2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya inşallah hep böyle olur maşallah diyelim
bide şimdi başbaşa kaldınız ya birazda ondan yapıyodur canım insan yeni evlenmiş gibi oluyo valla ev boşalınca :kedi:kaydirigubbakcemile3

canım ya inşallah hep böyle olur maşallah diyelim
bide şimdi başbaşa kaldınız ya birazda ondan yapıyodur canım insan yeni evlenmiş gibi oluyo valla ev boşalınca :kedi:kaydirigubbakcemile3

evet canım aklıma sen geldin zaten şimdi bakıcı olunca dış kapının mandalı belli bi süre sizde sonra çekip gidiyo evde baş başa kalıyosunuz sende düzenini oturtmuşsundur annelere özel oda bile yaptınmı yapacakmıydın neydi ohhh istediğin gibi takıl artık şükür bakıcında iyi gibi sizde tadını çıkarın benimde planlarım var bakalım doğaç iyileşsin bi ordu evine yemeğe falan gidelim bi diyorum anneme kısmet olamadı kimliği yok çünkü baş başayız şimdi ya gideriz belki civar yerlerede ilçelerede gezmeyi düşünüyorum tabi eşimin bu yoğunluğundan fırsat bulursak çünkü yine mesailer uzuyo haftasonu yarım gün yine çalışıyo offf offff

hu huuu
hatunlar naber
ben annemdeyim 4 gündür
yine biraz halsizleşti
kan iğnesi vurulduğu halde kanı düşüyor ya
yine iğne verdi dr.
bir ay sonra kan yapmazsa artık kan vericez dedi dr.
beklicez bakalım
kan yapıyormuş diye duyduğumuz herşeyi yyapıyoruz alıyoruz ama yinede olmuyo
bünye yapmıyomuş
araştırıldı başka hiçbir hastslık çıkmadı çok şükür

esracım ilacı bende kullanıyorum
artık bırakmam gerek ama yine eskisi gibi olmaktan korkuyorum bu sefer
umarım sendede işe yararcanım
ilaçla hiçbirşeyi kafana takmıyosun
bu iyimy kötümü anlamış delim

ayşegülcüm eşine maaşllah diyorum Allah nazarlardan saklasın...

benimkinin ne psikoloğa gittiğimden haberi var ne de enesi sütten kesmeye çalıştığımdan... yarın akşam 1 haftalığına konyaya gidecek annesiyle birlikte gezmeye gidiyorlar.... aman gitisn bende kendimi dinliyim birazcık..... hem enesi daha kolay keserim....

serpilcim sağol canım inşallah ilaçlarla normale dönerim...
dediğim gibi eşimin haberi yok. aile terapistine gitmeyi çok isterdim ama o kesinlikle karşı çıkar...
psikoloğa gittim dediğim zaman nasıl karşılıcak hiç bilmiyorum

sevdacım şirkette bir arkadaş var o da aynısını söylüyor kafam bomboş iyimi kötümü bilmiyorum diyo.
ama şu var kafana takıpta kendini yemenden bin kat iyidir.....

sevda bu arada annene geçmiş olsun bak kendi derdimden yazdığını daha yeni gördüm....
Allah acil şifalar versin....

cnm çok geçmiş olsun inş. bir an önce anneciin iyileşir
ada da öyle cnm yha daima düşüoo kan değerleri dr umuz dediki acaba hücrelermi yiyoo dedi offf offf neseki başka bi hastalığı çıkmamış cnm buna şükür
acil şifalar wersin rabbim

cnm çok geçmiş olsun
aslında benim de çok ihtiyacım war ama ihmal ediyorm işte
grşrz jnm

slm.kızlar geçmişi okuyamıdm çok hastaydım şiddeetili grip oldukm ecrinde aynı anda oldu ama o benden daha iyi şimdie eve geldşk annemellrdeydim çok halsizleştim bayılma durumuna geliyordum halaa halsizim aslında birazdan k.vvaldemelre geçeceğim birazda oarada kalacağım ecrinle ilgilenemiyorum hastalığımdan artık iyi olunca eve geleceğim...herkese iiyi akşamala.....

ohoooo hatunlar noluyonuz ya herkes dökülüyo geçmiş olsun yasemincim iyi bak kendine sevdacım annenede geçmiş olsun canım küçük adamızda düzelir inş. bende diyorum niye kimse uğramıyo artık diye

kızlar bugün gittim bi saç makinası aldım oğlumun saçını kendim kesicem dedim deryacım tavsiye ederim sende al kendin kes dediğim modeli yaptık eşimle çok güzel oldu bence biz beğendik koyucam şimdi resmini bakalım siz beğenecekmisiniz

ayşegülcüm doğaçın saçlarını kendin kesmen fikrine bayıldım canım
ama sen yeni kestirme32iş

yazım bitmeden zeynep gönderdi öncekini :))))))
yeni kestirmiştin doğaçın saçını arkadakilere bak nasılda uzamış hemen
çabuk uzuyo heralde
canım model bana biraz garip geldi
ben herzaman normal standart şeylerden yanayım
ben olsam arkadakileride ön tarafın uzunluğunda kestiririm
ama illaki değişik birşey olsun diyosan bu şekilde bir süre dursun derim

aslında bu model önler uzadıkça daha güel olacak bence çünkü makinanın en uzun ucu bu boydu bu çok kısa 1hafta sonra azcık uzar sanırım farkı biraz kapatır bide ıslak burda saçları kuruyken daha güzel bende klasik sevmiyorum işte bu model gördüm bandırmada bazı çocuklarda bayıldım çok tatlı duruyodu şimdi uyuyo bakalım yarın gündüz gözüyle bida bakıp bi karar vericem beğenmezsem hepsini kesicem çok çabuk uzuyo saçı nasılsa bu arada sarardı sank saçları iyice

hatunlarrrrr slmmmm!

ya 2 gündür bi girip de bişeyler yazamadım hep engelim belli,klavye delisi teoş..

