nuran benımkı kesın sarısın ve lule saclı olurrr..
senınkısıde esmer bombaaa
yok kız belkim benimkide sarışın olabülüü
batuhan bana çekmiş gerçi benden daha beyaz ama
benim eşimin 2 kardeşi babası falan sarışın mavi gözlü hem arnavutlar
bi umut belki ama sarışın olabülüüü
Bu arada kız hayalleri kuruluyor bakıyorum...bari kararlaştıralım da aynı sene aynı ay kız doğuralım hep beraber ne dersiniz?? :))
ayy süper olur zaten çoğumuz 2-3 sene ara istiyoruzBu arada kız hayalleri kuruluyor bakıyorum...bari kararlaştıralım da aynı sene aynı ay kız doğuralım hep beraber ne dersiniz?? :))
esın sarısın mı ? eger oyleyse olabülüü dedıgın gıbı :ecrin_bebek:
bende kucukken sarı otesıydım hep komsular çalarmıs benı sevmek ıcın :kedi:
saclarımda luleydı uzundu
hatta annemden benı satın almak ıstemısler kızlar bılıyormusunuz
ya kızlar ben bu bayram yine coştum yarım kilo aldım lafta diyete tekrar başlamıştım ama bugün benim için milat olsun hiç bozmadan kasacam yaza kadar ideal kiloma gelicem siz de söz!
ya denis sen kilo verdim demiştin dimi yanlış hatırlamıyosan sen bayramda da yemedin mi kız tatlılardan,çikolatalardan falan..çok merak ediyorum hiç mi canınız çekmiyo ya..
ya kızlar ben bu bayram yine coştum yarım kilo aldım lafta diyete tekrar başlamıştım ama bugün benim için milat olsun hiç bozmadan kasacam yaza kadar ideal kiloma gelicem siz de söz!
ya denis sen kilo verdim demiştin dimi yanlış hatırlamıyosan sen bayramda da yemedin mi kız tatlılardan,çikolatalardan falan..çok merak ediyorum hiç mi canınız çekmiyo ya..
ayy süper olur zaten çoğumuz 2-3 sene ara istiyoruz
bencede beraber yaparız
eşim sarışın değil ama kumral
bendede renkli göz hastalığı var hamileyken azmı baktım renkli gözlülere
ellerimde reimlerle dolaşıyodum
ayy nasıl satın almak yaa
iyi almamışlar denizciğimi:asigim:
aa super bır fıkırr yaaa denk gelırse harıka olur...
ben bu konuyu gulşahla konuştum bı kac kez..
hala bebek dusunmuyor sen hamıle kal bende kalıcam beraber dogum yaparız dedım onun cocuk sahıbı olmasını cok ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?