- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
sanada iyi aksamlar esracim..hala istemisin..nerdesiniz kızlar yaaaaaaaa.....
herkese iyi akşamlar.....
Bu hafta sonu eşimle yemeğe çıkcaz 16.yılımızı devirdik, hayatımın yarısını onunla geçirmişim yani :)) bakalım epeydir yapmadığımız bişey o gün özel olsun istiyorum bu monotonluk çok sıktı beni biraz canlandırabilsek...ondan bi atraksiyon beklemiyorum gerçi iyice ruhsuzlaştı ama ben bişeyler yapıyım istiyorum,hala düşünüyorum ilginç bişeyler aklınıza gelirse yazın emi..
Slm kızlar 2 gündür giremedim bi türlü bahçe işleri falan çok oyalıyo :)) sonra da Asrın gelip klavyeyle oynuyo falan..
Dün ablam düğüne gidecekleri için yeğenleri bana bıraktı ev kreş gibiydi valla..(topu topu 3 çocuk halbuki..)canımı çıkardılar gerçi iremim sürekli oturuyor,canım ya kıpır kıpır enerji dolu tam kalkmak istiyor aklına bacağı geliyor ağlıyo falann onun o halini görmek moral bozuyor 3 hafta oturcak yavrum nasıl dayancak bilmem Allah daha beterinden sakınsın çok zor ya..
ayyy gülmekten yıkıldım ha ecenın olayına sabahta doğaç benim takı kutuma takıktı zaten ben mutfaktayken sen git indir hepsini düşünce korkmuş anlaşılan geldi yanıma elimi çekiştiriyo gel ben ne yaptım gör der gibi beni götürdü yatak odasına tam tahmin ettiğim gibi dedim yapmış yapacağını ama erkek olduğu nerden belli içindeki incik boncukla hiiiiç ilgilenmedi bıraktııı gitti bende topladım tekrar bidada ilişmedi işine yaramadı herhalde kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar
bugün işe gitmedim dn sevk almıştım kendime ilaç yazdırırım eceyide götürür hm kanını ölçtürürüm hem muayne ettiririm diye kyfi yok diyodum ya çok şükür iyiydi dün gezmeye gitmişler bakıcısıyla zor getirmiş babasına arkadaş varmışda ynuyolarmış akşamda benim arkadaşıma gittik sonrada yürüyüşe çıktık sakin bi akşam geçirdik sabah sağlık ocağına gittik şimdi ecenin druna gitsek orası hasta çocuk kaynıyodur bi kan damlası yazdırdım kullanıyım biraz daha da öyle baktırırım bari şimdi yanmasın canı dedim gezdik geldiik 10 kiloymuş hanım boyuda 76 çıktı ama evde daha fazla çıkıyodu hangisi doğru bilmiyom yawww bide evde kalmamın diğer sebebei bakıcımızda accayip hasta grip olmuş çok ağır kafamı kaldıramıyorum diyodu böyle durumlarda kızı gecekti ama o da ankarada kalmış bayramda gitmişlerdi o yüzden kaldım birde
neyse deryacım balık yağı kimisinde bayaa kilo aldırıyomuş kimisine hiiiççç faydası olmuyomuş sen teoya balık yedirmeye çalış yaa kullanma bence balık yağını nolcaa belli olmaz daha da yararsa teo ya yinede sen bilirsin tabiii
ayşegül caım yaa evde tek olmak zor tabii ama ben halaa rahatlığının süper olduğunu düşünüyorum rahat rahat yayılıyoruz valla sende sokarsın düzene bi süre sonra daha rahat olursun inş
bu arada ecenin yaramazlığını anlatıyım bime gittik bişeyler alıyorum önünede kasaptanaldığımız poşeti koyuvermiştim kasaya kadar elindede salatalık var anne mama diyip duruyo tamam kızım ye sen diyorum ama bakmıyorum hiçç neyse kasaya geldik kasiyer dedi abla eti dökmüş kaydirigubbakcemile3 bi baktım elini sokmuş üstü başı kuşbaşı iyi kıymayıda saçmamış bari geri topladık neyse bide yere atsaydı mama dediği oymuş meğer cadının delikafadulden
slm kızlar inş. herkesler idir
yasemin jnm maşallah kokoş kızına meleğim yha çok dadluu
ayşegül jnm allah kawuştursun btnm anne gibisi yok
adaş denizm yasemin serpilcmm we adını sayamadıklarım hepinizi kocaman öpüyorm
kızlar ada çok hasta ablamızdan grip geçti dün dr a gittik ilaçlar werdi ama kan ilacını kestik şimdilik dr umuz kızdı ndn dikkat etmedin şimdide kanı düşerse yaa dedi offf yha korkuyorm inş. biran önce iyileşirde kan ilacına başlarız düşmez inş. değerleride
offf offffffffffffffffff çok sıkılıyormmmm
adiş uyandı kaçtım ben
geçmiş olsun esracım aynı sorunları bende çok yaşadım tedavi gördüm gerçekten ilaç işe yarıyo kullanmaya başlayınca anlıcaksın canım benim eşimde eskiye dönmeye başladı demiştim ya sanırım burada yazdıklarımı okuyo ve topluyo kendini bu ara yine topluyo kendini bu sefer ben dile getirmeden yapıyo dün dedim hatırlatta geceden çöpü kapıya koyalım kapıcı alsın dedim gerek yok ben atarım şimdi dedi kalktı attı doğaçıda gezdirdi sonra akşam halıcılar halıları getirdi onları serdi hemde dizayn değişikliği yaptık hiç sıkılmadan onu ordan bunu burdan istediğim gibi yerleştirdi önceden olsa uğraşmazdı şok oldum valla mutfağa geliyo yardım istermisin diye soruyo falan yani hiç olmadığı kadar iyi bu aralar inş. böyle gider eskiye döndüğü an ben burda yazıcam yine okuyosa en azından dile getirmeden ben kendi kendine düzelir sıkıldım çünkü uyarı çekmektengünaydın....
kızlar dün psikoloğa gittim problemlerimi anlattım.....
doğumdan sonra eşimle yaşadığım problemler.....
ağır depresyon teşhisi koydu fakat tedaviye hemen başlayamıyoruz
önce kuzumu sütten kesmem gerekiyor
dün çok zorlu bir akşam geçirdim
eve gider gitmez meme istedi ben vermedim
ağlaya ağlaya uyuttum
gece veriyorum şimdilik....
sonra da ilaç tedavisine başlıcam....
inşallah bir an önce iyileşirim
artık eski ben olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?