2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınnn
sinir oldum yaa dünden beri net yoktu sabah yine yoktu şimdi düzeldi gibi ama yawaş halaa
dün alel acele bahçemi ekmiştim evde bakarım diye arkadaşım geldi dışarı çıktık dolaştık sonra oturduk bizde kaldı ecede rahat vermedi eşimde ders çalışırken arada açıp kendikini toplamış haletmiş benim blackberrrylerim kurumuşşşşşşşşşşşş (((gitme:

neyse biraz toparladım şimdi ayy aklım kalıyo noldu ne bitti kim ne hayvanı buldu diye nuran çirkin ördek bulmuş ama yakalayamdım galiba o sonra kuğu oluyo yaa çok güzelllzemuszemus

dün çok zor bü gündü bizim için kızlar eşim 3 aydır evdeydi tüm ilk defa benden önce çıktı arkasından bide ben çıkınca ece resmen yıkıldı ben kolsuz bişey vardı üstümde ceketimi alcaktım evden bi çıktım kapıyı çektim ceket kaldı içere ece ağlıyo kağıyı çalamadım tekrar dün resmen dötüm dondu işte :roflol: neyse babası benden önce gelmiş bi sarıldı bana diyo sırtına vura vura sarlıyomuş öpmüş filan sonra demiş bakıcıya sen git istersen ece nasıl el sallııcanı şaşırıymomuş ohh gidiyo evden diye bi sevinmiş
ben gedim banada aynı uykudan yeni uyanmış sırıta sırıta bakıyo geliyo öpüyo çok mutlu oldu ama gecede uyumak bilemdi dedik heralde uyuyunca bunlar gidiyo diyemi düşündü anlamadık 12 ye geliyodu zor uyttuk sallaya sallaya sabah babası o görmeden kaçtı bende ben çiş yapcam diyince gelmiyo wc ye gittim baktım odasına gitmişler karton çanta bulmuş onla oynuyo hiiiççççççççç görünmedim rahatça çıktım geldim

işte böyle zamanlarda nefret ediyorum çalışmaktan

serpilcim maalesef ben de çok zorlanıyorum ama çok şükür çok ağlamadı anneme alışkın olduğu için...
kapı sesi duyunca üzgün üzgün ditti diyo içim gidiyo ya........

ya aklımdaken sorayım deryacım ya sen oyuna daha yeni başlamadınmı ne güzel olmuş kızım çiftliğinnnn :dilcikar:

derya sen bilgisayardan anlıyosun ya ben bu engellemeyi nasıl kadırabilirim püfffffff faceboku kendi bilgisayarımda açamıyorum ya

ecede kapı arkalarında dolaşıyo biz gidince bi gelip annee diyomuş biz zili kapattık gelen kapıya vuruyo bazen ben duymuyorum ece geliyo hemen tak tak tak diyo bakıyoz kapıya çok seviyo kapı açılcak dışarı bakcam kaçıcam diye

bu gecede babamız nöbette kızımla ilk yalnız gecemiz bakalım neler yapıcaz

mrhb kızlar hepinizin geçmiş bayramını tekrar kutlarım
ayyy ne hızlısınz yha yetişemiom size artık
umarım hepiniz iyisindir
bu ne çiftliği yha benide aydınlatın arkadaşlar facede ne işler dönüyooo yerimseniben

sabah ırmağımı okula bıraktım geldim ortalığı topladım ada yeni uyudu kayınvaldemde yemek yapıoo bende fırsat budur diyerek geldim
ayy bayram çok sıkıcıydı gelenler sonra biz de gezdik ama yoruldum epey ada çok mutlu oldu zaten gezmeyi sewioo gezmeci kızım yaa

cnm yaa kıyamam alışıcak annesi meraq etme ooo anne kız başbaşa keyif yapın bakalım güsel bi gece geçer inş. btnm senin we ece için grşrz kaydirigubbakcemile3

