yasemincim beni yalnış anladın sanırım canım
ben sana abartıyorsun demedim canım arkadaşım
sadece eğer götüreceksen biraz daha bekle ondan sonraki gelişim aşamasına göre götürürsün demek istemiştim
ben zaten ecrinin gelişimini çok beğeniyorum ve kendi çocuğum gibi seviyorum ecrini ve burdaki bütün bebişlerimizi
ecrinin yaptıklarını paylaştığını biliyorum
paylaşmanda tabiki çok iyi oluyor
zaten böyle paylaştıkça birbirimizin bebekleriylede kıyaslama yapıyoruz biliyosun
hem boy kilo hemde yapabildikleri açısından
arkadaşım eğer yanlış bişe yazdıysam özür dilerim((
ayyy kızlar şimdiden kayınvalideyle işler zorlaştı annem deli oluyo yemek yaparken annem gelip herşeye karışıyo onu niye öyle yaptın bunu niye buraya koydun delircek annem bende sıkıldım karışcak diye bişey yapamıyom elim ayağıma dolandı isteksizleştim iyice akşam kadın sevinsin diye hepimiz ne şaklabanlıklar yapıyoz psikolojisi bozuk ya düzelsin diye eşime diyom şu yemeği annen yaptı eşimde diyo ooooo çok güzelmiş öğren annemden sende yap baktınmı yaparken falan diye bi yandanda göz kırpıyo bana ama gıcık oluyorum yinede bu muhabbetlere benim yöremi yemeği senin yöreninki falan offff sinir bi durum kadın çok titiz hep anlatıyodum ya kafayı ondan yedi diye burdada öyle titizlik bekliyo diyorum burası çocuklu ev bişey yapılmıyo doğaç dağıtıyo herşeyi diye bizim zamanımız lafları dönüyo sürekli ip aldım eline verdim dün doğaça süeter ör diye oturttum şimdi bi namaz kılıyo bi örüyo arada başımıza dikiliyo yarın kocası almaya gelcek şükür annemde gidecek iyice düzenimi oturtmayı düşünüyorum yalnız kalınca annemde olsa kendi düzenim illaki bozuluyo üzülmesin diye müdahele etmiyorum şimdi bakalım ne olcak yalnız kalınca
sevdacım doğaçta sütü yarım litre içiyo ama ben yemek yemediği için sütüne hep hazır muhallebilerden koyupta veriyorum belki onun etkisi oluyodur bide çok yavan ekmek yer yemekle arası hiç yok çorba yoğurt falan yemez peyniri ağzına sokmaz çok iştahsız bi çocuk doğaç aldığı kiloyuda o muhallebili sütlere bağlıyorum günde 3sefer yiyo meyve ve domatesle besleniyo bu kadar
ayyy kızlar şimdiden kayınvalideyle işler zorlaştı annem deli oluyo yemek yaparken annem gelip herşeye karışıyo onu niye öyle yaptın bunu niye buraya koydun delircek annem bende sıkıldım karışcak diye bişey yapamıyom elim ayağıma dolandı isteksizleştim iyice akşam kadın sevinsin diye hepimiz ne şaklabanlıklar yapıyoz psikolojisi bozuk ya düzelsin diye eşime diyom şu yemeği annen yaptı eşimde diyo ooooo çok güzelmiş öğren annemden sende yap baktınmı yaparken falan diye bi yandanda göz kırpıyo bana ama gıcık oluyorum yinede bu muhabbetlere benim yöremi yemeği senin yöreninki falan offff sinir bi durum kadın çok titiz hep anlatıyodum ya kafayı ondan yedi diye burdada öyle titizlik bekliyo diyorum burası çocuklu ev bişey yapılmıyo doğaç dağıtıyo herşeyi diye bizim zamanımız lafları dönüyo sürekli ip aldım eline verdim dün doğaça süeter ör diye oturttum şimdi bi namaz kılıyo bi örüyo arada başımıza dikiliyo yarın kocası almaya gelcek şükür annemde gidecek iyice düzenimi oturtmayı düşünüyorum yalnız kalınca annemde olsa kendi düzenim illaki bozuluyo üzülmesin diye müdahele etmiyorum şimdi bakalım ne olcak yalnız kalınca
Ehe he heeeee sizin kadar yeni deil ama yeni sayılır ama çok sardı beeee eşim bile çok rahatsız bu konudan akşamları yüzünü göremiyorum yine gittin Derya ananın çiftliğine diyor bende ona çiftliğimi gösterip hava atıyorum,gerçi şimdi ona da çiftlik yapıyorum vaktim bol ya hani...Teoş da bayılıyor oyun gibi orada hayvan sesleri çıktıkça bak inek ne diyor,at ne diyor diyorum onları dinliyoruz birlikte çok eğitici oyun çokkkk:)))ya aklımdaken sorayım deryacım ya sen oyuna daha yeni başlamadınmı ne güzel olmuş kızım çiftliğinnnn :dilcikar:
Canım internet sayfanda arçların altında internet seçenekleri var oradan da güvenlik ve yasak siteler buraya bi bak orada facebook varmı..derya sen bilgisayardan anlıyosun ya ben bu engellemeyi nasıl kadırabilirim püfffffff faceboku kendi bilgisayarımda açamıyorum ya
Ehe he hani...Teoş da bayılıyor oyun gibi orada hayvan sesleri çıktıkça bak inek ne diyor,at ne diyor diyorum onları dinliyoruz birlikte çok eğitici oyun çokkkk:)))
Ya üstadlar bişey sorcam hani çıkıyo ya karakoyun,çirkin ördek falan onlara bişey yapmamız mı gerekiyor ben yardım et diyip bırakıyorum arayıp bulcaz falan mı? benim balonun içinde mesela bi karakoyun var o ordan çıkar mı?
