2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

buda benim kokos kizim..

off cok datlu maşallah sübhanallah.. çirkinnnnnn
gozlere bak yaa yakıyor vallahı maşallah
kac kılo zeynep boyu kac yasemıncım ?

bu arada bısey soylıcem ben senıde acayıp merak edıyorum yaa ne var resmını koysan kızz hemen kaldırırsın

aysegulcum allah kavustursun vede gecmısler olsunnnn ay gıttı anacıgın dogaca nasıl yetısceksın yaa keske yakın olaydık sarılıp beraber aglasırdık bu ıkı azgının elınden :)))))

serpilcim sızede cok gecmıs olsun canım kısa gırerken hep oluyor hastalıklar
Allah a cok sukur bızde bısey yok ıstahta yerınde maşallah kuzuma
bugun 25 yıllık arkadasım gelıyorr ev dandını vallahı aralı asagı bıraktım babaannesı uyutsun dıye o uyanmadan duş almam gerek ev ıslerını halletmem gerek bırde yemek yapmam gerek umarım basarabılırım
ne yemegı yapıcagımıda bılmıyorum hey allam yaa

iltifatlariniz icin saolun teyzeleriii..
denizcim sorma ya..bizim sigortada sorun var drye gidemedik boy kilo olayini bilmiyoruz..ilk firsatta eklerim..
resimide eklerim bi ara insallah

Slm kızlar 2 gündür giremedim bi türlü bahçe işleri falan çok oyalıyo :)) sonra da Asrın gelip klavyeyle oynuyo falan..
Dün ablam düğüne gidecekleri için yeğenleri bana bıraktı ev kreş gibiydi valla..(topu topu 3 çocuk halbuki..)canımı çıkardılar gerçi iremim sürekli oturuyor,canım ya kıpır kıpır enerji dolu tam kalkmak istiyor aklına bacağı geliyor ağlıyo falann onun o halini görmek moral bozuyor 3 hafta oturcak yavrum nasıl dayancak bilmem Allah daha beterinden sakınsın çok zor ya..

Serpilcim msjlarını okudum ama hediye biriktiremiyorum yani 30 dan sonrasını almıyo kutu bende bazılarını kabul edip kullanıyorum falan..neyse yine de saol canım heralde almışımdır bonusumu çeşit çeşit hediyem var bi de bugün yavru fil çıkmış çok sevdimmm ama ne alaka çiftlikte anlamadım..

Ya bi de balıkyağı falan demişsin bende Asrına balık yediremiyorum balık yağı versem faydası olurmu,kilo yapıyormu balık yağı?şimdiki kilosundan memnunum almasını istemiyorum çünkü..

Ayşegülcüm anneleri yolladın ama bizim için iyi olmadı sanırım sen daha bi yoğunlaştın,sen ortama alışana kadar eskisi gibi sık girmemelerini normal karşılayacaz :)) geçmiş olsun canım bu arada hastalık ayları başladı malesefAllah şifa versin size ve tüm hasta bebeklere..

Denizcim bugün msn kapandı anlamışsındır gerçi faceden dürttüm seni ama sende işinin başına geçtin sanırım..Aralın resmini de bekliyoruz..

Yasemincim zeyno çok şirin olmuş maşşallah canım aynı şekilde sizden de resim bekliyoruz

Bu hafta sonu eşimle yemeğe çıkcaz 16.yılımızı devirdik, hayatımın yarısını onunla geçirmişim yani :)) bakalım epeydir yapmadığımız bişey o gün özel olsun istiyorum bu monotonluk çok sıktı beni biraz canlandırabilsek...ondan bi atraksiyon beklemiyorum gerçi iyice ruhsuzlaştı ama ben bişeyler yapıyım istiyorum,hala düşünüyorum ilginç bişeyler aklınıza gelirse yazın emi..

