2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nuran benımkı kesın sarısın ve lule saclı olurrr..
senınkısıde esmer bombaaa

yok kız belkim benimkide sarışın olabülüü
batuhan bana çekmiş gerçi benden daha beyaz ama
benim eşimin 2 kardeşi babası falan sarışın mavi gözlü hem arnavutlar
bi umut belki ama sarışın olabülüüü

bu konuda deryaya katılıyorummm annen cok yardımcı oldu sana gıdınce zor olucak ama en azından kendı duzenını oturtucaksın.. annenede benden selam soyle ellerınden operım hakkı odenmez analarımızın vallahı...
Allah onları basımızdan eksık etmesın

Bu arada kız hayalleri kuruluyor bakıyorum...bari kararlaştıralım da aynı sene aynı ay kız doğuralım hep beraber ne dersiniz?? :))

esın sarısın mı ? eger oyleyse olabülüü dedıgın gıbı :ecrin_bebek:
bende kucukken sarı otesıydım hep komsular çalarmıs benı sevmek ıcın :kedi:
saclarımda luleydı uzundu
hatta annemden benı satın almak ıstemısler kızlar bılıyormusunuz

ya kızlar ben bu bayram yine coştum yarım kilo aldım lafta diyete tekrar başlamıştım ama bugün benim için milat olsun hiç bozmadan kasacam yaza kadar ideal kiloma gelicem siz de söz!
ya denis sen kilo verdim demiştin dimi yanlış hatırlamıyosan sen bayramda da yemedin mi kız tatlılardan,çikolatalardan falan..çok merak ediyorum hiç mi canınız çekmiyo ya..

Bu arada kız hayalleri kuruluyor bakıyorum...bari kararlaştıralım da aynı sene aynı ay kız doğuralım hep beraber ne dersiniz?? :))

aa super bır fıkırr yaaa denk gelırse harıka olur...
ben bu konuyu gulşahla konuştum bı kac kez..
hala bebek dusunmuyor sen hamıle kal bende kalıcam beraber dogum yaparız dedım onun cocuk sahıbı olmasını cok ıstıyorum

Son düzenleme:
ayy süper olur zaten çoğumuz 2-3 sene ara istiyoruz
bencede beraber yaparız

eşim sarışın değil ama kumral
bendede renkli göz hastalığı var hamileyken azmı baktım renkli gözlülere
ellerimde reimlerle dolaşıyodum

ayy nasıl satın almak yaa
iyi almamışlar denizciğimi:asigim:

Yasemin oyun için taktik istemişsin ya eğer başında durabileceksen kendini ayarla ve 2 saatlik-4 sattlik falan şeyler ek daha çabuk xp kazanır level atlarsın canım

bayramda hıc canım cekmedı tatlıdır cıkolatadır..esımın teyzelerıne gıttık hanı 4 tane bekar yası buyuk teyzelerı var dedıydım ya yalovada dedesıde aynı evde oturuyorlar onlar ev baklavası yapmıslardı kac tepsı onume geldıgı gıbı gıttı baklavalar hıc canım cekmıyor yaa .. oylee kızıyorum kı kendımee kötükedihüso bu arada 2 gun orda kaldık evde hangı yemegı ararsan vardı cok kalabalıktı evlerı cok buyuk herkste dede buyuk oldugu ıcın oraya gelır sofralar kalabalık kalabalıktı allahıms armalar fln ama dogrdu durust yemedım
hem canım ıstemedı hem aral bırakmadı hemde bıraz kırıldım teyzelere...

ama sanada kızıyorum heee tut azcık kendını artık dero cokacimcoook

ayy bende 1 kilo daha aldım 62 oldum yaa
59 dum ne güzel
ben karşımda birisi olsa kısarım kendimi de
tek başıma üşeniyorum hemde zorlanıyorum
şöyle 4-5 kilo versem harika olur

derya bende ramazanda çok güzel kilo vermiştim ama bayram 1 kilo filan almışım galiba çrş dan itibaren elma yiyorum bol bol ve yeşil çay içiyorum 2 3 bardak öğlen genelde yoğurt cacık yoksa çorba akşam evdeki yemeklerden az sonra bişey yememeye gayret ediyorum dün eşim yoktu gece biraz ucunu kaçırdım gerçi yalnızlıktan ama bozmam inşallh artık 65 in kızlar inşallah 63 62 filan olurum tez zamanda 60 en güzel iama olurmuyumn bilmem

