2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegül geçen hafta kahvaltı sofrasında enes bana aynısı yaptı üst çekmeceden sütyenimi al boynuna tak sofraya gel Allah tan kimse yoktu ya erkek misafir falan olsaydı yerin dibine girmiştim artık...

hahahaha erkekler sütyenleremi takıyo yoksa ece çekmeceden alıp bana uzatıyo ıh ıhh diyo takcakmışım bzimiki gelnelde donları geçiriyo kafasına öyle geliyo

çok oynak ya ece maşallah diyim :roflol: tlf çalmaya başlasın hemen kalkıyo başlıyo oynamaya bazen geç açıyorum teli bide bende eşimde çok oynarız yalnızken iyiki altımızda kimse oturmuyo diyorum dün nefesin kesildi kndi figürlerimle kolbastı yapıyom ecede katıldı gülcem diye sonra o da başlası :roflol::roflol::roflol:

ayşegül keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içirince öksürüğe iyi geliyomuş kk da bi yerde okudum sabah bende ilaç vere taraftarı değilim bitki ilaçlarıyla atlatmaya çalışırım hep kendimde ecedede çok şükür antibiyotik kullanmak zorunda filan kalmadık şimdiye kadar en fazla peditus Allah sağlıkversin hep hasta olcaklar ya bizde oluyoruz tedavisi olan hastalıklar olsun offfffff ben şu domuz gribinden çok orkuyorum kızlar neler yapabiliriz nasıl korunuruz sağlık bakanı 3 kişiden biri olcak herkeside hastanelere alalmıııcaz gibi şeyler söylemiş aşısı çıkmışmış gençlere okul çağındakilere filan ücretsiz yapcaklarmış ama inş koruyodur Allah korusun meleklerimizide bizide :Saruboceq:

slm kizlar..
söleee bi okudum gecmisi,Deryacim gecte olsa nice senelere canim..biz henüz 3 sene bile olmadi 3 gün icinde tanisip karar verdik:asigim:16 aylik evliyim 16 aylikta kizim var eee onca sene oku oku jet hiziyla atildik hayata..
Denizcim odan hayirli olsun..
ya benim hic vaktim olmuyo facebooka bi bakim dedim bakamadim bile üye olmak söle dursun..haftada bir gün 4 saat dil dersi verecem bi enstitüde türklere almanca dersi tirsiyom biraz..
Esracim isin cok zor Allah kolaylik versin..walla biz ne zaman memeyi biraktik anlamadik bile burdan türkiyeye bi gittik o curcunada ne o istedi ne ben verdim zaten azdi 2 günde 3 günde 1 derken yok oldu gitti..aslinda böle olsun istemezdim ama nasibi bukadarmis..
Eceyi bende merak ediyom benim kizimda müzigi duysun direk kollar havada horon pozisyonu kaninda var..
Aysegülcüm gecmis olsun alerjik bünyeler bölye Allah kolaylik ve sifa versin benim ablamin cocuklarida ne kadar iyi bakarsa baksin en ufak seyde basliyorlar..
bizde düne kadar hic hasta olmamistik masaallah yavruma dün kizimi ilk defa birine birakip 3 saatligine evden ayrildim önce cok aglamis sonra oynamislar eve geldim babasi benden önce devralmis onu uyutmus 2 saati gecti hala uyuyo bi baktim atesi var fitil filan verdik gecede ateslendi ama ne burun akintisi ne baska bisey sabah bi baktim 2-3 dis birden patlamis uzun süredir dis cikarmamisti,tam baktirmiyo aciyo hala sanirim..

spacula canım kusura bakma ismini bilmiyorum
hayırlı olsun dişleriniz yavrum nasıl zorlanmış 2-3 diş birden patlatmak kolay değil...
bende ilk fırsatta eceyi izlicem çok merak ettim..... :)
iyi akşamlar hepinize...

işte stickerım nasıl olmuş kızlar ece müsaade etmiyo elimi çekip duruyo yaa sinir oldum hee şimdi oynattım kameraya çektimde kendini seyrediyo 2 dk da ekledim

iyi akşiamalr arkadaşlar beni merakeden oldumuu bilmeme geçmişe hiç bakamadım şi,mdi evemize geldik...

