2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar okuu okuu bitiremedim yani kaynamış yine...........

deryacım taktik için sağol bitanemm...ayrıca ucuz atlatmış ALLAH korumuş yaa tekrara geçmiş olsun canım..

kiloya değinilmiş bende deniz gibi fazla yemek aram yok aslında zaten kilomdan da belli,dir bir ara resim çekip koyacağım ...

hamileliktende bahsetmişsiniz ben şimdi aslında 6 aylık hamile olacaktım.....bu konuda yorum yok....

yarın kuzenin düğünü var sabahtan çıkacağım of off yemek akşam düğün ertesegünde gelin hanımı alıp getireceğiz ecrin yarın gelecek benimle akşamı babannesine bakacak....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese ıyı hafta sonlarııııı evb dandını anam ev ısı kadar namkor bısey yok ya.. yap yap yıne dagılyorr bazen salıyorum napıyım yaa canım nekı bnm zaten

bazen gece ben aralla yatarken babamız erken uyumazsaa sabah bı kalkarım her yer cıcek gıbı

aramızda kalsın bulasık bıle yıkar yada makıneye doldurur calıstırır bazen.. maşallahhhhh

deryacım o c&a yı ben bayadır bılıyorum burdakı avmlerde var sureklı ugradıgım ve arala bebekken bıseyler aldıgım magaza..
ama artık cok sey alamıyoruz ztn bastan berı alamıyoruz herseyını sagolsun londradan yolluyorlar
ama bazen kendım almak ıstıyorum ogluma.. onun tadı zevkı ayrı..

ben zaranın kombınlerıne bayılıyorummmm ama cok pahalı ındırımı beklıyorum 45 tl olan kazak 20 ye fln dusuyor hemen alıyorum o zaman

dilekcim muhakkak ılgılenıcem.. kıtap kırtasıye malzemesı yardımı yapamam cunku bu yıl bende okuyan yegenlerımınkını karsıladım. ama gıysı yollucam okuldakı cocuklarımzı kardeslerıne verırler bebek kıyafetı cok var bende hemen lınke goz atıyorum cnm

maşallah canım ne hamaat kocan var :)))
bizimkie arada canı isterse yapıyo
zaten bıkmışım ev işlerinen yaa yap yap bitmez

slm kizlar..
bizimde huysuzlugumuz üzerimizde sabahtir mizmiz uzun süredir dislerden ses yok ondanmidir acep..uyanikken is yaptirmaz uyurken ses olur..
babamiz bakti olmuyo okula ders calismaya gitti evde onada rahat yok..
zeynebe kres arastiriyorum söle 1-2 saat oyun icin..orda birakmayi düsünmüyom oynar geliriz..belki ozaman daha rahat oluruz..

AYY SUPER OLURR YASEMINCIM varsa oyle bır ımkanoralarda bence gıdın ıkınız ıcınde guzel olur

slm kızlar güsel bi hafta sonu olsun
az önce ada nın saçlarını kestirdik we ewe gelirken yolda uyudu kuzum artık uyanınca yıkarım
offffff offfffffffffffff çok sıkılıom bugn yha
deryacıım çok geçmiş olsun sarı papatyaya rabbim acil şifalar wersin

sağol deryacım sanada güzel hafta sonları ya annem gidiyo kızlar bletini aldık yarın akşam antalya yolcusu kayınvalidede yerleşti ben burda mutluyum diyo eşimde kal tabi diyo offfff offfff

bu arada benim grip patladı iyice doğaçada geçti bi burnu akıyoki sormayın iştah zaten yoktu şimdi sıfırlandı

ayyy ne marifetli ne iyi kocan var ha benimki benden bekler arka toplamamı anasından öyle alışmış anası yaptı bugün yemekleri bi mutluki sormayın :umursamaz:

sağol deryacım sanada güzel hafta sonları ya annem gidiyo kızlar bletini aldık yarın akşam antalya yolcusu kayınvalidede yerleşti ben burda mutluyum diyo eşimde kal tabi diyo offfff offfff
ay temelli kalmaz dimi:umursamaz:
bu arada benim grip patladı iyice doğaçada geçti bi burnu akıyoki sormayın iştah zaten yoktu şimdi sıfırlandı

çok geçmiş olsun canım
doğaçında hastalanamsı kötü olmuş
umarım kısa zamanda atlatırsınız

iyi geceler kızlarr
bizde dün akşam saçımızı kestirdik çok hoş oldu yaa hepsi bi boy olunca kuaförde kesilirken foto çektim eve geldiktan sonra çekmedim çekip koycam gerçi pek bi farkı yok gibi kıvırcık olunca ama üstleri toplandı iyi oldu ve hiç ağlamadı kızım abisi biraz arabasında biraz benim kucağımda kesti biraz üstümüz saç oldu ama olsun ışıklara adamlara bakarken oyalandı

ayşegülgeçmiş olsun canımm eşimde bayramdan beri hastaydı bugün iyi biraz ama bu sefer ben dün akşamdan beri üşüyorum burnum başım offffffff çok fena yaa inşallah eceyede bulaşmaz dediğin gibi iştah gidiyo hemen zaten bugün deli etti beni süt içti kuru üzüm yedi 1 köfte 2 3 kaşık makarna ve patates kızartmasıyla akşamı etti öğleden sonra yine top havuzuna gittik orda çok eğleniyo bi de büyük çocuklar olmasa oynatmaya kalkıyolar eceyi oda sıkıya gelemiyo kolundan çekiyolar filan boğazım acıdı laf anlatcam veletlere diye bide bakıyorum kaydırakta kimse yok eceyi götürüyorum zıplasın orda diye hoooooppppppppp hepsi geliyo top havusuna götürüyorum hooppppppppp yine gliyolar ayyyyyyyyyy girmişin işte oynasana kendin yaa

ayşegül Allah hayırlı yolculuklar versin annene kaç aydır birlikteydiniz sizde çok zor gelir ama onada yazık herkesin düzeni bozuluyo ya kayınvalidende gider inşallah en kısa zamanda

Slmmmmm

Denizcim yazma öyle şeyler bak sonra okuyup benimkinin başının etini yiyorum..:)) Şaka gibi valla yaaa ne hamarat,anlayışlı kocalarınız var,maşallahh diyimde! Değerini bilin benimkinin ruhunda var tembellik ve Ayşegülün dediği gibi alışmış annesinin her işini halletmesine..

