2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım üye oldum bende yeni ...maşallah ne kadfar güzel ve çabuk boyu uzuyor doğaçın kız nasıl bakıyon öyle bebişine..taktik ver bari bize....vereliniortak

canım bi taktiği yok çok süt içiyo sadece bunu diyebilirim bide babasına çekiyo sanırım eşim uzun boylu

yasemincim sen zaten öyle bişey söylemedin bende söylemedim sadece böyle imkanlar var artık eldeki imkanları değerlendirebilirsin dedim yani ece de ewet bi çok şeyi söylüyo ama 3 yaşındaki çocukalr gibide konuşmuyo o yüzden sevindim açıkçası senin adına böyle bi çocuğun olduğu için ben senin yerinde olsaydım birine danışır veya druna sorardım demek istedim aslında

yasemin bence sevdanın sana yazdığını yanlış anladın canım....
çünkü annemde bana bu çocuk çok zekalı falan diyor bende sizin anlattıklarınıza bakarak abartma anne hepsi aynı işte diyorum bence sevdada sana kötü bir niyetle bu şekilde dememiştir.
anlattıklarına göre ece biraz farklı geliyor bana da.....

ayyy ne sinir bozucu bi gün yaa net sürekli gidip geliyo cevap yazıyorum gitmiyo kapanıyo filan facedede bişey yapamadım sinir oldum

yasemin bende eklerim seni girebilirsen bakalım bu yazdıklarım çıkacakmııı
doğaça da kocaman maşallah erkekler boy ve kilo açısından daha önde oluyolar kızlara göre yaa bbende eceyi bi götürsem sağlık ocağına zaman yok ki evdede unutuyorum zaten boyunu ölçtüğümüz metreyi kaybetmiş sonunda kilosunuda çık tartalım diyoruz 9700 filan geliyo yerini değiştiriyrum 10500 geliyo 11300 geldiği bile oldu laelaelaelaelae ama 10 u geçmemiştir ece opuyorumnanaktan

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bende geldım herkes ıyı sanırım .. bayramda evde deıldık yalovadaydık. bu bayram ıst a gıtmedım bı kac bayramda da gıtmemıstım esımın aılesının tarafı bıtmıyorkı .. hemde cok masraf oluyor gıdıp gelmemız vede yollara guvenemedım..

bugun deryacımı ve onun evını ruyamda gordum oyle uyandım
ama asrına bakıyorum bakıyorum bı turlu goremıyorum sınır oldum.. ama ev muhtesemdı hayırlara cıksın ınsallah..
cok farklı bır evı varmıs deryanın ıkı katlı taş bır ev ama cok degısıktı.. kocamandı
ruya bıtınce uzuldum dogrusu :))

ay reglı oldum bugun sancım vardı evde bı ton ıs var anlatamamm.. ama daha yenı ayaklandım yavas yavas yapıyorum ıstah ta sıfırrrrrrrrrrrrrrrrr... kılo verdım yıne off yaa offffffffffffff

gönderdim kızlar arkadaşlık isteği..ben ECRİNE farklı demedim sadec yaptıklarını paylşaştım zamanla gösterir ne olduğunu..

bayramın ikinci eşim hasta oldu akşam misafrlerimiz gidince yattı ecede o gün deli etti beni uyumadı ağladı dudr gece 2 de bi uyandı 6 buçuğa kadar oturduk sonra ben yatım eşime dedim sabah sen kalk ben uyuuucam tamam dedi sabah ecenin sesine uyandım yorganı kafama çektim beni görmesin diye eşimi dürtüyorum kalk diye o da ayılamamış bana sarılıyo çok komikti ya ece aşaaaada ağlıyo eşim bana sarılıyo kaydirigubbakcemile3

bi gece öncede yerde yatıyoruz eceyle bu aralar öyle uyuyo tv seyredip saçının okşııcam fondaa ninni söyliiicem battalgazi var eşim uyumuş kanepede ben de dalmışım ecenin kahkahasına uyanmış ben de amma uyumuşum hiç duymadım bi bakmış ece cüneyt arkına kahkaha atıyo ayy uyy diyomuş tekme sallıyomuş o da orda adamları döverken şok olmuş bizimki kendnden geçmiş resmen :roflol:

