2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet o benim :))) ya neymiş diye bakıyordum baktım hediye edilebiliyomuş hepinize tek tek gönderecektim ta kiiiii teo gelip işime karışana kadar...

bu pc den bende çok çekiyorum benim 6-7 yıllık bilgisayarım ara ara parça değiştirsemde benimki de çok yavaş yeni formatladım hala aynı eşim de beni ikna etmeye çalışıyor laptop için ama ben bişeyi bi benimsedim mi kolay kolay atamıyorum pc de öyle oldu bir de laptop ta rahat çalışamam yani photoshop tarzı çalışmaları sanırım ne biliyim belki şu yeni kampanyalar çıktı onlarla yeni laptop alırız

Ayyy denissss napcan taşınıp da,iş arayıp da kendine yeni sorunlar mı arıyosun be kuzum..düşününce mutlaka çok güzel ama beraberinde çok sorun getirir sana bence bi defa bu kadar rahat olamazsın istanbulda ve yanında aralla ne arkadaşlarınla buluşursun ne bi yerlere gidebilirsin emin ol..şimdi rahatsın babaneye bırakıp çıkabiliyorsun geçen yazmıştın arkadaşını falan gezdirmişsin tek başına olsan bunların hiç biri olmaz olsa da burnundan gelir yani bizde öyle..

hem demişler doğduğun yer değil doyduğun yer! eşin ne güzel işini yapıyor istanbula gidip ev ara ,iş ara,yüksek maaş olsun vs...hepsi dert valla iyi düşün bunları da derim..bak ben lafta doğduğum büyüdüğüm şehirdeyim ama evlendikten sonra ve özellikle çocuktan sonra o eski arkadaşlıklar görüşmeler kalmıyor malesef bende gençliğimde arkadaşlarımdan 1 saat ayrı kalamazdım,çok gezerdim vs..ama evlenince herşey çok farklı olay şehir falan değil yani.. ay ne çok yazmışım yaaa bi ara bende de bu düşünceler vardı da eşim iskenderunda askeriyede çalışıyordu oraya gitmem sen gel evlenelim diye tutturdum istifa etti ve geldi iyi mi oldu kötü mü oldu dersen bende öyle küçük yerlerde asla yapamazdım iyi oldu umarım sizin içinde ne hayırlısıysa zamanda size onu getirsin..

bırak ilacı o zaman sevdacım bunca zaman o evi kim idare etti ve zeynoyu kim bu hale getirdi tabi ki sennnn! artık olmuşsun sen derler ya öyle canım! :))
bu arada deniz odan bittimi canım ?
resim eklicektin

bide deryacım asrının odasını eklicekti
hatırlatayım dedim opuyorumnanaktan
ya biz halaaa boya badana olayına giremedik ya hep bişeyler çıkıyor bu gün de eşim dışarıda şirketce bruncha gittiler bilkent otele patrona sürpriz d.günü partisi yapacaklarmış pon pon kızlı falan..hem de yıldönümümüzde yaaaa (

oda bitsin ekliycem canım!

işte gıyım odam ama dah tam bıtmedı kızlar ayna fln yaptırıcaz bunun gıbı seylerı eksık

Denizcim odanız çok güzel ve kullanışlı olmuş güle güle kullanın canım küçücük odayı ne güzel değerlendirmişsin hem o çanta olayı en güzeli de bende o çantalrımı sokcak yer bulamıyorum ortada olsa dağınık gözüküyor dolap içlerinde eziliyorlar falan en güzeli olmuş yani..

Ve eceeee,doğaç,aral hepsi çok cici olmuşşş güle güle uzatın! ayşegül gel bize de el at ben korkuyorum kendim yapmaya ya kötü olursa diye..

Bugün bizim tam tamına 16 koca senemiz bitti! onu tanıdığımda 16 yaşında küçücük bi kızdım şimdiyse orta yaşlarına yaklaşan olgun bi bayanım (gerçi içimde hala o çocuk kaldı..) acısıyla,tatlısıyla 16 sene bizi büyüttü,biz yaptı..nice 16 lar devirelim inşallah!ben ona çok kızıyorum ama çok da seviyorum kıslar yaaa..

