2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar serpilcim ecenin cicileri çok güzel olmuş çok tatlı prenses olmuş bu arada baya büyümüş ecede ha
ayyyy sabahtan beri halı temizlik falan uğraşıyorum bayramda yoğunluktan iyi yıkanmaz diye halıcıya vermemiştim halıları şimdi verdim üstüne temizlik yaptım bide grip oldum burnum akıyo tıkanıp duruyorum

bide pazara annem gidicem diye tutturdu kayınvalidede kararsız gitmekte amaaaan sıkıldım ha herkesin havası başka naparlarsa yapsınlar nazlarından yıldım annem kaynanamı kıskanır karışıyo yok şöyle yok böyle kaynanada bi işe yaramıyom yük oluyom falan der sızlanır ağlar bıraktım artık ne isterlerse yapsınlar ya

ayşegül sizin oraya hergün mü pazar kuruluyo ne çok pazara gidiyonuz kaydirigubbakcemile3
bende bayramda yaptım temiziliğimi ama mutfağın halısını yıkatmak istiyorum ece etti içine hastayken iş yapmak çok zor yaa bide sizinkileri gönderince yapsana rahat rahat doğaç ayaklarına dolanır belki ama böyle kalabalık oulncada ben yapamıyodum haftasonu kayınvalidemler odalarından çıkmazdı sağolsunlar temizlik yaparken biraz nemrut oluyorum galiba eşim bile yardım etmeye kalksa beğenmem tartışırız bazen :roflol:

deryacım büyük geçmiş olsun canım
umarım şu an iyidir yeğenin
resimlerini görmü,ştüm çok tatlı maşallah
allahbağışlasın i

dur sayayım salı çarşamba perşembe cmtesi ve pazar günleri ayrı yerlerde pazar var ve her pazarda bize uzak araba olduğu için artık üşenmeden gidiyoz valla ihtiyaç oldukça
bayramdan önce perde ve cam işleriyle uğraştım annemler varken daha iyi oluyo onlar doğaçla uğraşıyo zapdediyo tabiri caizse ben işime bakıyorum ama bende çok nemrutum iş yaparken annem alışıkta kayınvalide değil kadın hiç grmedi beni temizlik yaparken kendi evimde ondan başladı zaten gideyim bi işe yaramıyom falan demeye sositososito

ayy evet canım bende gordum ama bnmkı cok guzel yaa bununkısını begenmedım ben hemde bnmkınden kısaydı.. o zebra desenı ancak sıyah beyaz olunca kendını gosterıyor.. esımde ızlıyordu o esnada gosterdım aa bak bnm elbısemına ynısı aşkım dedım denız hayatta bı daha gıydırmem sana nu o zaman dedı ferhunde gıymış baksana dıyor :))

ay o hırkaların modası gecmek uzere bıle ben taa ne zaman ıst da gormustum almadım bak gordunmu ondan da varmıs ferhundede :))

dımek elpisemi begenmedin serpil :mymeka: aşkolsunnn

canımcımm cok buyuk gecmıs olsun rabbım daha beterınden saklasın.. nazara gelmıstır o prenses.. bızlerden de gecmıs olsun dıledıgımızı soyle lutfenn.. cok uzuldum yaa ama ucuz atlatılmıs allahtan

ece hanımda çok tatlı maşallah
kız kıyafetlerine bayılıyorum yaa
erkek bebklerinin çok bi seçeneği yok (

senı cok ıyı anlıyorummm annemde geldıgınde k valıdem ıksıı bır oldugunda bazen bunalıyorum ama annem bana cok karısıyor hayatta pc nın basına oturtmaz mesela denız kalk ıs yap sunu yap bunu yap k valıdem cok karısmıyor.. bastan tavrımı koymustum ben ona.. ama ıkıs bır olunca yanımda ben kendımı hep ıs yapmak zorunda hıssedıyorum gamyoncuiremsu

ece hanımda çok tatlı maşallah
kız kıyafetlerine bayılıyorum yaa
erkek bebklerinin çok bi seçeneği yok (

nurancım naber nasılsın ne zamandır hal hatır soramıyok bırbırımıze..

kız nasıldı ıkıncı bebekte ne tarafa yatcaktık bız kız olması üçünnnnn

nurancım naber nasılsın ne zamandır hal hatır soramıyok bırbırımıze..

