2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sevda bas donmelerın ıcın ne hapı ıcıyorsun ? ne ılgısı var bas donmesının psıkolojıyle

depresan ıcmıyormuydun sen ? ben oyle anımsıyorum..

bıseymı kacırdım yoksam ben ?

canım doktorun dedi şöyle
ben strese girince boynumdaki kaslar geriliyormuş
gerilince beyne giden damarlara baskı yapıp daralma oluyormuş
damarlarda daralma olunca beyne giden kan akışı yavaşlıyor ve bu bende baş dönmesi yapıyormuş
bu teşhiside bir çok tahlil ve testten sonra koydu dr.
boyun emarımı bile çekti ve sonuç bu
antidepresan beni rahatlatıyor ve kaslarım gerilmiyor
hapı kullanmaya başladıktan sonra kontrole gittiğimde ultrasonda beyne giden kanım bakıldı ve normale döndü

ayşegül doğaçın saçları bence şimdi harika olmuş
çooookkkkkkk beğendim ve bu modeli tuttum çevremdeki erkek annesi arkadaşlarıma doğaçın saçını model olarak göstericem izin verirsen :)))

denizzz arlda çooookk yakışıklı olmuş
dahada büyümüş geldi gözüme bu şekilde

ecenin yeni halinide bekliyorum serpilcim

bu arada deniz odan bittimi canım ?
resim eklicektin

bide deryacım asrının odasını eklicekti
hatırlatayım dedim opuyorumnanaktan

slm ayyyyy sinir oldum kaçtır yazıyorum sayfa kapanıyo ya ben laptop sevmiyom hee hala alışamadım kaç sene oldu gıcık oluyorum yazı yazmaya neyse özet geçeyim nuran doğum günün kutlu olsun canımm

gece ece müthiş zor bi gece geçirtti hiç acile gitmeyi düşünmemiştim 1 günlükken de böyle yapmıştı bu ikincisi hiççç uyutmadı ağladı bağıra bağıra dedim heralde kulağını acıttı ateşölçeri sokmuştu yaa eşimde kulapını tutmuyo sakin olsana diyo filan iyi dedim sen bak o zaman ben yatıyorum dayancak gücüm kalmadı ağladıkça kalktım eşim ilgilendi sabaha kadar dr gitik biraz gribi varmış boğazıkızarmış kulapında bişeyyokmuş kanımız güzel çıktı arada kullan ferruum biraz daha yükselirse iyiolur dedi ilaç filan yazmadı evde benical var dedim ondan ver bi iki gün geçer dedi boyu sağlık ocağında kısa çıkmıştı hem kilo almıyo hem uzamıyo üzülmüştüm hem hemşire ölçtü hem dr 81 çıktı iyi uzamış dedi yiyo kaka yapıyo çok hareketli diyince kilo almaz hiç uğraşma dedi yediklri yeterli dedi balık yağıda balık yemiyo dediğim için kullanabilirsin içerse yoksa zorlama kimisine yarıyo kimisine yaramıyo deid işte bizden böyle kızlar heeeeeee bide pazarda sticker gördüm 2 lira aldım yapıştırınca foto çeker koyarım çok güzel olcak inş

ece çok fıstık olmuş ya yerim ben seni ya serpil çok şeker saçlarıda kendide. maşallah bende ona kocamaaaannnn

sevdacım tabiki önerebilirsin canım bu modeli akşam babası gelincede çok beğend işte bu ya dedi bu sefer olmuş dedi komşum geldi oda dedi süper olmuş sen nasıl beceriyon kız bu işleri falan dedi valla aferin sana diyo elinden geliyo dedi aman berbere götürsem bi sürü zırlıcak biliyorum zırlıcaksa evde zırlasın dedim ilk sonrada baktım oluyo hep kendim yapmaya karar verdim

aa aaa daha neler ogrenıcez yaa cok ılgınc nerden ne oluyormus baksana..

ama herkesın bır derdı hatta bır cokd erdı var.. cok cok cok cok gerekmedıkce depresan ılaclarına karsıyım bu gıbı durumlarda ınsanın en buyuk ılacı kendısı oluyor

bazen bende bugune dek yasadıklarımdan dolayı bır dr a gıdıp depresan fln kullanmayı dusunuyorum ustelık bnmkısı sadece dogumdan sonra gırılen bır psıkolojık durum deıl 7 yaşımdan berı yaşadıklarımı ıcımden atamıyorumm ama sonra vazgecıyorum yada gıdemıyorm bı sebepden

soracagım şu kı bu depresanlar ıyı gelıyormu yanı mesela unutmak ıstedıgın gecmısı dusunmuyormusun yada acıları unutuyormusun ?

aysegul doğaç ın saclarını senmı kestın maşallahhh bı ara bnmkılerede el atarmsınnnnnnn ?

sevdacım odam bıtmedı daha esımın hıc bos vaktı olmuyor yarım oldu daha uygulanıcak seyler var ama bu halıyle resmını eklerım

işte gıyım odam ama dah tam bıtmedı kızlar ayna fln yaptırıcaz bunun gıbı seylerı eksık

eceye maşallah çok tatlı..

denizcim giyim odanız çok güzel olmuş.hele dolabın üzerindeki desene bayıldım.yerdeki minik halıyla uyumu da çok güzel olmuş..

denizcim saçlarını keserim seve seve çılgınlığa hazır ol şaka bi yana kız ne güzel olmuş oda öyle ya ay istedğin gibi doldur ne güzel ama eşininkilerde vardır orda demi adama yer kalmamıştır kız bütün dolaplar bi odada bizim oda takımının dolabıda çocuk odasında sığmadı yatak odasına bide doğaça şifonyer aldım bi çekmecesini ben kullanıyorum bizde bu kadar yer sorunu olmasa bende doldururdum ya gerçekten süper olmuş güle güle kullan denizcim

kızlar firmville yasa gereği kapatılmış ya offff herşeyebi kulp buluyolar
evet ya kapanmış bende çok üzülmüştüm ama eşim naptısıysa bişeyler yaptı tekrar giriyorum:lepi:
geçmiş olsun canım
Allahtan bişeyi çıkmamış

bu arada çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

denizcim odanda çok güzel olmuş
bende doılaptaki desene bayıldım halıyla uyumu süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…