evet canım üye oldum bende yeni ...maşallah ne kadfar güzel ve çabuk boyu uzuyor doğaçın kız nasıl bakıyon öyle bebişine..taktik ver bari bize....vereliniortak
SANIRIM YAZILARIM YANLIŞ ANLAŞILDI SADEC YAPTIKLARINI BİR ANNE OLARAK ANLATTIM SİZLERLE PAYLAŞTIM....BUNUN YANLIŞ ANLAŞILMASI BENİ ÜZDÜ VE BARTMADIM TEKRARA YAZIYORUM ABARTMADIM....GÖRDÜĞÜMÜ VE OLANLARI YAZDIM..:umursamaz:
kıvırdım canım işiyasemincim sen face üye oldunmu canım anlamadım olduysan ekleyim seni ben sana istek gönderirim sende kabul edersen seninde bi bahçen olur
nurancım eklemişsin beni canım çok sağol senin sayende genişledi bahçem bu arada çok güzel olmuş bahçen kıvırmışsın bu işi
bizde yeni geldik sağlık ocağından doğaçın boyuda kilosuda artmış maşallah kilosu 10.300 boyuda 83 cm olmuş kilosunda kıyafetini düştü hemşire 10.500 geldi kıyafetle düşünce 10.300 dedi boya gidiyo maşşallah dedi hızlı uzuyo sütün çok faydası var sanırım iyi içiyo keçi sütüü danıştım ebeye iyi diyolar dedi anne sütüne en yakın süt dedi dene bi dedi denicem bakalım bayramdan dolayı alamadık kay süt fabrikasından
canım bende ekledim senigönderdim kızlar arkadaşlık isteği..ben ECRıNE farklı demedim sadec yaptıklarını paylşaştım zamanla gösterir ne olduğunu..
hosbulduk canim..bayram yapamadan geldik..üstelik madur olarak bizim bilet aldigimiz havayollari iflas göstermis acele ilk buldugumuz ucakla geldik..zeynep okadar degistiki okadar yol yaptti karadeniz marmara icanadolu derken onunda basi döndü bide yanlizliga alismistik ikimiz ilk baslarda cocuklar onu coook bunalatti oda agresiflesti yeni sakinlesiyoruz..hem bedenen hem ruhen cok gelisti..simdide de kalabaligi ariyo sanirim bugün 7 saattir uyutmaya calisyom uyumadi simdi babasiyla sizdilar..laptobun basina oturtmuyo yazamadim kac gündür..yasemin hoşgeldin canım nerelrdesin sen hala türkiyedemisiniz
sizinde bayramınızkutlu olsun zeynep nasıl
aynen walla..benimkiler uyanacak diye sesimde cikmiyoBİLGİSAYAR BAŞINDA GÜLMEKTEN ÖLDÜM ECEYE.... GÖRMESİN KİMSE BENİ YA DELİ ZANNEDİCEKLER :roflol:
Rüyanada mı girdim kıs! :roflol:Okuyunca çok güldüm öyle bi birbirimizin hayatına girdik ki bilinçaltına bile:)) Canım benim Allah hayırlara getirsin ne diyelim evim bana göre güzeldir,hoştur tabi ama rüyanda gördüğün gibi taş bina değil bildiğin apartman dairesi,sen acep Ankaraya falan mı gelcen o malüm oldu,gelsen ne güzel olur valla Asrınım da hiç kaçmaz valla teyzesi türlü şebeklikler yapıp kendi hoşgeldinini yapar..
bugun deryacımı ve onun evını ruyamda gordum oyle uyandım
ama asrına bakıyorum bakıyorum bı turlu goremıyorum sınır oldum.. ama ev muhtesemdı hayırlara cıksın ınsallah..
cok farklı bır evı varmıs deryanın ıkı katlı taş bır ev ama cok degısıktı.. kocamandı
ruya bıtınce uzuldum dogrusu :))
Ayşegülcüm valla yazcam yazcam unutuyorum hep aklımdaydın canım nasıl gitti geldi bu kız yollarda diye..Bravo valla maşallaaaahhh diyim çok güzel kıvırdın sen bu işi darısı başıma olsun.. Doğaçıma da maşallah annesi ne güzel büyümüş!slm kızlar bizde döndük bugün maşallah kazasız belasız rahat bi şekilde gittik geldik yollar bomboştu inanın 2 saatlik yolu 1saatte gelmişim gezdik bizde büyükleri doğaçta çok sevindi oyunlar oynadı kayınvalidemide getirdik canı sıkılıyomuş gel dedik geldi iyi şimdilik sıkılmazsa tabi
slm.kızlar bayramda bitti herkes evie geldi umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir.....
serpilcim bugün yakınlarımızdan da diyenler oldu düşünüyorum artık bakalım ne olacak çok acele etmekte istemiyorum yani belki kendi gelişmi öndedir farklı bir şey değildir....ama eşimle bu durumu konuşacağım senin bahsettiğin yer okulmu canım ..kaç yaşınada yani şimdi de götürebilirmiyiz....
ayşegülcüm sağslimi gelmenizi çok sevindim doğrusu çok korkmuştum yollar kalabalık felan olur diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?