Ayşegülcüm geçmiş olsun canım umarım hafif bi nezledir,havalar soğumaya başladı,hastalıklar da başladı off yaaaa...
Anneciğin de gidiyormuş Allah kavuştursun canım yakın zamanda kayınvaliden de gidince özünüze dönersiniz canım..(bırak yemekleri de hep kayınvaliden yapsın,yükün hafifler ne güzel)

Adaş saol canım.. Ecenin ve Adanın da saçlar gitmiş güle güle uzasınlar..

Serpilcim top havuzu demişken aklında olsun canım o tophavuzları mikrop yuvası!!! biliyorum çocuklar çok seviyor ama her türlü mikrop var orda aklında olsun benim yeğenim rota virüsünü ordan kapmıştı mümkün olduğunca götürme derim canım..

Biz de bugün Teoşu babaneye bırakıp alışverişe gittik eşimle (teoyla asla gezilmiyor geçen gittiğimizde pişman olmuştuk) yine oğluşa çalıştık tabi kendimize bişey almaya kıyamazken ona gözümüz kapalı alıyoruz yaaa...

sağol canım annemi özlicem valla 6.5 aydır bizleydi doğaçın yeni yürüdüğü zaman 9.ayda geldi hatta aramızda yürütürdük karşılıklı ayyy ne günlerdi ne heyecandı o zamanlar bida yine mayıs gibi gelir benim grip geçtide doğaçınki devam tam gaz bide öksürüyo ballı limonlu ıhlamur yaptım ağzına koymadı ama sade limon yiyo oda yeter herhalde çok güzel şapur şupur yiyo dün bi şarkı söyledim hani orda bi köy va uzakta şarkısı nakaratı varya lalalala diye doğaçta başladı lalalala diye söylemeye çok mutlu olduk ya şarkıyı söyleyince hazırda başlıyo oda lalalala diye bu arada merak ettim eceyle adanın saçlarını resmini koyunda bakalım bi olmazmı cimcimelerin
sağol deryacım geçmiş olsun dileklerin için ben bazen senin eşinle benimkini çok benzetiyorum nedense aynı kız tembellikleri falan seninkide fazla konuşmuyo sanırım benimkide öyle fazla sohbet etmez hep kendi halindedir kayınvalide dün ne dedi bi bilseniz korktum valla doğaça çok alıştım falan dedi o birine bağlandımı bittik demektir kızına olan bağlılığını hatırlarsınız yapışıyo resmen hiç gitmeye niyeti yok gibi eşimde kal diyo ama bende eşime baskı yapıyom ısrar edip durma diye kendi düzenimi kurmak istiyorum diye anlatıyorum tamam dedi bakalım napacak

slmm kızlar ben geldim...

ayşegülcüm ALLAH KAVUŞTURDSUN CANIM BENİM.....
geçmiş olsun canım ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN....

DENİZCİM GERÇEKTEN ÇOK ŞANSLISIN EŞİN HER KONUDA ÇOK İYİ YANİ MAŞALLAH DŞİYEYEİMDE NAZARIM DEĞMESİN KISSS....

DERYACIM ADANINDA SAÇLAR GİTTİ YAA İYİ BAKALIM GÜZEL OLMUŞTUM KUZUM BENİM...

günaydın kızlarr

ayşegl annnen gitmiştir artık Allah kavuştursun doğaç naptı gezip evde arıyomu ece baya bi dolanmıştı dede ebe diye şimdi tlf getiriyo dede diyo arıyoz onlarada zor gelyo ya evde alışınca görmeye

deryacım biliyorum canım top havuzlarının durumunu ama napimm yaa burda dışarı çıkınca gidilcek bi makro var oraya gidincede görüyo illa hadi biraz oynasın diyoz bizde düşününcr aslında salıcağa biniyo başka çocukalrın tuttukalrı demirleri tutuyo (burda halaaaa demir salıncalar var ((( ) yada kaydırakta başka yerde ne bilim dışrı çıkınca her yer mikrop yuvası tabiii çok sık götürmemek lazım nolur nolmaz hatırlattığın için teşekkür ederim

kızlar grip aşısı düşünüyomusunuz bugün dolmuşta 2 yaşında kızı olan bi arkadaş geçen sen kızına yaptırdııın söyledi yarım doz yapılıyomuş çocuklara kreşe gidiyo o çok rahat etmiş bende şimdi ailecek grip olunca düşünmeye başladımonlarn dru ekimim ortalarına bekle öyle yaptır demiş bende bi sorcam bizimkine yaa eşimden bana bulaştı sabah ecede hapşuruyodu uzak durmaya çalışıyorum ama gelip gelip öpüyo sarılıyo cadıı Allah tan ıhlamurunu içiyo ballı limonlu sabah yine bakıcıya tembihlwdim ver bol bol meyvede yiyin diye yaa daha alışamadı o da burasıda senin evin ne istiyosan pişir eceyle birlikte yiyin diyorum ece daha iyi yer o zaman diyorum bişey yemiyo kadın da zayıfflıııcak sayemizde heee :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…