kız nasıldı ıkıncı bebekte ne tarafa yatcaktık bız kız olması üçünnnnn

evet canım çok giremiyorum bu aralar
batuhan toparlandı artık hep burdayım:lepi::lepi:

sen napıyosun
ikinciyemi karar verdiniz canım
kız sola erkek sağa bak busefer doğru yön diyorum kaydirigubbakcemile3

dımek elpisemi begenmedin serpil :mymeka: aşkolsunnn

bak sende ferhundede beğenmedim demişsin bende öyle dedim şekerim denizde gördüğüm içinmiş dedim meali : denize daha çok yakışmıştı ferhundeninkini beğenmedim oluyoooo asıl sana :mymeka: laelaelaelaelae

ohhh süpermişş hee gerçi burdada prş akşamı başlıyo siz geldiğinizde kurulu olna pazar cts akşamı toplanıyo hep yakın bize iyi oluyo marketten almaktansa

ben eceyi ya babaya devrediyorum temizlik yaparken yada süpürgeyi çalıştırıyosam bu aralar korkuyogidiyo başka odaya köşeye pısıyo kapatana kadar iyi oluyo bana da zemuszemus

Saolun kızlar valla dünden beri aklım başımda değil,akşam haberi alınca Teoyu babaneye bırakıp gittik meleğim tv karşısında bacak havada yatıyordu alçıya almışlar öyle 3-4 hafta boyunca yatıcak nasıl olcak bu iş bilmiyorum kücücük çocuk zapdetmek zor (26 aylık) başını da vurmuş kafası morarmış görünce daha bi fena oldum,zaten gittiğimizde ablam olayın şokunu yeni yaşıyordu hastanede falan kendini tutmuş evde hüngür hüngür ağlıyordu ona bişey olsa ben ne yapardım diye..

ıremim de beni bırakmak istemedi yine gel deryam olurmu diyip durdu,teo yu da getir diye sipariş de verdi..çok üzdü bizi çokkkk! ablam,annem ve yeğenler dün alışveriş merkezine gitmişler arabadan inmişler avm ye girerken (önden ananesiyle gidiyormuş) dönmüş annesine koşmuş otoparkda arayollarda arablar geziyor ya yer bulmak için onlardan birinin önüne atlamış arabayı süren kadın da şok olmuş hep beraber ağlaş ağlaşa hastaneye gitmişler...

Allahtan araba yavaş geliyormuş ve Allahım bize bağışladı yavrumu çok mühim bişeyi yok bacağı ezilmiş (üzerinden teker geçmiş)..Allah kimseye yaşatmasın valla evlat bu başka bişeye benzemiyor bende en az Asrın kadar düşkünüm yeğenlerime onlar olunca akan sular durur bende..neyse tekrar saolun kızlar!

ucuz atlatmışlar canım yine Allahtan araba yavaşmış
çok kötü bi durum yaa düşünmek bile istemiyorum
tekrar geçmiş olsun

evet canım çok giremiyorum bu aralar
batuhan toparlandı artık hep burdayım:lepi::lepi:

sen napıyosun
ikinciyemi karar verdiniz canım
kız sola erkek sağa bak busefer doğru yön diyorum kaydirigubbakcemile3

bak dogruu dımııı sola yatcaz kız ıcın..
yok anam ıkıncıyı dusunmnek ıstemıyorum suannn allah baskalarına versın suan bana 2 yıl sora mumkunseee

ehuheheh anladım canım ama azcık anlamamazlıktan gelemn didim dayak yımek hosuma gıdıyodaa delikafadulden

bak dogruu dımııı sola yatcaz kız ıcın..
yok anam ıkıncıyı dusunmnek ıstemıyorum suannn allah baskalarına versın suan bana 2 yıl sora mumkunseee

doğru kız sola yatıyoruz kesin yani :))))

bende hemen istemiyorum ama umarım kız olur yaa
şöyle kıvır kıvır saçlı :asigim:
soluma yatmayıda unutmiyim ama:roflol:

bende yegenlerıme oglum kadar duskunum.. allah hepsını koorusun dusuncesı bıle acı verıyor

2 gündür yazcam yazcam teonun engeline takılıyorum gelip klavyeye basıyor falan istemiyor pc başında oturmamı..

Ayşegülcüm Allah kolaylık versin canım kayınvalide de sendeymiş anlattığın kadarıyla gerilmen çok normal öyle hereyine karışılıyorsa..neyse kadın madem titizlik hastası sen temizlik yaptıkça o mutlu oluyordur içi rahatlıyordur:)) bırak yemeği de o yapsın kendi yöreleri usulünden,doğaçı da ananeye bırak ohhhh biraz ortamın rahatlığın tadını çıkar yaaa..
bak 2 gün sonra her ikisi de gidecek diyosun çok ararsın bu anlarını bence de onlar gitmeden tüm dip köşeni temizle çocukla çok zor oluyo yaaaa... anneni de artık azat et yazık kadının tüm düzeni bozuldu hem sen dediğin gibi kendi düzenini oturttur hem de o.. aynı evde zor yani o da çekiniyodur mutlaka,eşinde rahat değildir rahat hareket edemiyordur vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…