çok sağol deryacım evet artık sık sık giremicem nete bahçede zorluyo seninde dediğin gibi allahtan eşimle yardımlaşa yapıyoz valla farketmişsinizdir belki sırf ayçiçeği ekiyom 1günde diye daha fazla yada az cazip gelmiyo bebek fil şirin ama çok yer kaplıyo fazla geleni satıcam iyi para veriyo kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım yıldönümünüz az değlmiş valla kaç sene olmuş biz tanışalı eşimle 4.5 yıl olmuş size bakınca bişey gibi değil valla tavsiyede bulunayım dicem ama körle yatan şaşı kalkar misali bende eşime benzedim iyice o yapmaz böyle şeyler eskiden ben yapardım karşıdan görmeye görmeye yozlaştım bu konularda

ayyy canım ya ireme tekrar çok geçmiş olsun aman iyi olsunda önemli olan bu allah korumuş yavruyu

günaydın kızlar
bugün işe gitmedim dn sevk almıştım kendime ilaç yazdırırım eceyide götürür hm kanını ölçtürürüm hem muayne ettiririm diye kyfi yok diyodum ya çok şükür iyiydi dün gezmeye gitmişler bakıcısıyla zor getirmiş babasına arkadaş varmışda ynuyolarmış akşamda benim arkadaşıma gittik sonrada yürüyüşe çıktık sakin bi akşam geçirdik sabah sağlık ocağına gittik şimdi ecenin druna gitsek orası hasta çocuk kaynıyodur bi kan damlası yazdırdım kullanıyım biraz daha da öyle baktırırım bari şimdi yanmasın canı dedim gezdik geldiik 10 kiloymuş hanım boyuda 76 çıktı ama evde daha fazla çıkıyodu hangisi doğru bilmiyom yawww bide evde kalmamın diğer sebebei bakıcımızda accayip hasta grip olmuş çok ağır kafamı kaldıramıyorum diyodu böyle durumlarda kızı gecekti ama o da ankarada kalmış bayramda gitmişlerdi o yüzden kaldım birde

neyse deryacım balık yağı kimisinde bayaa kilo aldırıyomuş kimisine hiiiççç faydası olmuyomuş sen teoya balık yedirmeye çalış yaa kullanma bence balık yağını nolcaa belli olmaz daha da yararsa teo ya yinede sen bilirsin tabiii

ayşegül caım yaa evde tek olmak zor tabii ama ben halaa rahatlığının süper olduğunu düşünüyorum rahat rahat yayılıyoruz valla sende sokarsın düzene bi süre sonra daha rahat olursun inş

bu arada ecenin yaramazlığını anlatıyım bime gittik bişeyler alıyorum önünede kasaptanaldığımız poşeti koyuvermiştim kasaya kadar elindede salatalık var anne mama diyip duruyo tamam kızım ye sen diyorum ama bakmıyorum hiçç neyse kasaya geldik kasiyer dedi abla eti dökmüş kaydirigubbakcemile3 bi baktım elini sokmuş üstü başı kuşbaşı iyi kıymayıda saçmamış bari geri topladık neyse bide yere atsaydı mama dediği oymuş meğer cadının delikafadulden

ayyy gülmekten yıkıldım ha ecenın olayına sabahta doğaç benim takı kutuma takıktı zaten ben mutfaktayken sen git indir hepsini düşünce korkmuş anlaşılan geldi yanıma elimi çekiştiriyo gel ben ne yaptım gör der gibi beni götürdü yatak odasına tam tahmin ettiğim gibi dedim yapmış yapacağını ama erkek olduğu nerden belli içindeki incik boncukla hiiiiç ilgilenmedi bıraktııı gitti bende topladım tekrar bidada ilişmedi işine yaramadı herhalde kaydirigubbakcemile3

slm kızlar inş. herkesler idir
yasemin jnm maşallah kokoş kızına meleğim yha çok dadluu
ayşegül jnm allah kawuştursun btnm anne gibisi yok
adaş denizm yasemin serpilcmm we adını sayamadıklarım hepinizi kocaman öpüyorm

kızlar ada çok hasta ablamızdan grip geçti dün dr a gittik ilaçlar werdi ama kan ilacını kestik şimdilik dr umuz kızdı ndn dikkat etmedin şimdide kanı düşerse yaa dedi offf yha korkuyorm inş. biran önce iyileşirde kan ilacına başlarız düşmez inş. değerleride

