- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
günaydın güzeller
yasemin hayırdır canım ne oldu ben kaçırmışım heralde en son hasta olduğunu kayınvalidene gittiğini yazmıştın geçmiş olsun demiştin sanırım yada düşünüp yazmayı unutmuş olabilirim kusura bakma problemlerinizi çözersiniz inş en kısa zamanda canım
deryacım bende o büyük stickerlara bayılıyorum büyük salonlu bi evim olursa bende yaptırmak isterim tabiii o zamanın şartlarınada bakmak lazım belkim modası geçimiş olurkaydirigubbakcemile3 ben bunu 2 liraya aldım yapıştırma kağıttan kaldır direk yapıştır duvara çıkartırkende şaç kurutma mak tutyomuşuz inş proble olmaz badanamız bozlursa üzülürüm ama beğendim çıkartmam uzun süre bide wcnin oraya bişey düşünüyorum papatya filan duvarın alt kısmına yada aynanın yanına bişeyler olabilir bi tane alıp deneyelim dedik ayrıca ayna stickerlarda çok güzel yaa niye ankaraya ikea açmıyolar harika bi yermiş bursadaki ankaraada olsada gitsek ordan alıncak çok şey var gerçi bizim koycak yerimiz de yok diyorum 4 senelik evliyiz bu kadar eşyamız var sinir oluyorum eşimin bekarlıkları bile duruyo kimi bodrumda kimi kanepe altlarında kayınvalidem pederim lazım olur diye atmadılar benimde şimdi vaktim yok burdan taşınırsak çoğu şey gidecek inş çöpe :Saruboceq:
nazar boncuğu için teşekkür ederim deryacım ben hala eğilemedim o konuya
ece hanım bugün günde bakıcısı almaya geldi çantsını hazırladık birlikte çıktık akşamda almaya giddicem offffffff benide götür kızım diyorum nasıl el sallıyo evden çıkarken mutlu oluyo anlatamam artık babası giderken ağlamıyo para kazancak mama alcak diyoz öpüyoz gönderiyoz bide benim gitmeme alışsa :Saruboceq:
Neden küüü? çok biçimsiz,paçoz şu aralar çocuğumun resmini bile çekesim gelmiyor yaaa şu saçları bi halledemedik şimdide babası kestirmiyor..videosunu koyarım olmazsa ok!
Günadın.. Herkese hayırlı haftalar..
Aral ve Ecenin saçlarını çok beğendim... Allah nazarlardan saklasın..Özelliklle erkekler keltoş olduğunda biraz daha büyük gösteriyor... Aralda öyle olmuş opuyorumnanaktan
Denizcim giyim odan çok güzel olmuş... Güzel günlerde kullanın...
Deryacım nice mutlu yıllar devirmeniz dileğiyle....
Cuma, Cumartesi ve Pazar eneciğe hiç meme vermedim
çok huysuzlandı ya ömrümü yedi 3 günde zaten hiç iyi değilim iyice gerildim...
en son ellerini yıkarken kaşla göz arasında lavodaki naftalini ağzına atmaya yeltenince patladım...
bağırdım çağırdım annemle de tartıştık sonra annem enesi aldı kapıyı çarptı çıktı.... canım annem ya
ben o sinirle ağlama krizine girdim. neyseki arkadaşım geldi de sakinleştim....
böyle işte şu meme kesme olayını hayırlısıyla atlatsaydık :gitme:
günaydııınnn yazarsın esracım yine kızlar ya 1hafta oldu doğaçın ilaçları başlayalı hala öksürüyo gerçi sabahları ve hala akıyo burnu normalmi bu kadar sürmesi keyfinde bişey yok arada huysuzlanıyo ama zaten yapardı okadarını öncedende
deniz iki dolap çok iyiii yüaaaaaaaaaa
bizimkiler üstüste duruyo
tuttum bu fikri
bu arada kombinasyon süper
günaydın kızlar
deniz odanız çok güzel oluş güle güle kullanın
deryacım sizinde yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelere
esracım oluyo bazen üzülme canım yaa zaten sütten kesmek çok zor bi dönem bide sen gerginsin başka sebeplerden üstüste binince insan yanındakileri kırıyo bazen sıpalarda rahat vermiyo ki hiççç
dün hava çok sıcaktı pikniğe gittik arkadaşlarla yere kesme şeker dökülmüş toplamamışlar ecede babasıyla kediyi seviyodu yerden şekeri almış kediye vermeye uğraşıyo sonra naptı pekiii ağzına atmaya kalktı hadi onu farkettik engelledik ama başka bi şekeri atmıştı bi ara ağzına zor çıkarttım off yaa arkanı dönmeye gelmiyo
amaa çok eğlendi kızım top oynadılar çamurdan pasta yaptılar koşturdu ablalarıyla eve geldik banyo yaptı uyudu hemen 1 saat uyttum gece geç yatmasın diye sonra yine dışarı çıktık işlerimizi ghallettik geldik yemek yedi oynadı uyudu sabaha kadarda uyanmadı yaa kuşum nasıl yorulmuş güzel ama çok yorucu bi haftasonu geçirdik valla halim yok daha pazartesiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?