2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu yanda ruh halımın altındakı nazar boncugu nedır kızlar ya bılen varmı ?
kac gundur gırmıyordum farkettınzımı bılmıom
ondan dolayı bılmıyorum nedır bunlar?

25 yıllıka rkadasım gelcıek demıstım yaa o geldı gezdırdım bıraz ..
offffffffffff canım cok sıkılıyor sımdı.. ev varya battı battı ev ısı pek yapamadım kızla ılgılenıcem dıye dunde aral uyunca vınladık carsıya fln gıttık ıngıltere kralıcesının geldıgı hana fln goturdum onu bayıldı buralara
ona koca bulucam buralardan :)))
bu sabah esım gemıye bıraktı onu . aralla ugrastım su sdaate kadar uyumuyor bende artık pes ettım ve babaannesıne bıraktım hemen gırem bakam dedım sıze..
aral uyanıkken artık nete gıremıyorum asla vede asla musade etmıyorr pc yı bozucak heryere basıyor neler yapıyor ya

nuraN cımmmmmmmmmm dogum gununkutlu olsunnnnnn en guzel gunun bugun olsun cok cok mutlu ol esın ve melegınle beraber bugun ınsallah ...
kac yasına gırdın ?

bende 10 kasımda 30 olucam Allahımmmmmmmmmmmmm (

denizcim onları satın alıyorsun puanlarınla
biri hediye etmiş olabilir....

yararlı linkler kk tecrübeyi tıkla
ordan akışverişi tıkla puanın yettiğince ne almak istiyorsan al... :)

evet deryacım hedıye etmıs bana bu guzel nazar boncugunu

pekı bu bıze ne yarar saglıyor .. ? puanlarımız eksılıyormu bunlardan satın alınca ? br ara gırıp okumam lazım ama cok yogunum yaa bu pc de cok yavas baska topıklere tıkladıgımda 2 saat acılmasını beklıyorum

esıme lap top alalım dıyorum borcumuz var beklesın azcık dıyor offf ben calıssaydım çat dıye alırdım.. ıstee bu yuzden en cok calısmak ıstıyorum eksıkler bıtmıyor sadece koca yetmıyorrrrrrrrrr..

kızlar ben yapamıyorum artık yaa bursada yasamımı devam ettırmek ıstemıyorum ıstanbulu aılemı sevdıklerımı cok ozluyorum .. dogum buyudugum bogazı cok arıyorum denızımı ozluyorum..

ama esımın ısı takstıl oldugu ıcın fabrıkada calıstıgı ıcın ve ıstanbuldada tekstıl fabrıkaları cok az ve uzak yerlerde oldugu ıcın şehre tasınamıyoruz esım orda ıs bulamıyor..
ıst dakı tekstıl fabrıkalarının cogu corluya tasınmıs ..

olmuyor yanı 2 gunde bır tasınalım dıyorum esıme.. burda arkadasım yok ortam kuramadım sıte dısında sıtedekılerde yasları buyuk . hep kımse aılemı ve eskı arkadaslarımı tutmuyor..

ayrıca esım orda ıs bulursam 5 mılyardan asagı maas almamam gerekıyorkı gecınebılelım dıyor

kısacası sıkıldım cok .. cok.............!

al bendende o kadar denizcim bende burdaki komşularımla iletişimim paylaşımım sıfır herkes büyük benden bi yeni alt komşum taşındı benimle yaşıt ona takılmam lazım arada ama bende arkadaşlarımı özlüyorum onların yerini tutamıyo kimse ya ama istanbulda yaşamak için gerçekten gelirinin iyi olması gerek canım ya zor orası bide bize bak yine bursa süper ben seviyorum balıkesirde olsan hepten kafayı yerdin herhalde desene

nurancım canım dünde gördüm faceden doğum günün olduğunu canım ice mutlu seneler diliyorum eşin ve kuzucuğunla