bugün dediğim gibi evde yok belki akşam üzeri gelir de bişeyler yaparız lafta dün yemeğe çıkacaktık ama plan değişti anneme yameğe gittik artık salı günü yemeğe çıkacağız (gününde olmayacak ( )

nice 16 yıllara canım

cok sagol aysegulcum ıste valla bır estı oyle yaptık odayı ınsallah kullanıslı olur bugune dek yatak odamda olmasına alısmıstım dolabımın :)

denizcim odanda çok güzel olmuş
bende doılaptaki desene bayıldım halıyla uyumu süper

yatak odamın takımı dedıgım gıbı aynı desende esım perde yaptı bırde alkisalkisalkis

slm kızlar iyi pazarlar hepinize ....

sanada ıyı pazarlarr canımmmmmmm a.s.

teonun son halını gormek ıstıyorummmmmmmmmmm :asigim:

Son düzenleme:
derya yazdıklarım senın yazının ıcınde kalmıs canımn anlarsın ama sen

Püffff günaydın yazdım yazdım odaya pat diye biri geldi bende pat diye ekranı kapatmak zorunda kaldım :sinifsinif:

Günadın.. Herkese hayırlı haftalar..

Aral ve Ecenin saçlarını çok beğendim... Allah nazarlardan saklasın.. Özelliklle erkekler keltoş olduğunda biraz daha büyük gösteriyor... Aralda öyle olmuş opuyorumnanaktan

Denizcim giyim odan çok güzel olmuş... Güzel günlerde kullanın...

Deryacım nice mutlu yıllar devirmeniz dileğiyle....

Cuma, Cumartesi ve Pazar eneciğe hiç meme vermedim
çok huysuzlandı ya ömrümü yedi 3 günde zaten hiç iyi değilim iyice gerildim...
en son ellerini yıkarken kaşla göz arasında lavodaki naftalini ağzına atmaya yeltenince patladım...
bağırdım çağırdım annemle de tartıştık sonra annem enesi aldı kapıyı çarptı çıktı.... canım annem ya
ben o sinirle ağlama krizine girdim. neyseki arkadaşım geldi de sakinleştim....
böyle işte şu meme kesme olayını hayırlısıyla atlatsaydık :gitme:

günaydııınnn yazarsın esracım yine kızlar ya 1hafta oldu doğaçın ilaçları başlayalı hala öksürüyo gerçi sabahları ve hala akıyo burnu normalmi bu kadar sürmesi keyfinde bişey yok arada huysuzlanıyo ama zaten yapardı okadarını öncedende

ayşegülcüm öksürük hemen geçmiyor maalesef....
ya şimdi gece üstünü de örtmüyor tulum alsam dururmu içinde benim canavar.... :uhm:

ayşegül ancak etkisinin gösterir ilaçlar
ay sonbaharı hiç sevmiyorum hastalık mevsimi
kışın pek hasta olunmuyo bu havalar daha tehlikeli
doğacın enerjisinin yerinde olmasına sevindim canım
hastayken bile kıpır kıpırlar maşallah

deryacım 16 koskaca yıl geçirmişsiniz maşallah size
bacım arada enişteden şikayetlerin oluyo ama 16 yıl hatrına affedilir bence :))
sizde artık olmuşsunuz :)))

deniz iki dolap çok iyiii yüaaaaaaaaaa
bizimkiler üstüste duruyo
tuttum bu fikri
bu arada kombinasyon süper

günaydın kızlar
deniz odanız çok güzel oluş güle güle kullanın
deryacım sizinde yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelere
esracım oluyo bazen üzülme canım yaa zaten sütten kesmek çok zor bi dönem bide sen gerginsin başka sebeplerden üstüste binince insan yanındakileri kırıyo bazen sıpalarda rahat vermiyo ki hiççç
dün hava çok sıcaktı pikniğe gittik arkadaşlarla yere kesme şeker dökülmüş toplamamışlar ecede babasıyla kediyi seviyodu yerden şekeri almış kediye vermeye uğraşıyo sonra naptı pekiii ağzına atmaya kalktı hadi onu farkettik engelledik ama başka bi şekeri atmıştı bi ara ağzına zor çıkarttım off yaa arkanı dönmeye gelmiyo

amaa çok eğlendi kızım top oynadılar çamurdan pasta yaptılar koşturdu ablalarıyla eve geldik banyo yaptı uyudu hemen 1 saat uyttum gece geç yatmasın diye sonra yine dışarı çıktık işlerimizi ghallettik geldik yemek yedi oynadı uyudu sabaha kadarda uyanmadı yaa kuşum nasıl yorulmuş güzel ama çok yorucu bi haftasonu geçirdik valla halim yok daha pazartesiden

