- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
günaydın kızlarr
ayşegl annnen gitmiştir artık Allah kavuştursun doğaç naptı gezip evde arıyomu ece baya bi dolanmıştı dede ebe diye şimdi tlf getiriyo dede diyo arıyoz onlarada zor gelyo ya evde alışınca görmeye
deryacım biliyorum canım top havuzlarının durumunu ama napimm yaa burda dışarı çıkınca gidilcek bi makro var oraya gidincede görüyo illa hadi biraz oynasın diyoz bizde düşününcr aslında salıcağa biniyo başka çocukalrın tuttukalrı demirleri tutuyo (burda halaaaa demir salıncalar var((( ) yada kaydırakta başka yerde ne bilim dışrı çıkınca her yer mikrop yuvası tabiii çok sık götürmemek lazım nolur nolmaz hatırlattığın için teşekkür ederim
kızlar grip aşısı düşünüyomusunuz bugün dolmuşta 2 yaşında kızı olan bi arkadaş geçen sen kızına yaptırdııın söyledi yarım doz yapılıyomuş çocuklara kreşe gidiyo o çok rahat etmiş bende şimdi ailecek grip olunca düşünmeye başladımonlarn dru ekimim ortalarına bekle öyle yaptır demiş bende bi sorcam bizimkine yaa eşimden bana bulaştı sabah ecede hapşuruyodu uzak durmaya çalışıyorum ama gelip gelip öpüyo sarılıyo cadıı Allah tan ıhlamurunu içiyo ballı limonlu sabah yine bakıcıya tembihlwdim ver bol bol meyvede yiyin diye yaa daha alışamadı o da burasıda senin evin ne istiyosan pişir eceyle birlikte yiyin diyorum ece daha iyi yer o zaman diyorum bişey yemiyo kadın da zayıfflıııcak sayemizde heee :roflol:
kızlar selam.. ay bugun kendımı afedersınız ama b.k gıbı hıssedıyorum yaa ben ıyı deılım galıba..
esım konusunda soyledıklerınıze tesekkur ederım
cıdden esım cok cok ıyı olmakla beraber cok eglencelı bır o kadar anlayıslı vede dedıgım gıbı ev islerınde de ısyerınde cok yoruldugu halde yardımcı olan bı ınsan..
annesı bugune kadar elını sıcak sudan soguk suya vurdurmamıs kızlar kayınvalıdem kendını ogluna ve kocasına adamış bı kadın.. çaylarına bıle sabah sekerlerını kendısı atardı dusunun yanı .. coraplarını bıle utulerdı yanı nerdeyse agızlarına yemeklerını sokucak derecede ılgılenırdı .. bunlara bızzat kendım tanık oldum ama esım buna ragmen tam tersını yapar yanı benımle cok farklıdır..
ben ılk gelın geldıgımde cok yadırgamıs hatta kayınvalıdeme soylemnıstım neden sekerlerını sen atıyorusun neden sen suyunu goturuyorsun neden boyle nedn şöyle dıye
cunku bnm aılemde boyle deıldı cok kardes oldugumuz ıcın annem sadece yemek konusunda yanına yaklastırmazdı bızı abımler mesela harıka yemek ve utu yaparlar halı yıkarlar :)))
neyse esım allahtan oyle deıl .. gece bıle maşallahh aralın mamasını o yapar ben yataktan kalkmam karanlıktan korkuyorum dıye o gıder mutfaga yapar sutunu getırır ıcırır..
sadece esımın tahammul edemedıgı sey dagınık bır ev dagınık bır mutfaktır.. cunku annesı asırı derecede tıtız bır kadın evını dagınık yada kırlı hayatta goremezsınız o da boyel alısınca dagınık ev gormek ıstemıyor ..
