2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Esracım varya öyle güzel bi msj yollamışsınki bana k.k.yı ne zaman açsam karşıma çıkıyor görünce apışıp kalıyorum çok iyi geliyor çokkk..kendine getiren tokat gibi valla!

kızlar kendi diet grubumun haricinde şimdi birde göbeğini eritmek isteyenler topiğine katıldım hergün artık 1 saat yürüyüş+ belirli göbek ve kalça eriten hareketleri yapıyorum bakalım inşallah işe yarar çok gıcık bi göbeğim var ya tutup kesesim geliyor..

günaydın kızlar
bugün yorgunum dinlenemedim arkadaşım vardı gece 12 buçukta yattık ece 3 buçuktan sonra uyutmadı oturup oturup ağlıyo diş miii korkuyomuuuu anlamadım ama gündüz keyfi gayet yerinde nasıl olmasın evde durmuyo ki sabah çıkmışlar bakıcısına gitmişler akşama kadar orda arkadaşıyla şarkılar söylemiş oynamış ordan aldım alel acele kurabiye yaptık yemek yedik arkadaşla yürüyüşe çıktık hanfendi yolda uyudu aydede ye şarkı söyleyip duruyodu sözde ordan arkadaşıma gittik çay içtik orda kudurdu yatağında hopladı zıpladı enerjisini boşalttı bize geldik uyudu bi şekilde 11 i geçiyodu bu aralar ikimizde çok geziyoruz hee o yüzden çok mutlu sürekli şarkı söyleyip geziyo maşallah kuzuma bu akşamda eşimin arkadaşı gelicek eşiyle eve gidince evi temizleyip börek gibi bişey yapmam lazım kurabiyem ve kekim var yanında yorucu bi akşam olcak yine ece kucağımdan inmez ve benide otutturmaz kesin bakalım aslında artık bize eceden biraz daha büyük çocuklu misafir gelmesini daha çok istiyorum onlarla oynuyo çünkü ev biraz talan oluyo ama olur o kadar

Deryacımm teo da çok komik ya demek götürdü kaşla göz arasında .oku bunlar çok güldürüyo bizi ya sıpalar

bizim evde seninki gibi canım ya bende bazen ne varsa alıp ecenin odasına atıyorum bir iki gün sonra topluyorum walla zaten akşama kadar yoruluyorum bide yemek bulaşık derken her zaman temizlik yapamıyorum eşim sağolsun benden önce geldiğinde eve toparlar etrafı bana pek iş kalmaz

bende bi kaç gün elma diyeti yapmaya çalıştım tabii çok ağır değildi benimki yemek de yedim sonra sıkıldım şimdi yiyorum ne olsa ama herkes çok zayıflamışsın yeter bu kadar bilmem ne diyo gaza getiriyo sinir luyorum hala 3 4 kilom var vermek istediğim bi 60 olsam evlendiğimdeki kiloma dönsem keşkemmmmm yürüyüş çok iyi geliyo ben her akşam yürüyorum yemekten sonra bide eceye koşturmaktan heralde verdim bu şekilde dün akşam yürüyüş yoluna gittik 4 km bide eve dönüş filan 5 6 km yürümüşümdür tempolu tammalıııcaktık yolu ama ben tırstım ıssız olunca yol bide yanımızda bi araba durdu bizde çocuk kaçırma olaylarından bahsediyoduk dön özlem dön demişim Allah korusun sanki bebek arabasını elimden alıp gidiverceklermiş gibi geliyo Allah ayırmasın evlatlarımızdan bize bağışlasın insanın psikolojisini çok etkiliyo böyle şeyler

sevdacım annene yasemincim sana da geçmiş olsun kayınvalidemde kansız yapmayınca yapmıyo vücuk kan iğneleri ilaçları neler kullandı pekmezler filan olmuoy yinede ecede o na benzer diye korkuyorum

ayşegül doğaçın saçları bence güzel olur biraz uzarsa üstler bende yıllar önce görmüştüm bu saçı hollandadan gelen bi kaç çocukta düz saçta güzel oluyo beğenmiştim bakalım doğaçınkile nasıl olcak ilk kesince hoş olmuyo ama gözümüz alışmadığından belki de

