sevda bas donmelerın ıcın ne hapı ıcıyorsun ? ne ılgısı var bas donmesının psıkolojıyle
depresan ıcmıyormuydun sen ? ben oyle anımsıyorum..
bıseymı kacırdım yoksam ben ?
kızlar firmville yasa gereği kapatılmış ya offff herşeyebi kulp buluyolar
canım doktorun dedi şöyle
ben strese girince boynumdaki kaslar geriliyormuş
gerilince beyne giden damarlara baskı yapıp daralma oluyormuş
damarlarda daralma olunca beyne giden kan akışı yavaşlıyor ve bu bende baş dönmesi yapıyormuş
bu teşhiside bir çok tahlil ve testten sonra koydu dr.
boyun emarımı bile çekti ve sonuç bu
antidepresan beni rahatlatıyor ve kaslarım gerilmiyor
hapı kullanmaya başladıktan sonra kontrole gittiğimde ultrasonda beyne giden kanım bakıldı ve normale döndü
evet ya kapanmış bende çok üzülmüştüm ama eşim naptısıysa bişeyler yaptı tekrar giriyorum:lepi:kızlar firmville yasa gereği kapatılmış ya offff herşeyebi kulp buluyolar
geçmiş olsun canımslm ayyyyy sinir oldum kaçtır yazıyorum sayfa kapanıyo ya ben laptop sevmiyom hee hala alışamadım kaç sene oldu gıcık oluyorum yazı yazmaya neyse özet geçeyim nuran doğum günün kutlu olsun canımm
gece ece müthiş zor bi gece geçirtti hiç acile gitmeyi düşünmemiştim 1 günlükken de böyle yapmıştı bu ikincisi hiççç uyutmadı ağladı bağıra bağıra dedim heralde kulağını acıttı ateşölçeri sokmuştu yaa eşimde kulapını tutmuyo sakin olsana diyo filan iyi dedim sen bak o zaman ben yatıyorum dayancak gücüm kalmadı ağladıkça kalktım eşim ilgilendi sabaha kadar dr gitik biraz gribi varmış boğazıkızarmış kulapında bişeyyokmuş kanımız güzel çıktı arada kullan ferruum biraz daha yükselirse iyiolur dedi ilaç filan yazmadı evde benical var dedim ondan ver bi iki gün geçer dedi boyu sağlık ocağında kısa çıkmıştı hem kilo almıyo hem uzamıyo üzülmüştüm hem hemşire ölçtü hem dr 81 çıktı iyi uzamış dedi yiyo kaka yapıyo çok hareketli diyince kilo almaz hiç uğraşma dedi yediklri yeterli dedi balık yağıda balık yemiyo dediğim için kullanabilirsin içerse yoksa zorlama kimisine yarıyo kimisine yaramıyo deid işte bizden böyle kızlar heeeeeee bide pazarda sticker gördüm 2 lira aldım yapıştırınca foto çeker koyarım çok güzel olcak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?