offf offffffffffffffffff çok sıkılıyormmmm
adiş uyandı kaçtım ben

sağol deryacım adaya ve ırmağa geçmiş olsu canım inş. değerler düşmemiştir

günaydın....
kızlar dün psikoloğa gittim problemlerimi anlattım.....
doğumdan sonra eşimle yaşadığım problemler.....
ağır depresyon teşhisi koydu fakat tedaviye hemen başlayamıyoruz
önce kuzumu sütten kesmem gerekiyor
dün çok zorlu bir akşam geçirdim
eve gider gitmez meme istedi ben vermedim
ağlaya ağlaya uyuttum
gece veriyorum şimdilik....
sonra da ilaç tedavisine başlıcam....
inşallah bir an önce iyileşirim
artık eski ben olmak istiyorum

geçmiş olsun esracım aynı sorunları bende çok yaşadım tedavi gördüm gerçekten ilaç işe yarıyo kullanmaya başlayınca anlıcaksın canım benim eşimde eskiye dönmeye başladı demiştim ya sanırım burada yazdıklarımı okuyo ve topluyo kendini bu ara yine topluyo kendini bu sefer ben dile getirmeden yapıyo dün dedim hatırlatta geceden çöpü kapıya koyalım kapıcı alsın dedim gerek yok ben atarım şimdi dedi kalktı attı doğaçıda gezdirdi sonra akşam halıcılar halıları getirdi onları serdi hemde dizayn değişikliği yaptık hiç sıkılmadan onu ordan bunu burdan istediğim gibi yerleştirdi önceden olsa uğraşmazdı şok oldum valla mutfağa geliyo yardım istermisin diye soruyo falan yani hiç olmadığı kadar iyi bu aralar inş. böyle gider eskiye döndüğü an ben burda yazıcam yine okuyosa en azından dile getirmeden ben kendi kendine düzelir sıkıldım çünkü uyarı çekmekten

günaydın kızlar
esracım sütten kesmek gerçekten çok zor yaa yara bandını tavsite ederim korkuyolar biraz gerçi enes şimdi daha büyük çıkar onu da diyebilir ama ece ya korkmuştu yada tiksinmişti suratını buruşturuyodu bantlı görünce Allah kolaylık versin inşallah sen de toparlanırsın problmleinizi halledersiniz keşke eşinle birlikte gidebilseydin dra ama çok anlayışlı değil sanırım gelmezdi seninle

erkek çocukları ilgisiz takılara karşılara kutu daha çok ilgisini çekmiştir bide tabiii içinde ne olduğu merakı ayşegül ama ece olsaydı takıp takıştırıp hatta sürüp gezeerdi şimdiden başladı rimelimi gözüne götürmeye

deryacım sizede geçmiş olsun malesef salgın var bütün çocuklar hasta sen zaten dikkat ediyosundur hasta olmasını istermisin ecenine kanı düşük çıkıyo ya ada nın kaç çıkmıştı ne gibi problem yaşamıştınız canım sürekil baktırıyomusun ben yeni düzenli kullanmaya başladım damlasını ölçtüremesim henüz

bi gün evde kalıyorum ertesi gün ayrılmak çok zor oluyo ya sabah yine zırlıyodu bide ayaklarıma dolanıp duruyo hiç rahat vermiyo bu akşam babamızda yok uyumakta direniyo kaç gündür çok uykusu olmasına rağmen battaniyede sallıyoruz bu gece canıma okur benim bide gece çok uyanıyo ve ağlıyo bu aralar deli ediyo sabaha kadar 5 buçukta yanına indim uzandım battaniesinide üstüme örttüm anaaa kıskanç başladı üstümden çekip ağlamaya ittiriyo beni git diyo yatağımdan iyi gidiyom o zman diyom daha çok ağlıyo uyku sersemi iyice dellendi zor uyuttum tekrar bide bu aralar hiç yaklaştırmıyo babasını bana geliyo sarılıyo öpüyo filan deli oluyo ittiriyo o sarılıyo bana ben babasının düzüne yatıyorum kalk diyo o gidiyo üstüne çıkıyo babasının göğsüne yatıyo yandık valla yakında ayrı odalarda otutturcak bizi bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…