şimdi iyice kestim saçını kızlar arkada ama yine küçük kuyrukcuk bıraktım bu nasıl beğendinizmi bakıyım koyuyorum resmini

bu da güzel görünüyo ama niye kestin canım yaa merak etmiştim biraz uzayınca nasıl olcak önceki saçı üsttekiler şimdi altta bıraktığın boya gelince süper oluyodu ama buda iyi görünüyo ne çabuk uzuyo ya doğaç ın saçları maşallah ayrıca hiçç de bebeklik saçlarından eser kalmamış artık ecenin saç rengine dönmüşş

ayrıca farmville de mastery level almışın o ne oluyo ben hala beceremeim kazanmayı zaten bizim bil da şifre koymuşlar takip mi ediyolar ne kim nereye giriyo tırsa tırsa giriyom evdede hiç bakamıyom artık bezelye ekiyorum bu aralar hem bi günde oluyo hem 3 xp veriyo sana verdiği ödül ney çok merak ettim DD

günaydın arkadaşlar..

ayşegülcüm doğaçın saçları böyle çok güzel olmuş.biraz uzadı mı çok daha güzel görünür kesin.

benim oğluşumun saçlarını doğduğundan beri babası kesiyo.4 kere kesildi şimdiye kadar:)ama artık çok ağlıyo ya.parçalıyo kendini.doğaç nasıl duruyo keserken ağlamıyo mu?biz en son kestiğimizde üst kısmını kesemeden bırakmıştık.o kadar çok ağladı ki.yırttı kendini dayanamadık bıraktık.ertesi gün musluğun başında suyla oynarken hallettik:)yine uzadı bizim kesilmesi lazım biraz ama nasıl olcak bilmiyorum..

ya bizimkini de babası bir kere kesti
zaten keltoştu pek bişey farketmedi söyleme gereği bile duymadım uzadı bile...

yasemincim geçmiş olsun canım....

Ayşegülcüm doğaçın ikinci hali çok güzel olmuş maaşallah

Ece tam bir fırlama ya aynı enes yaramaz böcük hepsi... lülülülülülü

Deryacım yemeğine ilaç katma fikri güzel kaydirigubbakcemile3 ay ne güzel olur böle her şeye tamam hayatım diyen bir koca.. şaka bir yana konyaya gitsin gelsin terapiste gitmeyi teklif edicem uygun bir zaman da bakalım ne dicek daha benim pskiyatriye gittiğimi bilmiyor...
Ev dağınıklığına gelince annemden Allah bin kere razı olsun benim bu tür problemelerim yok annem hala arkamızı topluyor yaaa.....
Teo kuş pisliğini ağzınamı attı hiç şaşaırmadım enes te dışarda sigara izmaritlerini topluyo ağzına atmaya çalışıyo ne bulursa ağzına atıyo üffff ya mikrop kapıcaklar yaramazlar.....

deryacım yazın bende yürüyerek baya forma girmiştim 69 a akadar düşmüştüm şimdi 74 kiloyum ve yürüyüş yapmaya hiç fırsatım yok......

canım çoğunluk beğenmedi eşimde dahil sabrım yok beklicek uzaması için ya firmvilledeki o olay aynı sebzeyi ekiyosun sürekli benim fikstir ayçiçeği ekerm demiştim ya topladığın zaman aynı sebzeyi belli bi puana kadar gelince ondada level atlıyosun yıldız veriyo bide 25 xp veriyo 2. level yani 2. yıldızda kaç verecek bende bekliyorum şimdilik yeni bişey yapmışlar işte ya
zuhalcim doğaçta çok ağlıyodu düne kadar dün eşimle keserken ağladı baya ama bu sabah ben keserken gıkı çıkmadı demekki diyorum sürekli yapınca alışıyolar sizde sürekli kesin alışır belki bide önüne traş makinasının tarağını falan veriyoz değişik geliyo onunla oynarken cırt cırt yapıyoz

sağol esracım bakalım bu sefer nasıl olcak uzayınca inş. eşinde düzelir ikinizede gerek kalmaz böyle tedavi yöntemleri inan çok istiyorum seni çok iyi anlıyorum

ayşegülcüm saçı şimdi güzel olmuş doğaçın

kıslar bende 1,5 kilo verdim 60 oldum yuppiiiii

canım doğum günü kutlu olsun..... nice mutlu senelere....

Son düzenleme:
Nurancım bende face de gördüm şimdi kutlayım diye girdim sen yazmışsın..

Nice senelere tatlım oğluşunla ve eşinle nice güzel yaşlar devir emi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…