cnm yaa kıyamam alışıcak annesi meraq etme ooo anne kız başbaşa keyif yapın bakalım güsel bi gece geçer inş. btnm senin we ece için grşrz kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun
inşallah iyi geçer bakalım alışcaz bizde dediğin gibi
ohh okullarda açıldı senin içinde koşturmaca başlamıştır en azından kayınvaliden adayla ilgilenir sen ırmağı bırakırsın filan güzel yönleride var bu durumun opuyorumnanaktan

günaydınnnn
serpilcim bunların bilmedikleri yok vallahi :))
adercim ırmağa yeni ders yılında başırılar diliyorum canım

günaydııııın kızlar hızınıza yetişemedim ya benim kayınvalide olduğu için hiç oturmuyoz kadını mutlu edicez diye gezdiriyoz hürmet ikram falan vakit bulamıyom eşim ilgileniyo dünden beri bahçeylede

yasemincim ekledim seni canım ader deryacım sanada ileti göndeririz oynarsın sende fırsat buldukça

ayyy eceye çok güldüm ne cadı kız o serpil çok cimcime demekki diyorum fiziki erkekler zekasalda kızlar önde gidiyo bence güçle ilgili yaramazlıklarda doğaçın üstüne tanımıyorum tokat yapıştırıp kafa atmalar dün beni rezil etti çarşıda incekmiş koşcakmış illa izin vermiyom diye ısırdı neler neler ya oyuncakcıyı kaç metreden tanıyo artık zapdedemiyorum ba ba ba diyo balona ba diyo topada tabi balon gibi olduğu için bu ara kedi sesi yapıyo miyav diye sanki gelişiyo gibi konuşma yavaş yavaş arabalara düüüüt düüüt diyo

deryacım teonun odasını çok merak ediyorum valla sen zevkli kızsı vesselam

denizcim sende hoşgeldin canım kolay gelsin sanada
yasemincim sende hoşgeldin canım üzüldüm evinin haline inş. istediğin gibi kariyerin olur hem çocuk dr.luğu süper gerçekten çocukta kariyerde yaparsın merak etme
esracım bildiğim kadarıyla engelleme ttnetin şifreyle koyuluyo koyan kişi kaldırır yoksa zor

çok yüksek puanlı olanlar vardı galiba onlar göze battı birden yükselince
ondan dolayı kendilerince bir önlem almışlar.....

ay ewet ya kaldırmışlar repleri nedense

yasemin geçmiş olsun canım ama çok şükür eşyalarına filan zarar vermemiş kimse türkiyede olsa camı öyle kırık görseler evde bişey kalmazdı yaa

başlar ayşegül artık doğaç da konuşmaya baksana balonu miyavı öğrenmiş ya izlerken duyarken kapıyolar da kullanmıyolar sonra birden patlama oluyo gelişmelerinde ama geneli hep paralel gidiyo bizim sıpaların konuşmalarıda yeme içmeleride inşallah iştahlarıda düzelir geçende arkadaşın kiizleriyel eceye armut kestim çatalla veriyorum ece bi tane yiyene kadar çocuk bi annesindeki çatala uzanıyo bi bakıyom benim elimdekini sokmuş ağzına evdede kavga çıkıyomuş ona verdin bana vermedin diye bu çocuklar 13 aylık bide Allah bizimkilerede biraz onların iştahından versin

ya kızlar farmville açılıyomu sizde
giremiyorum yaa ben yine blackberry ektim hem kendime hem eşime öğlen hasat etmem lazım öffffff yine çürürse gider paracıklarım iki gündür hep zararına çalışıyom hee kötükedihüso

benimkide dün akşam kapıya geldim kapıya vurduğum an anne diyooo saati bekliyo yavrum az geciksek huysuzlanıyomuş kuzucum

canım şimdi girdim sen demekçe kurumuşlar çok üzüldüm ya....emeklerim param off off .....klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…