BıLGıSAYAR BAŞINDA GÜLMEKTEN ÖLDÜM ECEYE.... GÖRMESıN KıMSE BENı YA DELı ZANNEDıCEKLER :roflol:

kıvırdım canım işi
eşimide sardı bu iş
rakip olduk birbirimize:lepi::lepi:

doğaça da maşallah
bizimki keçi sütü içermi acep
gönderdim kızlar arkadaşlık isteği..ben ECRıNE farklı demedim sadec yaptıklarını paylşaştım zamanla gösterir ne olduğunu..
canım bende ekledim seni

Son düzenleme:
yasemincim beni yalnış anladın sanırım canım
ben sana abartıyorsun demedim canım arkadaşım
sadece eğer götüreceksen biraz daha bekle ondan sonraki gelişim aşamasına göre götürürsün demek istemiştim
ben zaten ecrinin gelişimini çok beğeniyorum ve kendi çocuğum gibi seviyorum ecrini ve burdaki bütün bebişlerimizi
ecrinin yaptıklarını paylaştığını biliyorum
paylaşmanda tabiki çok iyi oluyor
zaten böyle paylaştıkça birbirimizin bebekleriylede kıyaslama yapıyoruz biliyosun
hem boy kilo hemde yapabildikleri açısından
arkadaşım eğer yanlış bişe yazdıysam özür dilerim ((

ayşegül doğaçın boyu hızlı uzuyor maşallah
daha yeni 82 cm.di
83 olmuş maşallahhhhhhh
zeynep bayadır aynı ya uzamıyor çabuk
bana çekicek heralde fazla uzun olmucak
benimde boyum 1,60

bu arada canım doğaç günde ne kadar süt içiyor ??
zeynep yarım litreyi geçmiyo oda toplamda yani kahvaltı ve muhallebide bunun içinde oluyo

yasemin hoşgeldin canım nerelrdesin sen hala türkiyedemisiniz
sizinde bayramınızkutlu olsun zeynep nasıl
hosbulduk canim..bayram yapamadan geldik..üstelik madur olarak bizim bilet aldigimiz havayollari iflas göstermis acele ilk buldugumuz ucakla geldik..zeynep okadar degistiki okadar yol yaptti karadeniz marmara icanadolu derken onunda basi döndü bide yanlizliga alismistik ikimiz ilk baslarda cocuklar onu coook bunalatti oda agresiflesti yeni sakinlesiyoruz..hem bedenen hem ruhen cok gelisti..simdide de kalabaligi ariyo sanirim bugün 7 saattir uyutmaya calisyom uyumadi simdi babasiyla sizdilar..laptobun basina oturtmuyo yazamadim kac gündür..
BİLGİSAYAR BAŞINDA GÜLMEKTEN ÖLDÜM ECEYE.... GÖRMESİN KİMSE BENİ YA DELİ ZANNEDİCEKLER :roflol:
aynen walla..benimkiler uyanacak diye sesimde cikmiyo

eve bi geldik gecenin bi yarisi kizim uyumus kucagimda 2 aydir toz oldu filan diye kaygi yapiyordum yatak odasina bi girdim heryer cam..uzuuun bi penceremiz vardi 5 parcali hepsi kirilmis kimbilir ne zaman perdeler ucusuyo son zamanda buralarda bide irkcilik vakalari filan olunca tedirgin olduk baktik tas filan yok teki kirilmis olsa neyse..dün ögrendik bi dolu yagmis bu binanin ayni yöne bakan bütün camlari kirilmis cok sükür o kaygiyida atlattik hala camlar takilmadi canimm memleketim ne zormus burda cam taktirmak..evin sorumlulari taktiracakmis bekleki taktirsin...

bu arada herkes iyidir insaallah bakiyorum oyuna dalmissiniz..bende bebek planliyorum vazgectim bu hafta kesin kararimi verecem ve tusa calisacam nisan ayindakine girerim sanriim cocuk hastaliklarini istiyorum kariyeri tercih ediyorum yani..bebek kimbilr artik ne zamana..