Kızlar bende çok merak ediyorum oğluşumun odasını gerçi perde ve halısı henüz alınmadı ama boyansın sizinle paylaşcam ama hala yatağında yatırmadım yaaaa( gece bizimle yatıyor heryerimiz açıkta uyuyoruz beyfendinin üstü asla örtülmüyor yoksa uyanıp ağlıyor eee ortada yattığı için de doğal olarak bizde açıkta yatıyoruz sabaha kadar bazen çıplak uyuyakalıyorum emziriken inşallah üşütüp hasta olmam ya..
aynen canım zaten şikayet etsem annem aylardır gitmek istiyo bu seferde yalnızlıktan yardımsızlıktan şikayet edicem kışın olduğu gibi :gitme:yaşegülcüm seni en iyi ben anlarım heralde kalabalık olunca evde insanın canım bişey yapmak istemiyo ve düzeninde pek olmuyo haliyle şimdi kayınvalidemler giderken onların eşyasını topluyoruz yaa arabada yer kalmadı taşı taşıı eeeee az değil 1 seneye yakın birlikte oturduk çok çok yaralarını gördüm yine gelseler çok da memnun olurum ama düzen açısından zorluğu çok oluyo evde istedğin gibi dolaşıp yatıp kalkamıyosun en önemlisi annende bayadır sizde gitse hem çok zorlanır çok ararsın hemde ferhalarısn herşey sana ait olup sen ayarladığın için kaınvalidene glince o da az kalcakmış zaten gerilemye değmez boşver huylu huyundan vazgeçmiyo işte
canım ben gönderiyom gönderiyom gitmiyo ya sabahtan beri facede sorunlu fırsat bulunca göndercemkızlar 9 kişiden plum tree istiyorum bi tane yasemin gönderdi şimdi sizin bahçelerede not bırakcam gönderirseniz sevinirim yanlış anlamadıysam 9 aynı hediyeye ödül alıyoruz hihoyyythihoyyythihoyyyt
aynen canım çünkü ha ecrin ha doğaç iştah konusunda çok bi fark yoktur emin ol evde herkes seferber ona yedirmekte en iyi dediğim şeyleri yiyo bide ishal poposu pişmiş bağırıp duruyo yine diş herhalde diyorum bide üst dişin yanı morarık dişmi çıkcak diyorum ama morarmazdı çıkarken ne biliyim anlamadım sizdede oldumu kızlar gören varsa yazsıncanım belkide ondan kilo felan alıyordur..boyuda süt içtiğinden dolayı uzuyor olabilir....
tabi tabi zaten diyo ben devam ediyim en iyisi diyo bana tek meşgale bu diyo derdimi unutuyom diyo kendülerü:hulya: ona bu smıleyı yollamak ıstıyorumm bıde arala örsunn kızzzzz a.s.
Ehe he heeeee sizin kadar yeni deil ama yeni sayılır ama çok sardı beeee eşim bile çok rahatsız bu konudan akşamları yüzünü göremiyorum yine gittin Derya ananın çiftliğine diyor bende ona çiftliğimi gösterip hava atıyorum,gerçi şimdi ona da çiftlik yapıyorum vaktim bol ya hani...Teoş da bayılıyor oyun gibi orada hayvan sesleri çıktıkça bak inek ne diyor,at ne diyor diyorum onları dinliyoruz birlikte çok eğitici oyun çokkkk:)))
Ya üstadlar bişey sorcam hani çıkıyo ya karakoyun,çirkin ördek falan onlara bişey yapmamız mı gerekiyor ben yardım et diyip bırakıyorum arayıp bulcaz falan mı? benim balonun içinde mesela bi karakoyun var o ordan çıkar mı?
onu bende pek anlamıyorum deryacım ya serpilin dediği gibi yaptım hediye karakoyun falan geldi ama çok çabuk davranman gerek sanırım senden önce başkası tıklamışsa alamıyosun o helpli koyunları
Kızlar bende çok merak ediyorum oğluşumun odasını gerçi perde ve halısı henüz alınmadı ama boyansın sizinle paylaşcam ama hala yatağında yatırmadım yaaaa( gece bizimle yatıyor heryerimiz açıkta uyuyoruz beyfendinin üstü asla örtülmüyor yoksa uyanıp ağlıyor eee ortada yattığı için de doğal olarak bizde açıkta yatıyoruz sabaha kadar bazen çıplak uyuyakalıyorum emziriken inşallah üşütüp hasta olmam ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?