2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bi mağaza keşfettim belki biliyorsunuzdur ben tabi 2 yıldır doğru dürüst dışarı çıkmadığım için...neyse c&a diye bir mağaza ankarada 2 yerde şubesi var ankamall ve antares de ama süper şeyler var keşke teoş bebekken keşfetseydim dedim hem çok kaliteli,hem modern hem de fiyatlar çok uygun..çocuk haricinde kadın ve erkek için de bölümleri var kocamannn bi mağaza zaten gerçi biz bakamadık Teo durmadı bi oraya koşuyor bi öbür tarafa onun peşinde dolanmaktan bakamadık ama bi mont gördük Teoya dışı nubuk kahverengi,içi kürklü ve çok şıktı gerçekten 49tl ama bedenini bulamadım yine gitcem bu kez çocuksuz gitcem kendime de bakcam..

ay şurda iki saat oktum kaynatmışsınız...

deniz o elbiseyi görür görmez bende seni yad ettim.... ertesi gün hemen denize söylerim dedim içimden bak unuttum sevda benden önce davrandı.. bencede sana daha çok yakışmıştı.. ferhunde modayı geriden takip ediyo canım dediğiniz gibi hırkayı herkesin üstünde gördüm sonra ferhunde giydi... sen giydin elbiseyi sonra ferhunde giydi :)

deryacım ya Allahtan yeğenine daha ktöü bişey olmamış.. farkında olmadan aklımızı alıyor haylazlar... Allah hepsini kazalardan belalardan korusun....

derya birde bilgisayardaki engelleme bizim serverdan yapılıyo sanırım herhangi bir müdahale de bulunamıyoruz...

haziran annelerinde kilo konusundan muzdarip iki kişi kaldık sanırım dimi deryacım

çocuk konusun da ben temkinli davranmak zorundayım eşimle olan problemlerim devam ederse hiç yapmayabilirm kız çocuğu çok istiyorum ama herşeyin hayırlısı......

yok yok deryacım sen yanlıs anladım ben ona bakk yaparsan bende yapıcam kızz hadı bı cesaret et dıyorum .. onu yureklendırmek adına.. o da ztn hemen dusunmuyorum dıyor bıraz daha zaman ıhtıyacı var .. ama ben hemen yap dıyorum bu konuda cokda uzerıen gıtmek ıstemıyorum .. onun yasadıkları hıcte kolay deıl.. ama yapıcak bencee ınsallah yanı.. o zaman 1 yıl soramı olur ne zamna olur bılmıom ama kısa suredeolursa ona eslık edemem sanırım dedıgın gıbı aral bı buyusunn

bencedee cok mutlu olucakkk .. ama o emzırmekten korkuyor en cokta... nasıl bı daha emzırıcem bebegımı denız dıyor hep..

8 yaşmııı ay yok o kadarbeklıyemem yaşlanırım nan bennn :1shok: 38 olcam o zaman

1 yada 2 baklava yedım sarmalar harıkaydıı meshurdur onların yemeklerı ztn sımdı saysam yıne ıstahın acılır -tatlicadiarzu- yedım ama cok yıyemedım dedıgım gıbı ıyı deıldırm bu bayram ben..

ya derya bn senın kılo verıcegıne ınanıyorum ama ende bı tutar goremıyorum aslında azcık dısını sksan dedıgın gıbı verıceksın hemende verılmıyorkı yer etmıs kılolar zamana yaymak lazım o zamanda sen hemen sonuc alamayınca yıne yemeğe verıon kendını sanırsam.. ama bence bu kez olucakkkk a.s. bak o mayokınıyı as bı yere bakıp bakıp yeme..yada eve bı yuruyus bandı al cıkamıyorsan :1rolleyes:

ben 50 yada 49 bıle olsammm cok mutlu olucam dedıgım gıbı ama alamıyorum :gitme:

ayy iki saattir giremiyorum yaa takıldı bilgisayar

deryacım bende o sirkeli sudan başladım 2 gündür
zaten elma sirkesi anne sütünün kalitesini arttırıyomuş rahatlıkla içiyorum

ayy bılmıyorum bılıyormusunuzz babaannemız yası daha 58 ama dızlerı cok agrıyor o yuzden yuruyusu deıgsık acı cekıyor kadın.. aralda ondan gormus onun taklıdını yapıyorr.. aral babaannen nasıl yuruyor dıyoruzz baslıyor dızlerını kırıp acı ceker gıbı yurumeye.

