2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

serpilcim plum tre nasıl göndericem ya ben bişeler yapıyorum ama anlamıyorum tarif et göndereyim canım..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sızın bahcenızden yaaa talan edıcem gırıp heee butun sebzelerınızı yolucam sımdııı heeee kaydirigubbakcemile

derya aynen yaa aralda benım yazmama ızın vermıyor pc yı bozucak yaa neler yapıyorr ztn dısarda mafettı benı yaaa.. off offfff

bu arada yenı bırıyle tanıstımbızım sıteye yenı tasınmısler2 yasında bıkızı var kadının amerıka florıdadan buraya tasınmıslar

denizzz
akşam görümcembendeydi yaprak dökümünün hastası onu seyrediyordu
bir ara bende bakayım dedim
ne gördüm biliyomusun
ferhunda varya orda hani gelin ferhunde
onun üzerinde senin bodrumdan aldığın elbisenen aynısı vardı
yalnız rengi mavi siyahtı
hemen o dikkatimi çekti ben çok dikkat ederimde giyim kuşama :))
aldığın kıyafeti görüyonmu ünlüler bilem giyiyor bacımmm

biizmde ESKİŞEHİRDE geçenelrde ferhundenin üzerinde önceki bölümünde görmüştümm sırtı desenli örme gibi uzun hırkayıı zaten bu bayram hırka çeşidi aşırı çoktu .....

biizmde ESKİŞEHİRDE geçenelrde ferhundenin üzerinde önceki bölümünde görmüştümm sırtı desenli örme gibi uzun hırkayıı zaten bu bayram hırka çeşidi aşırı çoktu .....

aaa anladım o hırkayı burdada çok ondan demek ferhunde modası
düh akşamki elbissinie ben beğenmedim ama rengi kötüydü çok beğenirim giydiklerini amao yakışmamıştı bence denizde gördüğüm içinmiş demeekkkkkkaydirigubbakcemile3

ececik çok şık olmuş serpilcim maşallah kazağını çok beğendim file sanırım
büyüdü bunlar ya biz bayramda para bile topladık
eşime bayramlıklarının parası çıktı kızımın diyorum
gülüyoruz :))
ballı bunlar vallahi bizim zamanımızda para veren kişiler nadirdi
şimdi ise ooo herkes para veriyoo :)))

biz toplayamadık sevdacım yaa memlekete gitmeyince kurbanda artık ikisini birden veririler diye unuyorum DD

kazağınıda ece daha doğmadan babanemiz örmüştü bu bayram serşn olnca ikinci günü giydik üstüne göre oldu kuzumun opuyorumnanaktan

aynen canım ya açılmıyo bende de öğlen açılıyodu halbuki şimdi hata veriyo gitti blueberryler:)) o hediye gift olayını bilmiyordum bak,bi arkadaş beklet demişti de sallamamıştım biriksin biriksin..

Ya kızlar az önce ablamla konuştum küçük yeğenime araba çarpmış ayağı ezilmiş,bacağı kırılmış alçıya almışlar çok üzüldüm yaaaa şok oldum bi de annem açmış telefonu İreme araba çarptı diyip ağladı ne olduğunu da söylemedi daha kötü bişey oldu sandım çok korktum,karşıdan karşıya geçmişler elini bırakıp geri dönmüş sarı böceğim..offf ya 2 saatttir aralıksız hiç susmadan ağlıyormuş ayağım diye..

deryacım çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm verilmiş sadakası varmış küçük meleğin allah korumuş ayyy çok korkmuştur oda şimdi

deryacım çok geçmiş olsun Allah korumuş yine daha büyük bişey olmamış. ama çok da korkmuştur yaa yawrum Allah acil şifa versin

deryacım çok geçmiş olsun verilmiş sadakaları varmış bununla atlatmışlar çok şükür.........ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…