Son düzenleme:
yasemincim ben kendi adıma söyleyim canım merak etmedim çünkü gitceğini söylemiştin nerde olduğunu biliyodum canım sorunların için üzüldüm okuyan varsa paylaşma derim canım iyice üzülürsün yoksa

ayyy bu arada dediğim gibi oldu doğaç alt azı dişide patlatmış elime geldi derdi buymuş kuzumun ısırıp duruyo beni görmelisiniz bugün ilk kez akşam trafiğe çıktım avm ye gittik gezdik doğaça mont aldım lcwden çok güzel bişey 3yaş için aldık valla seneyede giyer dedik kolları kıvırdıkmı tam oluyo çift yönlü giyiliyo içi polar fiyatıda uygun 50tl tavsye ederim kızlar

bu arada deryacım nazar boncuğun için teşekkür ederim canım benim puanlar bitmiş valla bişey alamıyom nasıl oluyosa anlamadım kırmızı ayakkabı aldım serpile hediye ettim kendiminkini sattım ama puan falan vermedi gitti puanlar

serpilcim çok güzel olmuş stickerlar nerden aldın nasıl takılıyo o yapıştırılıyomu bende hai fosforlu yıldız falan oluyo ya ondan aldım ama kullanacak oda yok henüz oda kurunca kullanmayı düşünüyorum kısmetse

ii geceler kızlar nslsnz
geçmişi okuyamadım kızlar kusura baqmayın
ada bi yandan kayın waldem bi yandan konuşuoo
off ada kucağıma geldi yazdırmıoo
artık gece yazabilirsem yazıcm
özür dilerm kızlar bu durumdan bende hoşnut deilim

Slmmmmm
yazamadım yine 2 gündür...güzel dilekleriniz için öncelikle tskler hepinize!

Yasemincim neler yaşadın bilemiyorum ama benimki gibi bir şeymiş madem zor canım ya eşinin yanında olması,arkanda durabilmesi gerekiyor böyle durumlarda..erkeğin ailesine tavrı ilişkilerin tabanını oluşturuyor yani bundan sonra olası durumlar için.. umarım çok etkilenmezsiniz her ne olduysa çek biraz elini eteğini ne konuş,ne görüş derim canım en azından olay soğuyana kadar..

Serpilcim steker ne güzelmiş hani yazmıştın pazardan 2 liraya aldım diye bu dimi? çok güzel valla buna benzerleri 40-50tl koçtaşda falan..bende düşünüyorum bunların daha büyük şekillileri oluyor ya duvarda desen gibi duruyor çok güzeller ya birde küçük aynalardan oluşan duvar stekerları var asıl onlardan istiyorum ben yaaa internetten bakıyorum ama biraz fiyatlı ama taktım kafaya alıcammm.. sizde güle güle kullanın canım ne güzel göz zevki..

Ayşegülcüm bende waikiden ve o dediğim c&a mağazasından çok güzel şeyler aldım oğluşuma mesela çok şık deri içi kürklü mont aldım tam abi oldu giyince yaaa :)) waikikiden de eşofman takımı,kalın içi polarlı yeleklerden aldım bir de kot mont (o da çok yakıştı)ve pantolon.. çok güzel şeyler var gerçekten fiyatlarda uygun yanlız bie ev yakkabısı aldım 24 küçük geldi değiştirdim 25 aldım o da büyük bende verdim onun yerine başka şeyler aldım.. daha kışlık ayakkabı alıcaz bakıyorum buluyorum bu kez numara olmuyor yaa..zaten hep bunlara çalışıyoz bi sıra bize gelemedi

bu hediye ne oluyor ben bunlaradn bile heberim yok...

ayşegülcüm yazmıştım evet evde olmadığımı haklısın....

Son düzenleme:
Günaydın...
Serpilcim steckirını çok beğendim hemde çok uygun fiyata.....

Yasemincim inşallah problemleriniz hallolur....

Bende lcw dan mont beğendim henüz alamadım maalesef... ayakkabıda almam lazım..
ihtiyaçları bitmiyor ki anacım valla derya dediğin gibi kendimize fırsat bulamıyoruz....
ev için patik aldım hani şu altı kauçuk olanlar varya lcwda gördüm çok beğendim...
ama enes giymek istemiyor hemen çıkarıyor ayağından
onu götürücem ev ayakkabısı alıcam onun yerine....

ecrine ev ayakkabısı aldık iyide oldu çünkü yerler soğuk her yer taş ...ecrinin bu sene mont felan ihtiyacı yok geçen sene kışın almıştık..ama kışlık ayakkabısı yok ama kapalı ayakkabısı var...alırmıyız bilmiyorum...
serpilcim çok güzel bir şeymiş......