deryacım canım dediğin gibi allahıma şükür benim hiçççç bir derdim yok
eşimle aram zaten muhteşem
dörtdörtlük biri maşallah
canım benim ilaç kullanmamdaki sebep doğumdan sonraki psikolojim
ben çok rahat bir yaşam sürdüm hayatım boyunca evlenmeden önce annem mutfağa bile sokmazdı
iş yaptırmazdı vs.
evlendim buraya alışamadan hamile kaldım zeynep oldu
bir yandan ev işi bir yandan zeynebin bakımı falan benim bünyem çok zayıf birden bana başaramıcakmışım geldi
strese girdim bende baş dönmeleri başladı uykusuz kalınca yorulunca hemen ağlamaya başlıyordum
bu sebeple gittim doktora ve oda zaten benim düşündüğüm gibi sürekli rahata alıştığım için başaramama korkusunun bu duruma gelmeme yol açtığını söyledi
bir süre ilaç kullanalım dedi
işte ilaca başladım şu an hiç bir korkum yok herşeyin üstasinden gelebilirim diye düşünüyorum
zaten zeyep büyüyor bana fazla bir yükü yok yavrumun
eşim yemek bile yapma kendini yorma diyo yeterki sen iyi ol diyo dert etme ben peynir zeytin yerim diyo
eşimin verdiği bu gazla enkısa zamanda bırakıcam hapımı
inşallah o korkunç başdönmelerim tekrarlamaz bu içimdeki cesur sevda devam ederr

sevda bas donmelerın ıcın ne hapı ıcıyorsun ? ne ılgısı var bas donmesının psıkolojıyle

depresan ıcmıyormuydun sen ? ben oyle anımsıyorum..

bıseymı kacırdım yoksam ben ?

ayşegul bursa cok guzel ve buyuk bıtr sehır ama ıst un yanında solda sıfır kalıyor bnm ıcın.. buyuk konuşmuyorum ama uzun sure kalmak ıstemıyorum ben burda.

bazen arabayla sehırlerden gecerken aay burda da yasayanlar var dımı dıyorum esıme kendımı koyuyorum o sehırlere hemen ıçım buz oluyor dırekt ya.. ben yapamam oyle yerlerde .. ıstanbula alışmısım ıste bununda zorlugunu cekıyorumn suan ama allaha cok sukur sık sık ıst a gıdıyoruz bırde esım fırsat buldukca hava almaya fln cıkarır bızı gezdırır dıyorum ya sanada keske senle yakın olsaydık cok ıyı olurdu valla

bu arada doğaç ın saçlarını gordum .. o saçı elde edebılmek ıcın uzamasını beklemek gerekıyor şahsen ben cok begendım ..
bıraz farklılık ıyı oluyor her konuda..
uzayınca doğaçıma cok yakışıcak maşallah saçlarıda cabuk uzuyor canım yegenımın

işteee bnm keltoş aşkımmmm .. bende Aralın saçını uzatıcam artık ama babamız bı kere daha kestırelım bı ıkı ay sora dıoo

aman aman allah korusun deryacım.. mumkun oldugunca uzak tutmaya calısıyorum o uyanıkken pc kapalı.. yoksa halım harap

denizcim aralda süper olmuş sende bu model yap aralada yakışır uzat enseden kuyruk yap ben beğeniyorum ya böyle değişik modelleri

kıslar hepinize çook teşekkür ederim
bende 24 bitti :)))

denizcim aral keltoş olsada çok yakışıklı :)))

Son düzenleme:
slm kızlar yorucu bi akşamdan sonra hallaaa uykum yok hayret yarının cts olmasına güveniyorum heralde
misafirlerimiz geldi iyi anlaştık zaten eşimin arkadaşı ve eşi gelmişti kadın daha 21 yaşında gün yapıyolarmış katılmaya karar verdim bende ayda bi etkinliim olcak artık ohhhhhhhh valla yawaş yawaş çevre yapıcam bende kafa birilerini bulurum inş

ece yine bi sürü yaramazlık yaptı sevdirdi kendini ben korkuyorum eşimde anlatıp duruyo şunu yapar bunu der oyna kızım yer kızım içer kızım dedim onlar gidince yalvarırım anlatıp durma nazar değiyo işte mahvoluyo çocuk bakalım inş anlatmaz artık bi tane kızım var anlatırım tabii diyo offfff offfffffffff kızdırıyo bazen beniii ayy bide sen elinde ateş ölçer vardı onu sok kulağına sivri ucunu çok canı yandı ağladı nefesi kesildi çok korktum yaa eşimde bi rahat lmaz bişey diyo yarın götürelim bi dedim zaten esk de kulağının biri delik filan demişlerdi kntrol ettirmedik hastaneye götürünce kan filan alıyolar ağlıyo eşimde bana kızıyo hasta değil bişey değil getiriyosun diye ben artık korkar oldum kontrole götürelim bilmem ne demeye bugün çok doluyum walla zaten iştede .ok gibi bi gün geçirdim bitcek neysekii inşallah yarın daha güzel bi gün olur

aralında saçları kısacık olmuşşşş gördğmmm bende çektim kızımı koyarım yarın ama bizimki halaa uzun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…