ay neyse kızlar ya cok yazdım bızde aralımın saclarını 3 numeroo yaptırdıkkkkkkk c tesı aksamı
oyle uslu durdukıı bırde dönup dönup berber amcasına gülüp şirin yaptı durdur suratını . saçlarının az bı bolumunu saklıyorum
ay keltoşş bır yaş buyudu sankı oglum degıstı yaa ama cokk şeker olduuu ılk traşıydı babasının kucagına oturdu bı guzel durdu maşallah . resımlerını cektım traş olurken ama babasında alırsam eklerım buraya
ayşegül iyi hadi çabuk döndü kayınvaliden ev size kaldı en güzeli yaa
yasemin bakıcımız iyi de ne bilim daha alışamadık birbirimize bide eşim benden önce gidiyo gönderiyo onuda sabah da anlatıyo ama hep aceleyle bişeyler yarım kalıyo ben kayınvalidemede sorardım ne yedi ne kdar yedi bu aralar zaten iştahı kötü dolapta çorbası var bide bulgur pilavı var seviy onları hangisinden yerse yedirirsın dedim çorba yememiş makarna yapmış dedi eşim gerçi akşam zaten çorba pilav yiiicek ya bi şekilde doyurmuş karnını denemiş bişeyler makarnayıda seviyo öffffffff işte ben kendim gidp rapor almadıkça rahatlamııcam bide ben balık yağna başlııcam herlde yaa iştaha faydası oluyomuş heralde ayrıca balıkda yemiyo hanfendi iki haftadır alıyorum sevmedi seven season mıdır nedir o balık yağımı kiiii
deniz sizinde traşıız hayırlı olsun bende keserken çektim foto ama çok çekemedim kuaföre filan çektirdim 2 3 poz
kızlar selam.. ay bugun kendımı afedersınız ama b.k gıbı hıssedıyorum yaa ben ıyı deılım galıba..
esım konusunda soyledıklerınıze tesekkur ederım
cıdden esım cok cok ıyı olmakla beraber cok eglencelı bır o kadar anlayıslı vede dedıgım gıbı ev islerınde de ısyerınde cok yoruldugu halde yardımcı olan bı ınsan..
annesı bugune kadar elını sıcak sudan soguk suya vurdurmamıs kızlar kayınvalıdem kendını ogluna ve kocasına adamış bı kadın.. çaylarına bıle sabah sekerlerını kendısı atardı dusunun yanı .. coraplarını bıle utulerdı yanı nerdeyse agızlarına yemeklerını sokucak derecede ılgılenırdı .. bunlara bızzat kendım tanık oldum ama esım buna ragmen tam tersını yapar yanı benımle cok farklıdır..
ben ılk gelın geldıgımde cok yadırgamıs hatta kayınvalıdeme soylemnıstım neden sekerlerını sen atıyorusun neden sen suyunu goturuyorsun neden boyle nedn şöyle dıye
cunku bnm aılemde boyle deıldı cok kardes oldugumuz ıcın annem sadece yemek konusunda yanına yaklastırmazdı bızı abımler mesela harıka yemek ve utu yaparlar halı yıkarlar :)))
neyse esım allahtan oyle deıl .. gece bıle maşallahh aralın mamasını o yapar ben yataktan kalkmam karanlıktan korkuyorum dıye o gıder mutfaga yapar sutunu getırır ıcırır..
sadece esımın tahammul edemedıgı sey dagınık bır ev dagınık bır mutfaktır.. cunku annesı asırı derecede tıtız bır kadın evını dagınık yada kırlı hayatta goremezsınız o da boyel alısınca dagınık ev gormek ıstemıyor ..
ay neyse kızlar ya cok yazdım bızde aralımın saclarını 3 numeroo yaptırdıkkkkkkk c tesı aksamı
oyle uslu durdukıı bırde dönup dönup berber amcasına gülüp şirin yaptı durdur suratını . saçlarının az bı bolumunu saklıyorum
ay keltoşş bır yaş buyudu sankı oglum degıstı yaa ama cokk şeker olduuu ılk traşıydı babasının kucagına oturdu bı guzel durdu maşallah . resımlerını cektım traş olurken ama babasında alırsam eklerım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?