2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol esracım iyi sayılırız artık serpil sorma annem gitti ben bi hüzün bi hüzün sorma doğaçta dün huysuzdu ben ona yordum annanesini arıyo kesin dedim kayınvalidede gidiyo bugün kaldık baş başa kuzumla yuvamla :))

kızlar selam.. ay bugun kendımı afedersınız ama b.k gıbı hıssedıyorum yaa ben ıyı deılım galıba..

esım konusunda soyledıklerınıze tesekkur ederım
cıdden esım cok cok ıyı olmakla beraber cok eglencelı bır o kadar anlayıslı vede dedıgım gıbı ev islerınde de ısyerınde cok yoruldugu halde yardımcı olan bı ınsan..
annesı bugune kadar elını sıcak sudan soguk suya vurdurmamıs kızlar kayınvalıdem kendını ogluna ve kocasına adamış bı kadın.. çaylarına bıle sabah sekerlerını kendısı atardı dusunun yanı .. coraplarını bıle utulerdı yanı nerdeyse agızlarına yemeklerını sokucak derecede ılgılenırdı .. bunlara bızzat kendım tanık oldum ama esım buna ragmen tam tersını yapar yanı benımle cok farklıdır..
ben ılk gelın geldıgımde cok yadırgamıs hatta kayınvalıdeme soylemnıstım neden sekerlerını sen atıyorusun neden sen suyunu goturuyorsun neden boyle nedn şöyle dıye
cunku bnm aılemde boyle deıldı cok kardes oldugumuz ıcın annem sadece yemek konusunda yanına yaklastırmazdı bızı abımler mesela harıka yemek ve utu yaparlar halı yıkarlar :)))

neyse esım allahtan oyle deıl .. gece bıle maşallahh aralın mamasını o yapar ben yataktan kalkmam karanlıktan korkuyorum dıye o gıder mutfaga yapar sutunu getırır ıcırır..
sadece esımın tahammul edemedıgı sey dagınık bır ev dagınık bır mutfaktır.. cunku annesı asırı derecede tıtız bır kadın evını dagınık yada kırlı hayatta goremezsınız o da boyel alısınca dagınık ev gormek ıstemıyor ..

ay neyse kızlar ya cok yazdım bızde aralımın saclarını 3 numeroo yaptırdıkkkkkkk c tesı aksamı
oyle uslu durdukıı bırde dönup dönup berber amcasına gülüp şirin yaptı durdur suratını . saçlarının az bı bolumunu saklıyorum

ay keltoşş bır yaş buyudu sankı oglum degıstı yaa ama cokk şeker olduuu ılk traşıydı babasının kucagına oturdu bı guzel durdu maşallah . resımlerını cektım traş olurken ama babasında alırsam eklerım buraya

canım bakıcınızdan memenunsunuz sanırım ...çok sevindim grip aşısı olunuyorsa yani bizim cadlara valla yaptırırm hemen bıktım her ay her ay gribiz yaa....öğrenirsen canım bizide bilgilendir lütfen...senağlama

resimlerini ekeliyoruz aralın ........

kız yeter artık yazma eşin hakkında bişey ayy sinilerim bozuldu bakk...nerde bizde öyle eş....şaka bir yana maşallah canım ...

ayşegül iyi hadi çabuk döndü kayınvaliden ev size kaldı en güzeli yaa

yasemin bakıcımız iyi de ne bilim daha alışamadık birbirimize bide eşim benden önce gidiyo gönderiyo onuda sabah da anlatıyo ama hep aceleyle bişeyler yarım kalıyo ben kayınvalidemede sorardım ne yedi ne kdar yedi bu aralar zaten iştahı kötü dolapta çorbası var bide bulgur pilavı var seviy onları hangisinden yerse yedirirsın dedim çorba yememiş makarna yapmış dedi eşim gerçi akşam zaten çorba pilav yiiicek ya bi şekilde doyurmuş karnını denemiş bişeyler makarnayıda seviyo öffffffff işte ben kendim gidp rapor almadıkça rahatlamııcam bide ben balık yağna başlııcam herlde yaa iştaha faydası oluyomuş heralde ayrıca balıkda yemiyo hanfendi iki haftadır alıyorum sevmedi seven season mıdır nedir o balık yağımı kiiii

deniz sizinde traşıız hayırlı olsun bende keserken çektim foto ama çok çekemedim kuaföre filan çektirdim 2 3 poz

canım balık yağı iştahı kesinlikle açmıoyr ben bu konalrda hem tecrubeliyim kansızlıkta yedirmez vimin c al vede sipraktin dene eğer hasya felena değilse çünkü hasata olunca dr.muz normal iştahsızlaşması derdi bekelmek lazımmış....vede 1 yaşından sonrada eskisi kadar yemezmiş azalırmış..iştahsızlaşır mış hemen hemen her bebekte olurmuş..eğer hasta da değil yani bir sorun yokken durduk yere iştahı kesildiyse drç.götürmenizde fayda var ....

baba kizi markete yolladim,insaallah bide parka ugrarlar...bende söööleee dinlenirim..yemegimi yaptim evi topladim ama gelsin yaramaz dagitir kesin..bide uykum varki..
ben kizimin lülelerine kiyamiyorum..
kizlar tam hatirlamiyorum gecmise göz atarken görmüs olmaliyim biriniz eline vuruyorum demisti sanirim,cocuklarin eline ve yüzüne vurmak kisiliklerini etkiler diye biliyorum..