evet kızlar dediğiniz gibi azat etme zamanı geldi ben çok memnundum anamdan sağolsun herşeyi yapıyodu ya onunda düzeni var kendine göre kaynanam gitsin ama onunla uzun süre yapamam baka baka ona benziyom yoksa psikolojim bozuluyo hergün kızıyla konuşuyo demin şarjım bitti diye bi üzüldü bi üzüldü hiç oğlum dediği yok evdede varsa yoksa kızı hergün duymaktan iflit oluyorum iş yaparken başımda dikiliyo karışıyo önüne yemek bekliyo falan ayyy ayyy acizlik yapıyo yani hep sen git otur diyom gidiyo örgüsünün başına :) robot gibi aynı aslında üzülüyomda kadına yıllardır paralamış kendini hamarat olucam titiz olucam diye şimdi ne hallere düştü evde kocası dirlik vermiyomuş titizliğe zamanında alıştırmış adamı adam aynı hanımı bekliyomuş sürekli onu yap burası ne böyle kadında malum depresyonda hala içinden gelmiyo yapamıcam gibi geliyo diyo aslında yapıyo ama ona öyle geliyo bayramda hiç bi iş yaptırmadı kendi koştu hep tuhaf ya amaaaan gitsinlerde sizinde dediğiniz gibi yavaş yavaş çatalımın bıcağımın yerini eskisi gibi bildiğim gibi yerine koyayım oturtayım yine düzenimi bende çok salmıştım annem nasılsa yapar herşeyi diye

bendee kahverengı goz hastasıyım aral kahverengı gozlu olsun dıye ıstemıstım ama sımdı o yesıl gozlerının derınlıgınde kayboluyorum o kadra derın ıcten ve anlamlı bakıyorlarkıı baska rengı yakıstıramıyorum paşama..
senınkıde umarım renklı gozlu olur bu kez bacım

hee bıldıgın ıstee resmen para fln teklıf etmısler cok zengın kadınlar şutarafagitti

Aynen bende çok istiyorum gülşahın yeniden anne olmasını inşallah en kısa zamanda yine aynı mutlulukları yaşar ama seni beklemesin hemen hamile kalsın işte madem düşünüyormuş..

bizim daha vaktimiz var sanırsam oğluşlar biraz büyüsünler dimi..

kilo olayında ben hala sabitim değişiklik yok valla iştahta yok bayramdada kaçırcak iştahım yoktu oturdu artık benim ya çaba harcamıyorum duruyo durduğu yerde 53le 54 arası gidiyo işte

kızlar ne hamişliği ya ben bile süreyi uzatmaya karar verdim noluyo size ayyy gülşahımın olsun ama çok mutlu olurum valla kendim yapmışım gibi sevinirim :) inş. olur gülşahcım duyuyosan nooooolllllur yappppp bi bebek çok mutlu olucaksın eminim

bende halaaa düşünmüyorum 8 yaş iyidir yaa inşallah istediğimiz zaman sağlıklı bi bebeğimiz olur kızlar gülşahında tekrar anne olmasını çok isterim ama o yakın zamanşarda düşünmüyo heralde Allah herkese gönlüne göre versin

Ayyy sana inanamıyorum denisssss hiç mi yemedin yani o sarmalardan falan? iştah olayı işte yaaa!
ben hala dün akşama kadar bayramdan arda kalan tatlılarla uğraştım yiyip yiyip yrüyüş yapıyorum bi alemim yaaaa.. nuran ve serpil iyisiniz siz yaaa ben biliyosunuz başı çekiyorum bu konuda ama herkes idealindeki kiloda olsun tabi,kendini iyi hissetsin! şu emzirmeyi kessem yine beşi bi yerde falan içcem çok etkiliydi o,şimdi arada ödem atıcı çayım var (limon,yeşil elma,karanfil,karabiber ve kabuk tarçını kaynatarak yaptığım) o da işe yarıyor bende ve tabi sabah aç karnına ılık,ballı,sirkeli,tarçınlı su...günde 3 lt su tüketip bir haftada 3-4 gün 1 saat yürürsem kesin veriyorum ama buna zaman lazım ve teoyu bırakacak adam..

ben zaten önümüzdeki 2-3 yıl kapalıyım bu konuda ,önce Asrın büyüsün işe gireyim vs..

Bu arada Serpilcim güzel kızlara çirkin olmak hiç yakışmıyo çünkü beceremiyorlar..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…