günaydın güzeller
yasemin hayırdır canım ne oldu ben kaçırmışım heralde en son hasta olduğunu kayınvalidene gittiğini yazmıştın geçmiş olsun demiştin sanırım yada düşünüp yazmayı unutmuş olabilirim kusura bakma problemlerinizi çözersiniz inş en kısa zamanda canım

deryacım bende o büyük stickerlara bayılıyorum büyük salonlu bi evim olursa bende yaptırmak isterim tabiii o zamanın şartlarınada bakmak lazım belkim modası geçimiş olurkaydirigubbakcemile3 ben bunu 2 liraya aldım yapıştırma kağıttan kaldır direk yapıştır duvara çıkartırkende şaç kurutma mak tutyomuşuz inş proble olmaz badanamız bozlursa üzülürüm ama beğendim çıkartmam uzun süre bide wcnin oraya bişey düşünüyorum papatya filan duvarın alt kısmına yada aynanın yanına bişeyler olabilir bi tane alıp deneyelim dedik ayrıca ayna stickerlarda çok güzel yaa niye ankaraya ikea açmıyolar harika bi yermiş bursadaki ankaraada olsada gitsek ordan alıncak çok şey var gerçi bizim koycak yerimiz de yok diyorum 4 senelik evliyiz bu kadar eşyamız var sinir oluyorum eşimin bekarlıkları bile duruyo kimi bodrumda kimi kanepe altlarında kayınvalidem pederim lazım olur diye atmadılar benimde şimdi vaktim yok burdan taşınırsak çoğu şey gidecek inş çöpe :Saruboceq:

nazar boncuğu için teşekkür ederim deryacım ben hala eğilemedim o konuya

ece hanım bugün günde bakıcısı almaya geldi çantsını hazırladık birlikte çıktık akşamda almaya giddicem offffffff benide götür kızım diyorum nasıl el sallıyo evden çıkarken mutlu oluyo anlatamam artık babası giderken ağlamıyo para kazancak mama alcak diyoz öpüyoz gönderiyoz bide benim gitmeme alışsa :Saruboceq:

Son düzenleme:
benimde eceye alışveriş yapmam lazım üst aldık ama pantalonu yok ne evde giymeye ne dışarda spor ayakkabısı şimdi kışa kadar idare eder ama bot alcaz bide mont lcw ye bende bi bakıyım
pazardada daha çıkmamış galiba panduflar vardı geçensene giydikleri içi yünlü süperdi onlardan alırım 3 liraydı üstelik iki çiftle kışı çıkarırız biz alışverişi bi an önce halletmem lazım

bebişlerimiz büyüüler artık sanırım hep küçük geliyor kıyafetleri biizmde bu hafta ananemiz 3 takım daha aldı çorap felan aldık...

sağol canım deryanın konuyla aynı canım biizmde oldu aramızda .....:çok üzgünüm:

Neden küüü? çok biçimsiz,paçoz şu aralar çocuğumun resmini bile çekesim gelmiyor yaaa şu saçları bi halledemedik şimdide babası kestirmiyor..videosunu koyarım olmazsa ok!

merak ettım canım son saclarını fln

bu arada sızınde yıldonumunuz kutlu olsunnnn 16 yıl dıle kolay be derya 16 yıl ıcınde de eksılebılıyor bı takım seyler ama onemlı olan saglıkla yanyana olabılmenız.. cok gıpta ettıms ımdık sızee maşallahhhhhhhhh

sagol canım ..

memeden mı kesıyorsun bılmıyordum Allahım kolaylık versın
3 gun den sonra memenden kesınlıkle vermeseydın enese esracım anam zehırlenır fln cocuk. nasıl suan durumlar ?

ınsan bazen patlayıverıyor oylee ınsanız hepımızde oluyor ıdare edebılıcek bırılerı varsa yanımızda ne ala ..
ayrıca aralda her banyoya gırısımde yanımda bıtıyor elını hemen deterjana fln soklup agzına goturmeye calısıyor ay kac kere yarım bıraktım çişimi :kedi: ona yetısıcem dıye

canım öksurukle atmaya calısıyordur hastalıgı burun akmasıda uzun surebılıyor bazen aralda bı keree10 gun hıc durmadan burnu akmıstı gecmıs olsun tekrardan canım

deniz iki dolap çok iyiii yüaaaaaaaaaa
bizimkiler üstüste duruyo
tuttum bu fikri
bu arada kombinasyon süper

ay valla ust ustee hayatta yapamam ben ztn suan bıle sıgmıyor nefret edıyorum aradıklarımı bulamıyorum. daha kapalı balkonumdan kışlıklarım cıkarılıcak onları nereye tıkıcam bılmıyorum esımın cok az yerı var dolabın bı köşesınde o kadar

ayy aynen yaa arkamı döndum dun bı baktım agzını gosterıo bana bu arada ıkımızde mutfaktayız yanımda kayınvalıdemde var neyse bı baktık kı agzına kocaman vıda almış vıdayıda tencerenın kapagından cıkarmışş çüşş dedım artık ya :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…