlık ocağından doğaçın boyuda kilosuda artmış maşallah kilosu 10.300 boyuda 83 cm olmuş kilosunda kıyafetini düştü hemşire 10.500 geldi kıyafetle düşünce 10.300 dedi boya gidiyo maşşallah dedi hızlı uzuyo sütün çok faydası var sanırım iyi içiyo keçi sütüü danıştım ebeye iyi diyolar dedi anne sütüne en yakın süt dedi dene bi dedi denicem bakalım bayramdan dolayı alamadık kay süt fabrikasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?