çok şey yazmışsınız hangi birine yorum yapcağımı şaşırdım valla sondan başlıyım doğaçımın saçları kesilmiş ,nasıl olmuş dersen ehhh diyeceğim ayşegülcüm ben pek tutmadım bu modeli ama siz madem beğenmişsiniz bize laf düşmez güle güle uzatsın oğluş..
bizde o makinalardan var zaten ayşegülcüm arada eşimin ensesini falan alıyorum (bir elimde on marifet berberliğe de el attım :)) ama teoya denemeye korktuk babası pipirik ya keseriz diye tırsar teo da durur mu bilmem hala öyle tuhaf saçlarla geziyo yavrum yaaa halaaa bi model bulamadık biraz uzasın diye bekliyorum gerçekten çabuk uzuyor..

kızlar bahçedeki hayvanlar yürümeyi başladı
,yoksa bendemi sorun var:uhm:
:))) Nurancım hayvanların üzerine gelip allow walk yazan kısmı stay olarak değiştir uslu uslu otururlar..
Adaşşş geçmiş olsun canım bugün konuştuğumuz gibi bizde de hep kansızlık söz konusu ve her nedense ben hep unutuyorum kan ilacını yaaaa..dün de vitamin şişesini çekti yere düştü paramparça oldu (gerçi onu da unutuyordum ) inşallah değerleriniz normal olur hatta biraz da depolaması gerekiyormuş
Esracım ne iyi yapmışsın valla çok sevindim senin adına en azından gitmek,sorunlarını anlatmak bile seni rahatlatmıştır.umarım ilaçlar etkisini gösterir..ya ne diycem şu ilaçlardan eşinin yemeğine de atsan nolur etkili olurmu ki..:)) ya ne biliyim doktora gitmeyi reddediyormuş ya belki o da relax olur hı? seni bilmem ama benim aklıma yattı benim kobayda her an deneyebilirim..:)) en zoru enes için şimdi o çok sevdiği memeciklere veda etcek anlaşılan zor bi dönem ama kısa bi dönem emin ol,üstesinden geleceksin..sil o yazıyı da çırpındıkça batıyomuş ne o öyle yok batmak falan,olumlu ol dünyanda olumlu olsun yaa..
Geçmiş olsun canım umarım bi an önce düzelir ,ilaçlar işe yarar..
ya sevda varya bazen beni çok şaşırtıyorsun niye dersen burdan bakınca sen gayet sorunsuzsun..yani şimdiye kadar ne eşinden,ne kızından,ne kayınvalidenden ne de evliliğinden şikayetçi olduğunu görmedim ama ilaç kullanıyorum demişsin,seni ilaçlara mahkum kılan sorunun ne canım?
ya bu arada neredeyse hepiniz antidepresan kullanıyomuşsunuz gerçekten etkilimi yaaa gerçi ablamda kullanıyor ve daha bi hayat dolu eski bekarlığındaki gibi vurdumduymaz hallere büründü diyebilirim..

eminim bende gitsem bana da aynı teşhis konulur,bunu hissediyorum mesela bu aralar takığım yüz ifadem değişti sert bakıyorum,kaşımı çatıyorum,sürekli gerginim vs.. ve bu durumdan çok şikayetçiyim çünkü düzeltemiyorum yakında yüzümde izler oturacak o şekilde ne kötü yaaa.. gitsem mi acep bende ama ben ilaç kullanmaktan nefret ederim vücuda kimyasal sokuyorsun sonuçta,kıyamam böbreklerime falan :)) neyse Esradan alırız hbrleri gerçekten işe yararsa bende bi gideyim..

Size de çok geçmiş olsun yasemincim,acil şifalar kal bi süre de dinlen işte..

Eceye de çok güldüm sıpaaa seni ne hallere sokmuştur kimbilir ellerinde etlerle..

Teo da dün balkonda çamaşır asarken yerde kuş pisliği bulmuş ağzına atmış Allahtan hemen gördüm ama ağzından çıkardım sonuçta pis poku..bu çocuk ne çok seviyo böyle b..ktan şeyleri yaaa!

ya kızlar bu aralar ben evde kendimi kaybediyorum Teo her yeri darmadağın ediyor her şey her yerde toplamaktan sıkılıyorum bazen biriksin,toptan topluyum diyorum bu seferde göz zevkimi bozuyor rahatsız oluyorum bunlar ne zaman durulcak,sanırım sizinkilerde öyledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…