Bu arada Serpilcim güzel kızlara çirkin olmak hiç yakışmıyo çünkü beceremiyorlar..:))
Aynen bende çok istiyorum gülşahın yeniden anne olmasını inşallah en kısa zamanda yine aynı mutlulukları yaşar ama seni beklemesin hemen hamile kalsın işte madem düşünüyormuş..
bizim daha vaktimiz var sanırsam oğluşlar biraz büyüsünler dimi..
kızlar ne hamişliği ya ben bile süreyi uzatmaya karar verdim noluyo size ayyy gülşahımın olsun ama çok mutlu olurum valla kendim yapmışım gibi sevinirim :) inş. olur gülşahcım duyuyosan nooooolllllur yappppp bi bebek çok mutlu olucaksın eminim
bende halaaa düşünmüyorum 8 yaş iyidir yaa inşallah istediğimiz zaman sağlıklı bi bebeğimiz olur kızlar gülşahında tekrar anne olmasını çok isterim ama o yakın zamanşarda düşünmüyo heralde Allah herkese gönlüne göre versin
Ayyy sana inanamıyorum denisssss hiç mi yemedin yani o sarmalardan falan? iştah olayı işte yaaa!
ben hala dün akşama kadar bayramdan arda kalan tatlılarla uğraştım yiyip yiyip yrüyüş yapıyorum bi alemim yaaaa.. nuran ve serpil iyisiniz siz yaaa ben biliyosunuz başı çekiyorum bu konuda ama herkes idealindeki kiloda olsun tabi,kendini iyi hissetsin! şu emzirmeyi kessem yine beşi bi yerde falan içcem çok etkiliydi o,şimdi arada ödem atıcı çayım var (limon,yeşil elma,karanfil,karabiber ve kabuk tarçını kaynatarak yaptığım) o da işe yarıyor bende ve tabi sabah aç karnına ılık,ballı,sirkeli,tarçınlı su...günde 3 lt su tüketip bir haftada 3-4 gün 1 saat yürürsem kesin veriyorum ama buna zaman lazım ve teoyu bırakacak adam..
ayy bılmıyorum bılıyormusunuzz babaannemız yası daha 58 ama dızlerı cok agrıyor o yuzden yuruyusu deıgsık acı cekıyor kadın.. aralda ondan gormus onun taklıdını yapıyorr.. aral babaannen nasıl yuruyor dıyoruzz baslıyor dızlerını kırıp acı ceker gıbı yurumeye.
bırde slow dans (bnmle ve babannesıyle yanak yanaga yapıyor.)
zıplayarak oynanan bı cesıt dans
popoyu gerıye ıterek yaptıgı uydurdugu bı dans
parmak uclarında yaptıgı kolbastıı (bunu 8 aylıktan berı yapıyor ustalastı artık)
kafkas
bırde tek kolunuuzatıp asagı yukarı hareket ettırerek yaptıgı R&B yanı hıphop tarzı dansı var
sadece o muzıklerde oyle oynuyor
hepsını gorsnız oylee guzel yapıyorkı
Yaaaa yeni uyanmış bebek boynunu koklamaktan güzel bişey var mı yaaaa?
daha güzel bi koku varmı?
ayyy bitiyorum ben ,yiyesim geliyo resmen...
gecmis olsun deryacim..Ya kızlar az önce ablamla konuştum küçük yeğenime araba çarpmış ayağı ezilmiş,bacağı kırılmış alçıya almışlar çok üzüldüm yaaaa şok oldum bi de annem açmış telefonu İreme araba çarptı diyip ağladı ne olduğunu da söylemedi daha kötü bişey oldu sandım çok korktum,karşıdan karşıya geçmişler elini bırakıp geri dönmüş sarı böceğim..offf ya 2 saatttir aralıksız hiç susmadan ağlıyormuş ayağım diye..
yaaa bizim babamizda tutturdu kesecem..kiyilirmi o lülelere eminim kesince düzelir diyom ikna edemiyom..ewt canım uzadı pazar günü kestircem bakalım uçlarından inşallah durur
geldigimden beri temizle temizle bitmiyo bayrami temizlik yaparak gecirdim..benim kizim temizlik meraklisi elinde islak mendili oda siliyo..anneannesinde ayakkabiliktan ayakkabi getirmis pis oldu yer deyince hemen islak mendili cikarmis siliyo..ayşegül sizin oraya hergün mü pazar kuruluyo ne çok pazara gidiyonuz kaydirigubbakcemile3
bende bayramda yaptım temiziliğimi ama mutfağın halısını yıkatmak istiyorum ece etti içine hastayken iş yapmak çok zor yaa bide sizinkileri gönderince yapsana rahat rahat doğaç ayaklarına dolanır belki ama böyle kalabalık oulncada ben yapamıyodum haftasonu kayınvalidemler odalarından çıkmazdı sağolsunlar temizlik yaparken biraz nemrut oluyorum galiba eşim bile yardım etmeye kalksa beğenmem tartışırız bazen :roflol:
ben sadece bayramda cossam iyi ramazandada costum tartilmaktan korkuyom walla...stres yaptikca yiyesim geliyo..bende baslamak istiyom offf off..ya kızlar ben bu bayram yine coştum yarım kilo aldım lafta diyete tekrar başlamıştım ama bugün benim için milat olsun hiç bozmadan kasacam yaza kadar ideal kiloma gelicem siz de söz!
ya denis sen kilo verdim demiştin dimi yanlış hatırlamıyosan sen bayramda da yemedin mi kız tatlılardan,çikolatalardan falan..çok merak ediyorum hiç mi canınız çekmiyo ya..
bana kalsa ben hemen bitane daha istiyom ama kimbilir ne zaman müsait olur ya bende erkek istiyom ben cok severim kisa pantolonlu oy oy..aa super bır fıkırr yaaa denk gelırse harıka olur...
ben bu konuyu gulşahla konuştum bı kac kez..
hala bebek dusunmuyor sen hamıle kal bende kalıcam beraber dogum yaparız dedım onun cocuk sahıbı olmasını cok ıstıyorum
o magazanin burdada almanyadada bi cok subesi var iyidir benimde 2. tercihim..anterestekine bende gitmistim..ablamin eltisi tavsiye etmis bi magaza var derya o ve is arkadaslari hep ordan aliyormus mallari cok kaliteliymis yerini ögreneyim yazarim ablam zeynebe cok güzel seyler almis kaliteli ve uygun fiyata..Kızlar bi mağaza keşfettim belki biliyorsunuzdur ben tabi 2 yıldır doğru dürüst dışarı çıkmadığım için...neyse c&a diye bir mağaza ankarada 2 yerde şubesi var ankamall ve antares de ama süper şeyler var keşke teoş bebekken keşfetseydim dedim hem çok kaliteli,hem modern hem de fiyatlar çok uygun..çocuk haricinde kadın ve erkek için de bölümleri var kocamannn bi mağaza zaten gerçi biz bakamadık Teo durmadı bi oraya koşuyor bi öbür tarafa onun peşinde dolanmaktan bakamadık ama bi mont gördük Teoya dışı nubuk kahverengi,içi kürklü ve çok şıktı gerçekten 49tl ama bedenini bulamadım yine gitcem bu kez çocuksuz gitcem kendime de bakcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?