cumartesi akşamı da iki aylık bebekleri olna arkadaşlarımıza gittik ece başta uslu durdu sonra açıldı bebeği istedi ayağını sıkıyo öyle bi bebeği var gülüyo konuşuyo filan ayapını sıkınca buda yapsın diyo ana kucağından salllıcam diye tutturdu bebeği aldık hemen o kuruldu sonra beşiğini keşfetti ona çıktı zıpladı banyo dolabındaki deterjan sabun ne varsa yatak odasına taşımış offffffffffff oturamadık 1 buçuk saatte pes ettirdi bizi eve döndük :roflol:

ay sabah da sinir oldum sayın amirimin özel ders örencisi kapıda kaldı gelir birazdan dedim oda kapısının önünde beklemiş çık kütüphanede dolaş hayret bişi bizimki geldi serpil seni odaya almadımı diyo bi daha gelince burda beklersin diyo sinir parasını almayı biliyon gel zamanındada bekletme ben senin özel ders öğrencilerine dadılık mı yapıcam bide kötükedihüso

ayşegül iyileşirken öksürük artarmış ya belki ondandır ıhlamurunu içiyomu peki . iyileşir inş artık
bende cts grip şurubu başlamıştım benical iyi aslında ama bugünde verebilirse bakıcısı vercek sonra bırakırım bizde ne ösürük ne burun akıntısı hiç bişey yok çok şükür boğazı kızarmış dediği için dr verdim belki erken önlemiştir ilerlemeden bide sabah pekmezli ıhlamur akşam ballı ıhlamur içiriyorum yaa grip herkeste bakıcıını torunuda 2 aylık burnu filan akıyomuş yawrum daha küçücükken hastalık da ne zor olur Allah tüm hastalara şifa versin

ayy bu arada ayşegül hediye için teşekkürler canım ben nasıl gönderiliyo bulamadım yaww

serpil eceyi seyrettik face de
cimcime ya nasılda oynuyo öyle
zeynep çok sevdi arka arkaya iki üç kez izledik

bende ne resim nede video çekebiliyorum kızımı
makinem hala olmadı
sözde parçası gelmiş bakılım 1 hafta daha beklicez olmazsa eşim adliyede çalışıyor dava açıcak 5 yıl boyunca yedek parça temin etmek zorundalarmış
bizimki daha 3 yıl oldu alalı ama 3 aydırda tamir için bekliyoruz
bidaha samsung marka birşey almıcam vallahi sinir ettiler bizi sizde almayın kızlar herkese kötülücem onları
dava açınca kazanırsak yenisini vermek zorunda kalıcaklar o zaman görürler

ayyy sevdacım bende bu teknolojik ürünlerden çok çektim hep iyi marka aldım hep sorun çıktı ve bi sürü masraf yaptım aslında iyi diye bişey yok ya dandikte olsa iyi çıkabiliyo bu tür eşyalar tamamen şans diyorum
ece çok tatlı oynuya gerçekten serpil ya dün eşimde izledi yne doğaçla birlikte klip bitince kızıyo niye bitti diye tekrar aç diye işaret ediyo anlatıyorum ben ona doğaç bak arkadaşın ece hani oyun oynamıştınız falan diye dinliyo bişeyler anlatıyo anlıyomu bilmiyorum :))
ıhlamuru kestim artık ya ilaçlar zaten ağır dedim hepsi üst üste binmesin dedim birazda bende şey var hastalığı yaşasında istiyorum bağışıklığını direncini kazansın istiyorum biraz daha hafiflesin kesicem ilacıda dediğim gibi keyfi yerin nasılsa önemli olan o benim endişem kronik bi durmda olması uzun sürmesi şaşırttı ağır değil sonuçta bide dişe bağlıyorum yine geliyo sanırım ilk dişide griple çıkarmıştı çünkü

ayyy çalışmanında bu zorluğu var evde ayrı işte ayrı stres yaşıyo insan allah kolaylık versin canım ya zor insanlarla uğraşmak
bu yaramazlarla napıcaz biz ya bizdede farksız valla herşey annem gitmeden önce komşular geldi uğurlamaya oturuyoduk çay içiyoduk haımlarla ben çamaşırları yeni topladımdı sepetteydi sen al gel benim sütyeni kadınlara göster gülmekten yıkıldık biz gülünce hep bi ağızdan korktu oturdu ağladı oğlum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…