Evet o benim :))) ya neymiş diye bakıyordum baktım hediye edilebiliyomuş hepinize tek tek gönderecektim ta kiiiii teo gelip işime karışana kadar...evet deryacım hedıye etmıs bana bu guzel nazar boncugunu
pekı bu bıze ne yarar saglıyor .. ? puanlarımız eksılıyormu bunlardan satın alınca ? br ara gırıp okumam lazım ama cok yogunum yaa bu pc de cok yavas baska topıklere tıkladıgımda 2 saat acılmasını beklıyorum
esıme lap top alalım dıyorum borcumuz var beklesın azcık dıyor offf ben calıssaydım çat dıye alırdım.. ıstee bu yuzden en cok calısmak ıstıyorum eksıkler bıtmıyor sadece koca yetmıyorrrrrrrrrr..
bu pc den bende çok çekiyorum benim 6-7 yıllık bilgisayarım ara ara parça değiştirsemde benimki de çok yavaş yeni formatladım hala aynı eşim de beni ikna etmeye çalışıyor laptop için ama ben bişeyi bi benimsedim mi kolay kolay atamıyorum pc de öyle oldu bir de laptop ta rahat çalışamam yani photoshop tarzı çalışmaları sanırım ne biliyim belki şu yeni kampanyalar çıktı onlarla yeni laptop alırız
Ayyy denissss napcan taşınıp da,iş arayıp da kendine yeni sorunlar mı arıyosun be kuzum..düşününce mutlaka çok güzel ama beraberinde çok sorun getirir sana bence bi defa bu kadar rahat olamazsın istanbulda ve yanında aralla ne arkadaşlarınla buluşursun ne bi yerlere gidebilirsin emin ol..şimdi rahatsın babaneye bırakıp çıkabiliyorsun geçen yazmıştın arkadaşını falan gezdirmişsin tek başına olsan bunların hiç biri olmaz olsa da burnundan gelir yani bizde öyle..kızlar ben yapamıyorum artık yaa bursada yasamımı devam ettırmek ıstemıyorum ıstanbulu aılemı sevdıklerımı cok ozluyorum .. dogum buyudugum bogazı cok arıyorum denızımı ozluyorum..
ama esımın ısı takstıl oldugu ıcın fabrıkada calıstıgı ıcın ve ıstanbuldada tekstıl fabrıkaları cok az ve uzak yerlerde oldugu ıcın şehre tasınamıyoruz esım orda ıs bulamıyor..
ıst dakı tekstıl fabrıkalarının cogu corluya tasınmıs ..
olmuyor yanı 2 gunde bır tasınalım dıyorum esıme.. burda arkadasım yok ortam kuramadım sıte dısında sıtedekılerde yasları buyuk . hep kımse aılemı ve eskı arkadaslarımı tutmuyor..
ayrıca esım orda ıs bulursam 5 mılyardan asagı maas almamam gerekıyorkı gecınebılelım dıyor
kısacası sıkıldım cok .. cok.............!
hem demişler doğduğun yer değil doyduğun yer! eşin ne güzel işini yapıyor istanbula gidip ev ara ,iş ara,yüksek maaş olsun vs...hepsi dert valla iyi düşün bunları da derim..bak ben lafta doğduğum büyüdüğüm şehirdeyim ama evlendikten sonra ve özellikle çocuktan sonra o eski arkadaşlıklar görüşmeler kalmıyor malesef bende gençliğimde arkadaşlarımdan 1 saat ayrı kalamazdım,çok gezerdim vs..ama evlenince herşey çok farklı olay şehir falan değil yani.. ay ne çok yazmışım yaaa bi ara bende de bu düşünceler vardı da eşim iskenderunda askeriyede çalışıyordu oraya gitmem sen gel evlenelim diye tutturdum istifa etti ve geldi iyi mi oldu kötü mü oldu dersen bende öyle küçük yerlerde asla yapamazdım iyi oldu umarım sizin içinde ne hayırlısıysa zamanda size onu getirsin..
bırak ilacı o zaman sevdacım bunca zaman o evi kim idare etti ve zeynoyu kim bu hale getirdi tabi ki sennnn! artık olmuşsun sen derler ya öyle canım! :))deryacım canım dediğin gibi allahıma şükür benim hiçççç bir derdim yok
eşimle aram zaten muhteşem
dörtdörtlük biri maşallah
canım benim ilaç kullanmamdaki sebep doğumdan sonraki psikolojim
ben çok rahat bir yaşam sürdüm hayatım boyunca evlenmeden önce annem mutfağa bile sokmazdı
iş yaptırmazdı vs.
evlendim buraya alışamadan hamile kaldım zeynep oldu
bir yandan ev işi bir yandan zeynebin bakımı falan benim bünyem çok zayıf birden bana başaramıcakmışım geldi
strese girdim bende baş dönmeleri başladı uykusuz kalınca yorulunca hemen ağlamaya başlıyordum
bu sebeple gittim doktora ve oda zaten benim düşündüğüm gibi sürekli rahata alıştığım için başaramama korkusunun bu duruma gelmeme yol açtığını söyledi
bir süre ilaç kullanalım dedi
işte ilaca başladım şu an hiç bir korkum yok herşeyin üstasinden gelebilirim diye düşünüyorum
zaten zeyep büyüyor bana fazla bir yükü yok yavrumun
eşim yemek bile yapma kendini yorma diyo yeterki sen iyi ol diyo dert etme ben peynir zeytin yerim diyo
eşimin verdiği bu gazla enkısa zamanda bırakıcam hapımı
inşallah o korkunç başdönmelerim tekrarlamaz bu içimdeki cesur sevda devam ederr
ya biz halaaa boya badana olayına giremedik ya hep bişeyler çıkıyor bu gün de eşim dışarıda şirketce bruncha gittiler bilkent otele patrona sürpriz d.günü partisi yapacaklarmış pon pon kızlı falan..hem de yıldönümümüzde yaaaabu arada deniz odan bittimi canım ?
resim eklicektin
bide deryacım asrının odasını eklicekti
hatırlatayım dedim opuyorumnanaktan
oda bitsin ekliycem canım!
işte gıyım odam ama dah tam bıtmedı kızlar ayna fln yaptırıcaz bunun gıbı seylerı eksık
Denizcim odanız çok güzel ve kullanışlı olmuş güle güle kullanın canım küçücük odayı ne güzel değerlendirmişsin hem o çanta olayı en güzeli de bende o çantalrımı sokcak yer bulamıyorum ortada olsa dağınık gözüküyor dolap içlerinde eziliyorlar falan en güzeli olmuş yani..
Ve eceeee,doğaç,aral hepsi çok cici olmuşşş güle güle uzatın! ayşegül gel bize de el at ben korkuyorum kendim yapmaya ya kötü olursa diye..