geçmiş olsun esracım aynı sorunları bende çok yaşadım tedavi gördüm gerçekten ilaç işe yarıyo kullanmaya başlayınca anlıcaksın canım benim eşimde eskiye dönmeye başladı demiştim ya sanırım burada yazdıklarımı okuyo ve topluyo kendini bu ara yine topluyo kendini bu sefer ben dile getirmeden yapıyo dün dedim hatırlatta geceden çöpü kapıya koyalım kapıcı alsın dedim gerek yok ben atarım şimdi dedi kalktı attı doğaçıda gezdirdi sonra akşam halıcılar halıları getirdi onları serdi hemde dizayn değişikliği yaptık hiç sıkılmadan onu ordan bunu burdan istediğim gibi yerleştirdi önceden olsa uğraşmazdı şok oldum valla mutfağa geliyo yardım istermisin diye soruyo falan yani hiç olmadığı kadar iyi bu aralar inş. böyle gider eskiye döndüğü an ben burda yazıcam yine okuyosa en azından dile getirmeden ben kendi kendine düzelir sıkıldım çünkü uyarı çekmekten
canım ya inşallah hep böyle olur maşallah diyelim
bide şimdi başbaşa kaldınız ya birazda ondan yapıyodur canım insan yeni evlenmiş gibi oluyo valla ev boşalınca :kedi:kaydirigubbakcemile3
hu huuu
hatunlar naber
ben annemdeyim 4 gündür
yine biraz halsizleşti
kan iğnesi vurulduğu halde kanı düşüyor ya
yine iğne verdi dr.
bir ay sonra kan yapmazsa artık kan vericez dedi dr.
beklicez bakalım
kan yapıyormuş diye duyduğumuz herşeyi yyapıyoruz alıyoruz ama yinede olmuyo
bünye yapmıyomuş
araştırıldı başka hiçbir hastslık çıkmadı çok şükür
günaydın....
kızlar dün psikoloğa gittim problemlerimi anlattım.....
doğumdan sonra eşimle yaşadığım problemler.....
ağır depresyon teşhisi koydu fakat tedaviye hemen başlayamıyoruz
önce kuzumu sütten kesmem gerekiyor
dün çok zorlu bir akşam geçirdim
eve gider gitmez meme istedi ben vermedim
ağlaya ağlaya uyuttum
gece veriyorum şimdilik....
sonra da ilaç tedavisine başlıcam....
inşallah bir an önce iyileşirim
artık eski ben olmak istiyorum
:))) Nurancım hayvanların üzerine gelip allow walk yazan kısmı stay olarak değiştir uslu uslu otururlar..kızlar bahçedeki hayvanlar yürümeyi başladı
,yoksa bendemi sorun var:uhm:
Adaşşş geçmiş olsun canım bugün konuştuğumuz gibi bizde de hep kansızlık söz konusu ve her nedense ben hep unutuyorum kan ilacını yaaaa..dün de vitamin şişesini çekti yere düştü paramparça oldu (gerçi onu da unutuyordum ) inşallah değerleriniz normal olur hatta biraz da depolaması gerekiyormuşkızlar ada çok hasta ablamızdan grip geçti dün dr a gittik ilaçlar werdi ama kan ilacını kestik şimdilik dr umuz kızdı ndn dikkat etmedin şimdide kanı düşerse yaa dedi offf yha korkuyorm inş. biran önce iyileşirde kan ilacına başlarız düşmez inş. değerleride
Esracım ne iyi yapmışsın valla çok sevindim senin adına en azından gitmek,sorunlarını anlatmak bile seni rahatlatmıştır.umarım ilaçlar etkisini gösterir..ya ne diycem şu ilaçlardan eşinin yemeğine de atsan nolur etkili olurmu ki..:)) ya ne biliyim doktora gitmeyi reddediyormuş ya belki o da relax olur hı? seni bilmem ama benim aklıma yattı benim kobayda her an deneyebilirim..:)) en zoru enes için şimdi o çok sevdiği memeciklere veda etcek anlaşılan zor bi dönem ama kısa bi dönem emin ol,üstesinden geleceksin..sil o yazıyı da çırpındıkça batıyomuş ne o öyle yok batmak falan,olumlu ol dünyanda olumlu olsun yaa..günaydın....
kızlar dün psikoloğa gittim problemlerimi anlattım.....
doğumdan sonra eşimle yaşadığım problemler.....
ağır depresyon teşhisi koydu fakat tedaviye hemen başlayamıyoruz
önce kuzumu sütten kesmem gerekiyor
dün çok zorlu bir akşam geçirdim
eve gider gitmez meme istedi ben vermedim
ağlaya ağlaya uyuttum
gece veriyorum şimdilik....
sonra da ilaç tedavisine başlıcam....
inşallah bir an önce iyileşirim
artık eski ben olmak istiyorum
Geçmiş olsun canım umarım bi an önce düzelir ,ilaçlar işe yarar..hu huuu
hatunlar naber
ben annemdeyim 4 gündür
yine biraz halsizleşti
kan iğnesi vurulduğu halde kanı düşüyor ya
yine iğne verdi dr.
bir ay sonra kan yapmazsa artık kan vericez dedi dr.
beklicez bakalım
kan yapıyormuş diye duyduğumuz herşeyi yyapıyoruz alıyoruz ama yinede olmuyo
bünye yapmıyomuş
araştırıldı başka hiçbir hastslık çıkmadı çok şükür
ya sevda varya bazen beni çok şaşırtıyorsun niye dersen burdan bakınca sen gayet sorunsuzsun..yani şimdiye kadar ne eşinden,ne kızından,ne kayınvalidenden ne de evliliğinden şikayetçi olduğunu görmedim ama ilaç kullanıyorum demişsin,seni ilaçlara mahkum kılan sorunun ne canım?esracım ilacı bende kullanıyorum
artık bırakmam gerek ama yine eskisi gibi olmaktan korkuyorum bu sefer
umarım sendede işe yararcanım
ilaçla hiçbirşeyi kafana takmıyosun
bu iyimy kötümü anlamış delim
slm.kızlar geçmişi okuyamıdm çok hastaydım şiddeetili grip oldukm ecrinde aynı anda oldu ama o benden daha iyi şimdie eve geldşk annemellrdeydim çok halsizleştim bayılma durumuna geliyordum halaa halsizim aslında birazdan k.vvaldemelre geçeceğim birazda oarada kalacağım ecrinle ilgilenemiyorum hastalığımdan artık iyi olunca eve geleceğim...herkese iiyi akşamala.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?