Rüyanada mı girdim kıs! :roflol:Okuyunca çok güldüm öyle bi birbirimizin hayatına girdik ki bilinçaltına bile:)) Canım benim Allah hayırlara getirsin ne diyelim evim bana göre güzeldir,hoştur tabi ama rüyanda gördüğün gibi taş bina değil bildiğin apartman dairesi,sen acep Ankaraya falan mı gelcen o malüm oldu,gelsen ne güzel olur valla Asrınım da hiç kaçmaz valla teyzesi türlü şebeklikler yapıp kendi hoşgeldinini yapar..
Ayşegülcüm valla yazcam yazcam unutuyorum hep aklımdaydın canım nasıl gitti geldi bu kız yollarda diye..Bravo valla maşallaaaahhh diyim çok güzel kıvırdın sen bu işi darısı başıma olsun.. Doğaçıma da maşallah annesi ne güzel büyümüş!

Yasemincim anlattıklarına göre Ecrinin yaptıkları ayına göre çok önde ,benim çevremde de bizim aylara yakın çok bebek var hiç biri ecrin gibi tüm hayvanları bilip seslerini çıkaramıyor mesela ya da diğer yazdıkların (şimdi hatırlayamıyorum) üstünzekalı olmasa da kavraması çok güzel sanırım bu böyle devam ederse bence de kesin götür canım bilinçli eğitmek en doğrusu..geçen bi adam vardı tv de üstünzekalı çocuklar üzerine konuşuyordu bi örnek vermişti mesela 15 aylık bi bebek annesi ve babasıyla uzun yolda arabada gidiyorlarmış çocuk birden bire ankara 20 demiş anlam verememişler önce sonra ankara 4 demiş ve o an anlamışlar ki tabelaları okuyor çocuk..el kadar çocuk nasıl okumayı kapmış gerçketen çok olağanüstü ben korkarım öyle bişey olsa yaaa bizimkiler daha yeni yeni konuşuyorken çocuk okumayı sökmüş iyi mi??

Hoşgeldin yasemincim epey zaman oldu valla özlettin kendini... Neyse tatilin güzel geçmiştir sanırım doymuşsundur Türkiye'ye.. Bizde de aynıydı kış boyu yanlız kalınca Teo da çocuklardan çok rahatsız olmuştu ama biz de sonradan alıştık ve şimdi kalabalık arıyoruz..
Canım bebek mi kariyer mi dersen bence de en doğru kararı vermişsin mesleğini yap ilerleyen yıllarda bebek nasılsa olur hem yaş farkı olur arada zeyno kardeşine bakar..Seçeceğin bölüm de süper valla çocuk dokrorları çok iyi kazanıyor bana göre..

Bizi soracak olursanız bizim de sıradan bi bayramdı işet git-geller vardı vs..eşim çok kararlı bi dahaki bayram kaçalım modunda uyuz oluyor evcilik oynar gibi biz size,sonra siz bize..:))
Bugün böcük bana bi fırsat vermedi okuyup okuyup çıktım malesef bu arada Esra da sobelemiş zaten,öğleden sonra da ananemiz sürpriz yaptı hiç bakamadım,bahçem bile soldu o arada..

Ya ASrın çok fena oldu muhtemelen durum sizlerde de aynıdır hiç durmuyor sürekli muzurluk peşinde ya bi yerleri karıştırıyor ya dağıtıyor,ya prizlerle oynamaya çalışıyor,ya tv yi sallıyor vuruyor,evin tüm ışıklarını açıyor ve öyle kalsın istiyor (ev cami gibi :)) gündüz görmüyorum da bu ay elektrik faturasını ona ödetcem..ben sürekli peşinde koşturuyorum ne evle ilgilenebiliyorum doğru dürüst ne de kendimle..

Bu arada çıkmıyo dediğim dişlerimiz bugün gördüm 4 tane daha patlamış yani 8+4 oldu..

Yarın Asrının odasını boyayacağız inşallah açık griye boyayacağız (mobilyasının grisinden ) bir de babası yarış arabalı,damalı bordür almış lambasıyla,yatak örtüsüyle takım bakalım nasıl olcak bende bitince resim çekip gösterrim size..

Son düzenleme:
Günaydın......

Deryacım teonun odası çok güzel olucak eminim.....
Güle güle oynasın, uyusun, dağıtsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…