ayşegül sizin oraya hergün mü pazar kuruluyo ne çok pazara gidiyonuz kaydirigubbakcemile3
bende bayramda yaptım temiziliğimi ama mutfağın halısını yıkatmak istiyorum ece etti içine hastayken iş yapmak çok zor yaa bide sizinkileri gönderince yapsana rahat rahat doğaç ayaklarına dolanır belki ama böyle kalabalık oulncada ben yapamıyodum haftasonu kayınvalidemler odalarından çıkmazdı sağolsunlar temizlik yaparken biraz nemrut oluyorum galiba eşim bile yardım etmeye kalksa beğenmem tartışırız bazen :roflol:
denizzz
akşam görümcembendeydi yaprak dökümünün hastası onu seyrediyordu
bir ara bende bakayım dedim
ne gördüm biliyomusun
ferhunda varya orda hani gelin ferhunde
onun üzerinde senin bodrumdan aldığın elbisenen aynısı vardı
yalnız rengi mavi siyahtı
hemen o dikkatimi çekti ben çok dikkat ederimde giyim kuşama :))
aldığın kıyafeti görüyonmu ünlüler bilem giyiyor bacımmm
aaa anladım o hırkayı burdada çok ondan demek ferhunde modası
düh akşamki elbissinie ben beğenmedim ama rengi kötüydü çok beğenirim giydiklerini amao yakışmamıştı bence denizde gördüğüm içinmiş demeekkkkkkaydirigubbakcemile3
Ya kızlar az önce ablamla konuştum küçük yeğenime araba çarpmış ayağı ezilmiş,bacağı kırılmış alçıya almışlar çok üzüldüm yaaaa şok oldum bi de annem açmış telefonu İreme araba çarptı diyip ağladı ne olduğunu da söylemedi daha kötü bişey oldu sandım çok korktum,karşıdan karşıya geçmişler elini bırakıp geri dönmüş sarı böceğim..offf ya 2 saatttir aralıksız hiç susmadan ağlıyormuş ayağım diye..
slm kızlar serpilcim ecenin cicileri çok güzel olmuş çok tatlı prenses olmuş bu arada baya büyümüş ecede ha
ayyyy sabahtan beri halı temizlik falan uğraşıyorum bayramda yoğunluktan iyi yıkanmaz diye halıcıya vermemiştim halıları şimdi verdim üstüne temizlik yaptım bide grip oldum burnum akıyo tıkanıp duruyorum
bide pazara annem gidicem diye tutturdu kayınvalidede kararsız gitmekte amaaaan sıkıldım ha herkesin havası başka naparlarsa yapsınlar nazlarından yıldım annem kaynanamı kıskanır karışıyo yok şöyle yok böyle kaynanada bi işe yaramıyom yük oluyom falan der sızlanır ağlar bıraktım artık ne isterlerse yapsınlar ya
ece hanımda çok tatlı maşallah
kız kıyafetlerine bayılıyorum yaa
erkek bebklerinin çok bi seçeneği yok(
nurancım naber nasılsın ne zamandır hal hatır soramıyok bırbırımıze..
kız nasıldı ıkıncı bebekte ne tarafa yatcaktık bız kız olması üçünnnnn
dımek elpisemi begenmedin serpil :mymeka: aşkolsunnn
dur sayayım salı çarşamba perşembe cmtesi ve pazar günleri ayrı yerlerde pazar var ve her pazarda bize uzak araba olduğu için artık üşenmeden gidiyoz valla ihtiyaç oldukça
bayramdan önce perde ve cam işleriyle uğraştım annemler varken daha iyi oluyo onlar doğaçla uğraşıyo zapdediyo tabiri caizse ben işime bakıyorum ama bende çok nemrutum iş yaparken annem alışıkta kayınvalide değil kadın hiç grmedi beni temizlik yaparken kendi evimde ondan başladı zaten gideyim bi işe yaramıyom falan demeye sositososito
Saolun kızlar valla dünden beri aklım başımda değil,akşam haberi alınca Teoyu babaneye bırakıp gittik meleğim tv karşısında bacak havada yatıyordu alçıya almışlar öyle 3-4 hafta boyunca yatıcak nasıl olcak bu iş bilmiyorum kücücük çocuk zapdetmek zor (26 aylık) başını da vurmuş kafası morarmış görünce daha bi fena oldum,zaten gittiğimizde ablam olayın şokunu yeni yaşıyordu hastanede falan kendini tutmuş evde hüngür hüngür ağlıyordu ona bişey olsa ben ne yapardım diye..
İremim de beni bırakmak istemedi yine gel deryam olurmu diyip durdu,teo yu da getir diye sipariş de verdi..çok üzdü bizi çokkkk! ablam,annem ve yeğenler dün alışveriş merkezine gitmişler arabadan inmişler avm ye girerken (önden ananesiyle gidiyormuş) dönmüş annesine koşmuş otoparkda arayollarda arablar geziyor ya yer bulmak için onlardan birinin önüne atlamış arabayı süren kadın da şok olmuş hep beraber ağlaş ağlaşa hastaneye gitmişler...
Allahtan araba yavaş geliyormuş ve Allahım bize bağışladı yavrumu çok mühim bişeyi yok bacağı ezilmiş (üzerinden teker geçmiş)..Allah kimseye yaşatmasın valla evlat bu başka bişeye benzemiyor bende en az Asrın kadar düşkünüm yeğenlerime onlar olunca akan sular durur bende..neyse tekrar saolun kızlar!
evet canım çok giremiyorum bu aralar
batuhan toparlandı artık hep burdayım:lepi::lepi:
sen napıyosun
ikinciyemi karar verdiniz canım
kız sola erkek sağa bak busefer doğru yön diyorum kaydirigubbakcemile3
bak sende ferhundede beğenmedim demişsin bende öyle dedim şekerim denizde gördüğüm içinmiş dedim meali : denize daha çok yakışmıştı ferhundeninkini beğenmedim oluyoooo asıl sana :mymeka: laelaelaelaelae
bak dogruu dımııı sola yatcaz kız ıcın..
yok anam ıkıncıyı dusunmnek ıstemıyorum suannn allah baskalarına versın suan bana 2 yıl sora mumkunseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?