bırde slow dans (bnmle ve babannesıyle yanak yanaga yapıyor.)
zıplayarak oynanan bı cesıt dans
popoyu gerıye ıterek yaptıgı uydurdugu bı dans
parmak uclarında yaptıgı kolbastıı (bunu 8 aylıktan berı yapıyor ustalastı artık)
kafkas
bırde tek kolunuuzatıp asagı yukarı hareket ettırerek yaptıgı R&B yanı hıphop tarzı dansı var
sadece o muzıklerde oyle oynuyor

hepsını gorsnız oylee guzel yapıyorkı

Son düzenleme:

hahahahah maşallah arala ecede kolunu uzatıp öyle oynuyo bazen çok komik oluyo yaa çöke çöke yapıyo bide onu :teytey::teytey::teytey:

bende enes kucağımdayken hadi dans edelim diyorum yanak yanağa dans dans dans dans daradarams danssss diyorum dans ediyoruz enesin çok hoşuna gidiyo....

esra bızde o muzıkle dans edıyoruz yanak yanaga.. ay bı duygusallasıyor o zaman kerataa :)))

Sıpalarrrrrr...tam takilt etme zamanındalar bizde de durum farklı değil tam sevilmelik oldular herşeyi de anlıyorlar ya...
Biz ağır abi dansı yapıyoruz haifi hafif kıvırtıyo:))

hepisine maşallaaaahhh!

Yaaaa yeni uyanmış bebek boynunu koklamaktan güzel bişey var mı yaaaa?
daha güzel bi koku varmı?
ayyy bitiyorum ben ,yiyesim geliyo resmen...

Valla Esracım doğru söylüyosun bi ikimiz kaldık ama olsun vericezzz ben inanıyorum..

Denizcim aslında şaka maka geçen kış 9 kilo verdim ben ite kaka..gerçi şu an 2 sini aldım yazın ayarım bozuldu ama diyorum ya tam gaz devam bugün milatttt!

Yaaaa yeni uyanmış bebek boynunu koklamaktan güzel bişey var mı yaaaa?
daha güzel bi koku varmı?
ayyy bitiyorum ben ,yiyesim geliyo resmen...

evet ben az once o kokuyu aldımmm cok cok muhtesem bır koku .. yavru kokusu evlat kokusu...

aral uyandıı.. bıze musadeee

gecmis olsun deryacim..

ewt canım uzadı pazar günü kestircem bakalım uçlarından inşallah durur
yaaa bizim babamizda tutturdu kesecem..kiyilirmi o lülelere eminim kesince düzelir diyom ikna edemiyom..

geldigimden beri temizle temizle bitmiyo bayrami temizlik yaparak gecirdim..benim kizim temizlik meraklisi elinde islak mendili oda siliyo..anneannesinde ayakkabiliktan ayakkabi getirmis pis oldu yer deyince hemen islak mendili cikarmis siliyo..

ben sadece bayramda cossam iyi ramazandada costum tartilmaktan korkuyom walla...stres yaptikca yiyesim geliyo..bende baslamak istiyom offf off..
bana kalsa ben hemen bitane daha istiyom ama kimbilir ne zaman müsait olur ya bende erkek istiyom ben cok severim kisa pantolonlu oy oy..

o magazanin burdada almanyadada bi cok subesi var iyidir benimde 2. tercihim..anterestekine bende gitmistim..ablamin eltisi tavsiye etmis bi magaza var derya o ve is arkadaslari hep ordan aliyormus mallari cok kaliteliymis yerini ögreneyim yazarim ablam zeynebe cok güzel seyler almis kaliteli ve uygun fiyata..

deryacım bu antares nere oluyo kii bende gidebilirsem bi gezerim

yasemin sende tusa gircem demiştin yazmayı unuttum canım inşallah iyi geçer Allah gönlüne göre versin drluk ne ulvi bi meslek çocuk dru olmak daha da güzel

bu arada bende lüleler gidecek diye korkuyorum ama çok güçsüzleşti azcık ucundan aldırmak istiyorum bakalım inlşallah

saolasin canim....tusu cok istiyorum ama girip girmeyecegim ne yazikki belli degil..benim derdim bu konuda biraz farkli calismaktan kazanamamaktan korkum yok ama sanirim sinava giremem..oyüzden uzmanlik türkiye hayal biraz hayallerde gercek olur deyip nisanda denerim belki bu hafta bir karar vermem lazim..eylül sonu burdaki doktora kaydi süresi doluyo..almanya ve ingiltere alternatifi var almanya cok soguk geliyo ingiltere esim icin kötü ne yapar is imkani olur mu vs..

Saol yasemincim..o mağazanın adını da merak ettim yeni yerler keşfetmek lazım hep waikiki takılıyoz biz o da sıktı gerçi haftasonu çok güzel bi mont aldım oğluşuma..

Serpilcim etlikte hani metro grosmarket var ya onun yanına açıldı..

Bi de lülük konusunda herkes biliyo bizim lülükleri kestirdik o lülüklerden eser kalmadı düzleşti kız bebekleri uzatın yaaa kestirmeyin,büyümeyi falan engelliyor diyorlar palavra ben inanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…