denizcim aralın traşı hayırlı olsun fotoları bekliyoruz

tabi ada ve eceninde

ben batuhanın saçlarının hepsini saklıyorum
bi tane uzun lülesi vardı onu ayrı diğer lüleleri ayrı geri kalan saçlarıda ayrı saklıyorum toplam 3 kutu var :)))

ayyyy kızlar şimdi gitti kayınvalide ader deryacım kusura bakma tam o esnada yazıştın canım ilgilenemedim vedalaşıyoduk ayyy nasıl ağladı kadın kızlar çok alışmıştı doğaça bana ahhh ahhh anacımı özledim ya onun yerini kimse tutamaz kızlar saçları kesilen bebişlerin resimlerini merakla bekliyorum ona göreeee
yasemincim zeynep çok tatlı maşallah baya büyümüş

denizcim sanki benim kayınvaliddemi anlattın
o da aynı şekildedir
suları getirii ilaç içeceklerse saat şaşmazdan hepsinin peşindedir
ev zaten aburcubur dolu hiçbirinin ağzını boş bırakmaz
gece kaçta gelirlerse gelsinler o uyanık camda bekler
çok pimpiriktir
mesela batuhanın hafif rahatsızlığınımı duydu Allah bütün akrabalar duyar herkes arar bizi ne oldu falan diye bende hiiiçç hafif bi rahatsızlık okadar derim :))
görümcem 18 yaşında mesela hiç sofra falan kurmaz ev işlerine falan yardım etmez fazla hepsini kayınvalidem yapar
ben sormadan kendisi dediki

bana annemde yaptırmamıştı evlenince nasıl olsa yapacaksın bari baba evinde rahat et demişti dedi bende aynısını kızımda yapıyorum elin oğluna illaki yapacak dedi.
aslında bi bakımada doğru yani :))

günaydın kızlar
yasemincim zeynep çok değişmiş maşallah çok güzel olmuş gözlerini çok beğeniyorum zaten onun Allah nazarlardan saklasın

ben çok yorgunum kızlar ya ece acayip yoruyo iştah yerlerde ben hastayım ilaç kullanıyorum oda fena uyku yapıyo gece kalkamıyorum eşim kalktı bir iki ece kendini yerden yere vuruyo anne diye mecbur kalktım onada sözde ilaç verdim uyku tulumunu giydirdim sıccacık yatırdım ama yinede çok sık uyandı kucağımda gezdiriyorum bi süre sonra yere atlamaya kalkıyo uyurken salıncağına yatırıyorum aklına süt geliyo mee de mee deli ediyo beni bakıcımız benden beter hasta ben yine toparladım akşamları yorgunluk oluyo sadece o sabah zor gelmiş nefes alamıyo offff offfffffff ecede bunca hastanın arasında akldı yawrum kadına da ilaç çıkardım ıhlamur yaptım bol için durun eceyle akşama kada dedim kadını da etrafında döndürüyo onu yemem bunu içmem

ben balık yağını dün aldım seven season abimler bana onu ece taaaaaaa 3 4 aylıkken demişlerdi kullan faydası çok diye ben almamıştım şimdi balık da yemek istemiyo birazda o yüzden aldım az bişey bile yese çok takmamaya çalışıyorum hasta olmasında zaten ondada kırgınlık olduğundan iştahı gitti bence yaa bide akşamlarıda ballı limonlu ıhlamur içiriyorum bal da enerji verir mi uyumak istemiyo çünkü gündüz 1 saat uyumuş akşam yine zor uyttuk direniyo cadıı

bu arada dikkat ettiyseniz ben bahçe işlerini yawaşlattım bileğimi incitmişim yada karpla tünel mi ne diyolarya ondan oldu ağrıyo bende uzun süreli şeyler ekiyorum çok da karıştı hayvanalr ağaçlar evler bi toparlamak lazım ama elim varmıyo eşimde bana devretti ikisini yawaş yawaş idare ediyorum artık level atlamakda bayaa zor hep aynı yere zevk vermiyo ödüllerin çoğunu da aldım zaten askıya alimda yetişin bana bakkalım :roflol:

serpil dün akşam 6,5 ta gittim uyuyodu nese fazla uyumamış uyandı. bu seferde emerek tekrar uyumak istedi uyutmadım şimdi 12 de 1 den aşağı uyumaz diye.....
bu seferde paşanın uykusu açıldı saat 11 i geçiyodu yalvar yakar uyttum valla.... sabah 7 de tamamen uyandı paşam... kapıya dayandı attaaaa... kışın napıcaz bunlarla biz....

spacula kızın çok tatlı Allah nazarlardan saklasın

aynen esracım dışarı çıkmıştık dönüşte uyumuş arabasında saat 7 buçuk oluyodu iyi uyusun biraz dedim apartmana girdim çocuklar asansörde kalmışlar yıkıyolar ortalığı imdaaatt diye korktu uyandı enes gibi açıldı gözleri sonra uyut uyutabilirsen

kızlar acele yazıyorum malum anneler yok doğaç yaramazlık peşinde dr.dan geldik boğazları nanayı yemiş bismillah kışa girerken antibiyotiğe başladık yine kulaklar iyiymiş sorun yok 3tane şurup verdi biri soğuk algınlığı biri ateş düşürücü biri malum antibiyotik grip aşısını sordum 6 aydan sonra yapılabiliyo dedi fakat şunu söyleyim dedi yüzde 30 koruyo dedi eczacıya sordum yarım aşı yapılıyomuş alıp hastanede yada sağlık ocağında vurulabiliyomuş fiyatıda 13 tl miş bilginize öpt. hepinizi durmuyo yaramaz uyutayım uğrarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…